EVLİ BARKLI
ben de cok kötü bir gece gecirdim,,kabuslar,karabasanlar,butun vucudum kasılmıs.. sabah ezanıyla uyandım bır ara .. kalktım bır ara duamı ettım. Sana da tavsiye ederim. sabah ezanına dua etmeni canım. Melekler yeryune iner derler o saatte.. manevi huzur doldu ıcım.. bır an ıcınde olsa sorunlarımı unutur gıbı oldum.
tekrar uyudum ve uyandgımda gene aynı ben.. maalesef.. bir ben daha yokki değiştireyim.. maalesef kaderin ipleri elimizde değilki canım ya...
bu krızde cok zor maalesef iş bulmak.. ne sirketler battı.. ne yalılar satıldı.. ne plazalar bos kaldı... sana umut vermeyı cok ısterdım ama kendıme yok hayrım bu ara.. cok mutusuzum..
ben de sen gıbı telefona sarılıp annemı arıyorum hep..babam memlekette iş bulurum ama İstanbul diye tutturuyor demıs.. zavallı anneciğimse arada kaldı.. ama sevdiğim burda,canım burda... nasıl bırakır giderim..canım bence bıraz daha metanetli ol.. en azından sevdıgınle bır ömru garantılemıssın.. Allah uzun ömurler versın ıkınıze de.. evmiş,esyaymıs,rutubetmıs bos işler bunlar...herseyın olacak zamanı gelınce daha cok gencsın.. sadece bıraz guç ve bıraz sabır...