60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun...............
sağol canım
afiyet olsun nugya akşam menün de sabah kahvaltın da çok hoşlar :16:

canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13::16::38:
sağol farmasi
tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemedi :1: tatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü :1: neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .

günaydın balım.erkenden yemeklerini halletmişsin bakıyorumda.acaba şekri az ondanmı yemediki canım tatlıyı.pekmezle yapmıştın dimi sen tatlıyı

evet canım hiç şeker koymadım ssadece pekmez koydum yemedi :1: aman olsun ya zaten denemek için yapmıştım azcık yapmıştım 1 porsiyon falandı valla :1:

zaten diyet bitsin tatlı olayını konuşacağım diyetisyenle. onun fikirlerine kulak veririm. kendide 1 yıl önce 20 kilo vermiş bidaha almamış incecik manken gibi o da bakalım napıyo ne ediyo anlatır bana zaten herşeyi anlatıyo sağolsun

Merhabalaaarr kızlarr
Bugün bi tartılayım diorum en son 66 falandım 1,68 boyum war we 20 yaşındayım..
7 şubat pazartesi günü spora başladım hergün akşam 20 dk Cosfer Hip Shaper ile...
we şu ibrahim saraçoğlunun lahana kürünü denemeyi planlıorum bugün başlarım umarım şu lahana haşlayıp 25 dal maydonoz falan olan lahana kürü
hayırlısı bakalım bi de yediklerimi yazıyorum we k-fleksi denemeyi planlıorum değişiklik olursa yazarım yine hayırlısı :)

Günaydın hugocuk :)
Herkese günaydın.

Bir yanda kahvaltımı yapıyorum,bir yandan buraya bakıyorum.

Kız neruda sen artist falan mısın yoksaaa?

Mine Kırıkkanat'ı çok severim. Hem aklını hem yüzünü hem havasını. Seni de O'na benzettim, Mine'nin gençliğini bilmiyorum ama tam senin bugünkü halin gibidir herhalde.

poz vermiş ya ondan öyle görünüyormuşşşşş,yoksa o kadar da güzel değilmişşşşşşşşşşş:63:

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedim :52::52::52::52::52: bir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş :9::9::9:

Belki kötü niyetle dememiştir.
Bence kıskananlar kilo verdiğini ya görmezden gelir ya da acıyarak ayy çok zayıflamışsın diyerek sanki kilo vererek çirkinleştiğin imasında bulunur.
Tabi söyleyiş tarzından anlamışsındır sen.
Bana özenen kocacım 4 kilo verdi. Temizliğe gelen hanım 3 kilo verdi.
Yakında beni sollayacaklar :)

arkadaşlar her yerde şu ibrahim saraçoğlunun lahana kürünü görüyorum hakikaten fayda gören varmı. ben bir tane zarar gören gördüm troit hastası olmuş kilo almıştı hastanede yattı falan lahana suyu içmiş falan ama bu kür değildi o nasıl ne yaptı bilmiyorum sadece duymuştum hastalanmış. bi kişide sabhatan akşama kadar meyve yemiş bağırsakları birbirine yapışmış hastanede yatmış falan komşumdan duymuştum

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedim :52::52::52::52::52: bir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş :9::9::9:

kız belkide kötü niyetle söylememiştir,yani nekadar inceldiğini söylemek istemiştir.

Bence kıskananlar kilo verdiğini ya görmezden gelir ya da acıyarak ayy çok zayıflamışsın diyerek sanki kilo vererek çirkinleştiğin imasında bulunur.

bende aynı şeyi yazmıştım farmasiye ve bencede daha çok görmemezlikten geliyorlar,kilo aldığını hemnecik farkediyorlar,ama nedense kilo verdiğini bir türlü göremiyorlar:47:
:60::60:ne güzel ya harikalar valla,izin verme sollamalarına başabaş git bari:66:

arkadaşlar her yerde şu ibrahim saraçoğlunun lahana kürünü görüyorum hakikaten fayda gören varmı. ben bir tane zarar gören gördüm troit hastası olmuş kilo almıştı hastanede yattı falan lahana suyu içmiş falan ama bu kür değildi o nasıl ne yaptı bilmiyorum sadece duymuştum hastalanmış. bi kişide sabhatan akşama kadar meyve yemiş bağırsakları birbirine yapışmış hastanede yatmış falan komşumdan duymuştum

hayırdır hügocuğum,dün en konuşmuştuk önemli olan yağ kaybı kas kaybedebilirz birbirme yorumda dikkatli olalım derken,şimdi bu lahana kürüde ne oluyor,eee o da bünyeye göre değişir yani,ya sende kas kaybına neden olursa

kız belkide kötü niyetle söylememiştir,yani nekadar inceldiğini söylemek istemiştir.

kızlar mimikler kendini belli ediyor hani vardır ya söze gerek yok gözler konuşuyordu söyleyiş tarzını görmeniz gerekirdi anlatılmaz yaşanır :9:
zaten yanındaki kankisi de hemen ortaya atılarak aaaaaaa gözlerinin altı morarmış vs .gibi cümlelerle desteklemeye kalktı. çevremdeki kişilere zaten niyetine güvendiklerime soruyorum kimse de bana kalkıp senin yüzün çökti demiyor hele eşim vallaha hiç acımaz çok iyi bir eleştirmendir sen çok bilinçli kilo verdin yüzün hiç çökmedi deyip duruyor.öyle olsa sen kes bu saçmalığı der hiç bakmaz yani
evet dediğiniz gibi dostça yaklaşan bir hocahanım dedi evet ya kızlar ben de kafaya koydum kilolarımı vereceğim farmasi abla gibi gerçekten kim ne derse desin süper oldu yani dedi.
ben de onun lafı üzerine şunu dedim canımcım kim ne derse desin en güzeli ne biliyor musun mağazaya gittiğinde giydiğin birşeyin üzerine şak diye oturması dedim :9::9:

Son düzenleme:
hayırdır hügocuğum,dün en konuşmuştuk önemli olan yağ kaybı kas kaybedebilirz birbirme yorumda dikkatli olalım derken,şimdi bu lahana kürüde ne oluyor,eee o da bünyeye göre değişir yani,ya sende kas kaybına neden olursa

yok kız ben yaparmıyım öyle şeyler. durumumdan rahatsız olsam zaten yediklerimi kısarım hemen 60 kiloya inerim 1 ayda ne olacakki yani k,lo verme zor değil elbette konuştuğumuz gibi yağ vericez kaslarız kalacak. demin lahana kürüyle ilgili bir yazı gördümde ondan dedimdi nen :9:

şimdi kondüsyon bisikletine binmeye gidiyorum kızlar hoşçakalın :16:

günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
herlkese güzel günler diliorummmm
kahvaltım:56:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
1 yumurrta taze soğan yeşil biber ile yapılmış omlet
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi

ne güzel canım güzel şeylere vesile olmuşsun:9::9:

Benim göbeğim eriyor, kiloları yavaş yavaş veriyorum.O yüzden şimdilik kas kaybım olmadığına eminim.
Bence diyetle beraber çok spor yapanlarda diyet yetersiz kaldığında görülüyor kas kaybı.

günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
herlkese güzel günler diliorummmm
kahvaltım:56:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
1 yumurrta taze soğan yeşil biber ile yapılmış omlet
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi

hocahanım herzamanki gibi harikasın :16: