• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. ara öğünde bir fincan şekersiz türk kahvesi 4 yulaflı bisküvi yedim. sonraki ara öğünde 1 bardak kefir 7 yeşilerik yidim
kefirimde pek küsel olmuş elcezlerime sağlık :86:

tmm cnm bilinçli olmana sevndim okurken diyet zor işdir bilirim. kolay gelsnn:34:

Bende hep araştırıdm. İnsalar aç kalarak zayıflayamaz 6 öğün yenmeli. aç kalarak zayıflanırsa kas erimesi olur insan kilo kaybettiğini sanar. tekrar yemek yemeğe başlıyınca kaslar gerı eskı halıne doner ve geri kilo aldığını düşnür.
Zaten kendimi suçlu hissetim irmik yüzünden :17: gerçi fazla değildi 2 yemek kaşığı yedim
artık bugunlük böyle oldu.

Selam ince olmaya çalışan çıtırcıklarrr :9::9::9::9:
Spor salonuna yazıldımmmm
2 günde 1 spor salonuna gidicem sabah 9 -12 arası :81::81:
fitness step hepsini yapıcammm :24::24:

İş yerindeki metreyle ölçtüm şimdi 103 çıktı :59:
Keşke benım de 70 lerde olsa:59:

canım belinin ölçsü değildir bu. hatan var. mümkün değil.bmi bi kere düşük. bel, bel bölümündeki en ince yerdir. bende göbekten ölçüyordum ama orası değil canım
bi daha dene bakem :)

canım belinin ölçsü değildir bu. hatan var. mümkün değil.bmi bi kere düşük. bel, bel bölümündeki en ince yerdir. bende göbekten ölçüyordum ama orası değil canım
bi daha dene bakem :)

Famirto uyardı da çaktım ben basenden bahsedıorum cicim ya :60:
Nasıl korkuttun benı varya dıorum kı 30 cm var yuh tamam benmkı fazla da bu kadar mı olur? atlıodum camdan :60: Belim 70

ben ölçmeye korkuyorummmm,özellikle bel bölgemiiiii:9:

Ölç ölçç akşam bekliyom sonuçları.....

Şahsen bende bel neyim yok böle 5 e 10 kalas şeklinde dümdüz inmekteyim.... Allahtan göğüsler böyükte biraz göz yanılması yaratıyo uzaktan gören belim var sanıyo... :52::52:

Amma start it up tan sonra sanki orda azcık bir kavis oluşmuştu gibi gibi.... Akşam olsun hemen önce spor yapıp öyle ölççem hile yapem acık.... :52:

6 tane hurma
500ml su ile ara öğün yaptım
akşama fazla yiyemeyeceğim sanırsam çünkü çok yorgunum

Back
X