• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün benim için boll ara öğünlü bir gün oluyor haydii hayırlısı:9: regl olcam bikaç güne kdar sanırım ondan çoka cıkıyorummm yani tatlı falan istemiyo da canım habire bişey yiyesim var

kahvaltıdan sonra 12.30'da bir ara yaptım

1 portakal

2 tane yulaflı eti form bisküvi yedim

sonra 13.30 da bir ara daha yaptım

1 fincan Tarçınlı-Türk kahveli süt (lıght sütüm bitmiş normal sütle yaptım)

2 tane de kepekli çok az yağlı kahke(antebe özgü bişey az yağlı ve kepekli işaret parmağı uzunluğunda ve kalınlığında)

sabah da 1,5 dilim ekmek yemiştim yulaflı bisküviler 1 dilim olsaaa bu kahkeler de 1 dilim olsaaaaa etti 3,5...bugün artık başka karbonhidrat almam sanırım bu tür şeyler istedi hep canımmm şimdi iyiyim şükür ama yedim yani bunları ekmek yemiyim bari artık bugün:1::nazar:

afiyet olsun neruşum

canım 8 nisana verdiler.sonra tekrar doktoru aradım öne alabilirmiyız diye.yer yoksa ancak özel yerimde bakabilirim dedi.o da ucretli dedi.aslında ücreti sormadım ekstra masraf olmasın diye ama iyimi yaptım bilmiyorum.yanı erkene almadım.sen ucretını biliyomuydun

ayy bilmiyorum canım ücretini. 8 nisanda iyi ama cuma günü. özel yerine gitmeye gerek yok aslında ama en fazla ücreti 150 liradır muayene ücreti öyle çünkü.

Şu anda bende insülin direnci var gibi görünmüyor ama tatlı çok zararlı azaltmak her durumda en iyisi.
Dayanabildiğim kadar tatlısız bırakacağım kendimi. En kötü ihtimalle tahin-pekmezi çok az yerim.
İkinize de teşekkür ederim.

Ben istediğim kiloya ulaşsam da pilatese devam edeceğim. Göbeğimin toparlanması için daha bayağı var gibi.
Kıyafetlerden artık pek belli olmuyor gibi. Görenler böyle iyisin verme diyorlar. Ama göbek,popo henüz istediğim gibi değil.
benimde istediğim gibi deil alt karnım 81.5 cm düşünnnn yanii:43::43:üst karın yok bide basen var bende. 56.6 kiloyum ama hala 38 beden pantolon giyiorum :1:bazen 36 da olabilio ama.o çok dert deil de benmde henüz popom ve karnım istediğm gibi deil bende bırakmam pilatesi.kilo verdim ama şekllenmek lazımmm.bırakmamak lazım.bende öyle yapcam inş.

haklısın canım
tatlım sen bana özelden isimlerini hastanede mi çalışıyolar yoksa kendi merkezlerimi var, bunları yazabilirsen ben de bi netten araştırırım, önce burdaki hastaneye bi gideyim diyorum tabi dahiliyeciyi de ikna etmek gerekebilir ama yağ oranımı gösterirsem sanırım sorun olmaz diye umuyorum
ayrıca gidersem ve memnun kalmazsam sen niye kendini kötü hissedesin ki?
gidenler memnunsa ya da ne bileyim hugonun diyetisyeni gibiyse hem neden memnun kalmamayım ki, dimi ama?
cnm ben gitmediğim için çok iyi şöle böle diyemem giden bir arkadaşım birinden çok memnun kalmıştı aynı dr.a kuzenm gtti listesiğne de uymadı tabi hiç kilo veremedi mesela sen kalırmısın bilemem o yüzden dedim ben gitsem derim sana ama gitmediğim için duyduklarımı sölüorum sadece ben sorayım bide kuzenime tekrar msj atarım sana cnm

Bugün benim için boll ara öğünlü bir gün oluyor haydii hayırlısı:9: regl olcam bikaç güne kdar sanırım ondan çoka cıkıyorummm yani tatlı falan istemiyo da canım habire bişey yiyesim var

1 portakal

2 tane de kepekli çok az yağlı kahke(antebe özgü bişey az yağlı ve kepekli işaret parmağı uzunluğunda ve kalınlığında)

sabah da 1,5 dilim ekmek yemiştim yulaflı bisküviler 1 dilim olsaaa bu kahkeler de 1 dilim olsaaaaa etti 3,5...bugün artık başka karbonhidrat almam sanırım bu tür şeyler istedi hep canımmm şimdi iyiyim şükür ama yedim yani bunları ekmek yemiyim bari artık bugün:1::nazar:
afiyet olsun bebşişim olsun fazla fln deil gayet güzel.ben de hızınıza yetişemiorum malesef biraz temzlik yapıorum biraz buraya geliorumm:9:elimdeki yarım işi bitireyim öğle yemeği vaktim geliooo:10::10:

hugocum aradım bende cok tatlı bı bayan telefonda bıle canı caktı yardımcı olucam dıye.kıyamam.ben anlattım durumum magdurıyetımı falan.anlıyorum dedı.ama orda su dıyetısyen ıyıdır dıyemem kısıden kısıye degısır dedı.ben hastalarımda genelde ıı sonuc alıyorum %70 hepsı benım ıcın ıı dusunur ama dıger kısmıda vardır dedı.neyse benm ısım nedenıyle hafta ıcı gıtmem cok zor.ama aklım kaldı yanı.cok cok cok tesekkur ederım bebsım allah gonlune gore versın

1 portakal

Öğle yemeğini ne zaman yiyeceksinn?

benimde 4 ay dolmak üzere şekeri tatlıyı bırakalı maşşallah diyeyim kendime :nazar::1:
:nazar:

benimde istediğim gibi deil alt karnım 81.5 cm düşünnnn yanii:43::43:üst karın yok bide basen var bende. 56.6 kiloyum ama hala 38 beden pantolon giyiorum :1:bazen 36 da olabilio ama.o çok dert deil de benmde henüz popom ve karnım istediğm gibi deil bende bırakmam pilatesi.kilo verdim ama şekllenmek lazımmm.bırakmamak lazım.bende öyle yapcam inş.

cnm ben gitmediğim için çok iyi şöle böle diyemem giden bir arkadaşım birinden çok memnun kalmıştı aynı dr.a kuzenm gtti listesiğne de uymadı tabi hiç kilo veremedi mesela sen kalırmısın bilemem o yüzden dedim ben gitsem derim sana ama gitmediğim için duyduklarımı sölüorum sadece ben sorayım bide kuzenime tekrar msj atarım sana cnm

afiyet olsun bebşişim olsun fazla fln deil gayet güzel.ben de hızınıza yetişemiorum malesef biraz temzlik yapıorum biraz buraya geliorumm:9:elimdeki yarım işi bitireyim öğle yemeği vaktim geliooo:10::10:

Ben 40 beden pantolon giyiyorum maalesef. Pantalonda 38 giysem yeter bana. Yapım gereği 36 giyemem hiç. Etek giyiyorum ama pantolon ıh ıhh...

öğle yemeğim kızlarrr
1.5 kepçe bulgurlu sebze çorbası
4-5 yemek kaşığı bulgurlu kıymalı karnıbahar yemeği
yeşiillk
yarım dilim tahıllı ekmek

hugocum aradım bende cok tatlı bı bayan telefonda bıle canı caktı yardımcı olucam dıye.kıyamam.ben anlattım durumum magdurıyetımı falan.anlıyorum dedı.ama orda su dıyetısyen ıyıdır dıyemem kısıden kısıye degısır dedı.ben hastalarımda genelde ıı sonuc alıyorum %70 hepsı benım ıcın ıı dusunur ama dıger kısmıda vardır dedı.neyse benm ısım nedenıyle hafta ıcı gıtmem cok zor.ama aklım kaldı yanı.cok cok cok tesekkur ederım bebsım allah gonlune gore versın

rica ederim canım evet çok cana yakındır sağolsun bende yüzde 100 sonuç aldı :1: şöyleki ileri derecede şeker hastaları var onları iç hastalıkları doktoru sevkediyor mecbur diyet yapmaya yani. ama kendi istemiyor mecburiyetten gidiyor yaşı gelmiş 60 a. bu insan zayıflayayım güzel olayım derdinde olmuyor o yüzden bazen uyuyor listeye bazen uymuyor. o tip hastalarda başarı en üyü diyetisyen bile sağlayamaz. ama mesela benim gibi genç kilolu kilo vermek için gelen herkeste yüzde yüz başarı sağladığına bizzat şahit oldum. dedimya obez kadını manken gibi yapmış kadın bi hoş olmuş bi güzel olmuş valla dedimki gerçekten mucize. ve kadın dua ediyor sürekli. açıkçası para pul peşinde bir diyetisyen değil öyle olsaydı hemen muhayenehane açardı bizle ilgilenmezdi yeteri kadar muhayenehaneye çağırırdı. ama diyorumya 1 saate yakın vakit ayırıyor insana. çok ilgilenir sorunu bulup çözmeye çalışır. bendeki sorunu ilk seansta anladı ve çözdü zaten çözmeseydi eğer veremezdim bi ay versem diğer ay alırdım. sorunu buldu anlattı bunu ortadan kaldıramazsak versen bile geri alırsın dedi. düşündüm haklıydı. bende uydum listesine gitti 17 kilocuk çok şükür sağlıklıda gitti yani az değil 6 ayda gitti. hamileliğimdede liste verecekmiş. öyle dedi. uyarsan 10 kilo alırsın en fazla ama yağın çok artmaz doğumda verirsin dedi. garanti verir eğer aksilik çıkmazsa. ve dediğide çıkar her zaman yeterki listesine uyulsun her dediği çıkıyor

afiyet olsun neruşum

sağol kuşumm öyle bi habire yiyesim var hayydi hayırlısı:9::9::9:

Fazla değil dimiiiiiii:26: ay habire bişey yiyesim var gidip acilen muz almamlazım daha olmadım regl 1-2 gün var ama hem bir halsizlik var hem de habire bişeyler yemek istiyorummmmmmmmm:47::47:

Öğle yemeğini ne zaman yiyeceksinn?

:nazar:

Ben 40 beden pantolon giyiyorum maalesef. Pantalonda 38 giysem yeter bana. Yapım gereği 36 giyemem hiç. Etek giyiyorum ama pantolon ıh ıhh...

Öğle yemeğimi bugün 15.30 gibi yerim sanırım prıenecim ben gece 2 de falan yatıyorum o yüzden kahvaltım 10 öğlen ara 12-1 öğle 2-3 ara 5-6 akşam 8-9 oluyor 2de de yatıyorum yani hep böyle hiç erken yatamam o yüzden de böyle ama sabah 8-9 gibi kalkıyorum kahvaltı 9.30-10 oluyor genelde

bugün izin alıp çıkacağımı düşünmüştüm diye yanımd ahiç birşey getirmemiştim.fakat çıkamayınca öğlen yemeğinde aldığım ayranımı ara öğün olarak içtim.:61:

geçmiş olsun neruşum allah allah sen hiç böyle olmazdın spor canavarım benim :16: kıyamam ben sana. canım çok gezdin ettin üşüttünmü yoksa. halsizlik var dedin. canım bikaç gün spor yapma dinlen yat. bende regliyim kakao iç süte ekle çok kesiyor valla süper etkili. dün demiştimya ben pastalara konan kakaoların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al süte ekle iç sıcacık tavuksuyu çorbada iç. terlemeye bak canım. kıyamam ben neruşuma :59:

kızlar bende yemeğimi yedim
7 kaşık karnıbahar
1 bardak liğt yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 cherry domates
yarım salatalık (salata yapmaya üşendimde)
azönce
1/4 gofret yedim.paket içinde bi sürü olanlar varya onlardan. kesmedi tabi 1tane kuru kayısının içine kakao koyup onu attım ağzıma benimde regl dönemim çok yaklaştı tabii tatlı krizim arttı.başka ara yapmam artıkın:69:

kızlar bende yemeğimi yedim
7 kaşık karnıbahar
1 bardak liğt yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 cherry domates
yarım salatalık (salata yapmaya üşendimde)
azönce
1/4 gofret yedim.paket içinde bi sürü olanlar varya onlardan. kesmedi tabi 1tane kuru kayısının içine kakao koyup onu attım ağzıma benimde regl dönemim çok yaklaştı tabii tatlı krizim arttı.başka ara yapmam artıkın:69:

afiyet olsun canım menün güzel

geçmiş olsun neruşum allah allah sen hiç böyle olmazdın spor canavarım benim :16: kıyamam ben sana. canım çok gezdin ettin üşüttünmü yoksa. halsizlik var dedin. canım bikaç gün spor yapma dinlen yat. bende regliyim kakao iç süte ekle çok kesiyor valla süper etkili. dün demiştimya ben pastalara konan kakaoların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al süte ekle iç sıcacık tavuksuyu çorbada iç. terlemeye bak canım. kıyamam ben neruşuma :59:

amaninn neruşum mu hastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:58::58::58::58::58::58::58::58:

neruşun neyi var anlayamadım ben hastamıymış e ben niye okumadım :18:gözümdenmi kaçtı acep:26: bidah bakem bi

Back
X