60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaslar,bu hafta izinli arkadaslar yüzünden tüm gün calistigim icin ancak bu saatlerde girebiliyorum :((( cok takipte edemedim sizleri bu hafta,sayfalar acayip birikiyor hepsini okuyabilmek bu saaten sonra pek mümkün olamiyor.spor yapamadim hic:(((( offff offff ..Zaten kilo verememistim,nolcak valla bilmiyorum.Hayirlisi...
gün boyu yediklerim
sabah kalkinca 700 ml su,1 tk z.yagi,1 kuru kayisi

kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
2 yk yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,havuc,biber sögüs

ara:1 elma,3 yk yogurt,bol tarcin

ögle:
2 kepce brokoli corbasi(yagsiz)
3 köfte kadar konserve balik(suya tutup,yagini aldim iyice)
1 dilim esmer ekmek
bir corba kasesi salata(yagsiz-tuzsuz)

ara 1:bir kase salata
1 kk ekmek,1/2 kk kasar peyniri

ara 2:2 kuru kayisi,3 yudum süt

aksam:
1,5 kepce brokoli corbasi (benden baska icen olmadi bu sefer,ben de iciyorum ha bire :)))
4 yk sebzeli köfte(ekstra yag koymadim)
1/2 dilim ekmek(corba ile yedim,dayanamadim :((((
2 dilim pancar tursusu

ara da 1 kuru yada taze meyve yerim sanirim

herkese iyi aksamlar diliyorum

Herkese merhaba,
Bugün tam hamurişi günü oldu benim için. Hiç pişman olmadım.İsteyerek yedim.

Öğlen;
Çeyrek yufkadan otlu börek
Brokolili patates salatası 3yk
1 büyük dilim kek

Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek

ara;
1 portakal

selam arkadaslar,bu hafta izinli arkadaslar yüzünden tüm gün calistigim icin ancak bu saatlerde girebiliyorum :((( cok takipte edemedim sizleri bu hafta,sayfalar acayip birikiyor hepsini okuyabilmek bu saaten sonra pek mümkün olamiyor.spor yapamadim hic:(((( offff offff ..Zaten kilo verememistim,nolcak valla bilmiyorum.Hayirlisi...
gün boyu yediklerim

kahvalti:
2 yk yagsiz lor peyniri

ögle:
1 dilim esmer ekmek

aksam:
1,5 kepce brokoli corbasi (benden baska icen olmadi bu sefer,ben de iciyorum ha bire :)))
2 dilim pancar tursusu

Merhaba, Çok güzel menü.Her günün böyleyse mutlaka kilo verirsin.

Herkese merhaba,

Öğlen;
1 büyük dilim kek

Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek

ara;
1 portakal

Merhaba, Çok güzel menü.Her günün böyleyse mutlaka kilo verirsin.[/QUOTE

ben de öyle umuyorum priene.Sana da afiyet olsun,sen emziriyorsun zaten dimi.Her emzirme 1000kalori diye biliyorum.

Nugya brokoli corbasinda un olup olmadigini sormus.Un koymadim,1 su bardagi az yagli süt var sadece(koca bir tencerede tabi)

7 olmadım da gizeme bilek kemiklerimin ince oluşunu örnek vermek istemiştim
sadece.

bu vesileyle yazayım gizemcim bilek çevrem 15 cm canım

üst bacağımın en kalın yeri 50 cm

gizem sayende 58 olan bacağımın en kalın yerinin 50 olduğunu görmüş oldum :52::52::52::52:

yaşım 17
boyum 160 canım..
şuan 64 kiloyum canım.. hedefime bayavar aslında bide o zamn nasıl olcam kmblirr :)

Herkese merhaba,

Öğlen;
1 büyük dilim kek

Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek

ara;
1 portakal

ben de öyle umuyorum priene.Sana da afiyet olsun,sen emziriyorsun zaten dimi.Her emzirme 1000kalori diye biliyorum.

Nugya brokoli corbasinda un olup olmadigini sormus.Un koymadim,1 su bardagi az yagli süt var sadece(koca bir tencerede tabi)

Emziriyorum ama her emzirmenin o kadar kalori harcatması imkansız.Öyle olsa erir biterdim şimdiye kadar :)
Günde 600-700 kalori fazladan almak lazım ama emzirmenin ilk 6 ayında geçerli bence.Sonra bünye alışıyor.

7 olmadım da gizeme bilek kemiklerimin ince oluşunu örnek vermek istemiştim
sadece.

bu vesileyle yazayım gizemcim bilek çevrem 15 cm canım

üst bacağımın en kalın yeri 50 cm

gizem sayende 58 olan bacağımın en kalın yerinin 50 olduğunu görmüş oldum :52::52::52::52:

Ben de merak edip ölçtüm sayenizde :) Hayatımda ilk defa...

yaşım 17
boyum 160 canım..
şuan 64 kiloyum canım.. hedefime bayavar aslında bide o zamn nasıl olcam kmblirr :)

Merhaba Gizem,
Son halinle hiç kilolu durmuyorsun.Bence fotolar yanıltmıyorsa senin vücut yapına göre en az 58 kilo olman lazım.Kiloya takılma bence,kendini güzel hissettiğin kilo önemli.

Herkese merhaba,

Öğlen;
1 büyük dilim kek

Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek

ara;
1 portakal

Emziriyorum ama her emzirmenin o kadar kalori harcatması imkansız.Öyle olsa erir biterdim şimdiye kadar :)
Günde 600-700 kalori fazladan almak lazım ama emzirmenin ilk 6 ayında geçerli bence.Sonra bünye alışıyor.

gün boyu yediklerim

kahvalti:
2 yk yagsiz lor peyniri

ögle:
1 dilim esmer ekmek

aksam:
2 dilim pancar tursusu

Canım arada olur spor falan aksıyor ama telafi edersin ayrıca menün gerçekten çok güzel gidecek tüm fazlalıklar inan bana:nazar::16::13::1:

Herkese merhaba,

Öğlen;
1 büyük dilim kek

Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek

ara;
1 portakal

Merhaba, Çok güzel menü.Her günün böyleyse mutlaka kilo verirsin.

Prıenecim nasılsın:16: özledim seni,ama çok da sevindim kardeşin gelmiş umarımgüzel vakit geçiriyosunuzdur:16::13::nazar: menün bence yine de böyle bir aile ortamı için gayet güzell yani evet hamurişi ama çok kararında yemişsin bence tebrik ediyorum:nazar: inşallah daha sık gelirsin :16:

Merhaba nerudacım,
Teşekkür ederim.Ben de özlüyorum ama çok sık gelemiyorum. Kardeşim olmasa bile kızım bilgisayar başına oturmama pek izin vermiyor :)
Çok uykum geldi yatayım artık.Gece mesaim var daha.Benim tatloş bu gece kaç kez uyanacak bilinmez.
Çok öpüyorum,görüşmek üzere,tatlı uykular...

Bende aranza yeni katıldm burda paylaşmak çok hoş olur diye düşündüm hem de sizin yazdıklarınızı okuyunca insan gaza geliyor :) çok güzel kilo verenler var inş bnde yaza kadar verebilirm. Ben çok hızlı kilo aldım yani 4 ayda 8 kilo aldım bunun sebebi yurtta kalmaya başlamam ve kızlarla gece oturup yemek yememiz ve mutfağımız olmadığı için hep hazır yemkler ekmek arası gibi şeyler yememiz. Bu yüzden hepimiz kilo aldık. Geldiği kilosuyla kalan yok.Ahh kıyafetlerim bile olmuyor artık :( Pazartesi günüde pilatese başlıcam inş + yanında hergün yarım saat yürüyüş. Başarabilirsem ne âla. Sizlerlede paylaşıcam yediklerimi ve gözlemlediklerimi. Herkese kolay gelsin ;)

günaydın kızlar. erkenden kalkıp salonu topladım bugün kayınvalideye gideceğim yarın dişçi durumu var yine ancak yarın akşam gelirim eve
bugünde bişeyler hazırlayıp götüreceğim

günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn

bizim memleketten tüm dostlara merhabalarrrrrrrrr

herşeyden önce her zaman dilediğim gibi önce sağlık , huzur ,neşe bol kahkaha ve iyilik-güzelliğe dair ne varsa tüm dostların olduğu güzel bir gün temenni ediyorum canlar.:16:

ben bugün çok mutluyum huzurluyum ve de kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.
ne zaman hafiflemiş hissetsem gram da olsa gönderdiğimi görüyorum bugün 100 gr daha benden gitmiş :9::9::9::9::9::52::52::nazar::nazar::nazar:
neruda senin deyiminle bitanem tickerin ibresi bugün biraz da olsa sağa kaymış :9::9:
darısı tüm dostların ve de dost niyetlilerin başına inşallah:16:

bir de doktor mehmet öz'ün tarifine göre bel ölçüm 69 cm
diğer uzmanların dediği gibi göbek deliğinin 2 parmak üzerinden 70 cm
göğüs 87 cm
basen 92 cm

şimdi sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su

Son düzenleme:
Günaydııınnnnn
Sabah kahvaltısı
1 kepekli küçöük sandviç ekmeğine yağsız tuzsuz peynir iki dilim domates :))
Bi bardak şekersiz çay
birazdanda doğadan form çayımı içerim :D wc ye çıkamıorum bu seferde :D

Günaydııınnnnn
Sabah kahvaltısı
1 kepekli küçöük sandviç ekmeğine yağsız tuzsuz peynir iki dilim domates :))
Bi bardak şekersiz çay
birazdanda doğadan form çayımı içerim :D wc ye çıkamıorum bu seferde :D

canım günaydın afiyet olsun
kahvaltın gerçekten çok güzelmiş :nazar:

herkeze günaydın hanımlar menülerimi yazayım bi
akşam işim olduğu için eve gitmedim marketimizden kepekli minicik sandiviç aldım 1.5 dilim eder tahminen içinde 2 tane ince dilim domates ve iki tane ince peynir vardı çeyrekte biber koymuşlar :1: onu yedim eve gidincede 3-5 tane kaju ve badem yedim.bir su bardağı yarım yağlı sütümü içtim ve bir tane mandalina yedim sabahta kalkınca bir bardak ılık su kahvaltı domates 2 kk tuzsuz peynir,4 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği

Kahvaltı güzelde ben güzel deilim :D
bu ne çirkinlik böyle kiloolu kilolu yazık bana :)))

arkadaşım bu kadar karamsar olma hepimiz ilk başlangıçlarda aynı düşünüyorduk emin ol bence burada olman bile başarı yani fazlalıklarını gönderme konusundaki verdiğin karar zaten takdire şayan inan sabırla hepsi gidecek inşallah .
kusura bakma geç yazdım iki gün önce yazmıştım fotoğrafçım oğluşum erken kalkmadığı için fotoğraflarımı koyamamıştım bu ay bugün sağolsun erken kalktı da çekiverdi resimlerimi düzenliyordum.birazdan foruma koyacağım:34:

herkeze günaydın hanımlar menülerimi yazayım bi
akşam işim olduğu için eve gitmedim marketimizden kepekli minicik sandiviç aldım 1.5 dilim eder tahminen içinde 2 tane ince dilim domates ve iki tane ince peynir vardı çeyrekte biber koymuşlar :1: onu yedim eve gidincede 3-5 tane kaju ve badem yedim.bir su bardağı yarım yağlı sütümü içtim ve bir tane mandalina yedim sabahta kalkınca bir bardak ılık su kahvaltı domates 2 kk tuzsuz peynir,4 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği

afiyet olsun nugya

Back
X