Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 , 2.5 litre filan bebem
sağol canımmmmmmmmmm,darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına,durmak yok yola devammmmmmmmmmm
öğleden sonraki ara öğünüm
200 ml süt
saat 16.30 gibide 1 mandalina yicemmm
yer gök aşkı izliyorum,bu nedenle pek sesim çıkmıyor ama bakıyorumda kimsenin çıkmıyor,nereye gitti bu miller ayol.nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa,prieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugyaaaaaaaaaaaaaaaaaa,farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hugoooooooooooooooooooooooo,kaloncklliilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:
Süpersin hugocuk sen o zaman...
Ben de bi zamanlar bu kadar kaslı değil ama aynen böyle fittim..
hatta spor salonunda plates derslerinde öğretmene yardımcılık yaptım..
2 ay falan dersleri ben idare ettim...
işte bu yüzden bu halim bana çookk koyuyor..
![]()
ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:
Canıııııııııııııııııııııııııııım ya ben de malum pazartesi bulaşık yıka çamaşır ser etrafı topla kömürün tuvaletini temizle, yerleri süpür derrrkeeen yemek saatim gelmişti yemeğimi de yedimmm şimdi oturdum ama daha kalkıcam kargolarım var onları vericem, yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsam diyyeeee yani pazartesi böyle oluyor işteee
Öğle yemeğim (evde hazır bişey yoktu daha fazla aç durmıyım diye)
1 portakal
1 su bardağı yoğurt
2yk yulaf
1yk nesfit
tarçın karıştırdım yedimmmm (çok doyurucu oldu bugün d böyle olsun akşama artık sebze,salata faan noral bir yemek olur)
mmmmmmmmmmm benimde son zamnalarda en sevdiğim karışım bu afiyet olsun canımmmmmmmmmmmm![]()
terzi kendi söküğünü dikemezmiş burda bi kişi bilenem bana hugo senin spora bünyen alışmıştır ondan veremiyosundur demedi
benimde aklıma gelmedi
ayyy kimse benimlen ilgilenmiyo
![]()
![]()
senin en sevdiğin karışımı yerim nen![]()
bacakların incelemeyecekbu nasıl oluyor anlamadım çok terliyorsun demkki,bir şekilde atıyor olman lazım,karnın patlar kız ozamn çok içme
![]()
canım bacaklar 5 ayda olmadı tabikide yaklaşık 3 yıl koştum. 1 saatte 7-8 km rahat koşardım bacaklarda o zamanlarda oluştu sanırım. zayıfladıkça yağ gittikçe kaslar belirginleşti sadece.
sana gelince canım derslerde yardımcı olabildiğine göre iyisin demektir. benim bildiğim sporcular kiloyu takmaz verir çünkü sanırım sen sporu bıraktığın için karamsarlığa düşmüşsün. düzenli yapıyosan spor moralin çabucak toparlanır.
şimcik benim bikaç alete ihtiyacım var.kum torbası ayaklara takılanlardan. ağırlık oluyo sporda alışınca işe yarıyo. koşu bandında ağırlıklarım var zaten sorun olmuyoda eee bi süre sonra pilatesede alışacağım ayağa ağırlık takarak pilates yapmak müthiş zorlar kasları. bekiyim ben kocişi kandırayım veya ayağa takıp rahatça pilates yapabileceğim bi formül bulmaya çalışayım.
kadının zayıflama sürecini okuduysanız onunda kilo vermesi durmuş ve o ağırlıkla çalışmış spor yaparken. hep aynı düzene alışıyo vücut bendede oldu arada kilo verme durunca korkmayın ufak değişiklik yapın sporunuzda gider kilocuklar
benim bugün şimdilik 1.25ml ama yatana kadar rahat 2,5 oluyo hatta tutuyorum kendimi abartmıyımdiye 3 falan da oluyor bazen ama neden gitmiyosun ki tuvalete acaba nedennnnnn nedennnnnnnnn:26:
valla hügocuğum spor konuusnda pek bilgim olmadığı için bişey demedim tabi,ne bilek kız bizzzzz,daha yarım simit kaç dlm ekmek eder aşamasındayız biz,yani ben,daha oralara gelemedik![]()
ye guzummmmmmmmmm,deneyecektin sende bunu denedin mi bakim hı hı![]()
canım bacaklar 5 ayda olmadı tabikide yaklaşık 3 yıl koştum. 1 saatte 7-8 km rahat koşardım bacaklarda o zamanlarda oluştu sanırım. zayıfladıkça yağ gittikçe kaslar belirginleşti sadece.
sana gelince canım derslerde yardımcı olabildiğine göre iyisin demektir. benim bildiğim sporcular kiloyu takmaz verir çünkü sanırım sen sporu bıraktığın için karamsarlığa düşmüşsün. düzenli yapıyosan spor moralin çabucak toparlanır.
şimcik benim bikaç alete ihtiyacım var.kum torbası ayaklara takılanlardan. ağırlık oluyo sporda alışınca işe yarıyo. koşu bandında ağırlıklarım var zaten sorun olmuyoda eee bi süre sonra pilatesede alışacağım ayağa ağırlık takarak pilates yapmak müthiş zorlar kasları. bekiyim ben kocişi kandırayım veya ayağa takıp rahatça pilates yapabileceğim bi formül bulmaya çalışayım.
kadının zayıflama sürecini okuduysanız onunda kilo vermesi durmuş ve o ağırlıkla çalışmış spor yaparken. hep aynı düzene alışıyo vücut bendede oldu arada kilo verme durunca korkmayın ufak değişiklik yapın sporunuzda gider kilocuklar
herkese kolay gelsin hugocuk naber özlemişim seni canım benim
ycl senin işinden dolayı spor yamadığın için korkuyorsun aslında ama bence akşamları veya ne zaman olursa fırsatın yap canım faydalarını veya sporlu veya sporsuz zayıflama arasındaki farkı gayet güzel biliyosundur
akşam menüme son şeklini verdim
çorba olarak hindi suyuna şehriye çorbası yaptım içerisine havuç da rendeledim. nane de ekliyeceğim.
tavuk pirzolaları fırın poşetinde yapacağım inşallah.
bir de karnıbaha yemeği yapacağım .
pilav erişte patates yok !!!!!!!!!!!!!!!
tatlım için de hazırlıklarımın sonuna geldim
oğlumla baya bi ders çalıştık hala da çalışıyoruz