evet cnm sadece hafta içi ama internete yüklüolar hergünkünü istediğin vakitte yapabkrsn.Bu ebru sadece hafta içlerimi var yaaa
olmuyo ama :)))
afiyet olsun cnmgünaydın kızlar herkese afiyet olsun
benimde kahvaltım bikase nesfit bugün
valla yeğenlerimide öle seviorum ben.öle vurmayınca tadını alamıorum.sen öle resimleri koy koy dayanamıorum valla..anaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye vuruyon gızzz sen benim kızımaaaaaaayyy valla bende biraz öyle seviyorum poposuna poposuna vuruyodum bezi varken tabiiii
![]()
cnm ben onu dün gost a sordum 1 porsiyonu 2 dilim ekmek ediomuş öle dedi.yani 6-7 kaşık 1 porsiyon o da 2 dilim ekmek.ozman 3-3.5 kaşık 1 dilim ekmek edio:44:afiyet olsunnnnnnnn,hülayacım 2çk nesfit 1 dlm ekmek ediyormuş demiştim dün duydun mu sen
kızlar bugün nasıldı pilates gerdiiiiiiii![]()
valla süperdi biara ter içinde yorgun düştüm nasıl yapıyo bu ebru bu kadar yorulmadan. bu nasıl bir metabolizma nasıl çalışmışta bu seviyeye gelmiş hiç terlemiyo yorulmuyo sesi nefesi bile değişmiyor. arkadaki hocalar ter içinde kalıyoebruda bişey yok kadın pilates canavarı valla.
gerçekten gerdi bugün karnı kalçayı çok çalıştırdı valla süperdi
sizde benim gibi yoruluyomusunuz yoksa ben daha yeni olduğumdanmı yoruluyorum terliyorum. ama bırakınca hemen geçiyo yorgunluk kalmıyo mutlu oluyorum sizdede böyle oluyomu
valla süperdi hugocuk cuğum yaa.karnım yandı yandı kalçalarımda öleee.süper rahatladım yandıkça mutlu oluorum ben bütün hareketleri tan yapamıorum zaten.basen son 1-2 kala bırakıorum dayanamıorum .birde yere yüz üstü yatılarak yapılan hareketleri yapmıorum çünkğü belimi ağrıtıo.
birde hugocuğum ben leslie yapamayacağım uzunca bir süre ayağımdan dolayı.callenetics yapayım diorum pilatesle beraber.sıkılaşmak için callenetics yağ yakmıo ama sıkılaştırıo.abime söledi bana indr internetten ayarla gelnce alcam die bakalım hoşuma gdersen 10 seanslık olanını yapıcam baya sıkılaştırıp inceltio .internetten araştrdım baya.zaten 1-2 kilo daha versem yeter bana ben sıkılaşmak istiorum.callenetics de baya bi ağır haereketleri ama bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışcam.sonuçtan memnun kalırsam 21 liğine geçerim belkide
bir minik ara öğün
110 gr.probiyotik yoğurt
1 mandalina