Afiyet olsun canım benim bi de yoğurt olsaymış keşke bak yoğurdu-sütü ihmal etmeeeee![]()
içiyorum ve yiyorum nerşum,akşamları sütü sindiremiyorum diye iş yerine getiriyorum bende 200ml olanlardan öğle sonrası ara öğünümde yiyorum,sen ne yicen bakimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım benim bi de yoğurt olsaymış keşke bak yoğurdu-sütü ihmal etmeeeee![]()
Afiyet olsun farmasimm herşey çok güzel benceee planlar da harikaaaaaa çok şükürrrr
Canım kahvaltı çok güzel afiyet olsunnn ve sporun da süperrrr tebrik ediyorum:13:
oy oy oyyyy bak bak hesapları da öğrenmişşş famoşum ilk geldiğin günler nasıl da soruyodun şu kaç dilim ekmek eder diyebak nasıl öğrendik hepsini ya zaten bi pişmanlık yok ageyt mutluyum çok da hareket ettim çünkü ve evet hafta içi tahin pekmez falan yemiyorum ben yağlı çerez de yemiyorum hafta sonu onların yerine geçti bu helva mısır falan soğanlar da 3 tanecik zaten ödül olsun bu kadarı da
sağol canım benimmmm
:13:
ohhh afiyet olsun agyet güzel bence çokk kararında:13:
Afiyet olsun canım gayet güzel bence hem çok da hareket etmişsin olur öyle arada:13:
benim de var kaçamaklar ama afiyet olsun yedik mutluyuz
:13:
![]()
içiyorum ve yiyorum nerşum,akşamları sütü sindiremiyorum diye iş yerine getiriyorum bende 200ml olanlardan öğle sonrası ara öğünümde yiyorum,sen ne yicen bakimmmm![]()
akşam yemeği için pırasa pişiriyorum yanına bulgur olur salata yoğurt olur.
herkese günayydddddddddddddııııııııııııııııııııııınnn
dün nihayet eşim geldikten sonra tartımı almaya gidebildikkkk,akşam tok karnıma 66 kiloydumisabah tarıldım 65,7 çıktım,kimsecikler yokken meydan benimken alttakileri rahatsız etmeden tepineyim birazzzzzzzzzzzzzzz
en sevindiren durumda problensiz olammadı tabi,Allahım ben neden kilo veremiyorum diye bunalıma girmek üzereydim,çok şükür bişeyim yokmuşşşbende normal bir insanmışımmm
kahavltımı yazayım öyleyse
yine 6 dk içindehazırlayıp yediğim kahvaltım
1 dlm kepek ekmeği
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi(bu kivi kalonchenin kahvaltıısnda görmüştüm,enretasan bir tat oldu)
ben 30 yaşında 1.65 boyum kilom 62... 53 hedefim haftada 3 gün platese gidiyorum bugün diyete başladım beyaz ekmek tatlı yok..bol yeşil çay öğünlerde 1 dilim kepek ekmeği sabah kahvaltısını güzel yapıyorum öğlen yulaflı müsli akşam 1 kase yoğurt.. bu bir günlük ama ben galiba sürekli kilo verene kadar bunları yicem bakalım hafta sonu kaç kilo vermiş olucam ... yaaavvv
Bugün uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. 11.30da 3 tane diyet bisküvi yedim şimdi de kflakes yedim. Daha 1 lt su içtim ama bugün 4 ltyi tamamlıcam inş :)
Famir tebrikler kilo verdiğini bile hissetmediğini söylemiştin bak ne güzel de vermişsin canımdoğru yoldasın demek ki aynen devam.
slm özlem sporun gayet güzel de yemeklerin bana çok az geldi bence uzun süreli bu yeme programını uygulama derim güçsüz kalabilirsin.kilo veriyim derken sağlığından olma canım.
4 litre çok değil mi canım dikkat et bence suyun fazlası da zararlı diye biliyorum.
kız ne bağırıyon çocuk uyuyor ,uyandıracaksınsağol canımmmmmmmmmm,darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına,durmak yok yola devammmmmmmmmmm
öğleden sonraki ara öğünüm
200 ml süt
saat 16.30 gibide 1 mandalina yicemmm
yer gök aşkı izliyorum,bu nedenle pek sesim çıkmıyor ama bakıyorumda kimsenin çıkmıyor,nereye gitti bu miller ayol.nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa,prieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugyaaaaaaaaaaaaaaaaaa,farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hugoooooooooooooooooooooooo,kaloncklliilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Herkesler buraları terk-i diyar eylemiş Famir galiba..
Ben de şimdi küçük 1 elma yiyorum...
Sonra da birazcık leblebi yerim..
sağol canımmmmmmmmmm,darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına,durmak yok yola devammmmmmmmmmm
öğleden sonraki ara öğünüm
200 ml süt
saat 16.30 gibide 1 mandalina yicemmm
yer gök aşkı izliyorum,bu nedenle pek sesim çıkmıyor ama bakıyorumda kimsenin çıkmıyor,nereye gitti bu miller ayol.nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa,prieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugyaaaaaaaaaaaaaaaaaa,farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hugoooooooooooooooooooooooo,kaloncklliilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Günde kaç lt su içiyorsunuzzzz ????:84:
kızlar bi bakın yaw olamaz böyle güzellik kadın kilo vermiş spor hocası olmuş yawüstelik ne kadar güzel olmuş kaslı kaslı ahanda hayalim işte bakem bende pilatesle kardiyo ağırlık falan filan böyle olabilecemmi. bu arada benim bacaklarda böyle artık tek üstüm bu kadar iyi değil biraz kilo var o yüzden kaslarım bu kadar belirgin değil ama bacaklar aynı hemen hemen belki bu kadar ince değildir zaten incelmesede olur ama kasların görünümü şekli aynı sayılır demek bayağı yol katetmişim