saol bebikkkafiyet olsun kuki cim
eveeeeeeeeeeeeeekkkkkk geldiiiimmmmmmmmm:13::13::13:
yeme evetttttt bi de bütün gün çabala akşam batırrr yazık yaniiiii meyve ye 1kg meyve yee daha iyigarip garip çerezler midene de yazıkkkk yeme cicimmmm yeme guzuuuuuuuuuuuuuuuum
yeme uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyn
vardı vardı olmaz mııı bayılırımmmmm
:13:
ohhhh süpersinnn maşallahhh nugimeeee arkası da böyyle güzel gelsin inşallahhhhhhgidecek yağlar kilolarrrr gidecekkkkk kim tutarrrr kurtulucazz hepsinden
:13:
oyyyy kuzummmmm afedersin yaaa ya ekledim zannediyodum kısırı falan gördümmm ekledim diye hatırlıyorum sonra atlamışımmmm çokk özür dilerimmm hiç yapmaz mıyım yorum narin gülüm benimmm:13:
afiyet olsunnnn baaak yazıyorummmm süperrr bir kahvaltııııııı afiyetler olsun cicimeee:13:
aferinnnbütün gün verdiğin emeği düşün o yeter bence yemeyi engellemene
düşündüğün çok mantıklı sandviç yap götür ye kan şekerin düşüyo oçerezler de cezbediyo seniii
oyyy çok tatlı yaaaaa
![]()

farkettimki bende senin kahvaltına yorum yapmamışım mislleme gibi olmuş ama öledeil afiyet olsun bebemmm

hadi edelimmmgine kavga çıkarayımmı heeama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam
![]()
:86:
kavga edeyimmi![]()
kavga edeyimmi kafam bozuk zatii
:86:

aman şakası bile kötü bırakın şu tartşma kavga vs.yi yaw bakın bahar gelio havalar ne kadar da soğuk olsada bahar gelio hadi canlanın tazelenin sağlıklı beslenmeye devam spora devam fit olucaz taş olucaz fıssssssssssssssstıkkkkk olucaz hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeee