60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın canlar :16:

Günaydınn:) bana göre süper ama yorum yapılmayacak kadar sıkıcı menülerim var benim mesela;
sabah kalhvaltısında sınırsız ve şekersiz çay ile kelogs

evet bu sabah tartıldım tam 1 ay oldu bugün diyete başlayalı,66,6 çıktım.Çokkk mutluyum ve aynen yola devam üstelik bu yaşantıya alıştım bile:))

Günaydınn:) bana göre süper ama yorum yapılmayacak kadar sıkıcı menülerim var benim mesela;

evet bu sabah tartıldım tam 1 ay oldu bugün diyete başlayalı,66,6 çıktım.Çokkk mutluyum ve aynen yola devam üstelik bu yaşantıya alıştım bile:))

tabrik ederim canım seni

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::65::65:

tebrikler...:46::46::46::46:

benim şımarıklığım kilo olaark geri geliyorr,pek şımarmıyım,kız siz beni şımarık mı buluyonuz yoksammmmmmmmmmmm:27::27:beni görseniz var ya ne kadar ağır başlı kadın dersiniz,herkes öyle diyor çünkü,pek bir hanımım pek:52::52:

yok kız ben seni çok sevimli alçak gönüllü tatlı buluyorum.

günaydın kızlarrrrr
kahvaltımmmmm:56::56::56::56::56:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 yumrta havuç yeşil biber taze soğanlı 1/2 tk yağ ile omlet
3 yeşil zeytn,1 siyah zeytn
1 /2 tk acı sos
1/2 kk kyun peyniri
1/2 kk tulum peyniri
2 tk yoğurt
2 kuru kayısı

geçmişe göz atıp pilatesi bekliiiiiciiiimm.maxiplusssss var bugün pilatess teeee:8::8::8::10::10:

günaydın kızlarrrrr
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 /2 tk acı sos
1/2 kk kyun peyniri
1/2 kk tulum peyniri
2 tk yoğurt
2 kuru kayısı

geçmişe göz atıp pilatesi bekliiiiiciiiimm.maxiplusssss var bugün pilatess teeee:8::8::8::10::10:

afiyet olsun.. çok güzel bir kahvaltı...

herkese günaydın.....hugocum buakşam spora başlıyoruz eşimle dün akşam kendisi gitmişti..benide yazdırmış,,illa sende gel diyor..önce yok falan dedim sonra herkes bu fırsatı kaçırma deyince bende gideyim dedim..tam anlamıyla diyetimi yapıyorum zaten..sporda yaparsam...yaza istediğim kiloda olurum inşallah ...se ne yapıyorsun...

ay canım çok sevindim diyetide tam yapıyosun sporada başladınmı tamamdır bu iş. yanlız yorucuysa sporun arada molalar ver hafta sonları dinlen. mesela ben cumartesi dinlenirim spor yapmama pazarda yapmam ev temizlerim. benimde aynen devam canım. bugün pilates yapıcam şimdi onu bekliyorum canım koşu yok bugün. cuma günü koşucam dün epey değişik geldi yordu valla ne zamandır böyle yormamış zorlanmamıştım değişiklik oldu yani. ihtiyacım var 5 aydır alıştı artık geçmiştende alışık olduğumdan etkili olmuyordu bakalım 1 ay böyle yapıcam koşuyu 6 kilo sırt çantama ağırlık koyuyorum öyle yürücem alışınca bunada başka şeyler bulucam artık

Günaydın herkese,
Az önce kahvaltı yapabildim, geç uyandım.

Farmasi, çok yakışmış pantalonların maşallah.

Kahvaltım;
1,5 bardak yağlı süt
1/2 ev yapımı poğaça
6 zeytin
1/2 kk peynir
küçük parça kek 1,5 kk kadardır yine de

Neonita tebrikler bayağı kilo vermişsin.

Famir, 2 tk sütlü tatlı yemişsin sadece :) Öyle üzüldüğünü görünce ben de ne kadar ne yedi acaba demiştim.

Ben o kadar yediklerimi yazmıyorum bile :)

Günaydın herkese,
Az önce kahvaltı yapabildim, geç uyandım.

Farmasi, çok yakışmış pantalonların maşallah.

Kahvaltım;
1,5 bardak yağlı süt
1/2 ev yapımı poğaça
6 zeytin
1/2 kk peynir
küçük parça kek 1,5 kk kadardır yine de

Neonita tebrikler bayağı kilo vermişsin.

Famir, 2 tk sütlü tatlı yemişsin sadece :) Öyle üzüldüğünü görünce ben de ne kadar ne yedi acaba demiştim.

Ben o kadar yediklerimi yazmıyorum bile :)

canımcım afiyet olsun:16:sen emziriyorsun ama hem yemeğe ihtiyacın var hemde emzirdiğin için yakabiliyorsun,ben dün 50 dka yürüdüm,yürüme bandında 250 kalori yaktığım yazıyor oda ortalma değer işte daha az bile olabilir.bu nednel çok dikkat etmem lazım

günaydın kızlarrrrr
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 /2 tk acı sos
1/2 kk kyun peyniri
1/2 kk tulum peyniri
2 tk yoğurt
2 kuru kayısı

süper bir kahvaltı ile yine karşınızda kalonchelnliiiiiiiiiiiiiiiiiii:9:afiyet olsunnnnnnnnn:16:

ay canım çok sevindim diyetide tam yapıyosun sporada başladınmı tamamdır bu iş. yanlız yorucuysa sporun arada molalar ver hafta sonları dinlen. mesela ben cumartesi dinlenirim spor yapmama pazarda yapmam ev temizlerim. benimde aynen devam canım. bugün pilates yapıcam şimdi onu bekliyorum canım koşu yok bugün. cuma günü koşucam dün epey değişik geldi yordu valla ne zamandır böyle yormamış zorlanmamıştım değişiklik oldu yani. ihtiyacım var 5 aydır alıştı artık geçmiştende alışık olduğumdan etkili olmuyordu bakalım 1 ay böyle yapıcam koşuyu 6 kilo sırt çantama ağırlık koyuyorum öyle yürücem alışınca bunada başka şeyler bulucam artık

canım benim 6 kilo ile yürümek kolay degil haklısın yorar insanı....orda spor altleri var yürüyüş bandı var...kaç dk binmemi tavsiye edersin ne tavsiye edersin...cumartes pazar evimdeyim canım...ancak işlerimi yaparım akşamları haftada üç gün gidicem..hafta içide yürüyerek eve gidicem 40 dk yaklaşık..bu arada spora gideceğim akşamlar 40 dk evle iş---30 dk evle spor salonu...bunlar hafife alınacak değil

valla sürükle beni,benimde ya motiveye ye ya da azarlanmaya ihtiyacim var..baska türlü olmayacak yoksa..bende iki sene önce 58 e kadar düstüm ve bu kilomu bir sene korudum..Daha sonra ne oldu bilmiyorum pc basinda oturmaktan ve sürekli tikinmaktan sanirim iki ayda 8 kilo aldim...simdi de tekrar vermeye calisiyorum.....bakam ne olacak....

birlikte yarışa biliriz benimde motiveya ihtiyacım var.birileri olmazsa bırakıyorum.:50:

canımcım afiyet olsun:16:sen emziriyorsun ama hem yemeğe ihtiyacın var hemde emzirdiğin için yakabiliyorsun,ben dün 50 dka yürüdüm,yürüme bandında 250 kalori yaktığım yazıyor oda ortalma değer işte daha az bile olabilir.bu nednel çok dikkat etmem lazım

merhaba resimlerinize baktım 5 günde bile bayağı bir fark etmiş.darısı başıma.

yeniden merhaba kızlar

sabah ve öğlen kahvaltımı yazayım :42:

1 dilim kepek ekmek
1 tk bal
1 kk keçi peyniri
1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 5 dilim sosis)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çok açık şekersiz çay:16:

yeniden merhaba kızlar

sabah ve öğlen kahvaltımı yazayım :42:

1 dilim kepek ekmek
1 tk bal
1 kk keçi peyniri
1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 5 dilim sosis)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çok açık şekersiz çay:16:

afiyet olsun.. ..
ben de arada 1 mandalina yedim..

Back
X