• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arada olur sunun surasında kac kılo fazlan var ki..

canım ben almanyada yasamadıgım ıcın.. besinler konusunda kötüyüm.. bılmıyorum cogunu..bazılarını da bilesık kelımeyı parcalayıp cevırdım ama yanlıs olmus. latin sekeri duzeltmıs.taa ortaokul-lisede 6 sene gördum ıkıncı yabancı dil olarak. üni de secmedim anca orta seviye falan. benım kusuruma bakmasınlar . artık siz ilgileniverin.. öpüyorum seni..

olsun hayatım oda güzel.. Hatırlıyosun hiç olmazsa.. Ben fransça görmüştüm almanyada 4-5 sene. Artık anca adım Fulya diyebiliyorum...:roflol::roflol:

canın sağolsun bitanecim bigüncük kaçamaktan bişey olmaz..
ama yarın kaçamak yaparsan ablandan sana :oklava:

flyyyy canısı bu msj sanaydı...:):))

Anladım ben onu canım benekli aplam.. Bir kaç güne regl olcam sanırım ondan böle oldu. ayda bir..kaydirigubbakcemile3 bir ay bi daha kaçamak yok. Söz aplam.. Şeniz

Bana da flyyy yollamıştı...

Çok kötü değil yaa..Bence pasta lafı direk beynimize kilo yapıyor.Az yemişsen bence hiççç sorun yok flyyycım..

Ben de 1,5 aydır dondurma dışında tatlı yemiyorum.Krom hapımda bitti kaç gündür ama onsuz da idare edebiliyorum artık,en azından eskisi gibi tatlı krizlerim yok..

Doru dersin lunam,, pasta fikri çok sinir bozucu ama..:1ninca:

Offf ben callenetics yapmaya kalktım,yerde kaldım.Malum belim izin vermedi.Ya isteyip de yapamamak daha fena birşey...

Canım aslında o program beli korumak için.. Neden öyle olduki? Tam doğru yapmadın mı acaba?*:sm_confused:

hoşbuldum ablasının mahsun prensesi,anlatırım tabi bi ara ama bugün hiç havamda değilim:(
(güzelim bi ara msn ine bak em:))

Aplam bende seni Msn ekleyebilirmiyim sakıncası yoksa??

mavibenek abla neler yaptın merak ediyorum gerçekten
canım kısaca anlatayım,biara daha uzun anlatırım..
sadece diyet ve düzenli yürüyüş yaptım,diyet için hiçbir ilaç,takviye kullanmadım(son bir aydır sirkeli ballı su içiyorum,bide kabızlık problemi için arada form çay içiyorum)
herhangi bi diyet listesi uygulamadım çünkü liste beni kasıyo..
sadece kalori hesabıyla kendi diyetimi kendim oluşturdum günlük olarak..

olsun hayatım oda güzel.. Hatırlıyosun hiç olmazsa.. Ben fransça görmüştüm almanyada 4-5 sene. Artık anca adım Fulya diyebiliyorum...:roflol::roflol:

Anladım ben onu canım benekli aplam.. Bir kaç güne regl olcam sanırım ondan böle oldu. ayda bir..kaydirigubbakcemile3 bir ay bi daha kaçamak yok. Söz aplam.. Şeniz

Doru dersin lunam,, pasta fikri çok sinir bozucu ama..:1ninca:

Canım aslında o program beli korumak için.. Neden öyle olduki? Tam doğru yapmadın mı acaba?*:sm_confused:

Aplam bende seni Msn ekleyebilirmiyim sakıncası yoksa??
tabiki tatlım özeline yazarım ben senin:)

SABUNUUUUM şimdi gördüm resmin kuzummm:)
kız sen ne şeker şeysin öyleeee :1hug:
iyi de ben simit mimit göremedim beyaa sadece bi çubuk kraker gördüm resimde o kaaa:)
bu arada benim saçlarda seninkiler gibi:)yalnız biraz daha uzun ve sarı..

hoşbuldum ablasının mahsun prensesi,anlatırım tabi bi ara ama bugün hiç havamda değilim:(
(güzelim bi ara msn ine bak em:))

baktım ablam. mail attım ben de sana.. sımdı demedım zaten ben.. hanı ıcınden geldıgınde ,bos vaktın bol oldugunda anlatırsın . biz de zevkle okuruz basarı hıkayenı..

canım sorma ben hala kendime çok şişko geliyorum ben 72den 66ya düştüm gerçi bu hafta daha tartılmadım inş. 65 olmuşumdur haftalardır 66da kaldım çünkü :( ama yine farkediliyo olmasına çok sevindim 44 bedenle 42 beden giiyordum 42 beden bile bol gelmeye başladı hala alışveriş yapmıyorum inş. 40bedene düşebilirim asıl hedefim tabiki 38 :1hug:

canım ne bilim ben domates çorbasını hiç beğenmedim yarım kupa içtim gerisini döktüm ezogelin denicem artık. onu döküncede mavi yeşil elmalı yedim iki tane ama napim yaa yolda gören müşeterilerimden biri sana yemek ısmarlıyım dedi yok tokum diye yalan söledim senağlama ya eminmisin tok olduğuna dedi burdakilere anlattım çok güldüler çok aç duruyorum diye aldım çorbayıda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorcam bu bisküviler gerçekten lightmı acep güvenemiyorum ben :1no2:

evlibarklıcım yok galiba bugün dersmi çalışıyosunn kısss:1hug:

esracığım ben o diet bisküvilere filan inanmıyorum. bir kase çorbadan daha fazla yahu bitanesinin kalorisi. birde arkasına minicik yazıyorlar zor okunuyor. bisküvi yerine elma daha iyi.

yeni gelenler,hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
bugün yazılanları okurken dikkatimi çektide bazı arkadaşlar alınmışlar cevap alamayınca..
kızlar valla hiçkimsenin bi ard niyeti yoktur,sadece biz uzun süredir biraradayızya artık diyetdaşlığı geçti duygusal bi bağ oluştu aramızda..farkettiyseniz 60 ın altına düşen arkadaşlar var ama bırakıpta gidemiyoruz bu topiği..zaten hepimiz istediğimiz kiloya inince toptan psikoloji bölümüne geçicez:duygusal bağımlılıktan kurtulma topiğine:roflol: :roflol: :roflol:
sizler de bisüre sonra bağımlı olacaksınız zaten..tekrar hoşgeldiniz aramızaaa...

kızlar,
kabızlık cekenler mavibenek1 ve sabun kesınlıkle haklı.. lipton seftali out! dogadan kayısı in!

ayrıca ben de yenı gördum sabuşu... gercekten cok ii duruyorsun .. ben simit mimit göremedım.. o kadarcık bel kıvrımı olmalı.. estetik duruyor,güzellik katıyor bence..

esracığım ben o diet bisküvilere filan inanmıyorum. bir kase çorbadan daha fazla yahu bitanesinin kalorisi. birde arkasına minicik yazıyorlar zor okunuyor. bisküvi yerine elma daha iyi.

bir de karbonhidrat yükü olduklarından mıdır nedır benım yedıkce yiyesım gelıyor onlardan ya.. sonrada kılo vermeyı engellıyor elbet.. ben gecenlerde hepsını paketleyıp dolabın en üst rafına koydum. bir süre hayatımdan cıkardım yaramazları -tatlicadiarzu-

Bilemiyorum flyyycım,omur bağlarımda sorun var benim bi de belimde düzleşme.Yer hareketlerini asla yapamıyorum.Kalçama bıçak girip çıkıyor sanki.senağlamasenağlama

Çok iyi ya ..Kadınlar kulubu dayanışması bu işte..:enbuyukkk:

kızlar bu callenetics nedir.bende istiyorum

Bir kaç sayfa önce anlatmıştım ama tekrar yazayım.Vücudun kısa sürede şekle girmesi,incelmesi için hazırlanmış bir egzersiz programı.Flyyy'cım sağolsun bize gönderdi.Özelimize mail atarsan sana da yollarız ..

yeni gelenler,hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
bugün yazılanları okurken dikkatimi çektide bazı arkadaşlar alınmışlar cevap alamayınca..
kızlar valla hiçkimsenin bi ard niyeti yoktur,sadece biz uzun süredir biraradayızya artık diyetdaşlığı geçti duygusal bi bağ oluştu aramızda..farkettiyseniz 60 ın altına düşen arkadaşlar var ama bırakıpta gidemiyoruz bu topiği..zaten hepimiz istediğimiz kiloya inince toptan psikoloji bölümüne geçicez:duygusal bağımlılıktan kurtulma topiğine:roflol: :roflol: :roflol:
sizler de bisüre sonra bağımlı olacaksınız zaten..tekrar hoşgeldiniz aramızaaa...

Aynen katılıyorum..kaydirigubbakcemile3a.s.:enbuyukkk:

]

Bugün yediklerim:

Sabah:
1 kk peynir
bol domates
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 tane limonlu soda (17 cl.yazıyor üstünde acaba doğru mu?)
yarım avuç beyaz leblebi

Öğlen:
1 bardak light süt
6-7 tane çörekotlu parmak grisini

Ara:
5-6 tane yeşil erik

Akşam:
1 tane biber dolma (etli)
2 kaşık az yağlı makarna
1/2 kase yağsız yoğurt

Hareket olarak da 2,5 saat dip bucak ev temizlendi.(Spordan sayılır herhalde)

ben de yediklerimi yazayım
sabah:küçük bi dilim tamtahıl ekmeği,kk beyaz peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:3 tane etiform limonlu bisküvi,limonlu soda
saat 4 gibi:büyük bi dilim ızgara antrikot
akşam:4 kaşık nohut yemeği(susuz)
artık bişey yemem(herhalde...inşallah...)
offfyaaa ne çok yemişim halaaa açııııımmm
bu gidişle zor görürüm ben 55 i :(:(:(((((((((((((((((

Bugün yediklerim:

Sabah:
1 kk peynir
bol domates
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
yarım avuç beyaz leblebi

Öğlen:
1 bardak light süt

Ara:
5-6 tane yeşil erik

Akşam:
2 kaşık az yağlı makarna
1/2 kase yağsız yoğurt

lunacım benim içtiğim limonlu sodanın 100 ml sinin kalorisi 50 ye yakındı..bi şişesi 100 kaloriye yakın yani:(:(

tabiki tatlım özeline yazarım ben senin:)

Saol aplam ekledim senii...kaydirigubbakcemile4

Yaa beni de ekleyin facebook.taaa benim başım kel miii senağlama

isim soyad yaz canım ekleyelim..:ecrin_bebek:

Bugün yediklerim:

Sabah:
1 kk peynir
bol domates
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
yarım avuç beyaz leblebi

Öğlen:
1 bardak light süt

Ara:
5-6 tane yeşil erik

Akşam:
2 kaşık az yağlı makarna
1/2 kase yağsız yoğurt

ben de yediklerimi yazayım
sabah:küçük bi dilim tamtahıl ekmeği,kk beyaz peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:3 tane etiform limonlu bisküvi,limonlu soda
saat 4 gibi:büyük bi dilim ızgara antrikot
akşam:4 kaşık nohut yemeği(susuz)
artık bişey yemem(herhalde...inşallah...)
offfyaaa ne çok yemişim halaaa açııııımmm
bu gidişle zor görürüm ben 55 i :(:(:(((((((((((((((((

2 tane harika diyet günü programı..

Aplam görücen 55 iii merak etme.. Harika gidiyorsun..
Hem sen bizim motivasyon kraliçemizdin. Nazara geldi.. Tü tü tü nazar edenlerin gözü engin denizlere...:nazar::nazar::nazar:

benim gibi patlıcan severlere diyet karnıyarık:
patlıcanları közleyip kabuklarını soyun
içi için ince kıyılmış soğan,sarımsak,yağsız kıymayı bi tatlı kaşığı zeytinyağıyla kavurun,kabukları soyulmuş dometesi ekleyip pişirmeye devam edin,tuz,nane,maydanoz,karabiberide ekleyip altını kapatın..patlıcanları karnıyarıklık kesip içlerini doldurun,üstlerine birer dilim domates ve acı svri biber koyun.
kaynak haldeki salçalı suyu tepsiye döküp fırına verin..
yanına da diyet yoğurtla yapılmış bi kase cacık yaptınızmı ohhhh afiyet olsun cokacimcoook

Back
X