- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
arada olur sunun surasında kac kılo fazlan var ki..
canım ben almanyada yasamadıgım ıcın.. besinler konusunda kötüyüm.. bılmıyorum cogunu..bazılarını da bilesık kelımeyı parcalayıp cevırdım ama yanlıs olmus. latin sekeri duzeltmıs.taa ortaokul-lisede 6 sene gördum ıkıncı yabancı dil olarak. üni de secmedim anca orta seviye falan. benım kusuruma bakmasınlar . artık siz ilgileniverin.. öpüyorum seni..
olsun hayatım oda güzel.. Hatırlıyosun hiç olmazsa.. Ben fransça görmüştüm almanyada 4-5 sene. Artık anca adım Fulya diyebiliyorum...:roflol::roflol:
canın sağolsun bitanecim bigüncük kaçamaktan bişey olmaz..
ama yarın kaçamak yaparsan ablandan sanaklava:
flyyyy canısı bu msj sanaydı...:):))
Anladım ben onu canım benekli aplam.. Bir kaç güne regl olcam sanırım ondan böle oldu. ayda bir..kaydirigubbakcemile3 bir ay bi daha kaçamak yok. Söz aplam.. Şeniz
Bana da flyyy yollamıştı...
Çok kötü değil yaa..Bence pasta lafı direk beynimize kilo yapıyor.Az yemişsen bence hiççç sorun yok flyyycım..
Ben de 1,5 aydır dondurma dışında tatlı yemiyorum.Krom hapımda bitti kaç gündür ama onsuz da idare edebiliyorum artık,en azından eskisi gibi tatlı krizlerim yok..
Doru dersin lunam,, pasta fikri çok sinir bozucu ama..:1ninca:
Offf ben callenetics yapmaya kalktım,yerde kaldım.Malum belim izin vermedi.Ya isteyip de yapamamak daha fena birşey...
Canım aslında o program beli korumak için.. Neden öyle olduki? Tam doğru yapmadın mı acaba?*:sm_confused:
hoşbuldum ablasının mahsun prensesi,anlatırım tabi bi ara ama bugün hiç havamda değilim
(güzelim bi ara msn ine bak em:))
Aplam bende seni Msn ekleyebilirmiyim sakıncası yoksa??