• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özelden çok mesaj alıyorum 10 dakika sürem dolmadı buraya yazayım. metabolizma hızlandırıcı içecek
1 adet yeşil elma, 1 limon 10 tane top karabiber 1 dal tarçın 10 tane karanfil 1 litre su. elma limonu kabuklarıyla doğranıp diğerleride eklenip 35-40 dakika kaynayacak. ardından blendır veya rondoda kıyılacak çünkü posalı içilecek. dal tarçını rondoda kıyarken alın kıyılmaz çünkü. içerkende içinden karabiber ve karanfili alabilirsiniz erimezse. sabah öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilecek sadece 7 gün içilecek alışmasın vücut diye. sporda yapılacak listeyede tam uyulacak.

tşk ederim..okeyto bebişim

sayenşzde öğreniyorum bende :3: bazen bişi yieyecek oluyorum famir olsa yemezdi nugya olsa yemezdi hugocuk olsa yemezdi diyorum kendimi vs vs herkes geliyo aklıma iştahım kaçıyo benimde :34:

canım benimde sırf buraya nasıl yazarım diye düşünüp yemediğim şeyler oluyodu bazen
burası gerçekten sorumluluk istiyo ya
hem kendine karşı hem de sizlere karşı
yediğim bişi yüzünden mesela bi arkadaşım diyetini bozup daha fazla yerse diye bazen sırf bu yüzden bile yemiyorum önüme geleni

sağol tatlım benimmmmmmmmmmmm:16:neruşum tarif aklımda ama yapmaya korkuyorum içemem diye:59:haftasonu bir deneyeyim öyleyse,hergün yeniden mi kaynatıyorsunuz bunu,kocaaaaaaaaa bir tencere yapsam 7 gün boyunca içsem olmamı hacı

olmaz hacı
taze olacak
ne o öyle kazanla kaynatıp mı içecen :60::60:

canım benimde sırf buraya nasıl yazarım diye düşünüp yemediğim şeyler oluyodu bazen
burası gerçekten sorumluluk istiyo ya
hem kendine karşı hem de sizlere karşı
yediğim bişi yüzünden mesela bi arkadaşım diyetini bozup daha fazla yerse diye bazen sırf bu yüzden bile yemiyorum önüme geleni

olmaz hacı
taze olacak
ne o öyle kazanla kaynatıp mı içecen :60::60:

ama ozman yapamam ki,ne ara kaynatayım her akşam her akşam,vaktim yok malesef,eve zor atıyorum kendimi ben ya

Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.

Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.

bugün yetişemedim pilatese ama yarın yapıcam. canım sen uzun zamandr pilates yapıyorsun artık alışmıştır vücudun geçen ay bendede oldu düzenli yaptım kilo veremedim bende 6 kilo dumbelle koştum 3 haftada 3 kilo gitti. canım sen farklı bişeyler daha yapmalısın. kardiyo yapmalısın. evde koşu bandın varsa kullanmaya başla haftada 3 gün yap diğer günlerde pilates yaparsın 1 günde dinlenirsin. veya dışarda tempolu yürü ama bebeğin var o yüzden evde bişeyler yap bence. mesela dans et oyna 45 dakika ile 1 saat arasında tempolu çok hızlı nefes nefese değil. veya taeboo videoları var ona başlayabilirsin bende düşünüyorum çünkü. değişiklik yapma zamanın geldi. zaten fazla bişeyin yok. kısa zamanda gider.
tatlı olayına gelince valla ben sana diyorum ben günde 1 pasta yerdim litreden fazla cola içerdim susadıkça cola içerdim ben bıraktımsa sende bırakırsın. bak nugyada bıraktı aylardır yemiyoruz. yemek canımızda istemiyor. zorluğu 1 gündür. bir gün yani yarın istersen bırak ve yarın meyve hariç tatlı bişey yeme. sütlü türk kahvesi iç şekersiz. şeker yapay tatlandırıcılarda yok canım. bunu yap ertesi gün uyandığında hafiflediğini hissedeceksin diyet bisküvilerde yok canım.

Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.

Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.

bugün yetişemedim pilatese ama yarın yapıcam. canım sen uzun zamandr pilates yapıyorsun artık alışmıştır vücudun geçen ay bendede oldu düzenli yaptım kilo veremedim bende 6 kilo dumbelle koştum 3 haftada 3 kilo gitti. canım sen farklı bişeyler daha yapmalısın. kardiyo yapmalısın. evde koşu bandın varsa kullanmaya başla haftada 3 gün yap diğer günlerde pilates yaparsın 1 günde dinlenirsin. veya dışarda tempolu yürü ama bebeğin var o yüzden evde bişeyler yap bence. mesela dans et oyna 45 dakika ile 1 saat arasında tempolu çok hızlı nefes nefese değil. veya taeboo videoları var ona başlayabilirsin bende düşünüyorum çünkü. değişiklik yapma zamanın geldi. zaten fazla bişeyin yok. kısa zamanda gider.
tatlı olayına gelince valla ben sana diyorum ben günde 1 pasta yerdim litreden fazla cola içerdim susadıkça cola içerdim ben bıraktımsa sende bırakırsın. bak nugyada bıraktı aylardır yemiyoruz. yemek canımızda istemiyor. zorluğu 1 gündür. bir gün yani yarın istersen bırak ve yarın meyve hariç tatlı bişey yeme. sütlü türk kahvesi iç şekersiz. şeker yapay tatlandırıcılarda yok canım. bunu yap ertesi gün uyandığında hafiflediğini hissedeceksin diyet bisküvilerde yok canım.

hugocuk 8 nisana aldım randevumuuuuuuuu.geç oldu ama anca yer buldum.....didem hanımlada görüştüm ankaradan gelcem falan dedim.....

karaciğer vgerilerinide içeren kan testi yaptırcakmışım...

bide 8 nisanda saat vermediler.sıraya kensdiniz giriyosunuz dediler dogrumu

kıslar çok mesaj alıyorum işlerimde yeni bitti ancak oturdum kaçırdığım mesajlarınınz olduysa kusura bakmayın.

canım çok az bu menün biraz fazlalaştır metabolizman yavaşlar yoksa

priene hoşgeldin canım kalorileri harcayıp geldiğin iyi olmuş.menüde güzel afiyet olsun

afiyet olsun canım

akıllıyım neruşum sağol neruşum süperim neruşum gidecek tüm fazlalıklar neruşum hepberaber kutluyacağız neruuuuuşşşşşşuuuuuuuummmmmmm:62::66::92::nazar::nazar:

afiyet olsun fambıkcımmmmm

ohhh eveeeeeeeeeeet inşallah nugiciiiim:65::65::32::32::13::13::nazar::nazar::nazar:

sağol tatlım benimmmmmmmmmmmm:16:neruşum tarif aklımda ama yapmaya korkuyorum içemem diye:59:haftasonu bir deneyeyim öyleyse,hergün yeniden mi kaynatıyorsunuz bunu,kocaaaaaaaaa bir tencere yapsam 7 gün boyunca içsem olmamı hacı

yaa evet hergün tazeeee:34: ama ama zamanım yok diyosun daaa başka da çözüm gelmiyo ki benim aklıma o zaman şu dediğin liptonun kayısılı form çayını dene için bi temzilensin:9:

hugocuk ben doktorun tlfnunu bulamıyorummmmmmmmmmmmm.hastaneyi aradım.muayene saatleri arasında burda olur zaten dedi.danışmaya aktardı açmıyolar....belirli saatlerdemi çalışıyo

şuanda gelmiş olması lazım bidaha ara istersen veya dur ben bi arayayım belki aktarırlar

ama ozman yapamam ki,ne ara kaynatayım her akşam her akşam,vaktim yok malesef,eve zor atıyorum kendimi ben ya

canımcım aslında çok basit bişi
at hepsini içine, suyunu koy kaynasın, bide blenderdan geçir, sana zahmeti taş çatlasın 10 dkdır yani
ben de akşamdan yapıyodum, hatta tekrar başliyim bari 1 hafta içeyim
bide sana tavsiyem yaparsan k, biber ve karanfili de çıkart içinden blenderdan geçirmeden, adı daha içilebilir oluyo o zaman

kızlar ben çıkıyorum, kocişle annemi almaya gidicez, hepinizi öpüyorum kocamannnn :54::54:

şuanda gelmiş olması lazım bidaha ara istersen veya dur ben bi arayayım belki aktarırlar

canım 8 nisana verdiler.sonra tekrar doktoru aradım öne alabilirmiyız diye.yer yoksa ancak özel yerimde bakabilirim dedi.o da ucretli dedi.aslında ücreti sormadım ekstra masraf olmasın diye ama iyimi yaptım bilmiyorum.yanı erkene almadım.sen ucretını biliyomuydun

Bugün benim için boll ara öğünlü bir gün oluyor haydii hayırlısı:9: regl olcam bikaç güne kdar sanırım ondan çoka cıkıyorummm yani tatlı falan istemiyo da canım habire bişey yiyesim var

kahvaltıdan sonra 12.30'da bir ara yaptım

1 portakal

2 tane yulaflı eti form bisküvi yedim

sonra 13.30 da bir ara daha yaptım

1 fincan Tarçınlı-Türk kahveli süt (lıght sütüm bitmiş normal sütle yaptım)

2 tane de kepekli çok az yağlı kahke(antebe özgü bişey az yağlı ve kepekli işaret parmağı uzunluğunda ve kalınlığında)

sabah da 1,5 dilim ekmek yemiştim yulaflı bisküviler 1 dilim olsaaa bu kahkeler de 1 dilim olsaaaaa etti 3,5...bugün artık başka karbonhidrat almam sanırım bu tür şeyler istedi hep canımmm şimdi iyiyim şükür ama yedim yani bunları ekmek yemiyim bari artık bugün:1::nazar:

şimdi görüştüm diyetisyenimle. ankaradan gelmek isteyen var sabahtan eri arayan çok oldu diyor. hanginiz aradı kızlar :34: dedim benimm arkadaşlarımdır onlar dedim. tavsiye dietisyen sordum dediki var ankarada arkadaşlarım ama ne derece işlerini yi yapıyorlar bilmiyorum dedi. ankaradan gelmek zor olur ama isterlerse gelebilirler randevu ile dedi

Sağol hugocuk. Üşenmesem walk walk yapacağım da :)
Bisikletim de var evde, askı görevinde.

hugocuk 8 nisana aldım randevumuuuuuuuu.geç oldu ama anca yer buldum.....didem hanımlada görüştüm ankaradan gelcem falan dedim.....

karaciğer vgerilerinide içeren kan testi yaptırcakmışım...

bide 8 nisanda saat vermediler.sıraya kensdiniz giriyosunuz dediler dogrumu

evet canım sıraya kendimiz giriyoruz doğru. randevu almışsın tebrikler artık sende bizdensin. 8 nisan senin 7 nisanda benim canım. tahlillerini yaptır canım tam biyokimya testi olsun ve karaciğer tahlilerinide yaptır o zamn gel herşey hazır olsun canım.

aaaaaaaaaa şaşırdım sen yolun sonundayken ben yolun başında olcammmm:62:

inşallah bi sorun çıkmazda giderim....bide ankaradan gittigimde hastaneler arası bi sorun olurmuki .bak içime kurt düşüyo yaw:62:

biyokımya ve karaciğer testi tamam not aldım bi kenara

benimde 4 ay dolmak üzere şekeri tatlıyı bırakalı maşşallah diyeyim kendime :nazar::1:

ben çıkıyorum ders çalışmam lazım.12 martta sınavım var........

hugocuk bu testlerin hepsi kan verince çıkıyo dimi.ekstra bişey yaptırmaya gerek yok yanı dimi

aaaaaaaaaa şaşırdım sen yolun sonundayken ben yolun başında olcammmm:62:

inşallah bi sorun çıkmazda giderim....bide ankaradan gittigimde hastaneler arası bi sorun olurmuki .bak içime kurt düşüyo yaw:62:

biyokımya ve karaciğer testi tamam not aldım bi kenara

olmaz merak etme sonuçlar önemli canım değerlerine bakacak. sen listesine tam uy sporunu dediği gibi yap bak 1 ayda çok fark olacak canım. tebrikler

Back
X