60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dünün tüm menüsünü yazayım tüm gün nasıl beslenmişim merak ediyorum..

Kahvaltıdan önce 400 ml su içtim.
kahvaltı
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

ara
yarım avuç beyaz leblebi..

öğlen
yarım kase yayla çorbası (5 yk anca vardır)
3 yk kısır
havuç, kıvırcık salata 1 kase
ve bir kaçamak yaptım 1 çatal makarna yedim...

ara
küçük bir muz

akşam
2 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 yk karnabahar yoğurtlu
2 yk yoğurt

2 kk kadar künefe

Bu sonuncusu bütün günü patlattı sanırım..

tüm gün 2,5 litre su
bide öğlen yarım saat kadar tempolu yürüdüm.

.

Son düzenleme:
günaydın kızlar akşam menüm ve sabahki menüm
akşam iş çıkışı arkadaşlara gittim eşim ve kızım oraya geldiler orda yemekten bir saat önce bir su bardağı portakal suyu.ben yarım bardak kat bana dedim ama olsun iç iç vitamin dedi bir su bardağı kattı bende içtim.
3 köfte büyüklüğünde tavada tereyağlı karides ama ben yağını süzdürdüm bir dilim normal ekmek ve brokoli salatası yedim.saat 10 gibide bir tane elma ve bir tane mandalina yedim süt içmedim akşam.sabah kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
3 tane zeytin
bir dilim tam tahıllı ekmek
bir tane yeşil biber

Kızlar dünün tüm menüsünü yazayım tüm gün nasıl beslenmişim merak ediyorum..

Kahvaltıdan önce 400 ml su içtim.
kahvaltı
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

ara
yarım avuç beyaz leblebi..

öğlen
yarım kase yayla çorbası (5 yk anca vardır)
3 yk kısır
havuç, kıvırcık salata 1 kase
ve bir kaçamak yaptım 1 çatal makarna yedim...

ara
küçük bir muz

akşam
2 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 yk karnabahar yoğurtlu
2 yk yoğurt

2 kk kadar künefe

tüm gün 2,5 litre su
bide öğlen yarım saat kadar tempolu yürüdüm.

Bu sonuncusu bütün günü patlattı sanırım...

2 kk künefe ölçüsü ni dimek yani ne kadar künefecik yidin

günaydın kızlar akşam menüm ve sabahki menüm
akşam iş çıkışı arkadaşlara gittim eşim ve kızım oraya geldiler orda yemekten bir saat önce bir su bardağı portakal suyu.ben yarım bardak kat bana dedim ama olsun iç iç vitamin dedi bir su bardağı kattı bende içtim.
3 köfte büyüklüğünde tavada tereyağlı karides ama ben yağını süzdürdüm bir dilim normal ekmek ve brokoli salatası yedim.saat 10 gibide bir tane elma ve bir tane mandalina yedim süt içmedim akşam.sabah kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
3 tane zeytin
bir dilim tam tahıllı ekmek
bir tane yeşil biber
aferin canım dışarda olduğunda nasıl yiyeceğini öğrenmişsin çok tebrikler :65:
iyiyim canım aynen devam

aferin canım dışarda olduğunda nasıl yiyeceğini öğrenmişsin çok tebrikler :65:
iyiyim canım aynen devam

evet canım biliyorum artık tabiki.akşam arkadaşıma gittiğimde beni gördü ve şakasına kızarak git gide zayıflıyo hatun kaç kilo oldun yine ne kadar verdin dedi.bende aslında vermiş görünmüyodum hafta sonu tartıldığımd ama verdiysem bilmiyorum daha var tartılamama dedim.akşamı okuyayım birazda

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar nasılsınız bakalım ? sabah 06 30 da kalktım bugün de çok şükür iyiyim tüm dostlara hayırlı güzel bir gün dilerim birazdan da yeni fotoğraflarımı ekliyeceğim inşallah

famir canımcım 2 tk sütlü tatlıyı mı dert ediniyon bu hafta giden kilocuklarının ardından kutlama olsun canım benim :9::9:

zümrem bak ben iki gündür maşallah 3 er kk büyüklüğünde kaymaklı cevizli kadayıf sarmaları ödül niyetine götürdüm anacım :66::66::65::65::64::64::64:
ycl sana da afiyet olsun künefeyle 14 şubatta buluşma sözümüz var bizim de:9::9:

arkadaşlar lütfen birisi benle yarış halinde olsun yoksa ben yapamıyorum biri beni motive etmeyince olmuyor.ben kendi başıma 64 ten 60 abir ayda düştüm.ama bir süreden sonra sıkıldım desteksiz olmuyor.tekrar aldım 4 kiloyu.yardımmm lütfen
...kilo yüzünden piskolojim bozulacak.yetmiyormuş gibi sitresten yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.tam oldu.:5::5::5:

arkadaşlar lütfen birisi benle yarış halinde olsun yoksa ben yapamıyorum biri beni motive etmeyince olmuyor.ben kendi başıma 64 ten 60 abir ayda düştüm.ama bir süreden sonra sıkıldım desteksiz olmuyor.tekrar aldım 4 kiloyu.yardımmm lütfen
...kilo yüzünden piskolojim bozulacak.yetmiyormuş gibi sitresten yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.tam oldu.:5::5::5:

olur beraber yarışalım ama sporda olsun sporsuz olmaz. hergün yazz sende yediklerini beraber sporla yarışalım. spor yapıyosun değilmi. yoksada başla canım

evet canım biliyorum artık tabiki.akşam arkadaşıma gittiğimde beni gördü ve şakasına kızarak git gide zayıflıyo hatun kaç kilo oldun yine ne kadar verdin dedi.bende aslında vermiş görünmüyodum hafta sonu tartıldığımd ama verdiysem bilmiyorum daha var tartılamama dedim.akşamı okuyayım birazda

canım yağ kaybı pek tartıya yansımıyo biliyosun. uzun zamandır sağlıklı besleniyosun tatlı falan yok yağlar eriyodur o yüzden gözle görülür fark oluyo canım etrafındakiler farkediyo. hadi bakalım canım geri kalanlarda inşallah gider çabucakta sen ikinci bende birinci çocuk çalışmalarına başlarız

amanınnnnnnnnnnnnn,naptın sennnnnnnnnnnnn cısss demdikmi biz sanan bunlar hııııııııııııııı:47:yakarım yemeklerini vallaaaaa,ona göreeeee

yaaa yardım edin veremiyorum verdiğimide biraz bırakınca gene aldım.1 ayda 4 kilo verdim fakat bunu gene 1 ayda çok güzel geri aldım.yardım ya desteksiz olmuyor.

olur beraber yarışalım ama sporda olsun sporsuz olmaz. hergün yazz sende yediklerini beraber sporla yarışalım. spor yapıyosun değilmi. yoksada başla canım

spor yapamıyorum aslında memurum maşa başı akşama kadar oturuyorum akşamda eve gidince yemek hazırlama temizlik çocuk derken gece yarısı oluyor...bir süre önce akşamları 1 saat finess yapıyordum .ama evimiz soğuk üşütünce bıraktım havaların ısınmasını bekliyorum.

bu sabah: 1 bardak elma sirkesi içtim ılık suda ve ballı
1 tanede simit.2 bardak çay.tek şekerli

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar nasılsınız bakalım ? sabah 06 30 da kalktım bugün de çok şükür iyiyim tüm dostlara hayırlı güzel bir gün dilerim birazdan da yeni fotoğraflarımı ekliyeceğim inşallah

famir canımcım 2 tk sütlü tatlıyı mı dert ediniyon bu hafta giden kilocuklarının ardından kutlama olsun canım benim :9::9:

zümrem bak ben iki gündür maşallah 3 er kk büyüklüğünde kaymaklı cevizli kadayıf sarmaları ödül niyetine götürdüm anacım :66::66::65::65::64::64::64:
ycl sana da afiyet olsun künefeyle 14 şubatta buluşma sözümüz var bizim de:9::9:

bende koruma programnındaymışım gibi davranmmaam lazım kanımca:9:yok sa ömür billah bu kiloda kalırım,en sonunda buzluğa attım tatlıyı orda ne hale gelir bilemiyorum ama iş dönüşü enerji düşüklüğünde sarılıyorum hemen,regl olucam bu günlerde ondan sanırım

spor yapamıyorum aslında memurum maşa başı akşama kadar oturuyorum akşamda eve gidince yemek hazırlama temizlik çocuk derken gece yarısı oluyor...bir süre önce akşamları 1 saat finess yapıyordum .ama evimiz soğuk üşütünce bıraktım havaların ısınmasını bekliyorum.

bu sabah: 1 bardak elma sirkesi içtim ılık suda ve ballı
1 tanede simit.2 bardak çay.tek şekerli

arkadaşım sen kaç kilosun. ben şuan 64 kiloyum..

arkadaşım sen kaç kilosun. ben şuan 64 kiloyum..

kendi kendine konuşmaya başladı şimdide:60::60::60:kız durrrrrrrrrr bekle yazıcazzzzzzzz:16:arkadaşım valalhi tam yerindesin ne diyeyim yediğini içtiğini yaz destek olalım,buradaki tüm arkadaşlarım çok candandır her soruna ceavap bulursun,spor konusunda çok tecrübeli arkadaşlarımızda var onlarda destek olur,eee ne duruyorsun katıl bizeeeeeeeeeeee:16::16::16::16::66::66::66::66::66:

yaa sabah menüme kimse yorum yapmamış aalarim amaaa :84::84::84:
ee sabahın köründe girince böle oluyo demek ki :69::69::69:

Back
X