• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızllar

sabah kalkınca 1 adet kkayısı ve su
kahvaltım;

2 dılım uno denge lıht ekmegı
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
afiyet olsun cnm güzel

afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm

1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim

şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun cnm bencede biraz yeşillk domates fln olsa güzel olur.bazıları kışın domates salatalık yenmez hormonlu fln diolar ama ben çok güzel taptaze yazınki gibi çııtr çıtır salatalık domates bulabiliorum artık herşeyi bulmak mümkün

tamam canım, başlayım o zaman ben de
gerçi bugün koşu bandı günüm, yarın başlarım artıkın :))

maşallah yine rengarenk, afiyet bal şeker olsun tatlım

canım birazcık daha renkli bi kahvaltı daha iyi olur sanki
çavdarlı ekmeği seviyorum ben, tadı gayet güzel oluyo walla

canım peynir ve zeytinden başka bişi yokki, doymaman normal yani
yeşillik ekle birazcık kahvaltına, bak o zaman nasıl doyuyosun :)))

canım kahvaltı güzel de hakkaten okurken başım döndü o yemişlerden :))

bence onlar sende kabızlık yapıyo olabilir, çok karışık çünkü
ama bugün için evden getirmen iyi olmuş, böyle karmakarışık yemezsin en azından eve gelince

canım benim rüyan hayra çıksın inşallah
sonu güzel olmuş zaten de gerçekte daha güzel olsun :)))

günaydın tatlım
dün yolladım canım
ama cevap bekliyiorum halen

geçmiş olsun canım ya, bademcik bi başladımı kolayca düzelmiyo malesef :((
spora gidersen de yorma kendini fazla
bademcik terlemeye falann gelmez biliyosun, daha kötü olma sonra

ooh maşallah çok güzel bi kahvaltı olmuş, afiyet olsun

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa

kahvaltımı da yazayım hemencik
bugün sabah canım simit istedi, o yüzden işyerinde yaptım kahvaltıyı
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 yeşil biber ( acıymış yiyemedim )
1/2 simit
1 bardak açık çay
afiyet olsun bebişim evet başla sende pilates kardeşliğine katıl pilates arkadaşı oluruz hem:34:

kızlar gece yatmadan 1 bardak sutumu ıctım yanında 2 adet hanımeller yedım.bırde sabaha karsı reglıden dolayı karın agrısı ıle uyandım agrı kesıcı ıcmek ıcın bısey yemem lazımdı. yıne 2 adet hanımeller yedım cok mu olmus:9::9::9::9::9::9:
cnm sabh yemende bı sakınca yok nasıl olsa sık sık yapmıosundur ama gece yatmadan yenmemeli bence heleki şekerli bişiler asla yenmemeli.yediğimzin üsütnden akşam en az 2 saat geçmeli cnm uzmanlardan duyduklarım

uslubun cok yanlıs kusura bakma ama
cnm bende maydonoz olmuş gibi olucam ama biz herkese böle yorumlar yapıoruz famirin üslubu banada normal geldi yani fesatlıkla kötülükle bişi yazmaz fambıkcım.

Sağol canım benim.. Aslında benim normalde beslenmem de böyleydi.. hatta şimdi daha çok yiyorum.:1:
Yani doğumdan önce akşamları sebzem hep olurdu ama şimdi yemek yapmaya vaktim kalmıyor..
Annem ya da kaynanam yapıyor.. Onlar da sebze sevmediklerinden daha çok etli yemekler yapıyorlar..
Ve ben aç kalıyorum.. Bide önce oğlumu yediriyorum sonra en son ben yiyorum.. O kadar salata kalmıştı o yüzden o kadar yedim.. Yokse ben de 1 bk yerdim yani.. açtım çünkü ...:9::9::9:

Canım benim doymuyorum işte sorun bu zaten. Evde hiçbişi kalmamış dolaba fare düşse kafası kırılır yani :9: O yüzden bugün böyle oldu..

Afiyet olsun bu arada da..
anlıorum cnm bende buraya başladığımdan beri eskisinden dahaçok yiorum ama sağlıklı besleniorum Allaha şükür .ama anlıorum seni çoluk çocuk çalışıosun yemekelri başkası yapıo haklısın bebişim

ara

15-20 adet beyaz leblebı
3 dılım ayva
tabı kı su
afiyet olsun canım

Piiiihaaaaçulaaaaaaaarrrrr nasssssınızzzzzzzzzz hepiniziöpüyorummmmm selamlarrrr saygılarrrr sevgilerrrrrrrr esenlikleerrrr:60::60::60::60::60:

saat 8.30da kalktım 9 gibi kahvaltımı yaptım biraz etrafı topladım kahvaltı masası v.s yeşil çayımı demledimmm geldim geçmişi okudum biraz kızdım (famiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:47:çerez canavarıııııııııı:47: ) boll boll güldümmmm

kahvaltılar süperrr herkese afiyet olsun:16::nazar:

ben de

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı(fambııık bu sıfatı sana ithaf ediyorum yani sen günkurusu değilsin tabii gün ışığısın da sıfat diye yani anladın sen onu:60::60: )

500ml su

kahvaltım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

1 kivi:27:

şimdi de biraz alıntılı cevaplara geçeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::74: sallamadan olaz tabiii

hımmm günaydın neruşum afiyet olsun datlum.bak köy biberi diyince ne aklıma geldi hemen anlatayım sana:1: dün anneme pazardan biber alırmısın banada dedim annemde gitmiş köy biberi değilde diğer büyük irice sivri biberlerden almış:1:akşam biberleri görünce aklıma nidense sen geldim sabahta bir tane yiyeyim dedim yine aklıma sen geldin.:1: ay neruş çık hayatımdan yaa bu kadarda olmazki eşim şehir dışında onu bile düşünmüyom seni düşündüğüm kadar :60::60:

babystarcım sabahtan beridir famire yüklendim ben. mesajlarıma cevap yazmaya çalışıyo. aynı zamanda burayada bakıyo. o yüzden kısa öz yazmış yoksa problem yok yani üslubu sert veya ters biri değildir tam tersi neşe dolu eylenceli biridir yanlış anlama diye açıklama gereği hissettim bebem :16: sabahtan beri benle uğraşıyo işle uğraşıyo buraya bakıyo falan ondan canım. sabahın köründe sardım fambığa :1:

hugocum acıklamana gerek yok senle alakalı bısey de arkadasın uslubu oye ben rahatsız oluyorum bu ılk degıl yanı suan yazdım uslubun yanlıs dıye .amacım kımseyı kırmak degıl oda benı elestırebılır herkes elestırebılır ben dınlerım.herneyse okumamayagım artık yorumlarını boyle daha ıı saol canım:16::16::16:

pilatesimi yaptım kızlar karın günüydü ama ben dierlerinide ekledim güzel çalıştım 40 dk. şimdi ara öğün yapıcam
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı

:9::9::9::9:
çok güldüm lafına, demek fare düşse dolaba kafası kırılır, süper :)))

canım peki kaynanandan veya annenden rica etsen sebze yemeği de yapsalar senin için
etli yemekten daha kolay sebzeyi pişirmek
belki kaynanana söyleyemezsin ama annene söyleyebilirsin rahatlıkla
böylece yemek sorunu yaşamazsın
sana göre yapsalar, 2 gün yesen olur yani
sürekli et yemek sıkmazmı insanı
benim pek aram yoktur da etle, o yüzden böyle diyorum

Kaynanama da söyledim dün valla. ben aç kaldım diye.. Herkese söylerim dedim kaynana gelinini aç bırakıyor diye dedim.. sanırım haftaya bu sorun hallolur..
Bu akşam misafir var o yüzden bana özel bişi yapamaz.. benim oğlanla zor zaten iş güç yapmak..
Börek falan getirmiş.. akşama da onları veririz herhalde..
işte böyle canım..

Piiiihaaaaçulaaaaaaaarrrrr nasssssınızzzzzzzzzz hepiniziöpüyorummmmm selamlarrrr saygılarrrr sevgilerrrrrrrr esenlikleerrrr:60::60::60::60::60:

saat 8.30da kalktım 9 gibi kahvaltımı yaptım biraz etrafı topladım kahvaltı masası v.s yeşil çayımı demledimmm geldim geçmişi okudum biraz kızdım (famiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:47:çerez canavarıııııııııı:47: ) boll boll güldümmmm

kahvaltılar süperrr herkese afiyet olsun:16::nazar:

ben de

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı(fambııık bu sıfatı sana ithaf ediyorum yani sen günkurusu değilsin tabii gün ışığısın da sıfat diye yani anladın sen onu:60::60: )

500ml su

kahvaltım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

1 kivi:27:

şimdi de biraz alıntılı cevaplara geçeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::74: sallamadan olaz tabiii

Afiyet olsun canım benim...

Son düzenleme:
Ben de her zaman şunu söylüyorumyine dayanamadım yine söyliycemmmm:51::51::51:

yazı dilinde üslup bence pek anlaşılmıyor kelimelere takılırsak birbirimizi çoğunlukla yanlış anlarızzzzz burda herkes birbirine yardımcı olmak için çırpınıyor bence ve herkes çok iyi niyetli ama hepimiz farklı kişiliğe sahibiz ve yazarken sesimizle yansıttığımız pekçok duyguyu yansıtmamız zorrr o yüzden bence kelimelere takılmayalım ha illa takılacaksak fambığın mesajın sonundaki 'e mi' bence yumuşak bir anne ifadesidir emi tatlım:16: manasındaaaa:16: babycim regl sebebiyle belki hassassın birazzzz emin ol fambık sana gayet yumuşak söylemiştir onları ben kefilim:82::82::82::60::60:

nugii nugii bunu beğendi :71:zaten senin dediğin gibi olmasaydı eğer hugocuk sen ben fambık burda birbirimize yazmıyo olurduk başkalarına yorum yapıp birbirimizinkine yorum yapmazdık dık dık :27:27:

yazı dilinde üslup bence pek anlaşılmıyor kelimelere takılırsak birbirimizi çoğunlukla yanlış anlarızzzzz burda herkes birbirine yardımcı olmak için çırpınıyor bence ve herkes çok iyi niyetli ama hepimiz farklı kişiliğe sahibiz ve yazarken sesimizle yansıttığımız pekçok duyguyu yansıtmamız zorrr o yüzden bence kelimelere takılmayalım ha illa takılacaksak fambığın mesajın sonundaki 'e mi' bence yumuşak bir anne ifadesidir emi tatlım:16: manasındaaaa:16: babycim regl sebebiyle belki hassassın birazzzz emin ol fambık sana gayet yumuşak söylemiştir onları ben kefilim:82::82::82::60::60:

evet çok doğru sonuna kadar katılıyorum. ses tonu önemli burda anlaşılmıyor. hee benim gibi kavgacı biriseniz valla bak ceza alırsınız :60:
ne zamandır kavga etmedim kaşınmaya başladım topiği karıştırayımmı yine :60: :61: :86:

cnm bende maydonoz olmuş gibi olucam ama biz herkese böle yorumlar yapıoruz famirin üslubu banada normal geldi yani fesatlıkla kötülükle bişi yazmaz fambıkcım.

afiyet olsun canım

teşekkür ederimmmm,ama hakikaten sorun değil.bu lafı kukilatam,nugimm,hügommm,neruşumm,eswcim,yclcim söylese pek bir üzülürdüm neden beni yanlış anladıki acaba,deyippp kendimi iafade etmek için çabalar durudum.ancak şu anki ruh halim şuuuu:74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:

hımmm günaydın neruşum afiyet olsun datlum.bak köy biberi diyince ne aklıma geldi hemen anlatayım sana:1: dün anneme pazardan biber alırmısın banada dedim annemde gitmiş köy biberi değilde diğer büyük irice sivri biberlerden almış:1:akşam biberleri görünce aklıma nidense sen geldim sabahta bir tane yiyeyim dedim yine aklıma sen geldin.:1: ay neruş çık hayatımdan yaa bu kadarda olmazki eşim şehir dışında onu bile düşünmüyom seni düşündüğüm kadar :60::60:

bi de şeyi düşünüyosun dimi,kimdi o aşk ve cezadeki enüştenün adııııııııııııııııııııııııııııı:27:

afiyet olsun cnm güzel

afiyet olsun cnm bencede biraz yeşillk domates fln olsa güzel olur.bazıları kışın domates salatalık yenmez hormonlu fln diolar ama ben çok güzel taptaze yazınki gibi çııtr çıtır salatalık domates bulabiliorum artık herşeyi bulmak mümkün

afiyet olsun bebişim evet başla sende pilates kardeşliğine katıl pilates arkadaşı oluruz hem:34:

cnm sabh yemende bı sakınca yok nasıl olsa sık sık yapmıosundur ama gece yatmadan yenmemeli bence heleki şekerli bişiler asla yenmemeli.yediğimzin üsütnden akşam en az 2 saat geçmeli cnm uzmanlardan duyduklarım

anlıorum cnm bende buraya başladığımdan beri eskisinden dahaçok yiorum ama sağlıklı besleniorum Allaha şükür .ama anlıorum seni çoluk çocuk çalışıosun yemekelri başkası yapıo haklısın bebişim

afiyet olsun canım

tamam canım
başlayaım o zaman ben de yarın pilatese :)))
yaşasın pilates kardeşliğiiiiiiii :7::7::7:

pilatesimi yaptım kızlar karın günüydü ama ben dierlerinide ekledim güzel çalıştım 40 dk. şimdi ara öğün yapıcam
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı

afiyet olsun balım :))

Kaynanama da söyledim dün valla. ben aç kaldım diye.. Herkese söylerim dedim kaynana gelinini aç bırakıyor diye dedim.. sanırım haftaya bu sorun hallolur..
Bu akşam misafir var o yüzden bana özel bişi yapamaz.. benim oğlanla zor zaten iş güç yapmak..
işte böyle canım..

iyi yapmışsın canım
inşallah hallolur artık ;))

nugii nugii bunu beğendi :71:zaten senin dediğin gibi olmasaydı eğer hugocuk sen ben fambık burda birbirimize yazmıyo olurduk başkalarına yorum yapıp birbirimizinkine yorum yapmazdık dık dık :27:27:

:16::16::16:

evet çok doğru sonuna kadar katılıyorum. ses tonu önemli burda anlaşılmıyor. hee benim gibi kavgacı biriseniz valla bak ceza alırsınız :60:
ne zamandır kavga etmedim kaşınmaya başladım topiği karıştırayımmı yine :60: :61: :86:

aksiyon arada iyi oluyo ama bak herkesin uykusu açılmıştırrrr:53:

Ahanda bahçemin en nadide çiçeeeeeeeeeee gelmişşşşşşşşşşşşşşş:16::16::16:
uslubuna dikakt et bakimmm sen kime kızıyon bakim çerez yedim diyeeeee:60:
yemicem sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:50::50:
afiyet olsun canımmmm,güzel menü:65:

eveeeeeeeeeeeeeekkkkkk geldiiiimmmmmmmmm :16::16::13::13::13:

yeme evetttttt bi de bütün gün çabala akşam batırrr yazık yaniiiii meyve ye 1kg meyve yee daha iyi:60::60:garip garip çerezler midene de yazıkkkk yeme cicimmmm yeme guzuuuuuuuuuuuuuuuum:16: yeme uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyn:47::47::47:

Olmamış nerudacımm hiiiç hem de. Dereotu eksik :)

:60::60::60:vardı vardı olmaz mııı bayılırımmmmm:16::13:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugün ben gayet iyiyim kızımı uğurladım salatamı yaptım öğleye kahvaltımıda hazırladım birazdan yapıcammm.akşam işim bittikten
sonra ne yaptım bilin bakalımmmm hadi düşünün ne olabilir:1: tabikide koşu bandına biindimmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet :62::66: hemide 46 dakka :74::92: bakalım boğazlarımda bi acıma hissi yok şu anda iyiyim şükür inşallah hep böyle devam eder.akşa menümü ve kahvaltımı iş yerinde yazarım sizlere şimdilik hoşçakalınnn.hugocum sanada günaydın balımmmmm

ohhhh süpersinnn maşallahhh nugimeeee arkası da böyyle güzel gelsin inşallahhhhhh:65::65::nazar::nazar::8::8:gidecek yağlar kilolarrrr gidecekkkkk kim tutarrrr kurtulucazz hepsinden:16::13::10::8::nazar:

afiyet olsun canımmm

afiyet olsun canımm gayet güzel bence de başla pilatese fazla kilonu verdin.tmm yağ oranın yüksek olabilr ama bence o kadarda yüksek deil bence pilatese başlayabilrsnki maxi plus yaptığı günlerde yağ yakımı fazla olduğu için işinede yarar yağı fazla olan pilates yapamaz die bişi yok zaten cnm senn içinde iyi olur kendini dah iyi hşsedeceğini düşünüorumm:34:

afiyet olsun nueruşşş:63::63::63:sen bana hiç ama hiçççççç bişicik yazmamışsın ama ben sana yazmadan geçemiycemmmm hıh:63::63::63::63::63::58:

günaydın şekerrrrr..tebrk ederim cnm ne güzel zararsız ziyansız yapmışsınsporınu inşallah böyle devam edersin. afiyet olsun şimddien

afiyet olsun canım

oyyyy kuzummmmm afedersin yaaa ya ekledim zannediyodum kısırı falan gördümmm ekledim diye hatırlıyorum sonra atlamışımmmm çokk özür dilerimmm hiç yapmaz mıyım yorum narin gülüm benimmm:16::13::nazar:

kahvaltım
:56::56::56:
1kupa şekersz çay
2kk peynir çeşitleri
3 zeytn
3 çerininde çerisi domates :)
maydnoz
1 haşlanmış yumurta
1kk havuçlu tarçınlı kek (içinde yağ yok çok az şeker var gayet sağlıklı:))
1 dilim yoğun tahıllı ekmek

afiyet olsunnnn baaak yazıyorummmm süperrr bir kahvaltııııııı afiyetler olsun cicimeee:16::13:

:27::27:
günaydın canımmm,yettimmmmmmmmm:10::10::10:

herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım:9:

dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:El mahkum yazıyorum

okula gitmeden saat 17.00de
2kuru kayısı ve 200 ml süt içmiştim

okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)

eve gidince
2 yk yoğurt(1 çay kaşığı keten tohumu ile)
1 kk kaşar peynir
20 leblebi
(bunu yemeyecektim ,yine yedimmm Allahım yaaaaaaaaaaa:20:)
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek
yidimmmmmm

ne bölük pörçük,garip,yumru,eciş,bücüş bir menü değil miiiiiiiii:9:

sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
:44:

aferinnn:47::47::47:bütün gün verdiğin emeği düşün o yeter bence yemeyi engellemene:47: düşündüğün çok mantıklı sandviç yap götür ye kan şekerin düşüyo oçerezler de cezbediyo seniii:45:

gece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi :53:
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorum :1: eşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı :1:
güldü gitti :1:

:60::60::60::60:oyyy çok tatlı yaaaaa:16::16::16:

teşekkür ederimmmm,ama hakikaten sorun değil.bu lafı kukilatam,nugimm,hügommm,neruşumm,eswcim,yclcim söylese pek bir üzülürdüm neden beni yanlış anladıki acaba,deyippp kendimi iafade etmek için çabalar durudum.ancak şu anki ruh halim şuuuu:74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:

bi de şeyi düşünüyosun dimi,kimdi o aşk ve cezadeki enüştenün adııııııııııııııııııııııııııııı:27:
ay canım benim ya benim bol gelen donlarımı gösteriyo millete bakarmısın:27: ay valla utandım şimdi ne diyeyim savaş fambım savaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:32::69:

gine kavga çıkarayımmı hee :61: ama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :61: :47: :86:
kavga edeyimmi :74: :74: kavga edeyimmi kafam bozuk zatii :74: :86:

üslubumda problem yokkkkk,nasıl istiyorsan öyle yap
babystarcım sabahtan beridir famire yüklendim ben. mesajlarıma cevap yazmaya çalışıyo. aynı zamanda burayada bakıyo. o yüzden kısa öz yazmış yoksa problem yok yani üslubu sert veya ters biri değildir tam tersi neşe dolu eylenceli biridir yanlış anlama diye açıklama gereği hissettim bebem :16: sabahtan beri benle uğraşıyo işle uğraşıyo buraya bakıyo falan ondan canım. sabahın köründe sardım fambığa :1:

katılıyorum fambukumun uslubu gayette yerindeydi hatta yumuşaktı bile. yani en küçük birşeyde alınacaksak arkadaşlar yediklerimize hiç yorum yapmasınlar bizde yazmayalım yani bir anlamı kalmaz ki o zaman :69::69:

seninle ne alakası var canım benimmm,işlede alakası yok ,çünkü yazdığımda birşey yokkkk.normal şartlarda yine aynısını yazardım.Ha ama şu var herkese aynı davranmayacaksın,ölçeceksin biçeceksinnnn,yorum yazdığın kişinin ruh halini tahmin edeceksinnn,uykuya yatacaksınnn bunu desem ne der diye falannn kuarcaksınnnn.
yada sadece sevdiğin,samimiyetine inandığın,huyunu suyunu bildiklerine yazacaksınnnn sorun ortadan kalkacak.
bende sorunu ortadan kaldırdım zaten:34:
:16::16::16::16:

kızzz fambıkkk giy kız onlarıı
aaaa, şun abak çıkarmış sallıyo, seni gidi seniiiii :9::9::9:

ya bennnn ? ya benn ? benim başım kel müüü ?:59::59::59::43::43::43: ben öksüzmüyem yetimmiyem :84::84::84::84:

:nazar:

seni düşünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm geceeeemiiiiii aydınlatan gözlerini bir deeeeeeeeeeeeeeee:24::24::24::24: ben de vallihi dün gece seni düşündümmmmmm ve fambığııııııı dedim nugi yürüyüş yaptı mı acabaaaa sonraa fambık çerezlerriii yediimiii valla düşündüm sen yürümüşsünnn süperrr fambık da yemiş çerezleri o süper değilllll:47::47::60::60: ama bu akşam fambık bu akşam kivisini yemiş midir diye düşünücemmm yarın bi yazıcakkk kivi yemiiiişşşşşş:92::92::92:

işte böyle canım..

sağolll tatlımmmmmmm:16:

heeeeee:92::92::92::92::92:

tamam o zaman:16::16::16:

amannnn diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:37::37::37::37:

Back
X