• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar ,
hepiniz cok samimisiniz cok sevindim..

bi öceki menümde kepek ekmeği yazmayı unutmusum ekmek yiyorum yani.Sabah öğle aksam birer dilim.

bugün henüz kahvaltı ettim 1 saat kadar önce :)

1 kk orta yağlı peynir
1 kase limonlu roka marul yarım domates
4 küçük zeytin
2 fincan limonlu açık çay
1 dilim kepek ekmeği.

hepinize güzel haftasonları diliyorummmm :16:

afiyet olsun canım

evet canım bk :60:fambık yokken yiyelim bende yine akşam yiyeceğim bk da :9:fambık sultan evde temizlik yapıyordur kesin şimdi yada kızıyla oynuyordur aaaa yoksa yine kepekli poğaçamı yapıyo :26::27::27:

:60::60::60::60:kesinn poğaça yapıyodur ooo kızıma öğretiyorummm kızımla beraber yapıyoruz ayağınaaaa:60::60::60:ama dünkü kadının lafları üstüne spor da yapıyor olabilirrrr:8::8:

sevgili nerud benim diyet listem şöyle

sabah
açık çay şekersiz
iki kibrit kutusu peynir
3 ince dilim ekmek

kuşluk
1 porsiyon meyve

öğle
iki köfte kadar et yada balık tavuk peynir hangisini istersen
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız salata bir tabak

ikindi
1 porsiyon meyve

akşam 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız salata 1 tbak
bu arada dilersen ekmek yerine bi kase çorba yada 2 yemek kaşığı pirinç yada bulgur pilavı yada 4 kaşık makarna 4 yemek kaşığı kuru fasülye patates 1 küçük boy ili kibrit kutusu yufka böreği çavdar yada mısır ekmeği yersende 1 ince dilim olck

gece
1 su bardağı süt şekersiz
1 porsiyon meyve

işte bu şekilde aslında böyl devam etmiştik eşimle 1 ay kadar ama sonra :26:

:60::60::60::60:kesinn poğaça yapıyodur ooo kızıma öğretiyorummm kızımla beraber yapıyoruz ayağınaaaa:60::60::60:ama dünkü kadının lafları üstüne spor da yapıyor olabilirrrr:8::8:

:60::60: olabilir valla sen mi yaman benmi yamanım diyip kadına kızarak söylenip söylenip koşu bandına biniyordur

merhaba kızlar ben spora başlamayı düşünüyordum ama dedilerki sporu bıraktıktan sonra daha fazla yağlanma oluyormuş bu doğru mu? bilginiz varmı?

sevgili nerud benim diyet listem şöyle

sabah
açık çay şekersiz
iki kibrit kutusu peynir
3 ince dilim ekmek

kuşluk
1 porsiyon meyve

öğle
iki köfte kadar et yada balık tavuk peynir hangisini istersen
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız salata bir tabak

ikindi
1 porsiyon meyve

akşam 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız salata 1 tbak
bu arada dilersen ekmek yerine bi kase çorba yada 2 yemek kaşığı pirinç yada bulgur pilavı yada 4 kaşık makarna 4 yemek kaşığı kuru fasülye patates 1 küçük boy ili kibrit kutusu yufka böreği çavdar yada mısır ekmeği yersende 1 ince dilim olck

gece
1 su bardağı süt şekersiz
1 porsiyon meyve

işte bu şekilde aslında böyl devam etmiştik eşimle 1 ay kadar ama sonra :26:

Tatlım aslında liste gayet güzell yalnız bana ekmek yani daha doğrusu karbonhidrat çok geldi yani burda 3-5 dilim gibi ekmek ya da buna denk gelecek karbonhidrat yiyioruz genelde gerçi diyetisyen vermiş listeyi bir bldiği vardır herhalde:1: yani benim naçizane önerim kahvaltının daha renkli olması yeşillik-salatalık-domates kuru meyve gibi şeyler ekleyebilirsin bence ve ben mesela akşamları karbonhidrat yemiyorum karbonhidrat hakkımı sabah ve öğlen kullanıroyum ve 3-4 dilim ekmek ya da buna denk gelecek karbonhidrat yiyiorum ama 5 dilim yiyen arkadaşlar da var yani sen onu knedine göre ayarlarsın ama genel olarak güzel bence bu listeye devam edebilirsin gibi geldi bana yani naparsın mesela bazen arada taze meyve yerine kuru kayısı,hurma,yaban mersini falan yersin ya da öğlen yoğut yemezsin de arada süt olarak içersin gibi...yine alırsın tü gidaları ama değişiklik yaparsın ki hem vücut alışmasın aynı düzene hem de sen sıkılma bir de mesela bizler öğlene t yiyiosak akşam sebze,öğlen sebze yiyiosak akşam et yiyioruz burda her iki öğünde de et var ama sen bilirsin tabii listende kuruyemiş yok ve bence de hiç başlama çünkü kilon boyuna göre çok ben de senin gibiydim hemen hemen başladığımda ve muhtemelen yağ oranımız da yüksektir o yüzden bence hiç sokma kuruyemişleri iğşin içine ama kuru meyve olur bence bu liste güzel ekmek ve et konsunu da sana bırakıyorum belki 1-2 dilim ekmek eksiltilebilir ama diyetisyen vermiş demek ki böyle gerekiyor sana:16: kolay gelsin tatlım sabırlı inşallah hepberaber kurtulucaz tüm fazla kilolardan:16::13:

öğlen yemeğim

1 tabak mercimek çorbası
1 tabak börülce yemeği
4 5 kaşık salata
1 dilim ekmek

ara öğün elma

akşama patates püresi var,ekmeksiz yicemde ne kadar yiyeyim bilemedim :58:

öğle yemeğim
7 yk bezelye yemeği
4 yk yoğurt
brokoli salatası
bir dilim uno lıght ekmek
afiyet olsun nugya gayet başarılı bir öğlen menüsü :68:
öğlen yemeğim

1 tabak mercimek çorbası
1 tabak börülce yemeği
4 5 kaşık salata
1 dilim ekmek

ara öğün elma

afiyet olsun
patates püresi ben olsam en fazla 3 yk yerdim.

merhaba kızlar öğlen menüm

1 hamburger
250 ml ayran

hamburger ekmeği unonun susamlı ve de bilinen hamburger ekmeklerinin aksine neredeyse 1.5 katı büyüklüğündeydi.içerisine 1adet süperfresh hamburger köftesi ,2 halka dilim domates ,2 halka dilim soğan,bir de ketçap koydum.

Son düzenleme:
afiyet olsun
patates püresi ben olsam en fazla 3 yk yerdim.
[/QUOTE]

o kadarcık az mı anne yapma etme dedim yook illa patates püresi diyo:63:

ara öğünde süt içicem :8:

öğle yemeğim
7 yk bezelye yemeği
4 yk yoğurt
brokoli salatası
bir dilim uno lıght ekmek

Afiyet olsun nugitocuuummmmm çok güzelmişşşş:16::nazar:

öğlen yemeğim

1 tabak mercimek çorbası
1 tabak börülce yemeği
4 5 kaşık salata
1 dilim ekmek

ara öğün elma

afiyet olsun canım öğle menün çok güzelll:16: gerçi kaçar kaşık bunlar bilemedim amaaa olsun içerikler güzelmişş:16:

patates püresi senin yerinde olsam 3yk kendi yerimde olunca 1-2yk yerimm:1: çünkü seeeen 53kg sin bense 61,5:1: 53 oluncaa 3yk yerdim ben de olsam:60:

merhaba kızlar öğlen menüm

1 hamburger
250 ml ayran

hamburger ekmeği unonun susamlı ve de bilinen hamburger ekmeklerinin aksine neredeyse 1.5 katı büyüklüğündeydi.içerisine 1adet süperfresh hamburger köftesi ,2 halka dilim domates ,2 halka dilim soğan,bir de ketçap.

hamburger yeniyo mu :62: bilmiyordum ben ketçap mayonez sevmiyorum :16:

afiyet olsun canım öğle menün çok güzelll:16: gerçi kaçar kaşık bunlar bilemedim amaaa olsun içerikler güzelmişş:16:

patates püresi senin yerinde olsam 3yk kendi yerimde olunca 1-2yk yerimm:1: çünkü seeeen 53kg sin bense 61,5:1: 53 oluncaa 3yk yerdim ben de olsam:60:

sağol neruşum :16:

içerik 6 7 kaşık :34: ya patates acıktırıyo beni yemek istemiyorum kendime yemek mi yapsam ne yapsam :26:yada akşamdan ıspanak kaldı ise onu yerim:86:

içerik 6 7 kaşık :34: ya patates acıktırıyo beni yemek istemiyorum kendime yemek mi yapsam ne yapsam :26:yada akşamdan ıspanak kaldı ise onu yerim:86:

Hımmm o zaman yeme zaten:45: ya da çok canın isterse 1yk falan ye ama zaten salata-yoğurt ve ıspanağın kaldıysa onları ye ya da bence et de yiyebilirsin öğlen yememişsin çünkü gerçi bakliyet yemişsin o da protein de yani bence sebze yemeği bişeyler yap yoğurt-salata ye ve 1yk da püre ye canın siter belki

Tatlım aslında liste gayet güzell yalnız bana ekmek yani daha doğrusu karbonhidrat çok geldi yani burda 3-5 dilim gibi ekmek ya da buna denk gelecek karbonhidrat yiyioruz genelde gerçi diyetisyen vermiş listeyi bir bldiği vardır herhalde:1: yani benim naçizane önerim kahvaltının daha renkli olması yeşillik-salatalık-domates kuru meyve gibi şeyler ekleyebilirsin bence ve ben mesela akşamları karbonhidrat yemiyorum karbonhidrat hakkımı sabah ve öğlen kullanıroyum ve 3-4 dilim ekmek ya da buna denk gelecek karbonhidrat yiyiorum ama 5 dilim yiyen arkadaşlar da var yani sen onu knedine göre ayarlarsın ama genel olarak güzel bence bu listeye devam edebilirsin gibi geldi bana yani naparsın mesela bazen arada taze meyve yerine kuru kayısı,hurma,yaban mersini falan yersin ya da öğlen yoğut yemezsin de arada süt olarak içersin gibi...yine alırsın tü gidaları ama değişiklik yaparsın ki hem vücut alışmasın aynı düzene hem de sen sıkılma bir de mesela bizler öğlene t yiyiosak akşam sebze,öğlen sebze yiyiosak akşam et yiyioruz burda her iki öğünde de et var ama sen bilirsin tabii listende kuruyemiş yok ve bence de hiç başlama çünkü kilon boyuna göre çok ben de senin gibiydim hemen hemen başladığımda ve muhtemelen yağ oranımız da yüksektir o yüzden bence hiç sokma kuruyemişleri iğşin içine ama kuru meyve olur bence bu liste güzel ekmek ve et konsunu da sana bırakıyorum belki 1-2 dilim ekmek eksiltilebilir ama diyetisyen vermiş demek ki böyle gerekiyor sana:16: kolay gelsin tatlım sabırlı inşallah hepberaber kurtulucaz tüm fazla kilolardan:16::13:

canım yazını okudum gerçekten bilinçli zayıflama diye buna diyolarhakikaten hepsi doğru bende hem diyet yapıp hemde spor yaparak başarılı bi sonuca ulaşılacağına inanıyorum ama malesef benim evde spor ypacak imkanım yok evde nasıl spor yapabilirim ki hiç bi imkanım yok ahhhhh ahh bi hani şu bsiklet yada bi koşu bandı olsa hiç inmem üstünden zaten yürümeyide çok severim imkanlar işte.
birde ben kahvaltıda yeşilliği eklemeyi unutmuşum :46:
öğle yemeğinde de diyo ya
iki köfte hadar et bi orta boy balık tavuk miktarını yazmamış peynir iki kibrit kutusu kaşar peyniri 3 4 kibrit kutusu pirzola kemiksiz 1 adet kuşbaşı yağsız 3 4 iri parça biftek 1 orta boy büyüklüktebunlar et değişimi oluyo istediğini seçebilirsin miktarı belli zaten

süt değişimi:1 su bardağı süt yağsız
1 su bardağı yoğurt

ekmek değişimi
çavdar mısır i ince dilim
tuzlu bisküvi 2 adet
buğday unu çorbada 1 porsiyon kase
mercimek 1 porsiyon
bezelye unu
tarhana
şehriye bunlarda birer kase
kuskus 2 y.k
makarna 4 y.k
erişte pilavlık olarak 2 y.k
kuru fasülye
nohut
kuru barbunya
iç bakla hepsi 4 yemek kaşığı

patates 1 küçük boy
kestane 2 orta boy
patlamış mısır 1 su bardağı

yani dr dediki bunlarda ekmek değişimi ekmeğin yerine bunları yiyibiliriz hergün değiştirerek
mevsim salatası sınırsız
aynı şekilde bütün sebzelerin ve meyvelerin de değişimi ve miktarı var
işte hepsi bu şekilde canım yani öğünlerde hep değiştiriyoruz umarım anlatabilmişimdir :1:

canım yazını okudum gerçekten bilinçli zayıflama diye buna diyolarhakikaten hepsi doğru bende hem diyet yapıp hemde spor yaparak başarılı bi sonuca ulaşılacağına inanıyorum ama malesef benim evde spor ypacak imkanım yok evde nasıl spor yapabilirim ki hiç bi imkanım yok ahhhhh ahh bi hani şu bsiklet yada bi koşu bandı olsa hiç inmem üstünden zaten yürümeyide çok severim imkanlar işte.
birde ben kahvaltıda yeşilliği eklemeyi unutmuşum :46:
öğle yemeğinde de diyo ya
iki köfte hadar et bi orta boy balık tavuk miktarını yazmamış peynir iki kibrit kutusu kaşar peyniri 3 4 kibrit kutusu pirzola kemiksiz 1 adet kuşbaşı yağsız 3 4 iri parça biftek 1 orta boy büyüklüktebunlar et değişimi oluyo istediğini seçebilirsin miktarı belli zaten

süt değişimi:1 su bardağı süt yağsız
1 su bardağı yoğurt

ekmek değişimi
çavdar mısır i ince dilim
tuzlu bisküvi 2 adet
buğday unu çorbada 1 porsiyon kase
mercimek 1 porsiyon
bezelye unu
tarhana
şehriye bunlarda birer kase
kuskus 2 y.k
makarna 4 y.k
erişte pilavlık olarak 2 y.k
kuru fasülye
nohut
kuru barbunya
iç bakla hepsi 4 yemek kaşığı

patates 1 küçük boy
kestane 2 orta boy
patlamış mısır 1 su bardağı

yani dr dediki bunlarda ekmek değişimi ekmeğin yerine bunları yiyibiliriz hergün değiştirerek
mevsim salatası sınırsız
aynı şekilde bütün sebzelerin ve meyvelerin de değişimi ve miktarı var
işte hepsi bu şekilde canım yani öğünlerde hep değiştiriyoruz umarım anlatabilmişimdir :1:

Anladım canım çok güzel anlatmışsın:16: yni bana sadece toplamda 9 dilim falza geldi ama öyle vermişse öyledir peki 1 ay devam ettik dedin verdin mi o bir ayda kilo?? bir de evde bir alet yoksa bile internetin varrr bak internette leslie ile yürüyüş videoları var çoğumuz onunla yapıyoruz bir tür kardiyo jimnastik diyetsayfam.com da 70dk lık videosu var onu haftada 3 gün 3 milini yapabilirsin bir incele istersen evde en güzeli o:16:

Back
X