• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime:50::50::50:

yaramaz kızzzzz:59:
mahcup da olurmuş
boşver olan olmuş biraz daha kasarsın kendini hafta sonuna kadar telafi edersin ne olacak.canın istemiş yemişsin sefan olsun tatlım ama bir daha abartma o kadar olur mu bitanem?:71::78:

iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime:50::50::50:

Famirde yoldan çıktı eywaah eywah.... Olur böyle vakalar yaff.... Sana ceza sporu yazıyoruz....

Merhaba kızlar,

uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyordum ama diyet tek başına çekilmiyormuş gerçekten :) aranıza benide kabul ederseniz kilo vermek için neler yaptığımı zevkle paylaşabilirim.

Geçen hafta cuma günü zayıflama kararı almıştım ve sıkı bir diyetle şuanda 1.5 kilo verdiğimi görüyorum. 1 haftada bu normal midir yoksa tartım mı kafayı yedi :) eğer normalse çok mutlu olacağım. Kısaca özetliyim günde 3 litreye yakın su, sabahları işyerinde sadece 1 paket mavi yeşil kraker, öğle yemeğinde koca bir tabak salata ve ya 1 tabak sebze yemeği (kepek ekmeği dahi yemeden), öğlenden sonra aralarda leblebi, badem, mısır, aktiva yoğurt gibi şeyler. akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece meyve. öğünlerden önce aktarcıdan aldığım bir karışım var gerçekten çok tok tutuyor ve sindirimi kolaylaştırıyor.

bu şekilde gitmeye kararlıyım. önerilerinizi merakla bekliyor olacağım.:3:

Merhaba kızlar,

uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyordum ama diyet tek başına çekilmiyormuş gerçekten :) aranıza benide kabul ederseniz kilo vermek için neler yaptığımı zevkle paylaşabilirim.

Geçen hafta cuma günü zayıflama kararı almıştım ve sıkı bir diyetle şuanda 1.5 kilo verdiğimi görüyorum. 1 haftada bu normal midir yoksa tartım mı kafayı yedi :) eğer normalse çok mutlu olacağım. Kısaca özetliyim günde 3 litreye yakın su, sabahları işyerinde sadece 1 paket mavi yeşil kraker, öğle yemeğinde koca bir tabak salata ve ya 1 tabak sebze yemeği (kepek ekmeği dahi yemeden), öğlenden sonra aralarda leblebi, badem, mısır, aktiva yoğurt gibi şeyler. akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece meyve. öğünlerden önce aktarcıdan aldığım bir karışım var gerçekten çok tok tutuyor ve sindirimi kolaylaştırıyor.

bu şekilde gitmeye kararlıyım. önerilerinizi merakla bekliyor olacağım.:3:

Hoş geldüün kardiş... Bir haftada bir buçuk kilo iyimiş maşallah :nazar::nazar:.... Devamı da gelir işallah... Her gün bekleriss bacım.... Spor yapıyor musun... boyun kaç kilon kaç.... hedefin kaç ..... özeline gireris adamın...

çalışıyozz bacıı nedenkkk akşama kadr bilg başındayızz,arad iş gelirse iş yapıyozzzz,yoksa oturdur,gazete oku oku bitiyyy,diiz izle bitiyyyy,ama muhabbet bitmiyyyy,o nedenlen burdayızzzzz:13:
neruşumm,yolimm,kukim de olaydıııııııı:59:

:16::16::16::16::16::69::69::69::69::69::125::125:

YouTube - ‪Karmate - Nayino [Klip]‬‏
sanırım şarkıyı sabahtan beri 80 kere dinledimmmm:86::86::86::86:
taktımı takıyorum heeeee,neruşumu özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm:59::59::59::59:

canım benim yaaaaa vefalı fambııımmmm kestane şekerimmmmm ballı bademimmmmm ben de seni çok özledim (nugiyle hugo hiç beni anmamışşşş:63::63::63::63:onları özlemedimmmmmmm :63::63::63::63::63::63::63::63::63:) yarın inşallah daha çok sisiznle olucammmmm:16::16::16:

şaka mı buuu:53::53::53::53:öğlen dondurmayı yemeyen sennnnn akşam bunları mı yedinnnn:53::53::53::53: bilgisayar var olduğun yerdee??loxiyle mi görüştün sennnn:60::60::60::60:beraber mi kırdınız bu cevizleri:60::60::60::60: olsunn en sevdiğim şeylerden 2 muhteşemm şeyi yemişsin yani sen zaten durumun farkındasın ama olan olmuşşş bu senin nerdeyse başladığından beri ilk adam akıllı kaçamğın diye hatırlıyorummm:51::51::51:geçmiş artık afiyet olsunnn pişman olma önümüzdeki günleri bu günü düşünerek dikkatle sporla geçirisiiinnn olur biterrrr:16::16::16::16::16:

bugün işten nasıl geldim hatrlamıyorum karnım çok ağrıyordu
yemek falan hazırlayamadım:59::59::59:
eşim hazırlamış sağolsun uyandırdı beni
zorla
2 yk pilav
3 yk türlü
1 yk yoğurt yiyebildim:56::56:
ilaç aldım yattım tekrar
saat on buçuktu kalktığımda:53::53::53:
karnımın ağrısı geçmiş sporumu yaptım ramb it up ı yaptım:52::52::52::52:
acayip terliyom bunda ben yaa start it up da böyle değildim
sonra duşa girdim
yağ karışımı ile masajımı yaptım(hugocuk neden kıpır kıpr etmiyo benim göbüşüm acaba:53::53::53:)
20 kadar minik kiraz yedim

:56:irmik tatlısı kaçamağı yapan ben Akşam çorba içtim ve sonra kayısı ve elma yedim :56:
Yarın kaçamak yok yoksa çok kızarım kendime:47:. Diyet zor alışmak gerek :28:

işte 2 hafta kaçamaksız geçer sporda olur canıım :86:
yaw anladım canın çeker yersin ama anlamadığım niye 1 değilde 1.5 porsiyon kızz :53:

neruşum aşk olsun anmazmıyım seni hatta dedim ara veterineri kömür için dedim kızdım veterinere. onunla ilgileniyosundur dedim. hiç unuturmuyum seni aşkolsun :43:

bebişim benim bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım var şu an onunla telefondayım.yağın yüzde 25 e çıksa bile kolay toparlanabilirsin diyor kendisi.zaten diyetisyene gidecekmişsin ya.istersen ben senin için bir liste alabilirim arkadaştan.5.aya kadar kol kaslarını çalıştırırsan yeterli gelirmiş.ben bunu sana mesaj olarak da atayım bari de görüşelim

uzun süredir spor yaptığını söyledim anlattım canım.istersen yarın sana öneride bulunabilir.o bana yazar ben de sana gönderişrim tatlım.

teşekkür ederim bıldırcınım :9: arkadaşın diyetisyen filanmı veya spor eğitmenimi canım :26: işte canım yüzde 20 lere düşürsem sabır dikkat sporla dediğin gibi en fazla yüzde 25 olsa sonrası verim. şimdi benim vücudum yeni şekillendi sayılır 3 yılda anca oturdu. biliyosunn sporla çok uzun zamanda şekilleniyo zor oluyo ama oluncada bidaha kolay bozulmuyo. şimdi bu kilonun altına inmek benim için kolay olmuyo. yağ vermekte öyle. kardiyoyada alıştı hızlı değil. ayda 1 kilo yağ ancak verebiliyorum. ancak mesela diyetisyen kontrolunden sonra 1 hafta 2 hafta mola verdiğim günler oluyo. o günler tatlılar hariç özlediğim yemekleri yiyorum. spor yapmıyorum ama işler oluyo ev işleri filan yine oturmuyorum yani. işte bu zamanda kilo almıyorum. spor yapmadığımdan ödem oluyo şişlik oluyo ama spor yapınca 1 saatte o şişlik yokoluveriyo zaten. aslında istediğim yüzde 20.nin altında olsun yağ miktarı ama gebelik için riskli dediği için uzmanlar yüzde 20 olsun sonrasında artık doğumdan sonra artık yağım kaç olursa onu yüzde 20 ye indirmek sonrasında azcukk mola verip yüzde 19 a çekmek.
şimdilik kardiyoda ağırlık uyguluyorum 3 kilo 5 kilo 6 kilo 8 kilo değişik değişik ağırlıklarla yapıyorum. gebelikte ise yine 1 gün yürüyüş diğer gün ağırlıkla kol göğüs omuz diğer gün yine yürüyüş diğer gün karnım belli olana kadar sırtüstü yatıp ters mekik çekicem. sırt kaslarım güçlüdür aralıksız 100 ters mek,k çekerim yerden belime kadar kalkabiliyorum
ancak bunlar kas miktarımı arttırdığından diyetisyen yeter dedi şimdilik çalışmıyorum.
tek sorunum şuanda karnımda kalan çok olmasada yağ var. altkarın göbek deliği etrafı. o gitse zaten süperim. heryanım kaslı olunca orası direk göze baatıyo. çıplakken belli oluyo kıyafetlerden belli değil. işte onun içinde kardiyoya devam ediyorum diyetede öyle şeker tatlı kızartma beyazunlu hamurişleri yemiyorum. doğal besleniyorum. sebze yemekleri meyve yağsız pişmiş et. bu şekilde oluyo.
haftada veya 2 haftada bir serbest günüm olsada o gün yine tatlı şekerli şeyler yok. normal ev yemekleri yapıyo kayınvalidem onu yiyorum veya dışarda olunca ızgara kanat veya 3 dilim pizza yanında ayran patates. bu şekilde oluyo. ama 1 hafta güzel sporumu yapıyorum listeme bir lokma kaçamazsız uyuyorumki ödül gününü hakedeyim diye.
big gram yağa tahammülüm yok gözle görülen :27: çok takıklığım var bu konuda. 7 ay bitti şimdi birgün kardiyo diğer gün pilates yapıyorum karın için. şu karnım tamamen dümdüz olsun yeter.

günaydınlar cicişler :9:
hemen kayfaltımı yazayım: 1 dilim esmer ekmek 7 erik 1 hurma 1 bardak yeşilçay kirazsapı avakado karışımı çay 1 dilim peynir domatizz salatalık 1yumurtadan az yağlı kekikli kurunaneli omlet :56:
ayy sabahları çok dinç kalkıyorum. sporun verdiği yorgıunluk halsizlik yok kefir çok işe yaradı çok :52:

günaydın topişlerrr.gözlerim mahmur hala ,zor uyanıyom yaw.
dün yediklerimi yazmaya başlayayım.
öğle:
1,5 adet fırında tavuk pirzola(derisiz tabi)
1 tbk yeşil mercimek salatası
2 brd ayran
tam bugday ekmeği 2 dlm kadar

akşam: 2 tavuk pirzola
birkaç kaşık mercimek salatası
3 dlm kadar ekmek
yarım çay bardağı tuzsuz fıstık
akşam yemeğimi 18:30 gibi yedim,ondan sonra bişey atmadım ağzıma.
dışarda 40 dk kadar da yürüyüş yaptım.

kahvaltıda ne yiyeceğime karar vermedim daha,evde paket ekmek de yok mecburen beyaz ekmek yiyecem,ufff:59::59:

nasılsınız kızlar...ben malum haldeyim.bulantılarım yoktu bu sabah başladı:120: allahım çok zor ya...çıkarmadım ama bu durum daha kötü...çok halsiz vede yorgunum...bir yolunu bulabilsem hemen kaçıp eve gideceğim...:66::66:

günaydın kızlarrrr kahvaltımı 2 dilim tam tahıllı ekmek light üçgen ve light beyaz peynirle yaptım dün akşam dayanamadım kızımın mısırından aşırdım yorgunluktanda uyuya kalmışım 10 da:40:dün kızım için çok dolaştım AVMde bugün spor için zorluyorum kendimi vall:19:a

basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiii:63:bu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee:63::63:hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn:66::66::66:

Back
X