• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim;
2 yemek tabağı pırasalı tarhana çorbası (içine 2 küçük kepçe nohut yemeği de koydum)
12 zeytin

ara;
1mandalina
1 elma

Şimdi 1 tabak çorba içiyorum (kıyma,kereviz,kereviz sapı,yumurta,un,yoğurt,buğday)

afiyet olsun priene.pırasayı küçük doğrayıp azcık yağda kavurdunmu ilk defa duydumda pırasalı :26:

canım menülerin az olmuş renklendir bakayım birazcuk.ne güzelsin sen aynı ben :1:

:9:bende nugi nerde diye bakınıyodum vallah billah,Allah seni inandırsın,neruş seni inandığından caydırmasın:60::60::60:ne güzel dua oldu dimi:9:
şinci 200 ml yoğurt 1dlm kepek ekmekle yedim
ama açım hala,hay ben bir daha patates yemiyüm tüüüüüüüü bana tüüüüüüüüü:19:
yavaştan hazırlanayım anca giderimmm
iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeee:79::79::79:

canım sabah çok az zayıf olmuş hani yeşillik kuru kayısı erik yumurta bal yoğurt pekmez fln olsaiyi olurdu. öğlende 1 dilim ekmek kesnlkle olmalıydı bu da çok az. akşamda sebze yemeği olsa yine bir dilim ekmek ve salata ile süper olurdu.ayrıca aralarında çok yetersiz geldi bana meyve fln yesen çünkü gümnde 2-3 porsiyon meyve gerekli .canım az yiosun kısaca az yiyerek kilo verilmio cnm aksine kas ve su kaybın oluo sende kilo verdim sanıosun yani sen dediğime bakma herkes için gerekli.yağ yakımı içinse herşeyden yenmeli et sebze süt tavuk balık bakliyat salat yoğurt ve en önemlisi ekmek sakın ekmeği ihmal itme. albumin var buğday da hiç bi şeyden karşılayamıoruz onu başka ekmek mutlaka yenmeli cnm süt ve yoğurt zaten yiosun.3 ana 3 ara öğün olmalı ve dengeli olmalı.kolay gelsn

haklısın...ama evde olduğm günler daha güzel yiyorum özellikle sabahları hep geç kaldığım için kahvaltım böle oldu:) söylediklerinin hepsine katılıyorum ekmek sadece akşamları yemiorum normalde ama çavdar ekmeğim kalmadığı için yiyemedim meyve de yiyorum bugün yoğunluktan böle oldu. çok teşekkürler tavsiyelerin için

haklısın...ama evde olduğm günler daha güzel yiyorum özellikle sabahları hep geç kaldığım için kahvaltım böle oldu:) söylediklerinin hepsine katılıyorum ekmek sadece akşamları yemiorum normalde ama çavdar ekmeğim kalmadığı için yiyemedim meyve de yiyorum bugün yoğunluktan böle oldu. çok teşekkürler tavsiyelerin için

rica ederim cnm kolay gelsnnn

ara öğünüm :56:
canım tatlı ister gibi oldu istemedi ama ister gibi oldu dikkatinizi çekerimmm:9::9:
2 tane mavi yeşil light üzerine 1 çay kaşığı bal sürdüm
yarım muz üzerine tarçın serptim
bi güzel yedimmm:32:

şimdi mutfağa gidiorum kociş poğaça istedi onu yapayım :80:

:9:bende nugi nerde diye bakınıyodum vallah billah,Allah seni inandırsın,neruş seni inandığından caydırmasın:60::60::60:ne güzel dua oldu dimi:9:

:60:çalışıyoz herhal ye ye ye sonra söylen dur:40::63: neyse gider ayak seni üzmeyeyim :38:hadi güle güle sana:58:

priene yine tarhanayı görünce 12 zeytini hüpletmiş:9:ye canım ye sen sütlüsün ye,afiyet olsun:34:

Aynen :) Çorba da yağsızdı, yerken içim sızlamadı.

afiyet olsun zeytin canavarım benimmmmmmm:16:

Sağol farmasi. Sana da afiyet olsun. Yumurtalı makarnayı merak ediyorum, yiyorsun arada.

canım sabah çok az zayıf olmuş hani yeşillik kuru kayısı erik yumurta bal yoğurt pekmez fln olsaiyi olurdu. öğlende 1 dilim ekmek kesnlkle olmalıydı bu da çok az. akşamda sebze yemeği olsa yine bir dilim ekmek ve salata ile süper olurdu.ayrıca aralarında çok yetersiz geldi bana meyve fln yesen çünkü gümnde 2-3 porsiyon meyve gerekli .canım az yiosun kısaca az yiyerek kilo verilmio cnm aksine kas ve su kaybın oluo sende kilo verdim sanıosun yani sen dediğime bakma herkes için gerekli.yağ yakımı içinse herşeyden yenmeli et sebze süt tavuk balık bakliyat salat yoğurt ve en önemlisi ekmek sakın ekmeği ihmal itme. albumin var buğday da hiç bi şeyden karşılayamıoruz onu başka ekmek mutlaka yenmeli cnm süt ve yoğurt zaten yiosun.3 ana 3 ara öğün olmalı ve dengeli olmalı.kolay gelsn

cnm anlamadım ben hiç.öğle yemeği yemedinmi toplam 3 ana 3 arta öğün olmalı cnm aralar duruma göre artırılabi,lr de. ama az geldi bana bu menü

afiyet olsun priencm sebze şöleni olmuş senin bugünn:34:maşşalaah zeytinin gözüne vurmuşsun yine 12 tane .hayatımda deil 12 ,3-4 den fazla zeytn yiyemem arka arkaya.:34:

Zeytinsiz yaşamak mı. Hayıır... Taze zeytin, bir de kendim tuzladım yakın zaman önce.

afiyet olsun priene.pırasayı küçük doğrayıp azcık yağda kavurdunmu ilk defa duydumda pırasalı :26:

Ben normalde sık çorba içmem de kızıma her gün yapıyorum.Mecburen içiyorum ben de atılmasın diye. Tarhana yaparken de illa ki içine bir sebze atmak istiyorum.Bu kez pırasa doğradım.Kavurmadım,beraber piştiler.

rica ederim cnm kolay gelsnnn

ara öğünüm :56:
canım tatlı ister gibi oldu istemedi ama ister gibi oldu dikkatinizi çekerimmm:9::9:
2 tane mavi yeşil light üzerine 1 çay kaşığı bal sürdüm
yarım muz üzerine tarçın serptim
bi güzel yedimmm:32:

şimdi mutfağa gidiorum kociş poğaça istedi onu yapayım :80:

Afiyet olsun.
Neyse ki benim kocacığım sadece lahana salatası istedi akşam yemeği için. Onu bile yapmadım henüz. Gideyim yapayım bari.

Aynen :) Çorba da yağsızdı, yerken içim sızlamadı.

Sağol farmasi. Sana da afiyet olsun. Yumurtalı makarnayı merak ediyorum, yiyorsun arada.

Zeytinsiz yaşamak mı. Hayıır... Taze zeytin, bir de kendim tuzladım yakın zaman önce.

Ben normalde sık çorba içmem de kızıma her gün yapıyorum.Mecburen içiyorum ben de atılmasın diye. Tarhana yaparken de illa ki içine bir sebze atmak istiyorum.Bu kez pırasa doğradım.Kavurmadım,beraber piştiler.

anladım canım cevabın için sağol:16:

iyi akşamlar kızlarrr, ben birazdan çıkcam ofisten...
ben eski mountainmist yeni amore_eterno hepiciinize iyi akşamlar dilerkene akşam yimeegi yazip gachayim :69::69::69:
17.00 de bir dilim denge light ekmeğime bir tatlı kaşığı zeytin ezmesi sürdüm açmadı arkasından el ayası kadar tavuk pirzolamı yedim ardından 6 yk yogurda bir portakalı dogradım yedimm çok doydummm ohhh :66::66:
akşama gari bişi yemem diyorum zaten tavuk gibbi ben gün battı eterno yattı :60::60::60::60:

ben eski mountainmist yeni amore_eterno hepiciinize iyi akşamlar dilerkene akşam yimeegi yazip gachayim :69::69::69:
17.00 de bir dilim denge light ekmeğime bir tatlı kaşığı zeytin ezmesi sürdüm açmadı arkasından el ayası kadar tavuk pirzolamı yedim ardından 6 yk yogurda bir portakalı dogradım yedimm çok doydummm ohhh :66::66:
akşama gari bişi yemem diyorum zaten tavuk gibbi ben gün battı eterno yattı :60::60::60::60:

Afiyet olsun.
Beni de çorba kesmedi acıkmışım, 1 kepçe daha içtim eşim gelene kadar dayanayım diye.

afiyet olsun canım

gittt giderken de beni mutlaka sıkıştır bir yere:29: eskiden olsa zoooor çok zoordu da artık biraz biraz sığmaya başladım bi yerlere sen de bu fırsatı kaçırmıyosun tabiiiii:60::60::60:

Afiyet olsun.
Neyse ki benim kocacığım sadece lahana salatası istedi akşam yemeği için. Onu bile yapmadım henüz. Gideyim yapayım bari.

Ne güzellllll sağlıklı beslenen kocalı hürmüz:1::nazar:

hah iyi etmişsin güzel olmuş akşammm tavuksun evetttt tavukkk taaaavukkkkkkk:60::60: iyi etmişsin bu saatte yemekle isabet olmuş:16:

Oooo kimsecikler yokkkkk:58::58:

Nugiiiii sen daha çıkmamışsın kuzummmm hayırdır???

Ben de biraz ev işlerine daldım sonunda merdiven aldık ve gözümün görmediği ücra köşeleri temizledim(gardrobun üstü,buzdolabının leşşşş olan üstüüü gibi:60: )

Sonra dışarı çıktım portakalım bitmiştiii:53:portakalsız yaşanır mı hayııııııııııııııııııııır hemen gittim portakal bilumum diğer ihtiyaçlarımı aldım kargo verdim yağmurda bir hava aldım dolandım geldim şimdi biraz yemek falan ayarlıyım akşama erkek arkadaşım gelecek yemeğe ona etli biber dolması yapayım kendime ıspanak yapmıştım kıymalı:56:

Buarada mucizevi güzellikte (famir bu tamlama sana gelsin:60::60: ) salatalık buldum aldım gelir gelmez ara yaptım

1 salatalık

yarım çay abrdağı beyaz leblebi

2 badem yedim

Son düzenleme:
afiyet olsun eternoooo:16:artık yeter bencedee... şaka şaka :27:acıkırsan atştr yine meyve leblebi süt yoğurttt:56:

Ben de biraz ev işlerine daldım sonunda merdiven aldık ve gözümün görmediği ücra köşeleri temizledim(gardrobun üstü,buzdolabının leşşşş olan üstüüü gibi:60: )

Sonra dışarı çıktım portakalım bitmiştiii:53:portakalsız yaşanır mı hayııııııııııııııııııııır hemen gittim portakal bilumum diğer ihtiyaçlarımı aldım kargo verdim yağmurda bir hava aldım dolandım geldim şimdi biraz yemek falan ayarlıyım akşama erkek arkadaşım gelecek yemeğe ona etli biber dolması yapayım kendime ıspanak yapmıştım kıymalı:56:

Buarada mucizevi güzellikte (famir bu tamlama sana gelsin:60::60: ) salatalık buldum aldım gelir gelmez ara yaptım

1 salatalık

2 badem yedim

oohh mis mis ellerine sağlık vede afiyet olsunnnnn bebeişşşşşş:16:

kızlar bu akşam benimki akşam kahvaltısı olcak kocişe poğaça yaptım sıcak çayla yanında mercimek köftede var.yanında da peynir zeytin vs.
yemeyi düşündüklerim:56:

1 kupa şkersiz çay
1kk peynir
3-4 zeytin
1 çeri domates
dereotu nane
2 yk yoğurt
2 mercimek köfte
1 poğaça( 1 çay bardağı yağ koydum)
2 yk pastrma sucuk(1tk yağ ile yapıorum)

yarın görüşmek üzere inşallah hepinizi öpüorum :16::54:

1 salatalık

2 badem yedim

afiyet olsun canım çok güzel menü

Tebrikler canım sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah o kilolar güzel kilolar :nazar::nazar:

Hayırlısıyla sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmeni diliyorum:62:Bebiş doğana kadar kilolar artar tabii ama sonra yine buraya gelmeni ve eski formuna geri dönmeni diyorum:34:

iyi akşamlar topiğin anne adayı hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

özlettinnnn kendini hem de çok .
boşver kiloyu miloyu Allahını seversen kim takar kiloyu bu saatten sonra Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bir evlat sahibi etsin seni gerisini boşverrrrrrrrrrrrr canım benim :9::9::9::9::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar topiğin anne adayı hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

özlettinnnn kendini hem de çok .
boşver kiloyu miloyu Allahını seversen kim takar kiloyu bu saatten sonra Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bir evlat sahibi etsin seni gerisini boşverrrrrrrrrrrrr canım benim :9::9::9::9::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:

tosticim anlamadığım saçma sapan kurbağalarla mesajım sabote edilmiş.

tosticim kim takar kiloyu bu saatten sonra
teyze olacağızzz teyzeeeeeeeeeeeeeeeeee:64::64::64::64::64::65::65::65::65::66::66:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

tşk ederim kızlar
farmasicim boşver kurbağaları hem ben severim hayvanın her türlüsünü kim yapmışsa sağolsun :9:

tşk ederim kızlar
farmasicim boşver kurbağaları hem ben severim hayvanın her türlüsünü kim yapmışsa sağolsun :9:

tamam o zaman bitanem.
yeğenime iyi bak olur mu ayyyyyyyyyyyyy kıyamam ben ona büyüyeceğim diye uğraşıyordur şimdi :nazar::nazar::nazar::38:

Back
X