• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol nugicim bi de ben ölçüyüm bakıyım kaç kaşık alıo ama küçük gibi görünüo iki tane sürekli kullandıklarım var ikiside küçük.yoksa bi tane büyük var kocamannnn:27:onumu kullansammm:27::27::60:

sen ilk önce canım ölç bi kepçeyi az gelirse kaşık sayısı büyüğünü kullan bence

afiyet olsun canım araları yapmaya çalış öğlen pilav var diye ekmek yemedin galiba bir dilim yiyebilirdin

evet canım o yüzden yemedim
bide pirinç pilavıydı ondan da yemedim
çorba da vardı 1 dilim ekmek olarak onu saydım
e barbunya da bakliyat zaten
o yüzden ekmek yemedim ama doydum da zati :)))

bide dün keten tohumu ve dark kakao aldım, dr oetkerinkini ama daha içmedim tabü

afiyet olsun canım maşalaahh çok güzel gidiosun sende 1-2 aya kadar hiç bişi kalmaz gerçi kilonu bilmiorum ama çizelgen yok?bide boy?

hoşgeldin cnm takip et bizleri yaz sende hergün iyiyp içtklerini sporunu:34:

gerçekten çok güzel anlatmışş biz bunu istemioruz işte sağlıklı beslenme die bas bas bağırıoruz işte sebebi burda:34:

gayte güzel cnm bencede karnıbahar ye sebze tavuk olsun bugün.çok başarılı:nazar:

afiyet olsun bebikkkkkk:16:senini işin zor valla üstüne çok düşüosun diemi böle yapıo acaba bide hiç ilgilenmesen naprki? aman dur benm yüzümden aranız bozulmasın mazalllah sen bildiğin tatiklerle devam et canımmcımm:54:

afiyet olsun cicişşş gayet güzelll:nazar:

canım benm kilom 65.5 boyum 1.60cm hedefim 57 kilo olmak. yaşımda 35 çizelgemi henüz değiştirmedim.birkaç kilo veriymde ondan sonra inş değiştiririm.

şimdi kuru yemiş çerez vakti

2 adet siyah kuru üzüm
3 kaju
10 antep fıstığı
30 beyaz leblebi
ve elbette 500 ml suyumu da içmeye başladım

Son düzenleme:
sürekli online olmasamda yazdıklarını takip ediyorum kızlar malum iş yeri iyotlu şu işi yap iyotlu bu işi yap bi bakıyorum akşam olmuşşşş :) kızlar bir arkadaşım ara öğün yapmıyo yinede zayıflayabilir mi? onun durum çok vahim bu arada 70 kilo 1.60 yaklaışık olarak kilosu dahada fazla olabilir çok üzülüyo :59:

MErhaba kızlar Ben aranıza yeni katıldım yani fotuma yoksa yıllardır şişmanım :) latife ediyorum:) ben 164 boyunda 66 kg. ve 2 ay sonra düğünü olacak biriyim. 1 ay önce sağlıklı beslenme kararı aldım 1 ay öncesinde 70 kg idim ve 1 ayda sadece 4 kg verebildim hemde akşamları evde ip atlıyorum. ve sizlerle birlikte dah fazla motive olabileceğime inanıyorum tekrar herkese merhabaaa:3:

kızlar evi bk götürüyo ve akşamada yemeğim yok.ben size çok alıştımya böyle giderse kociş beni boşar vall.ben çıkıymda o gelene kadar bi çekidüzen verim şu eve.by by:79::79:.

MErhaba kızlar Ben aranıza yeni katıldım yani fotuma yoksa yıllardır şişmanım :) latife ediyorum:) ben 164 boyunda 66 kg. ve 2 ay sonra düğünü olacak biriyim. 1 ay önce sağlıklı beslenme kararı aldım 1 ay öncesinde 70 kg idim ve 1 ayda sadece 4 kg verebildim hemde akşamları evde ip atlıyorum. ve sizlerle birlikte dah fazla motive olabileceğime inanıyorum tekrar herkese merhabaaa:3:

merhaba hoşgeldin canım:69:

hülyacım 1,5 kilon kalmış tebrikler valla,darısı başımıza,kaç beden oldun şimdi sen

kız uyandıda canım anca cevap veriyom 38le 40arasıcanım ama 40daha iyişimdi ama 38de oluyorum ama hedefim 55 canım ilk hedef 69 duozman 55olursam 36 giyecem inşşlah

Son düzenleme:
Kızlar be çıkıyorum..
Yarın ve haftasonu da yokum malesef..
hep sokaklardayım..
Bol kaçamaklı bir haftasonu olur bana sanırım..
Benim için dua edin.. Cuma dr. a gideceğim..
şu hormonlarım düzelmiş olsun ve ben de zayıflayayım sizinle beraber..

varsa yoksa fambık:9:afiyet olsun canım,senle benim aramda 10 kilo var canım,o kadar kiloya 18 kaşık anca yetiyor napim:9::
estağfirullah cnm o nedemekk:) evet varsa yoksa sen fambığımmmmmmmmmm:16::16:çiçeğimm bebişimmmm canımmmm:27:

:
ben de demleme yeşil çay yapıp içine çubuk tarçın,top karabiber,kuru karanfl(sıfatlı sıfatlı şöööle):60::60:
atıyoruum hüüp içiyorum misler gibi benden duydun zaaaaaar:60::60:kalanchoe de öyle hüpletirrr
hee bende öle hüpletirimmm :56:hatta az sona hüpletcem şincikk.tarçını ebru şallıdan duydumdu karanfil ve karabiiberi metabozlime hızlandıreıcı içecekten esinlenerek kendim icat ettimm:1::1::9::9:

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben evdeyim şu an okulda bugün öğleden sonra

5 gr gofret
2 küçük elma
1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker yedim

şimdi evde de 1 portakal yedim

iiyiyiz cnm hoşgeldn afiyet olsunn
sen ilk önce canım ölç bi kepçeyi az gelirse kaşık sayısı büyüğünü kullan bence
yarın ölçüorum bebişşş ve merakla beklenen sonucu size bildiriorummm:9::9:flashhh flashhh flasssshhh..bakalım kalanchoe nin kepçesinin ölçüssü ne ....az sonraaaa:60::60:

canım benm kilom 65.5 boyum 1.60cm hedefim 57 kilo olmak. yaşımda 35 çizelgemi henüz değiştirmedim.birkaç kilo veriymde ondan sonra inş değiştiririm.
anladım cnm başlangıç kilolarımız aynı sayılır bende 64 le başlamıştım hedeflerimz aynı benm boyum 1.67 biraz uzun senden 57 oldum ben darısı başına cnm ama olucağına eminm çok güzel gidiosun maşallahh:nazar:

şimdi kuru yemiş çerez vakti

2 adet siyah kuru üzüm
3 kaju
10 antep fıstığı
30 beyaz leblebi
ve elbette 500 ml suyumu da içmeye başladım

afiyet olsun cnmmm:16:

hoş geld,n cnm 1 ayda normali zaten 4 kilo ozman 2 aya kadar incecik bi gelin olucaksın inşallah vaktin varsa leslie yap canım güzel kardio oluo -ve bizleri takip et hergün yiyip içtklerini yazz :34:

kızlar evi bk götürüyo ve akşamada yemeğim yok.ben size çok alıştımya böyle giderse kociş beni boşar vall.ben çıkıymda o gelene kadar bi çekidüzen verim şu eve.by by:79::79:.
:60::60::60:kız ilahiii güldürdünn benii. benmde bazen öle oluoo valla kopamıorum burdan burası bi bağımlılıkk

slm kızlar ne yaptınız bakembenim aramşimdik saat 1gibi 1elma sonra bisaat sporyaptım şimdide portakllı yogurtlu nesfitli karışımdan yiyecem 2litrede su oldu herkeze afiyet olsun
afiyet olsun canımcımmm

kızlar merhabalar
sabahtan beri işim vardı gelemedim bi türlü
ancak bitti sayılır işim

sabah malesef kardan adam kahvaltısı yaptım
1 kase nesfit yedim tarçınlı

ara yapamadım

öğleyin de

5 yk barbunya
2 yk pilav
havuç ve turp salatası
1 kepçe mercimek çorbası içtim

annem yapmıştı hepsini, çok da güzeldi :))

az önce 1 tane küçük elma yedim
ooohhh miss gibi anne yemeğii ne güzel afiyet olsunnnn:16:

20 kadar leblebi yedim şimdi

eve gidince leslie yapıcam bugün
sonra da misafirliğe gidicez annemle
kocişi istanbula gönderdim, görümcemin oğlunun sünnet mevlidi var da
ben izin almadım artık, çok izin kullandım zaten bu ara diyerek
bide dügğün yok, evde mevlid okuncak sadece, kociş yeter dedim :))

canım harikasın ne diyeyim, bizleriz de azimlendiriyorsun.. ama sakın nasıl olsa verdim biraz yiyeyim deme, ben de öyle dediğimde 52 kiloydum bir anda 62 yi buldum ne ara 10 kilo yerleşti vücuduma anlayamadı..

rica ederim canım .burası böyle bir topik işte bizden öncekiler bizleri azimlendirdiler bizler sizleri sizler de diğer arkadaşları bayrağı elden ele taşıyacağız artık ben mezun oldum ama gene de yazıyorum:1:
tavsiyen için çok ama çok teşekkür ederim canım çok doğru söylüyorsun ama ben ilk bu kilo verme işlemine giriştiğim günden beri benim için diyet öncesi ve diyet sonrası bir kavram olmadığını zaten yazmıştım benim için herşeyden ama ölçülü yiyerek sağlıklı beslenme düzenini tüm yaşantıma geçirme diye bir uygulama var ben bunu savunuyorum buradaki çoğu kişi bunu iyi bilir. o sebeple de asla tatlıyı tuzluyu yağlıyı şekerliyi şunu bunu asla yemem diye birşey benim için sözkonusu değil.5 aralık 2010 günü tam 54.7 kg idim . şu anda 52.8 ile 53.3 en kötü ihtimalle 53.5 kg arasını son 1 aydır korumaya çalışıyorum. Rabbimin izniyle bu böyle devam edecek inşallah.hayırlısıyla gidecek bu kilolar gider de her zaman dediğim normal şartlarda tamamen sabır azim irade meselesi.herhangibir hastalığı engeli olanlar için zaten bunu söylemiyorum.Rabbim herkese şifa versin .

ii canım ne olsun senin nasıl gidiyo çerezleride yedin oh daha neeeeeeee
evet ya ohhhhh :9:
estağfirullah cnm o nedemekk:) evet varsa yoksa sen fambığımmmmmmmmmm:16::16:çiçeğimm bebişimmmm canımmmm:27:

hee bende öle hüpletirimmm :56:hatta az sona hüpletcem şincikk.tarçını ebru şallıdan duydumdu karanfil ve karabiiberi metabozlime hızlandıreıcı içecekten esinlenerek kendim icat ettimm:1::1::9::9:

iiyiyiz cnm hoşgeldn afiyet olsunn

yarın ölçüorum bebişşş ve merakla beklenen sonucu size bildiriorummm:9::9:flashhh flashhh flasssshhh..bakalım kalanchoe nin kepçesinin ölçüssü ne ....az sonraaaa:60::60:

anladım cnm başlangıç kilolarımız aynı sayılır bende 64 le başlamıştım hedeflerimz aynı benm boyum 1.67 biraz uzun senden 57 oldum ben darısı başına cnm ama olucağına eminm çok güzel gidiosun maşallahh:nazar:

afiyet olsun cnmmm:16:

hoş geld,n cnm 1 ayda normali zaten 4 kilo ozman 2 aya kadar incecik bi gelin olucaksın inşallah vaktin varsa leslie yap canım güzel kardio oluo -ve bizleri takip et hergün yiyip içtklerini yazz :34:

:60::60::60:kız ilahiii güldürdünn benii. benmde bazen öle oluoo valla kopamıorum burdan burası bi bağımlılıkk

afiyet olsun canımcımmm

ooohhh miss gibi anne yemeğii ne güzel afiyet olsunnnn:16:
teşekkürler hocahanım
senin bugün menüler de spor da harika:16:

Son düzenleme:
Back
X