• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Lunam ETİform un kızarmış light ekmeği . . .
Bol lifli ve tadıda güzel . . .
Kızarmış ekmek seven için ideal . . .

Canım yemekten sonra sıcak aralarda soğuk benim anladığım . . . yerimseniben

Hemen bu akşam denenecek derinciğim . . .
Teşekkür eder devamını bekleriz . . . :1ninca:

Kuru baharatların yıkanması gerekliliği bilgiside müthiş !

Fıstık sabah muz olayı hem kişiyi kahvaltı telaşından kurtarıyor hem zaman kazandırıyor hem hem hem bi sürü faydalı unsur . . .
Ama en mühim olanı kesinlikle çok TOK tutuyor . . .

Yafriiii . . . kaydirigubbakcemile3

Bence dietiniz çok ölçülü . . .
Yediklerinizi çok beğendim ben . . .
Dietinizden bahsedebilir misiniz ?

Teprik . . . Zayıf ve zarif bir kurumsal iletişim uzmanı olma yolunda bizi yanlız bırakma . . .
Ofisin olmasada akşam bizi yokla . . .

Canım sen egelisin hangi marka sızma kullanıyorsun . . .
Senin beğenini dikkate alacağım .
yerimseniben

Hanımlar bi de bi zahmet kilo çizelgeme tikkat edebilir misiniz ?
Hele bi bakın hele . . .

sabunum sen tek kelime ile süpersin canım alkisalkisalkis

canım bende kiloyu verirken çok zorlandım

yaklaşık 2 ay sıkı spor yaptım.haftada 3-4 kere sapor salonuna gidip 3-4 saat çıkmadım

diyetisyene gittim
ama verdiği diyet uymadım pek.tatlıyı tamaen hayatımdan çıkardım.arada atışdırdığımdada spora sarıldım

fakat şuan bende çokk zorlanıyorum.resmen gramlarka uğraşıyorum.ibre oynamıyo hiç.spor yapmaktanda sıkıldım bunladım.

açııkcası yılgınlık başladı

bu protein rejiminide metabolizmayı biraz hareketlenirmek için bi arkadaşımdan aldım.oda diyetisyeninden almış.bu diyet kilo verme durduğu zaman yapılan bi diyetmiş.metabolizmayı harekete geçirip kilo vermeyi tekrar başlatıyomuş güyya
ama ben çok sarsıldım.sonm günüm ama bende bittim

canım sende çok güzel kilo vermişsinm.benim sana vede kendime diyebileceğim tek tavsiye ipin ucunu bırakmamak.
bu kadar uğraştıkdan sonra koyvermemek.sabırla beklicez ve rejime devam edicez:)))

sen neler yapıyosun.senin kilo boy kaç?

verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin?

Canım hoşgeldin önceliklen.. Nedir bu protein diyeti.. biraz bahsedebilirmisin??

kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye:(
bir lahmacun yedim 2 şekersiz çay içtim şimdi de bir rezene çayı içiyorum
akşam ceza olarak meyve salatası yapıcam artık napiim:(
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
Artık Kurumsal İletişim uzmanı oluyorum :D

Tebrik ederimm... Çok çok çok..a.s.

Fıstık sabah muz olayı hem kişiyi kahvaltı telaşından kurtarıyor hem zaman kazandırıyor hem hem hem bi sürü faydalı unsur . . .

Teprik . . . Zayıf ve zarif bir kurumsal iletişim uzmanı olma yolunda bizi yanlız bırakma . . .

yerimseniben

Hele bi bakın hele . . .

Tebrik ederim canımmm.... Çok sevindiiimmm.... Ayyy darısı başımaaaa......:nazar::nazar::nazar:

:hooray::hooray:

yok canım banyoda tarıldım taş zeminde yani ama herhalde dijital doğrudur eskisi az gösterdi ya işime gelmiyo kaydirigubbakcemile3 buarada tebrikederim canım terfi için :1hug:

ibresinde baktım canım tam sıfırda duruyo taş zeminde bide akşama nişanlım gelcek bize bi onu çıkarıcam eskiye bide yeniye bakalım ondada farklı göstercekmi kaydirigubbakcemile3 tartıları yan yana koydum bi ona çıkıp bakıyorum bi ona kaydirigubbakcemile3

Canım bende de mekanik tartı var... Bi ara alıcaktım dijital sonra korktum.. aynen senin gibi fazla çıkmaktan...:1shok::1shok:

kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye:(
bir lahmacun yedim 2 şekersiz çay içtim şimdi de bir rezene çayı içiyorum
akşam ceza olarak meyve salatası yapıcam artık napiim:(
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
Artık Kurumsal İletişim uzmanı oluyorum :D

tebrik ederim :içelim:

canım diada gezerken gördüm yaa su ve yağ oranı ölçüyo diye sunny yani çok ii bi marka değil sunny At 708 pişman oldum sankim :utangac:

canım markası önemli değil bende çok ucuza sinbo aldım.
sen dediğim gibi yap yarın sabah dediğim gibi tartıl bide ard arda bi kaç kere çık hepsinde aynıyı gösteriyorsa o zaman kesin doğrudur ama bunu yarın sabah dediğim gibi dene

yerimseniben

Hele bi bakın hele . . .

sabuncum, benim ailem hala orda ve büyüklerim ata geleneği olaraka hala zeytincilikle ugrasıyorlar... bana oralaradn gelıyor z.yağım... maalesef piyasadaki markaları da hiç tanımam.

bu arada çizelgen müthiş ya...cok begendım

canım markası önemli değil bende çok ucuza sinbo aldım.
sen dediğim gibi yap yarın sabah dediğim gibi tartıl bide ard arda bi kaç kere çık hepsinde aynıyı gösteriyorsa o zaman kesin doğrudur ama bunu yarın sabah dediğim gibi dene

denicem canım teşekkürederim:1hug: inş. az çıkar kaydirigubbakcemile3

sabunum sen tek kelime ile süpersin canım alkisalkisalkis

sensin o süper latin ateşim . . .

SABUNUMMM GİDİYO YA KİLOLARRR :emir_bebek: VALLA ÇOK FENA TEPRİKKK 3 KALMIŞ YAWWW kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler saracığım . . .
Kaçamaklarıyla telafileriyle bol sıvı ile gidiyor vAllahi . . .
Aslında hedefim 60 dı fakat fiu behsetti cnbc-e de ki dr en az 10 en fazla 28 fark olmalı fikri ile hedefimi 58 e çektim . . .

kilo vermişsin dimi canım tebrik ederim alkisalkisalkis

Cicişimmmm öperim . . .

Tebrik ederimm... Çok çok çok..a.s.

Tebrik ederim canımmm.... Çok sevindiiimmm.... Ayyy darısı başımaaaa......:nazar::nazar::nazar:

:hooray::hooray:

hihoyyyt

kızlar bu arada bir lahmacunun 250 kalorisi var mış.
sabah sadece muz yedim hadi ona da 100 diyelim
etti 350 kalori yani akşam rahatlıkla meyve salatası dışında bşka bişey de yiyebilirim.
aşk olsun hiçbiriniz de bişey demiosunuz :(

sensin o süper latin ateşim . . .

Teşekkürler saracığım . . .
Kaçamaklarıyla telafileriyle bol sıvı ile gidiyor vAllahi . . .
Aslında hedefim 60 dı fakat fiu behsetti cnbc-e de ki dr en az 10 en fazla 28 fark olmalı fikri ile hedefimi 58 e çektim . . .

Cicişimmmm öperim . . .

hihoyyyt

canım kilo verdıgını sımdı farkettım... afedersin.. :utangac: ama cok tebrik ederim,kutlarım seni..

darısı bızlere...

bu arada doktor en az 10 enfazla 18 olsun dedı ama cok kalın kemıklıysen sen göruntüne göre karar ver bence canım..ya da kas kütlen yuksekse gene fazla cekersın.

mesela ; benım annem benden 5-6kg az ve 5-6 cm daha az ...aynı beden olmamız lazımken annem 40 ben 38 beden giyiyorum. ve ben daha zayıf duruyorum. cunku kas kütlem fazla ve daha kalın kemıklıyım ondn.

me

etti 350 kalori yani akşam rahatlıkla meyve salatası dışında bşka bişey de yiyebilirim.

Latinşekerim.. Resmine dayanarak soruyorum.. Tango yapıyormusun??

canım sonucta sadece 1 lahmucun yanı 2-3 deil.. elbette yiyebilirsin.. hatta bence bu saatlerde ara öğün bıle yap 100cal. cıvarı (2-3 kraker falan)

aksama da yağ içeriği çok düsük olan istedıgın bır seyden abartmamak kosuluyla ye.. yaga dikkat et sadece cunku öglen yağı fazlasıyla yedın..

kızlar ben kosu bandına gidiyorum.. bugun canım ıstemıyor hıc ama napalım.. öpüyorum hepnızı

sabuncuğum seni de tebrik ederim :))))))))))))))) darısı başımıza.

Teşekkür ederim pırlantam . . .

sabuncum, benim ailem hala orda ve büyüklerim ata geleneği olaraka hala zeytincilikle ugrasıyorlar... bana oralaradn gelıyor z.yağım... maalesef piyasadaki markaları da hiç tanımam.

bu arada çizelgen müthiş ya...cok begendım

Ne şans . . . Fiu . . . Bende hemen hemen sadece sızma kullananlardanım :1ninca: sadece çok özel bi kaç yemekte Trabzon un meşhurdur Akçaabat tereyağı kullanırım ama bahsettiğim gibi çok nadir . . .

Tariş kullanıyorum ben ambalajının cam olması ve lezzeti bakımından . . .

Denemediğim markada kalmadı diyebilirim Tarişte karar kıldım fakat burada da tıpkı sizde olduğu gibi yerel bahçesi olan bir üreticinin dükkanı var orayada uğruyorum arada . . .
Kristalize kristalize cam şişede o da fakat tabi senin kadar hiç bir zaman gönül rahatlığı ile sahip olamayacağım sanırım . . .

Sizin bahçeden sana gelen yağda kristalize mi fium ?

yapıyordum canım, hala yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca. Süper bişey :asigim:

Hmm.. Kuzenim benim baya tangocu.. Ders falan veriyo.. Belki tanıyosundur dedim.. Yani Milongalara falan katılıyorsan kesin biliyorsundur. İstanbuldasın sende.. Genelde tangocular birbirini tanıyo ya o bakımdan..kaydirigubbakcemile3

Canım önceden çok muhabbeti olmuştu bi torpak ablamız vardı artık pek uğramıyor ama o bahsederdi lahmacunun hamuru oldukça ince yani tüketilebilir rahatlıkla özellikle günün ilk yarısından önce fakat ben belki başka bir bildiğiniz vardır diye düşündüğüm için bahsetmedim . . .
Bende bi lahmacunkoliğim . . .
:jeyyar:

canım kilo verdıgını sımdı farkettım... afedersin.. :utangac: ama cok tebrik ederim,kutlarım seni..

darısı bızlere...

bu arada doktor en az 10 enfazla 18 olsun dedı ama cok kalın kemıklıysen sen göruntüne göre karar ver bence canım..ya da kas kütlen yuksekse gene fazla cekersın.

mesela ; benım annem benden 5-6kg az ve 5-6 cm daha az ...aynı beden olmamız lazımken annem 40 ben 38 beden giyiyorum. ve ben daha zayıf duruyorum. cunku kas kütlem fazla ve daha kalın kemıklıyım ondn.

me

Hmmmm fium CADIARZU

Back
X