- 6 Ağustos 2010
- 40.224
- 71.942
- 1.123
gideyimde sürahimi doldurayım barim![]()
neyleeeeeeeeeeeeeeeee leblebiyle miiiiiiiiiiii?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gideyimde sürahimi doldurayım barim![]()
kızzzzzzzzzz kaç saniyemi alacak ki ilahi![]()
145 saniye,yaklaış 2 dk ediyor:26:
canım anlamayan ben oldum asıl sen kusura bakma. sabah sabah afyonum patlamamıştı sanırım ama şimdi anlıyorumhosbulduk canım yaa hanı oyle bı esprı vardır ya sen yenısın galıba seklınde :2:
onu yapmaya calısmıstım ama elıme yuzume bulastırdım bıraz
gunaydınnn bu arada![]()
akşam menün çok hoşmuş
teşekkür ederim hayatım. her zaman ki gibi destekçisin süpersin sen koçumm benim
say kızzzzzzzzz,kafayı yedik nasıl olsa bununda ortalamsını alalımben ilk başladığım zmanlarda priene 5 cm büyüklüğünde muz yedim yazmıştı,Allaaaaaaaaahhhhhhhh ben nereye düştüm demiştim yaaa
ilk gelenleri şoka sokalım bizde
![]()
canım normalde ben akşam yemeği bile yemiyorum akşam işyerinde dörtbuçuk beş gibi bişiler atıştırıyordum eve gelince de anca bir bardak sütle akşam yemeği yapıyordum. çünkü çok erken yatıyorum. saat 22.00 gibi eve 19.00 da geliyorum 20.00 de anca yemegimi yiyebiliyorum hiç ara kalmıyor.canım az geldi menün bana çorba,ekmek,yoğurt yok :26:
bu ara salatama biraz protein ekliyorum,balık tavuk gibi. kızlar önerdi yoksa hiç yoktu !
bak famir biz burda fincanla tüketirken leblebiyi arkadaş sürahiyle götürüyorrrrrr hak mı revamı yaaaaaaaaaaa![]()
alemsiniz yaaa fincan leblebi kahve fincanı sürahi filan kafam allak bullak oldu
![]()
afiyet olsun canımgünaydııınn..kahvaltımı yaptım
küçük bir parça beyaz peynir
1 domates
bol limonlu maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
4-5 zeytin
2 bardak çay
birazdan saçıma maske sürüpleslie sensone ile walk at home yapıcam.10 dk ile başladım gittikçe artırıyorum.kızlar müthiş bişey.çok eğlenceli nasıl zaman geçiyor anlamıyorsunuz.deneyin derim
![]()
günaydııınn..kahvaltımı yaptım
küçük bir parça beyaz peynir
1 domates
bol limonlu maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
4-5 zeytin
2 bardak çay
birazdan saçıma maske sürüpleslie sensone ile walk at home yapıcam.10 dk ile başladım gittikçe artırıyorum.kızlar müthiş bişey.çok eğlenceli nasıl zaman geçiyor anlamıyorsunuz.deneyin derim
![]()
deneyenler memnun,peki siz neden denemiyorsunuzzz![]()
ya bir ben deneyip memnun kalmadım galiba şu leslie den
günaydın kızlar
ben bir grip oldımki sormayın boğazımda fln bi şişlik ağrı yok ama burnum ağzım afedersiniz nasıl akıo.hapşırık aksırık üstüste :2::2::2:
dün akşam yemek yapamadım gelince eşim kahvaltı hazırladı.omlet fln yaptı her zmanki ölçülerime göre (peynir biraz fazla yedim) akşam kahvaltısı yaptık.
şimdide kahvaltımı yapıorum
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kk koyun peyniri
3 yeşil-siyah zeytn
1 çay k çam balı
3 badem
aralarda bol meyve ve bitki çayı içmeyi düşünüorum.pilateste yapamayacağım bugün:2::2::2:
harikasın hügocuğummmmmmmmmmmgünaydın kızçelerim. geçmişi okuyamadım.
gittim koşu badında 6 kilo ağırlıkla 45 dakika tempolu yürüdüm. bu sefer daha rahattı. ama bende derecesiyle oynadım. 4 ile ısındım 10 dakika. sonra 4.7 ile başladım. bir süre sonra 4.8, 4.9 bu şekilde devam ede ede 5.1 ile sonlandırdım bugün![]()
ardından markete gittim geldim. sonra ara öğünde 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi ve 1 kuru incir yedümmm
şimdide pilatesi bekliyorum. yarın spor yok dinlenme günü. pazarda ev temizliği yaparım o günde spor yük zaten öğleye kadar temizlik oluyo sonra yemek falan ancak öğleden sonra oturuyorum. ve pazartesi tekrardan spora başlarım. yarın dişçiye gidicem yinekesilecek dişlerim var dişçiden sonra malesef pek bişey yiyemiyorum hem tamda öğün saatime denk geliyo. artık sabahtan kahvaltımı yaparım öğleye simit yerim mecburen dışarda olucam yarım simit yerim. akşama doğruda artık kayınvalidem ne pişirdiyse yerim azcık. dişçi sebebiyle cumartesileri diyet listeme uyamıyorum sadece dikkat edicem artık napalım