60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş :27:

afiyet olsun canım,akşamki kaçamağın için pişman olmamakta haklısın,ayda yılda olur öyle şeyler,ayrıca içecek en uygun kaamak olsa gerek hamurlu tatlı,börek çörekten çok daha masummm

günaydın kızlar mutlu sabahlar

akşam menüm

1 porsiyon manisa kebabından 3 tane köfte ve tereyağlı yoğutlu soslu ekmeklerinden anca 3 kk kadar yedim( manisa kebabı bursa iskenderin sadece köftelisi o kadar. köftelerinin büyüklüğü de 1 işaret parmağı kadar o kadar minik yani )
oğlumun ızgara köftesinden anca 1 kk kadar olan köftenin yarısını yedim .

bütün yediğim köftelerin büyüklüğü sanırım tam olarak 2 kk dır.:9::9:

bol salata

1 bardak ayran ( 200 ml filandır sanırım)
gelen mezelerden 1 er çatal.( şakşuka ve acılı sostan )
rus salatası sarımsaklı naneli süzme yoğurttan filan yemedim.

asıl kutlamayı 10. nikah yıldönümümün şanına yaraşır künefemi kendi küçük bakır tabaklarının tam yarısını yedim ( 1 sütlü nescafe fincanı tabağının yarısı kadar )

eve geldiğimizde kaynanacığım sıcak sıcak kestane pişirmiş getirmiş sağolsun

4-5 tane de kestane yedim
eşimi kıramam elinden de 3 tk kadar profiterol yedim.
işte böyle kızlar.
sabah tartı çok şükür olması gereken yerdeydi koruma harika gidiyor bence . çünkü dünkü gittiğim 3 yerde ne kadar zayıfladığıma vurgu yapıldı :32::32::32::9::9:

günaydınnnnn veee afiyet olsunnnnnnnnn:61:

günaydın peynir canavarımmmmmmm kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun :13::16:

Teşekkür ederim canım.. seninde akşam ki menün süper.. Afiyet olsun..

afiyet olsun canım,akşamki kaçamağın için pişman olmamakta haklısın,ayda yılda olur öyle şeyler,ayrıca içecek en uygun kaamak olsa gerek hamurlu tatlı,börek çörekten çok daha masummm

Di mi şeker ya... kahve içip pasta yiyecektim.. dedim pasta yemeyeyim ben mocha içeyim..

günaydın kızlar
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
7 yemek kaşığı taze börülce yemeği
1 dilim ekmek
sonrasında bir tane elma
sabah menü
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
bir tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
bir bardak ıhlamur şekersiz içtim

Son düzenleme:
günaydın kızlar
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
sonrasında bir tane elma
sabah menü
bir bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
bir tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir

nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,haydi haydddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:42:
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn:16:

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun selam ve dua ile:16:
ve aleyküm selam mavlicim senin de kandilin mübarek olsun canım benim :16:
herkese hayırlı kandiller kızlar akşam menümü yazıp çıkayım artık kocişim gelir birazdan
1.5 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1/2 dilim ekmek

kızlar bu gün akşam süt için her gün içioruz ama bugünkü çok sıcak olmayacak Peygamber efendimiz sütü çok severmiş ve bugün süt içmek çok sevapmış şifa niyetine diyerek Peygamber efendimize salavat getrerek süt için.dua edin herkese bize de...Allah hakkımızda herşeyin hayrlısını versin kimin kalbinde ne dileği varsa gerçek olsun inş.kendinize iyi bakın iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inş.:79:
akşam menün harikaymış hocahanım:13:
iyi akşamlar herkese
beni de aranıza alırsanız sevinirim bugün karar verdim diyete 62 ile başladım 1 hazirana kadar 52 ye inmeyi hedefliyorum zor olmasa gerek:))
topiği görünce katılayım aranıza dedim
bursada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var
eskiden hiç kilo problemim olacağı aklıma gelmezdi
neyse sağlık olsun vesileyle sizlerle tanışmış olurum.
hoşgeldin kolaylıklar dilerim:16:
şimdi eliptik bisikletimle 25dk çalıştım. 100 twist yaptım 30 mekik çektim geldimmmm..

ama topicte kimse kalmamış ki herkes gitmişşş..
chef hoşgeldin aramıza..
harikasın canım :16:
herkesin mübarek kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum:69:
canım senin de kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun:16:
Kızlaaaaaaar akşam yemeğimi yazayımmmm

5yk yoğurtlu bakla yemeği (bildiğiniz yoğurtlu çorba gibi suyu oluyo içinde minik kuşbaşı etler,nohut ve taze bakla var tavsiye ederimmm,yöresel bir yemektir ve çokk lezzetli olur hem de içinde her şey varrr)

2yk bulgur pilavı

1 tane köy biberi
neruda menün çok şık gerçekten afiyet olsun:13:
çok sağol neruda motiven için hafta sonları yürüyüş yapayım gerçekten de iyi olur
okuyorum zaten geçmiş sayfaları güzel fikirler buluyorum
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz bbeyaz peynir 4 zeytin
öğle 1 kepekli tost ekmeğinden tost
ikindi 3 diyet büsküvi 1 elma
akşam yemeği
6-7 yemek kaşığı bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
şimdi 1 portakal ve 5 badem yiyeceğim ilk gün için baya başarılıydım sanırsam

bence süper ötesi olmuş harikasın :13::16:

Günaydın kızlaarr,
bugün yine şipşişkin uyandım.pazar günki kilomdan 800 gr çok çıkıyorum tartıda.Malum dönem resmen davul çaldım regl olacam diye artık hepiniz biliyorsunuzdur :27::27::27:
kahvaltım :
2 cherry domates 1 bebek salatalık
2 çatal zeytin ezmesi 3 yeşil zeytin
2 çatal yagsız peynir iki dilim çok tahıllı ekmek
bir tutam maydonoz bir bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
malum regl dönemi canım tatlı çekiyor bari bu kaçamağı kahvaltıda yapayım dedim ekmeğin üzerine 1 çay kaşığı nutella sürüp yedim yerken çok keyifliydi ama pişmanım şimdi :26::26::26:

günaydın kızlar
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
sonrasında bir tane elma
sabah menü
bir bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
bir tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir

afiyet olsun...............

slm kızlar bakamıyom çok ama hepinizi özledim
akşam yemegim
2kaşık ıspanak
2kaşık yogurt
4kaşıkhaşlanmışkepekli makarna bol salata
sonra 1saat spor
220 mekkik
şimdi çayla yarım çaybardagı leblebibisısrıkda kandil simidi
hülyacım menü süper spor ondan da süper menünle sporunla örneksin örnekkkkkkkkkkkkkkk:16::16::38:
arkadaşlar merhaba herkese grubun her hangi bir kuralı varmı varsa öğrenebilirmiyim. biraz kendimdende bahsedeyim sizlere evli ve 2 çoçuk annesiyim yaşım25boyum164 kilom malesef 68 hedefim 58 inş inerim bu kiloya en yakın zamanda yürüyüşümede başlıycam biraz hastayım o yüzden şimdilik beklemedeyim:5:
herhangibir kuralımız yok kuralımız kuralsızlık :9::9::9:hoşgeldin ve de kolaylıklar dilerim
Günaydın kızlar
Akşam sevgililer günü nedeniyle kaçamak yaptım ben:69:
Pişman değilim... Cezam neyse çekmeye hazırım :9:
Hemen yazayım.. Akşam yemeğini evde yedim..
5 yk melemen
1 dilim kepek ekmeği

sonra taksime çıktık...
1 fincan mocha(kalorisini hesaplamaya bile korkarım) içtim..
1 çatal da pasta yedim..
:30:

afiyet olsun canım mocha da ödülün olsun :56::56::16::38:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınız bakalımmmmmmmmm,ben ise çok uykusuzummmmmmmmm:59:kızım her uyandığında beni yanına çağıdı,kaç kere yatağımdan kalktım hatırlamıyorum bile,bebekliğinde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda sabahladım çok uslu bir bebekti,uykucuydu,emdiği zaman mayışıp kalırdı:nazar:şimdilerde ne oldu bilmiyorum,kreşte çok yoruluyorda ondan mı uyuyamıyor acaba:44:

akşam menümü yazayımm
yarım kahve fincanı leblebi
2 kivi
1 portakal
1 kase yoğurt yedim dün spor yapmadım,kızımla ilgilendim eşim yoktu evde,sevgliler gününü kutlamaya gitti sanırım:53:yemek yedirdim,oyun oynadık derken saat 10da yattık

sabah menüm ise şöyle
2 dlm denge ekmeği
1,5 kk kaşar

akşam ve sabah menüm felaket değil mi,farkındayım:50:

günaydın famircim çok iyiyim çok mutluyum çok iyi olalım zümrecim
akşam tam senlik:9:sabah da tam senlik canım benim :9:
eşinle ilgili yazdığın şeye gelince aman Allah korusun kız şakası bile çok kötü ilahi:34:

Günaydın kızlaarr,
bugün yine şipşişkin uyandım.pazar günki kilomdan 800 gr çok çıkıyorum tartıda.Malum dönem resmen davul çaldım regl olacam diye artık hepiniz biliyorsunuzdur :27::27::27:
kahvaltım :
1 kupa şekersiz çay
malum regl dönemi canım tatlı çekiyor bari bu kaçamağı kahvaltıda yapayım dedim ekmeğin üzerine 1 çay kaşığı nutella sürüp yedim yerken çok keyifliydi ama pişmanım şimdi :26::26::26:

Günaydın spor arkadaşım...
Pişman olacağın bişeyi yapmayacaksin..:27: ama artık yapmışsın.. 1 çk ile kaldıysa sorun değil..
afiyet olsun...
Ben dün akşam denedim eliptiki..
alışmak zaman alacak gibi..
Zorlanacağım hiç aklıma gelmemişti ama zorlandım valla..

günaydın kızlar
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
sonrasında bir tane elma
sabah menü
bir bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
bir tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
afiyet olsun nugya akşam menün de sabah kahvaltın da çok hoşlar :16:

Günaydın kızlaarr,
kahvaltım :
1 kupa şekersiz çay

canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13::16::38:

günaydın famircim çok iyiyim çok mutluyum çok iyi olalım zümrecim
akşam tam senlik:9:sabah da tam senlik canım benim :9:
eşinle ilgili yazdığın şeye gelince aman Allah korusun kız şakası bile çok kötü ilahi:34:

:9:hafatsonları kahvaltım pek bir şık oluyor ama öyle deme:9:akşam evet kuru fasülye yapmıştık o pişene kadar saat 19.30 oldu o saatten sonrada yemiyeyimdedim

tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemedi :1: tatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü :1: neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .

sabah kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

1 hamburger ekmeği ve de 1 dilim kaşar peyniriyle yapılmış ketçaplı tost
250 ml şekersiz açık çay

saat 8 :30 oğluşumu okula bırakıp eve geldiğimden bu yana da 500 ml suyumu bitirdim

Son düzenleme:
tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemedi :1: tatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü :1: neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .

biz sana dedik,kim yicek şimdi o kadar şeyi:31:

günaydın prienecim misafirlerin gitti aramıza dönmene sevindim. :86:

Günaydın hugocuk :)
Herkese günaydın.

Bir yanda kahvaltımı yapıyorum,bir yandan buraya bakıyorum.

Kız neruda sen artist falan mısın yoksaaa?

Mine Kırıkkanat'ı çok severim. Hem aklını hem yüzünü hem havasını. Seni de O'na benzettim, Mine'nin gençliğini bilmiyorum ama tam senin bugünkü halin gibidir herhalde.

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedim :52::52::52::52::52: bir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş :9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X