• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadarcık az mı anne yapma etme dedim yook illa patates püresi diyo:63:

ara öğünde süt içicem :8:
[/QUOTE]

bence sen en iyisi püre yeme çünkü devamını getirecek gibi duruyorsun:34:

Günaydın herkese,
Bu sabah 59,4 çıktım. 59 da gezinmeye devam ediyorum.
Eskiden öğle veya akşam öğünümde 2 dilim ekmek yerdim, son zamanlarda 1 dilime düşürmüştüm.
Yani eskiye göre daha az yiyorum ama kilolar gitmiyor bu ara.

Eşim sabah bol bol iltifat ederek moralimi düzeltti :)

Klasik kahvaltı yaptım 1 yumurtalı.
Amaa bugün 2 tk tahin-pekmez yedim.

Geç kahvaltı ettik, az önce 1 elma yedim.

Bugün evde makarna açacağız.Ne zamandır yapmıyoruz büyükçe bir kaçamak olacak ama dengeleyeceğiz.

hamburger yeniyo mu :62: bilmiyordum ben ketçap mayonez sevmiyorum :16:

hamburger vs bunlar serbest ya da yasak demiyoruz ki
kişi kendi gerçeklerine göre yiyip yememesi gerektiğine kendisi karar verir canım.
ben 64.5 kilo olduğum zaman da herşeyden tatlı , tuzlu ,ekşi,acı herşeyden yiyeceğim ama ölçülü dedim benim aylardır uyguladığım bu canımcım.

Günaydın herkese,
Eskiden öğle veya akşam öğünümde 2 dilim ekmek yerdim, son zamanlarda 1 dilime düşürmüştüm.

Bugün evde makarna açacağız.Ne zamandır yapmıyoruz büyükçe bir kaçamak olacak ama dengeleyeceğiz.

Afiyet olsun prıene:16: yani ekmeği azalttın bence ama kaçamkalr silsilesi olmuştu bir ara belki hala onları yakıyor vücut ondan verememiş de olabilirsin:1: ama 2yk tahin pekmezi 2tk yapmak da başarı bence:34: makarna da süper olur bilirimmm ahhh ahhh nediyi kolay gelsin ve dee afiyet olsun:16::nazar:

Afiyet olsun prıene:16: yani ekmeği azalttın bence ama kaçamkalr silsilesi olmuştu bir ara belki hala onları yakıyor vücut ondan verememiş de olabilirsin:1: ama 2yk tahin pekmezi 2tk yapmak da başarı bence:34: makarna da süper olur bilirimmm ahhh ahhh nediyi kolay gelsin ve dee afiyet olsun:16::nazar:

Olabilir. Daha önce böyle olmazdı ama belki 59 kilo olmam sebebiyle olabilir. Bir süre sabitlenip sonra tekrar inişe geçecektir.

Eşim alışverişe gitti. Ben evde kalıp kızımı doyurayım dedim,belki uyursa makarnayı da hazırlayıp eşime sürpriz yaparım.Onun kadar iyi ve hızlı açamıyorum ama olsun.

Acıktım. Biraz çorba,ıspanak falan yiyeyyim bari.

hamburger yeniyo mu :62: bilmiyordum ben ketçap mayonez sevmiyorum :16:

Aslında hamburger evde yapılırsa çok ta sağlıklı bence. Tabi ki ekmeği fazla ama gün içinde dengelenebilir.
Biz İstanbulda bir yerde hamburger yedik.Bildiğimiz zincir fast foodcularda değil ama.Köftesi oldukça büyük,yağsız ve çok lezzetliydi. Mayonez ve ketçap ta koymayınca sorun olmuyor.

Aslında hamburger evde yapılırsa çok ta sağlıklı bence. Tabi ki ekmeği fazla ama gün içinde dengelenebilir.
Biz İstanbulda bir yerde hamburger yedik.Bildiğimiz zincir fast foodcularda değil ama.Köftesi oldukça büyük,yağsız ve çok lezzetliydi. Mayonez ve ketçap ta koymayınca sorun olmuyor.

hayatımda ketçap mayonez yemedim yediysemde yanlışlıkla olmuştur :8: döner yiyorum ben genelde dışarda oda 2 haftada bir yada haftada buluşunca yiyoruz :32:

Günaydın herkese,

afiyet olsun canım
eşlerin destek vermesi ve bunu da takdir etmesi ne güzel bir duygu değil mi?:34:

Olabilir. Daha önce böyle olmazdı ama belki 59 kilo olmam sebebiyle olabilir. Bir süre sabitlenip sonra tekrar inişe geçecektir.

Eşim alışverişe gitti. Ben evde kalıp kızımı doyurayım dedim,belki uyursa makarnayı da hazırlayıp eşime sürpriz yaparım.Onun kadar iyi ve hızlı açamıyorum ama olsun.

Acıktım. Biraz çorba,ıspanak falan yiyeyyim bari.

Hımm olabilir bazen oluyo öyle ama azmedince tekarar başlıyo gitmeye seninkiler de gider inşallah:16::nazar:

oo marifetli eş süperr ben yemek yapan erkekleri çok severim babam,abim,erkek arkadaşım hepsi de çok güzel yemek yapar ellerinize sağlık ve de afiyet olsunn ben ce de çorba ıspanak ye ki makarnayı daha az yersin o zaman:1:

Anladım canım çok güzel anlatmışsın:16: yni bana sadece toplamda 9 dilim falza geldi ama öyle vermişse öyledir peki 1 ay devam ettik dedin verdin mi o bir ayda kilo?? bir de evde bir alet yoksa bile internetin varrr bak internette leslie ile yürüyüş videoları var çoğumuz onunla yapıyoruz bir tür kardiyo jimnastik diyetsayfam.com da 70dk lık videosu var onu haftada 3 gün 3 milini yapabilirsin bir incele istersen evde en güzeli o:16:

sağol canım ismin verdiğin siteyi açıyorum şimdi
evet bu diyeti yaptık ama ne kadar verdim bilmiyorum ama 2 kilo kadar vermişimdir sanırım kıyafetlerimden anladığım kadarıyla :( bu nasıl bi ev dimi internet var ama bi tatrı bile yok :((( zaten yakında nette okmıycak eşim iş yerine götürck o zaman herşeyden mahrum kalcm burda en azından senin gibi dostlarım vardı merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey vardı ama :20:

slm kızlar
2bardak su kalkınca ve 2tane kayısı
sonra
2tavuk burger ızgarda
1domates
yarım salatalık
1lokmada helva
şekersiz çay
şimdide yeşil çayımı içiyorum öglen yedim bugün kahvaltıyı biraz sonra ara yaparım

Öğle menüm;
1 tabak kerevizli buğdaylı çorba
1 kase lahana salatası

Buğdaylı olduğundan ekmek yemedim.

Evet nerudacım çok beceriklidir eşim. Makarnayı makinada açıp kesiyoruz.Eşim makinaları çok sever. Aldığımızdan beri hep o yapar o nedenle eli alıştı çabucak yapıyor.
Haftasonları omleti,bolonez soslu makarnayı falan hep O yapar.

Öğle menüm;
1 kase lahana salatası

Evet nerudacım çok beceriklidir eşim. Makarnayı makinada açıp kesiyoruz.Eşim makinaları çok sever. Aldığımızdan beri hep o yapar o nedenle eli alıştı çabucak yapıyor.

afiyet olsun canım oh negüzel valla ellerinizie saglık benimki yemekten anlamazzda aevişlerini yapr

slm kızlar
sonra
2tavuk burger ızgarda
1domates
yarım salatalık
1lokmada helva
şekersiz çay
şimdide yeşil çayımı içiyorum öglen yedim bugün kahvaltıyı biraz sonra ara yaparım
hülyacım menün çok güzel afiyet olsun bitanem :16:
Öğle menüm;
1 kase lahana salatası

afiyet olsun canımcım çok güzel dengelemişsin:13::16:

slm kızlar
sonra
2tavuk burger ızgarda
1domates
yarım salatalık
1lokmada helva
şekersiz çay

Afiyet olsun Hülya.
Tavuk burger dediğin şu yuvarlak hazır burgerlerden mi?
Çok lezzetli olur, küçükken çok severdim. Ama çok yağlı,koruyucu içeriyor ve içinde tavuğun en iyi yerleri kullanılmadığı için çok uzun yıllardır almıyorum. Seninkiler de hazırsa çok nadir tüketmeye çalış bence. Nacizane fikrim bu.
Ben geçen ızgarada yağsız tavuk göğsü yaptım,çok güzel oldu. Hele baget falan daha da güzel olur herhalde.

Back
X