• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımm:65:bidaha bidaha hatırlatmak istemem ama kardeşin nasıl,sormadan da geçemiyorum:59:

teşekkür ederim sorduğun için yarın gebeliği sollandıracaklar bende bu akşam yola çıkıyorum yanına gideğim hemen gidecektim ama otobüslerde de uçaktata yer bulamadım artık aktarmalı gideceğim.
yarın öncelikle aminoysentez yapacaklar bebekten sıvı alınacak yani genetikmi yoksa kromonalmi onu öğrenmek için daha suni sancı ile gabeliğe son verecekeler.kardeşim çok kötü durumda yaşayacağını bilsem doğururum herşeye rağmen diyiyor ama doktorlar doğsada 6 aydan fazla yaşayamaz demişler.mecburen birde anne karnında birden ölebilir oda anne için tehlikeli anlayacağın pek iç açıcı değil durum.ama ne yapabiliriz allahın taktiri bunu da yaşamak varmış.:50::50:

sabah kahvaltım.:56::56:
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.

arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.:34::34:

canım afiyet olsun bu arada kardeşinin durumu ne oldu tatlım haber varmı

teşekkür ederim sorduğun için yarın gebeliği sollandıracaklar bende bu akşam yola çıkıyorum yanına gideğim hemen gidecektim ama otobüslerde de uçaktata yer bulamadım artık aktarmalı gideceğim.
yarın öncelikle aminoysentez yapacaklar bebekten sıvı alınacak yani genetikmi yoksa kromonalmi onu öğrenmek için daha suni sancı ile gabeliğe son verecekeler.kardeşim çok kötü durumda yaşayacağını bilsem doğururum herşeye rağmen diyiyor ama doktorlar doğsada 6 aydan fazla yaşayamaz demişler.mecburen birde anne karnında birden ölebilir oda anne için tehlikeli anlayacağın pek iç açıcı değil durum.ama ne yapabiliriz allahın taktiri bunu da yaşamak varmış.:50::50:

Canım benim ya... Taktir böyleymiş gerçekten... Her ikisi içinde hayırlısı ne ise o olsun...
Allah sabır versin..

hıh bildim dimek aynı bensin yaa bende kızımın akşamdan kıyafetlerini hazırlıyorum ya eldiveni yok olur yada üstüne giyeceği kıyafet ara dur okuldan sonra anneme geliyor kıyafetler çıkıyor ama biri bi odada biri bi odada :1: bide hatırlasa nereye koyduğunu:9:şimdi içini döktünya bene azcuk rahatlayivemişindir gari :90: dimi :27:

heeeeeeeeeee pek bir rahatladım içimin yağları eridi:69:kız öle kolay geçmez sinirim akşam mutlaka bi laf etmem lazım:9:

kızlar hepinize günaydınlaaar

cimcimecim canım çoook geçmiş olsun, inşallah kardeşin bi an önce toparlar kendini

hugocum cevap için tekrar teşekkürler canımcım :)

ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz

dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim

ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim

bide 40 dk uzaya gittiydim :)))

bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))

ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))

Allah yardımcınız olsun,çok zorrrrr gerçekten.Anneliği tadanlar için çok daha zor,insan bir tuhaf oluyor.Rabbim kardeşini size bağışlasın,birdaha aynı acıları yaşatmasın inaşşalah

hugocuk

helal olsun sana...tebrik ederim.diyetisyen açısından çok şanslısın....ama sende iradelisin maşallah...

bide kıskandımmmmm:91::91:

dietisyene ne kadarda bi kontrole gidiyosun....artık sıyırdım belki çanakkaleye gelirim:)

canım benim diyetisyene istanbuldan bile gelmek isteyenler varmış şaşırdım diyordu dün. kesinlikle işini çok güzel yapıyo 17 kilom gitti 15 kilosu yağdı gayet sağlıklı eskisinden çok daha iyi oldum. dün bayağı iltifat etti çok kibar çok tatlı olmuşsun dedi. gerçi yaşım çok değil ama eskisine göre gençleştim bikere yüzüm hiç çökmedi ışıl ışıl oldu hiçbir şekilde kilo verdiğim belli değil çökme falan olmadı canım. 6 haftada 1 kez çağırıyor kontrole. çok ilgileniyor. herşeyle ilgileniyor. sana göre yaşam tarzına uygun liste hazırlıyor herkese farklı liste veriyor. amacı sadece yağ verdirmek kas kaybı istemiyorum diyor. tüm hastalarınada yağ verdiriyor. en önemliside nerde fazlalık varsa orası eriyor. bu zamana kadar başka diyetisyene gittim olmadı kendim yaptım spor hep vardı ama benim göbek hiç erimemişti artık pes etmiştim dedim olmayacak erimeyecek bu göbek. heryanım gidiyor göbek kalıyordu kocaman. en sonunda buna gittim valla diyete başladığım andan itibaren direk göbek eridi. nerde fazlalık varsa orası gitti. şimdilerde pilateste işe yarıyor listesiyle yağda veriyorum çok şükür. bana diyor senin yağ oranın yüzde 23 artık normal çokta yağ veremezsin ne kadar az ise o kadar az yağın gider şaşırma üzlüme derdi ama bu sefer kendide şaşırdı çünkü 1 kilo yağım daha gitmiş o da çok sevindi tabiki valla istanbuldan hasta kabul ediyor. senide eder gelirsen. önce tam biyokimya testi yaptırıyor tüm değerlere karaciğer herşeye bakıyor sonra insülin direncini kontrol altında tutup göbişleri fazla yağları yaktırıyor. ben çok kolay yaptım şu var çünkü bu süreçte gözümün önünden tatlılar pastalar geçmedi zararlı diyet bozacak şeyler istemedi canım. en güzelide beslenme alışkanlığımı değiştirdi. yoksa canım kebap pide tatlı kızartma hamurişi istese dursa kolaymı o kadar süre dayanmak ipin ucu çoktan kaçardı. elbette arada kaççamak oldu ama sorun olmadı. birde yani diyette hissetmiyorsun kendini onu bunu canın çekmiyor herşey var dengeli bu yüzden canın istemiyo. bak bugün diyette değilim ama canım onu bunu çekmiyor rahatım onuda yiyeyim bunuda yiyeyim diye düşünmüyorum gayet normal herşey

canım hayırlısı böyleymiş demekki.sende fazla üzüldüğünü belli etme kardeşinin şu anda morale ihtiyacı var.onun yanında ol bu zamanda.inşallah ilerde allahım nasip ederse yine denerler alır kucağına bebişini canım tekrar çok geçmiş olsun

cimcimecim canım çoook geçmiş olsun, inşallah kardeşin bi an önce toparlar kendini

ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz

5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim

bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))

Afiyet olsun canım..
Ve gözünaydın...

heeeeeeeeeee pek bir rahatladım içimin yağları eridi:69:kız öle kolay geçmez sinirim akşam mutlaka bi laf etmem lazım:9:

iyi ama sakin konuş sinirli konuşma eşine tatlıya bağla yani sonunu:21:hem unutulmuş sonuçta insanlık hali fambımm yapcak bişey yok olan olmuş :61:

burda yazdığımı biliyor nasıl gidiyor dedi. bende dedim çoğu arkadaş şşekeri tatlıyı bıraktı arda yiyorlar hergün değil dedim sevindi. sizler için liste istedim ama yağ kas oranına vitamin değerlerine karaciğer işlevine bakmadan olmaz sağlıksız olur dedi. herkesin metabolizmasını vücudunu tanımalıyım dedi.

5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim

afiyet olsun canım makarnanın sınırını bildikten sonra problem yok ekmek dengesini ayarlarsın artık

nugiş en çokta benimle beraber insülin direncini yeneler var dedim ona sevindi. sizin sayenizde dedim. çok tatlı bir kadın çok ilgileniyor aslında keşke imkanınız olsada gelseniz inanın ne göbek kalır nede fazla depo yağ. şöyle zayıflıyorsunuz önce nerde toplandıysa yağlar ordan gitmeye başlıyor aylar içinde yavaş yavaş orantıya giriyor vücut. mesela benim popoda fazlalık yoktu orası hiç gitmedi yani dahada küçülüp iyice orantısız olmadım direk göbek sırt kollar bel göğüsler yani üst beden eridi. yağlar gitti kaslar çıktı meydana çökük değilim çok şükür.

benim vücudum çok orantısızdı direk üsteydi çok şekilsizdi. valla yağlar bir gitti şimdi süper oldu. zaten dün karşıdan gelirken bana beyeni ile baktığını anladım ama meğer beni tanımamış. tanıyınca çok sevindi sonuçta kendi başarısı. çok mutlu oluyor desteği güleryüzü çayı kahvesiyle süper ötesi birisi. çok memnunum ömür boyu işime yarayacak şeyler öğrendim hastalık bişey olmazsa allah korusun dahada kilo almam artık ben

benim vücudum çok orantısızdı direk üsteydi çok şekilsizdi. valla yağlar bir gitti şimdi süper oldu. zaten dün karşıdan gelirken bana beyeni ile baktığını anladım ama meğer beni tanımamış. tanıyınca çok sevindi sonuçta kendi başarısı. çok mutlu oluyor desteği güleryüzü çayı kahvesiyle süper ötesi birisi. çok memnunum ömür boyu işime yarayacak şeyler öğrendim hastalık bişey olmazsa allah korusun dahada kilo almam artık ben

süper,süper ,süper:nazar:

Allah yardımcınız olsun,çok zorrrrr gerçekten.Anneliği tadanlar için çok daha zor,insan bir tuhaf oluyor.Rabbim kardeşini size bağışlasın,birdaha aynı acıları yaşatmasın inaşşalah

amin çok teşekkür ederim .evet düşüncesi dahi çok zor.allah kimseye böyle acılar göstermesin.inşallah birdahaki yavrularını sağ salim almayı nasip eder.

Back
X