60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam :3:

bende bugün diyete basladım 70 kilodan 50 ye düşmem lazım sağlıgım için.

dukan diyetine basladım bakalım ne olacak :97:

:56:
sağol canımmmmmmmmmm,darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına,durmak yok yola devammmmmmmmmmm:10:

öğleden sonraki ara öğünüm
200 ml süt

saat 16.30 gibide 1 mandalina yicemmm:56:
yer gök aşkı izliyorum,bu nedenle pek sesim çıkmıyor ama bakıyorumda kimsenin çıkmıyor,nereye gitti bu miller ayol.nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa,prieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugyaaaaaaaaaaaaaaaaaa,farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hugoooooooooooooooooooooooo,kaloncklliilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:36:

Canıııııııııııııııııııııııııııım ya ben de malum pazartesi bulaşık yıka çamaşır ser etrafı topla kömürün tuvaletini temizle, yerleri süpür derrrkeeen yemek saatim gelmişti yemeğimi de yedimmm şimdi oturdum ama daha kalkıcam kargolarım var onları vericem, yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsam diyyeeee yani pazartesi böyle oluyor işteee

Öğle yemeğim (evde hazır bişey yoktu daha fazla aç durmıyım diye)

1 portakal

1 su bardağı yoğurt

2yk yulaf

1yk nesfit

tarçın karıştırdım yedimmmm (çok doyurucu oldu bugün d böyle olsun akşama artık sebze,salata faan noral bir yemek olur)

ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:

bacakların incelemeyecek:60:bu nasıl oluyor anlamadım çok terliyorsun demkki,bir şekilde atıyor olman lazım,karnın patlar kız ozamn çok içme:40:

Süpersin hugocuk sen o zaman...
Ben de bi zamanlar bu kadar kaslı değil ama aynen böyle fittim..
hatta spor salonunda plates derslerinde öğretmene yardımcılık yaptım..
2 ay falan dersleri ben idare ettim...
işte bu yüzden bu halim bana çookk koyuyor..
:14::14::14:

canım bacaklar 5 ayda olmadı tabikide yaklaşık 3 yıl koştum. 1 saatte 7-8 km rahat koşardım bacaklarda o zamanlarda oluştu sanırım. zayıfladıkça yağ gittikçe kaslar belirginleşti sadece.
sana gelince canım derslerde yardımcı olabildiğine göre iyisin demektir. benim bildiğim sporcular kiloyu takmaz verir çünkü sanırım sen sporu bıraktığın için karamsarlığa düşmüşsün. düzenli yapıyosan spor moralin çabucak toparlanır.

şimcik benim bikaç alete ihtiyacım var. :3: kum torbası ayaklara takılanlardan. ağırlık oluyo sporda alışınca işe yarıyo. koşu bandında ağırlıklarım var zaten sorun olmuyoda eee bi süre sonra pilatesede alışacağım ayağa ağırlık takarak pilates yapmak müthiş zorlar kasları. bekiyim ben kocişi kandırayım veya ayağa takıp rahatça pilates yapabileceğim bi formül bulmaya çalışayım.

kadının zayıflama sürecini okuduysanız onunda kilo vermesi durmuş ve o ağırlıkla çalışmış spor yaparken. hep aynı düzene alışıyo vücut bendede oldu arada kilo verme durunca korkmayın ufak değişiklik yapın sporunuzda gider kilocuklar

ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:

benim bugün şimdilik 1.25ml ama yatana kadar rahat 2,5 oluyo hatta tutuyorum kendimi abartmıyımdiye 3 falan da oluyor bazen ama neden gitmiyosun ki tuvalete acaba nedennnnnn nedennnnnnnnn:26:

:56:

Canıııııııııııııııııııııııııııım ya ben de malum pazartesi bulaşık yıka çamaşır ser etrafı topla kömürün tuvaletini temizle, yerleri süpür derrrkeeen yemek saatim gelmişti yemeğimi de yedimmm şimdi oturdum ama daha kalkıcam kargolarım var onları vericem, yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsam diyyeeee yani pazartesi böyle oluyor işteee

Öğle yemeğim (evde hazır bişey yoktu daha fazla aç durmıyım diye)

1 portakal

1 su bardağı yoğurt

2yk yulaf

1yk nesfit

tarçın karıştırdım yedimmmm (çok doyurucu oldu bugün d böyle olsun akşama artık sebze,salata faan noral bir yemek olur)

mmmmmmmmmmm benimde son zamnalarda en sevdiğim karışım bu afiyet olsun canımmmmmmmmmmmm:16:

:58: terzi kendi söküğünü dikemezmiş burda bi kişi bilenem bana hugo senin spora bünyen alışmıştır ondan veremiyosundur demedi :59: benimde aklıma gelmedi :59: ayyy kimse benimlen ilgilenmiyo :59: :58:

:58: terzi kendi söküğünü dikemezmiş burda bi kişi bilenem bana hugo senin spora bünyen alışmıştır ondan veremiyosundur demedi :59: benimde aklıma gelmedi :59: ayyy kimse benimlen ilgilenmiyo :59: :58:

valla hügocuğum spor konuusnda pek bilgim olmadığı için bişey demedim tabi,ne bilek kız bizzzzz,daha yarım simit kaç dlm ekmek eder aşamasındayız biz,yani ben,daha oralara gelemedik:9:

bacakların incelemeyecek:60:bu nasıl oluyor anlamadım çok terliyorsun demkki,bir şekilde atıyor olman lazım,karnın patlar kız ozamn çok içme:40:

çok içmeyeyim bence de.. şimdi eve gidince tartılacağım bakalım suyun ne kadarı bünyede kalmış..

canım bacaklar 5 ayda olmadı tabikide yaklaşık 3 yıl koştum. 1 saatte 7-8 km rahat koşardım bacaklarda o zamanlarda oluştu sanırım. zayıfladıkça yağ gittikçe kaslar belirginleşti sadece.
sana gelince canım derslerde yardımcı olabildiğine göre iyisin demektir. benim bildiğim sporcular kiloyu takmaz verir çünkü sanırım sen sporu bıraktığın için karamsarlığa düşmüşsün. düzenli yapıyosan spor moralin çabucak toparlanır.

şimcik benim bikaç alete ihtiyacım var. :3: kum torbası ayaklara takılanlardan. ağırlık oluyo sporda alışınca işe yarıyo. koşu bandında ağırlıklarım var zaten sorun olmuyoda eee bi süre sonra pilatesede alışacağım ayağa ağırlık takarak pilates yapmak müthiş zorlar kasları. bekiyim ben kocişi kandırayım veya ayağa takıp rahatça pilates yapabileceğim bi formül bulmaya çalışayım.

kadının zayıflama sürecini okuduysanız onunda kilo vermesi durmuş ve o ağırlıkla çalışmış spor yaparken. hep aynı düzene alışıyo vücut bendede oldu arada kilo verme durunca korkmayın ufak değişiklik yapın sporunuzda gider kilocuklar

Ya işte düzenli spor yapabilsem, hiçbişiden korkmam Hugocuk..
Spor yapamadığımdan herşey... Oğlum biraz daha büyüdükten sonra spor hayatıma da başlayabilirim tekrar.. Umarım yani..

benim bugün şimdilik 1.25ml ama yatana kadar rahat 2,5 oluyo hatta tutuyorum kendimi abartmıyımdiye 3 falan da oluyor bazen ama neden gitmiyosun ki tuvalete acaba nedennnnnn nedennnnnnnnn:26:

işte ben de onu soruyorum neden nedennnn nedennnn....
:52::52:

valla hügocuğum spor konuusnda pek bilgim olmadığı için bişey demedim tabi,ne bilek kız bizzzzz,daha yarım simit kaç dlm ekmek eder aşamasındayız biz,yani ben,daha oralara gelemedik:9:

kandırıkçı davşan bilmesen hiç aynı saatte tartılın vücuttaki su kaybı tartıdaki rakamları etkiler diyosunya. bilmesen bunları nerden bileceksin davşancık :16:
beynimde bir ışık yandı :28:

Son düzenleme:

Evet ben de okudum şimdi çok gü<el gerçekten vücudu da darısı başımıza :52: bana inanılmaz gibi geliyodu öyle bir vücut ama kilo vermeye başlayıp da selülitler falan azaldıkça hiç de inanılmaz olmadığını görmeye başladım; sabır ve azimle olabilceceğine inandım yani tabi daha alakm yok o kadınla da:60: amanedn olmasın yaniii:65:çokşükür şimdilik veriyorum çünkü fazlam çokkk:52: ama istediğim kiloya ulaşana kadar hiç olmamasını dilemekle beraber olur da durursa kilo vermem ben de sanırım o tür yöntemlere başvururum ama ben zaten hergün aynı saattte aynı sporu yapmıyorum bazen koşu bandı bazen leslie bazen uzaya gidiyorum belki o yüzden alışmaz vücudum yani umarımmm:32:

ycl senin işinden dolayı spor yamadığın için korkuyorsun aslında ama bence akşamları veya ne zaman olursa fırsatın yap canım faydalarını veya sporlu veya sporsuz zayıflama arasındaki farkı gayet güzel biliyosundur

akşam menüme son şeklini verdim
çorba olarak hindi suyuna şehriye çorbası yaptım içerisine havuç da rendeledim. nane de ekliyeceğim.

tavuk pirzolaları fırın poşetinde yapacağım inşallah.

bir de karnıbaha yemeği yapacağım .

pilav erişte patates yok !!!!!!!!!!!!!!!:9:

tatlım için de hazırlıklarımın sonuna geldim
oğlumla baya bi ders çalıştık hala da çalışıyoruz :9:

ycl senin işinden dolayı spor yamadığın için korkuyorsun aslında ama bence akşamları veya ne zaman olursa fırsatın yap canım faydalarını veya sporlu veya sporsuz zayıflama arasındaki farkı gayet güzel biliyosundur

Biliyorum Hugocuk..
akşamları anca bebekle vakit geçiriyorum..
Evin işi flan bütün zamanımı alıyor.. geçen akşam leslie yaptık..
2 gece devam ettik.sonra devamı gelemedi mesela...

akşam menüme son şeklini verdim
çorba olarak hindi suyuna şehriye çorbası yaptım içerisine havuç da rendeledim. nane de ekliyeceğim.

tavuk pirzolaları fırın poşetinde yapacağım inşallah.

bir de karnıbaha yemeği yapacağım .

pilav erişte patates yok !!!!!!!!!!!!!!!:9:

tatlım için de hazırlıklarımın sonuna geldim
oğlumla baya bi ders çalıştık hala da çalışıyoruz :9:

afiyet olsun.. planlar tamam.. iş bitmiş sayılır..
ben de haftasonundan yaptım bişiler 2 gün idare eder umarım..

Back
X