• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım ben yarı yarııya 100% cappy portakal suyu(0 şeker ) ile maden suyunu karıştırıyorum cola gbi filan mükemmel oluyo yada içine iki kalın limon dilimi at oda harika oluyo. tavsiye ederim bende sade tüketemiyorum

süper fikir kız:34::66: tam fanta olur ne güzel bende yapcam:64::63:

Yiyecekleri satın alırken içerdikleri yağ yüzdesine bakın. Unutmayın 1 gram yağ 9 kalori verirken, 1 gram karbonhidrat ya da protein 4 kalori vermektedir. Bu nedenle yağ yüzdesini gram değil kalori üzerinden hesaplayın. % 25'i yağ olan bir yiyecekteki, kalorik yağ yüzdesi % 60'lara varabilir.

iveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:

sabah kalkınca (8.30)

2 kuru kayısı 200ml su

kahvaltım

2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu:60::60::60: )

2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi:60::60: )

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

1 köy biberi

3 halka dilim domates

1 dilim çok tahıllı ekmek

kahvaltıdan sonra yeşil çay

ara öğün

1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt

1 elma

şimdiye kadar da 1,5lt su içtim:55::55:

güzel canım afiyet olsunnnnnnnn:65::65:kendi 2 ara yapmış bana 4 kayısıdan oluşan 1 ara yaptırdı,midem kazınıyo açlıktan:63:1 elmayı çok gördün bana di mi,senden daha şişkoyum diye mi ezik ezik ezikliyon beni:59:

tamam bebem, ben bi bakayım ona
acaba maden suyunu portakal suyuyla karıştırıp içsem nası olur, ben içemiyorum da onun sade olanını
ama taze sıkılmış portakal suyuyla karıştırınca nefis bi tadı oluyo
tamam kukicim bekliyorum mesajını, ayrıca çoook teşekkür ederim canım
olur canım portakal suyu ilede olur
ayranlada olur ben pek sevmem ayranla ama abim hep içer öle olabiler yani.
kızlar yorumunuzu istiyorum öglen yemegine lüften ne kadar yiyim sizce dolmadan ?
canım dolma küçükse 1 tanesi yarım dilim ekemk büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek eder

herkese afıyet olsun;

yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.

4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)

yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.

2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.
canım ayran yağlı deilse yoğurt yerine ayran içebilrsn şu diyetsyenlerinde porsiyon hesabını anlamadım gtti tmm porsiyonda 6 kaşık mı 2 kaşıkm ı ne yaniii Allaaah aalaaaaaahh kızdım şimdiiii:47::69:

iveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:

sabah kalkınca (8.30)

2 kuru kayısı 200ml su

kahvaltım

2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu:60::60::60: )

2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi:60::60: )

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

1 köy biberi

3 halka dilim domates

1 dilim çok tahıllı ekmek

kahvaltıdan sonra yeşil çay

ara öğün

1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt

1 elma

şimdiye kadar da 1,5lt su içtim:55::55:
afiyet olsun bebikkkkkk bende bugün kendime sütlü türk kaaaaaavesi yapicciiiiimmmm süt kazılıktan dolayı pek içemiodum ama bu gün içiciğiiiimmm:56:

hugocuğum için çok üzüldüm kötü niyetli birşey de yazmamış aslında kçşe yazarının yazdıklarını aktarmış ama kaç gün aramızada olmayacak acaba :59:

çok zürmez cnm 24 saattr bence en fazla 3 gün ama sanmam .

kızlar tatlı ıhtıyacı :28::28::28::28::28::28::28::28: hıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm :15::15::15::15:

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

1 elma yedim

öğlen menüm

2 küçük dilim kepek ekmekle yapılmış 1dilim kaşar peynirli ketçaplı yağsız tost
250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

1 elma yedim

öğlen menüm

250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber

merhabalar hocam afıyet olsun sımıt yemıssınız ya koruma programında oldugunuz ıcın mı :15::15: ben cok severım sabahları sımıtle kahvaltı etmeyı yıllardır kahvaltım sımıt peynırdıı.15 gundur sabah erken normal kahvaltıya alıstım ben :90::90::90::90::90:

herkese afıyet olsun;

yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.

4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)

yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.

2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.

afiyet olsun canımmm iç ayran hepsi 2 porsiyon eder zaten ki normal bence:16:

öğle menüm
şehriye çorba(of çok yağlı yapıyolar bunu yaaa:59:)
tavuk pirzola
garnitiür:66:
akşam balık yiyecektim iki öğümünde de et olacak netcezzz:50:

ohhh güzelmiş afiyet olsunn fambıkkcıııııım:16::16:

Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.
25 günde vere vere 700 gram vermişim.Adet zamanı olduğu için mi bilmiyorum, ama ne kaçamağım var ne aç duruyorum.sporsuz 1 günüm geçmiyor.Oysa yıllardır ilk defa göbeğim gitmeye başladı. fakat kilom aynı:( 65,900 gram nasıl olur ya:(:(((

canım vazgeçmek yokkk sporun var kas oluyo yağlar eriyo aynı çıkaabilirsin spor olunca sakın bozma moralini eminim vücudunda fark oluyordur aynen devam kuzum kurtulucazz hepsinden tümmm yağlar gidecekk fısıtk olucazz sağlıkla canım inşallahh:16::16::13::13::nazar::nazar:

güzel canım afiyet olsunnnnnnnn:65::65:kendi 2 ara yapmış bana 4 kayısıdan oluşan 1 ara yaptırdı,midem kazınıyo açlıktan:63:1 elmayı çok gördün bana di mi,senden daha şişkoyum diye mi ezik ezik ezikliyon beni:59:

e ama 4 kayısı epey şekerli bi de elma olsa çok olacaktı süt falan olsa olurdu yağsız şeker yok bişey yokkk delüüü senin iyiliğin için söylüyoruz hemen vızıkdamaaa:47::47::47: hem benimkiler farklı besinn bir arad okadar meyve çok olurdu:63::63:

kızlar tatlı ıhtıyacı :28::28::28::28::28::28::28::28: hıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm :15::15::15::15:

canım onlar çok şekerli 1-2 tane olsa sorun değil gerçi de tarçınlı yağszı süt içebilirsin o da çok güzel gideriyor ttalı ihtiyacnı ya da yoğurtlu portakalll mmm nefisss:16::16:

e ama 4 kayısı epey şekerli bi de elma olsa çok olacaktı süt falan olsa olurdu yağsız şeker yok bişey yokkk delüüü senin iyiliğin için söylüyoruz hemen vızıkdamaaa:47::47::47: hem benimkiler farklı besinn bir arad okadar meyve çok olurdu:63::63:

canım onlar çok şekerli 1-2 tane olsa sorun değil gerçi de tarçınlı yağszı süt içebilirsin o da çok güzel gideriyor ttalı ihtiyacnı ya da yoğurtlu portakalll mmm nefisss:16::16:

heeeeeeeee ondan dediydin yani,ona da mı dikkat ediyosunuz kızzzz:53:Aaaaa ben hiç şimdiye kadar öyle düşünmemiştim ,eğer meyve hakkımı bitirmediysem nasıl olsa meyve deyip yiyodum 2 meyveyi üst üste:53:tamadır ozmannnn

ayyyyyyyyyy evet yaaa portakallı,tarçınlı yoğurttttttttttt süper :56::56:haftasonu gelsede yesem ara öğüncüğümde:66::66:

merhabalar hocam afıyet olsun sımıt yemıssınız ya koruma programında oldugunuz ıcın mı :15::15: ben cok severım sabahları sımıtle kahvaltı etmeyı yıllardır kahvaltım sımıt peynırdıı.15 gundur sabah erken normal kahvaltıya alıstım ben :90::90::90::90::90:

canım bugün okulda sağolsun biri cuma günü hayır etmiş simit dağıttı tüm okula
o nedenle ben de yedim:1: erken saat daha dedim gün içerisinde zaten dengelerim inşallah dedim
öyle yani:16:

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

1 elma yedim

öğlen menüm

250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber

afiyet olsun farmasiciiiiimmmm korumada olmak böyle bişey işteeee canının istediğini yee dengele gitsin ohhhhhhhhh afiyet olsunnn:16::16::nazar::nazar:

[/B]
afiyet olsun farmasiciiiiimmmm korumada olmak böyle bişey işteeee canının istediğini yee dengele gitsin ohhhhhhhhh afiyet olsunnn:16::16::nazar::nazar:

sağolasın bitanem darısı tez zamanda başınıza inşallah canım benim :38::16:

heeeeeeeee ondan dediydin yani,ona da mı dikkat ediyosunuz kızzzz:53:Aaaaa ben hiç şimdiye kadar öyle düşünmemiştim ,eğer meyve hakkımı bitirmediysem nasıl olsa meyve deyip yiyodum 2 meyveyi üst üste:53:tamadır ozmannnn

ayyyyyyyyyy evet yaaa portakallı,tarçınlı yoğurttttttttttt süper :56::56:haftasonu gelsede yesem ara öğüncüğümde:66::66:

canım ara öğünde amaç mideye bişeyler gitsin metabolizma çalışsın az az sık sık yemek daha mantıklı tabii yani meyve hakkın varsa ki ben kuru meyveleri de 3 porsiyon meyve hakkımdan sayıyıorum genelde mesela 4 kayısı 1 porsiyon meyve desek yedin onu bi saat sonra 1 de elma yersin amahepsini aynı anda yemem bence yani 4 kayısı 1 bardak süt falan olabilir farklı besinler de aynı da 4 kayısı 1 elma bence çok 1 saat sonra da 1 elmanı yersin mesela kendine göre dengele ben mesela yemeği geç yediğimden yemekten sonra bazen meyve yiyemiyorum süt falan içiyorum o yüzden kahvaltıdan önce 2 kayısı ilk arada 1 meyve öğle yemeğinden sonra da 2 kayısı ya d hurma 1 saat sonra 1 ara daha 1 meyve işte 3 porsiyon meyve oluyo

canım simit hergün olmamak kaydıyla ve yarım yiyebilirsin arada önemli olan kararında yemek:16:

cnm o gibi şeyleri yedkçe yiyesin gelir kısa süreliğine bastırır ama tarçın bir mucize geçen tvde dr. yine söyledi kan şekerini dengelem kiçin tarçın tarçınlı süt tarçınlı yoğurt portakal tarçınlı yeşilçay..kısaca tarçınnnnnn:16:

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

1 elma yedim

öğlen menüm

250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber

afiyet olsun canım epey karbonhidrat yüklemesi yapmışsın akşama dengelersin artık hocahanımcım:16:

[/B]

sağolasın bitanem darısı tez zamanda başınıza inşallah canım benim :38::16:

aminnnnn canım benimmm inşallahhhh sağlıklaaa kurtulalım fazlalıklardannnn sağlıkla yiyelim dengeleyimmm ohhhh inşallahhhh o günler yakınnnnn allah büyükkkk:16::16::16::nazar::nazar:

olur canım portakal suyu ilede olur
ayranlada olur ben pek sevmem ayranla ama abim hep içer öle olabiler yani.

canım dolma küçükse 1 tanesi yarım dilim ekemk büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek eder

canım ayran yağlı deilse yoğurt yerine ayran içebilrsn şu diyetsyenlerinde porsiyon hesabını anlamadım gtti tmm porsiyonda 6 kaşık mı 2 kaşıkm ı ne yaniii Allaaah aalaaaaaahh kızdım şimdiiii:47::69:

afiyet olsun bebikkkkkk bende bugün kendime sütlü türk kaaaaaavesi yapicciiiiimmmm süt kazılıktan dolayı pek içemiodum ama bu gün içiciğiiiimmm:56:

çok zürmez cnm 24 saattr bence en fazla 3 gün ama sanmam .

sağoll cicimmm evet nefis oluyo TAÇINLI Türk kahveli sütttttt missssssssss:16::16::16::nazar::nazar:

öğlen yemeğim

4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt

ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar :1:

:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyomm:14: öğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği

öğlen yemeğim

4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt

ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar :1:

canım 4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder yarım simit bilmiyorum oda 2 ederse akşama yeme ekmek bencede afiyet olsun

Back
X