• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hacercim sen şok şekersin.. kaydirigubbakcemile3:nazar:

Kızlar bu akşam bana müsaade.. Fenalardayım.. Midem okadar kötü ki.. Eve geldim balon gibiyim.. Nerdeyse havalanıcam.. Tabii bide ağrıyo.. İlaç aldım.. Biraz rahatladıktan sonra papatya çayıyla iki etiform kızarmış ekmek yedim light karperle bastırsın diye.. Şimdi de şiddetle uzanmak istiyorum..
Ne hayallerim vardı spor falan yapıcaktım..:a015:
Ama ne dioruz en önemlisi sağlık.. Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var.. kafamçokkarıştı

Yarın yeni bir gün yeni bir umut yepisyeni bir mucizeler günü.. O yüzden yarın yine tam gaz devamm..

Kocaman kocaman öptüm hepinizii.. Canlarım benim..a.s.

İyi gecelerr, tatlı rüyalar kuzucuklarr..mirmirmirmir

selamlar kızlarr
fotoğrafımla ilgili güzel yorumlarınızdan dolayı herkese tek tek teşekkürler
umarım herkes çok iyidir a.s.

hacercim ben fotona yorum yapamamıştım ben de eksik kalmayayımyerimseniben canım 1 gr.vermesen bile gayet iyisin...çok çok zayıf gördüm ben seni...:lepi:

benim gibi patlıcan severlere diyet karnıyarık:
patlıcanları közleyip kabuklarını soyun
içi için ince kıyılmış soğan,sarımsak,yağsız kıymayı bi tatlı kaşığı zeytinyağıyla kavurun,kabukları soyulmuş dometesi ekleyip pişirmeye devam edin,tuz,nane,maydanoz,karabiberide ekleyip altını kapatın..patlıcanları karnıyarıklık kesip içlerini doldurun,üstlerine birer dilim domates ve acı svri biber koyun.
kaynak haldeki salçalı suyu tepsiye döküp fırına verin..
yanına da diyet yoğurtla yapılmış bi kase cacık yaptınızmı ohhhh afiyet olsun cokacimcoook

beneğim tarif için teşekkürler birtanem...ben de ne zamandır karnıyarığı bu şekilde yapmayı düşünüyordum ama bir türlü yapamadım...inşallah senin tarifinle ilk denememi yapacağım...:1hug:

sabuncumm canım benim fotonu gördüm...:asigim: nedense seni hep esmer hayal etmiştim...fisfisfis...tatlı sabunummm çok hoşsun...bence artık bundan sonra formunu korumalısın...zayıflamayı hiç düşünme...seni görünce ben kendimi 75 kilo gibi hissettim...oysa 60 kiloyum...:çok üzgünüm: canım bugünlerde sohbetlerinize çok katılamıyorum...çünkü eve geldiğimde sayfalar almış başını gitmiş oluyor...o yüzden sizlerle sohbet etmeyi çok özledim...:a015:

beneğim tarif için teşekkürler birtanem...ben de ne zamandır karnıyarığı bu şekilde yapmayı düşünüyordum ama bir türlü yapamadım...inşallah senin tarifinle ilk denememi yapacağım...:1hug:
umarım beğenirsin derinim,şimdiden afiyet olsun..:)

Canım arkadaşlarım . . .

:asigim:

Pazartesiye kadar aranızdan çok çok çok kısa süreliğine ayrılmak durumunda kalıyorum . . . :çok üzgünüm:
Ofisimde olamayacağım pazartesi sabahına kadar . . . :çok üzgünüm:
Paylaşımlarınızdan uzak kalacağım için çok üzgünüm fakat sizi özlemek bile kavuşacağımı bildiğim için güzel . . .
Herkese sağlıklı, az kaçamaklı ve keyifli zamanlar diliyorum . . .

:kahve:

Kızlar yarın büyük gün
Bu hafta bol kaçamaklı ağır spor telaşlı geçti benim için..
Düşüncemi soracak olursanız kas yoğunluğum arttığından kilo vermediğimi düşünüyorum umarım almamışımdır diye dua ediyorum..
Bakalım ne olacak..
Sizler nasılsınız , ne durumdasınız?

lunacım benim içtiğim limonlu sodanın 100 ml sinin kalorisi 50 ye yakındı..bi şişesi 100 kaloriye yakın yani:(:(

Canım ben Akmina limonlu içiyorum.Şişe 200ml.'lik.100 ml.'si 17.2 cl.diyor üstünde .Dolayısı ile 17.2*2=34.4cl.eder. Sen hangi marka içmiştin ki...:uhm:

Hacercim sen şok şekersin.. kaydirigubbakcemile3:nazar:

Kızlar bu akşam bana müsaade.. Fenalardayım.. Midem okadar kötü ki.. Eve geldim balon gibiyim.. Nerdeyse havalanıcam.. Tabii bide ağrıyo.. İlaç aldım.. Biraz rahatladıktan sonra papatya çayıyla iki etiform kızarmış ekmek yedim light karperle bastırsın diye.. Şimdi de şiddetle uzanmak istiyorum..
Ne hayallerim vardı spor falan yapıcaktım..:a015:
Ama ne dioruz en önemlisi sağlık.. Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var.. kafamçokkarıştı

Yarın yeni bir gün yeni bir umut yepisyeni bir mucizeler günü.. O yüzden yarın yine tam gaz devamm..

Kocaman kocaman öptüm hepinizii.. Canlarım benim..a.s.

İyi gecelerr, tatlı rüyalar kuzucuklarr..mirmirmirmir

Aman aman dikkat et kendine flyyycım.Yarına birşeyciğin kalmaz iyişallah..Geçmiş olsun...Çok öpüldün..Şeniz

Canım arkadaşlarım . . .

Pazartesiye kadar aranızdan çok çok çok kısa süreliğine ayrılmak durumunda kalıyorum . . . :çok üzgünüm:
Ofisimde olamayacağım pazartesi sabahına kadar . . . :çok üzgünüm:
Paylaşımlarınızdan uzak kalacağım için çok üzgünüm fakat sizi özlemek bile kavuşacağımı bildiğim için güzel . . .
Herkese sağlıklı, az kaçamaklı ve keyifli zamanlar diliyorum . . .

:kahve:

Aaaa olmadı şimdik sabuncum.Ne yapalım biz de seni bekleriz kavuşmanın heyecanı ile..İşlerin rast gider ve hiç kaçamak yapmazsın iyişallah..kaydirigubbakcemile3

Kızlar yarın büyük gün
Bu hafta bol kaçamaklı ağır spor telaşlı geçti benim için..
Düşüncemi soracak olursanız kas yoğunluğum arttığından kilo vermediğimi düşünüyorum umarım almamışımdır diye dua ediyorum..
Bakalım ne olacak..
Sizler nasılsınız , ne durumdasınız?

Şu saa itibariyle o kas yorgunluğu bende de var ve tartıya çıksam sanki 100 kg. gelecekmişim gibi hissediyorum.Benim yorgunluğum gün boyu yaptığım koşturmalar yüzünden aslında spor yapamıyorum çünkü..

Bu hafta pek kaçamak yapmadım ama sanırım kilom aynı.Pazara kadar tartılmayacağım,kendime söz verdim.Bu akşam da yemekten sonra hiçbirşey yemediğim için şu an çok mutluyum.:nazar::nazar:

Ben birkaç gündür süren bağırsak tembelliğimi bugün annemin yemeklerini yiyerek atlattım
Zaten verdiğim kilo yeter bana
Elbiseye girdim ya gerisi hikaye :roflol:

E darısı başımıza o zaman hcr.
lunapiena ben hissediyorum sen pazar günü sevinç çığlıkları atacaksın tartıda ;)

Back
X