60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 ayy veremicem heralde balım.. neyse cnmm 4 e hiç almadann girdimm bu da bi basarıı:27::27::27: yanii 64.7 falan geliodum bazen 65.2 oluodu.. simdi bazı sabah 62.7 falan görüorumm.. ama göbügümm top kiminn:27::27::27::27: 1 ayy sonra degişmezsee sehzade evett.. :emir_bebek::emir_bebek: zaten ya parmakla ya kordonla karıstırılıo.. cikomunn kolları yana dogru acıkk oyunuodu bacaklarıda ölee.. parmak olamaz ama kordonla karıstırdıysa bilemem tabe.. bana fındık gibi minnacık bi cıkıntı gösterdi fekat tecrübeli olmadıgım için anlamam mümkün deell:50::50:

canım çok sevindim demek erkek olacak:52::52:. valla içimden geçiyordu hep erkek. allah analı babalı büyütsün sıhhatle dogsun da cinsiyeti önemli değil. aman da aman yerim ben onuuu:16::16:

aminn cnmm insallahhhhh.. bende yicem onuu.. uyuyodu uyandırdı doktorr.. dürtülüncede arkasını döndüü.. ama bi dönüsü varr kolları bacakları actı iki yana böcek gibi yürüyüpp döndü resmenn:9::9::9::9: bi daha da önünü dönmedi zatenn. resmide arkadan verdiler bu sefer:1::1::1::1::1:
yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaff :60: biri uyurken sizi dürtse iyimi :52: delikanlı adam dürtülmez :52:

ecrin evin 2+1 mi yoksam 3+1 mi
küçük filan demiştin memnun değildin sanırım yanlış hatırlamıyosam :44: başkasıda demiş olabilir ben sen diye hatırlıyorum :44:
kaç metrekare evin

benn geldiiimm :52: :52:
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:
dondurma yiyemiyom ben ya tek ben miyim acab donruma yiyemeyen:50::50::50:
6 ayy veremicem heralde balım.. neyse cnmm 4 e hiç almadann girdimm bu da bi basarıı:27::27::27: yanii 64.7 falan geliodum bazen 65.2 oluodu.. simdi bazı sabah 62.7 falan görüorumm.. ama göbügümm top kiminn:27::27::27::27: 1 ayy sonra degişmezsee sehzade evett.. :emir_bebek::emir_bebek: zaten ya parmakla ya kordonla karıstırılıo.. cikomunn kolları yana dogru acıkk oyunuodu bacaklarıda ölee.. parmak olamaz ama kordonla karıstırdıysa bilemem tabe.. bana fındık gibi minnacık bi cıkıntı gösterdi fekat tecrübeli olmadıgım için anlamam mümkün deell:50::50: kanamamm daha cumartesi oldu ona ne yapsam fayda yokk.. hareketlenmeye basladım mıı ya agrım baslıyo ya kanamam.. doktur da yat işin ne didi.. yatıom bende

canım çok sevindim demek erkek olacak:52::52:. valla içimden geçiyordu hep erkek. allah analı babalı büyütsün sıhhatle dogsun da cinsiyeti önemli değil. aman da aman yerim ben onuuu:16::16:

aminn cnmm insallahhhhh.. bende yicem onuu.. uyuyodu uyandırdı doktorr.. dürtülüncede arkasını döndüü.. ama bi dönüsü varr kolları bacakları actı iki yana böcek gibi yürüyüpp döndü resmenn:9::9::9::9: bi daha da önünü dönmedi zatenn. resmide arkadan verdiler bu sefer:1::1::1::1::1:

canım ilk 3 ayda 2 kilo vermişsin çook güzel bu diyetisyenim ilk 6 ay her ay bir kilo olmak üzere verebilirsin demişti. bence sen de verebilirsin. sen kilo vereceksin ama göbüşün büyücek bu normal ama doğum yapınca birden küçülüverecek o göbüş inş. :52::52::52::52:
çok özendim sana yaaa:69::69::69:

beni de aranıza alıp sonra 1 alt başlığa yollar mısınız?

:89:
hoşgeldin cnm aramıza alırız tabikide. alt başlığa geçmek istersen kendin geçersin bizde transfer yok.:60::60::60::60:yada biz gibi 50 li kilolar da olsanda kalırsın seçim senin:34:
kızlar eşim izne ayrıldı 21 gün evde dün doktora çocukları götürdük gelirken de üstüme pantolon gömlek aldım çok moralim bozuldu doğumdan sonra 65 tim 40 ımdan sonra dikkat etmeye başladım 9 haftada 60 kilo oldum boyum 168 ama hala 42 beden pantolon L yada XL gömlek çok kötüyüm beden inmiyo anlamadım ne yapmalıyım siz bu kilo da kaç beden giyyonuz

kahvaltım 1 bardak tarçınlı süt
domates salatalık 3 ince dilim peynir 3 zeytin
tatlım moral bozmak yok. olsun bedene takılma bak bende 56 kiloyum ama 38 giyiorum çoğunlukla bazen 36 oluo benden daha kilolu olanlar bile 38 giyio numaralara takılma aynadaki görüntü önemli yağların gitsin 38 beden ol nolurkii yeterki fit görün:34:

Merhaba kızlar.. uçuk konusuna takıldım kaldım. dudağım burnum feci durumda iki kaşımın ortasına kadar uçuk dış tarafta korkunç yani.. apikobal diye bir ilaçtan bahsetmişler vitamin. birde ayrı bir uçuk kremi. anneme söyledim aldı geldi az önce. yüzüm yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyorum. 10 saat çocukla uykusuz yolculuk yaptım yola çıkmadan önce geceden de hiç uyumadım stres oldum. gedikten sonra da alışveriş yaptım hemen ardından havuza gittim hiç dinlenemedim. sonunda patladı her yerim.. kızlar geldiğimden beri çok kaçamak yapmaya başladım. geçen gün hayvanat bahçesine gittik çıkınca da koca bir ekmek kokoreç yedim. dondurmanın haddi hesabı yok. dünde mangaldaydık dünyanın tavuğunu yedim hep kanat :37: tartıldım Allah tan kilo almamışım. ne olcak sonum böyle.. :44:
geçmiş olsun cnm benm. ama hem uçuğun var hem havuza gitmişsin mikrop kapıp daha kötü olmasın sakın:44:
bide uçuk için kocakarı ilacı gibi ama soğuk demir basardı babannem. kaşığı biraz buzlukta beklet yada dolab ta sonra uçuğun üzerine değdir ben de de çok olurdu eskiden babaennnem yaptrrdı çok işe yarıo cnm:34:

kızlar şu diyetisyene gitmeye karar verdim..25 liraymış zam gelmiş haliymiş 30.tetkikler ölçümler dahilmiş o fiyata.bakalım memnun kalırım inş..randevu alıcam bugün yarın.

öğlen yemeğim ;

7 yk taze fasulye
yarım kase yarım yağlı dereotlu yoğurt
3 parça marul
2 badem salatalık
2 dilim kepek ekmeği

önemli değil canım tebrikler :46::46::46: sağolasın inşallah darısı başıma.:69: senin branşın ne :34:

afiyet olsun cnm. o diyetsyen nerdeymiş bende kuzenime söleim belki o da gider. adı ne bide özelden msj atarsan ii olur.
cnm ben ingilizce öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum bi yıl oturdum evde 1 hazirandaki ek atamada tanadım şükür.darısı başına:16::16::16::16:
seviorum sizi yaaaaaaaaaa:16::16::16::16::70::70::70::70::70::70::70:

geçmiş olsun canım strese girince agzın burnun patlamıştır gayet normal.kendini çok sıkma rahat olmaya bak. zor sanırım ama en azından dene.
kaçamakları da dert etme. ama böyle devam edersen kg almaya başlarsın .hareketi bari artır.

ay iyi ki bi konuştukk dukan mukan azıcık kendimizi ifade ettik herkes kaçmış.
iyi bende giderim o zaman hıh :63::63::63::63::63::63::63:
yok yoliim öğle yemeği vaktii ya ondan hem biz güzel güzel konuştuk kimse birbirini kırmazki burda herkes birbirini tanıo artık:16::16::16::16::70::70::70::70:

benn geldiiimm :52: :52:
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:

ayyyy ne güzellll.:71: afiyet olsun tatlımmm ohhh sernlemişşsin ne güzel sen bilrsin dengeni sakın pişman olma bak sende çok iyi biliosunki diyet listelerinde ara öğün olarak da verilio.

hem doğru demiş abla canın çekerse bebişin günahına da girme hugom bak canın çektiği bişi olursa yok bu sağlıksız iştahım açılır fln die düşünme. bebişin canı çeker bi parça kopar ucundan.:34:

canım ilk 3 ayda 2 kilo vermişsin çook güzel bu diyetisyenim ilk 6 ay her ay bir kilo olmak üzere verebilirsin demişti. bence sen de verebilirsin. sen kilo vereceksin ama göbüşün büyücek bu normal ama doğum yapınca birden küçülüverecek o göbüş inş. :52::52::52::52:

senin diyetisyenin listesinde gördüm hem kilo verdiren diyetmişya ondan yedim :1: sadece benimki 4 toptu ama haftada 1 kere yicem sade seviyorum zaten

demek öyle
ben yokum burda
peki famir hanım. artık sana fambuktan demem. :63::63::63::63:

yolandadan da şey öğrendim ne dönemiydi kız o unuttum bak valla,ovulasyon döenmimiydi neydi onu:77:
birde yolandanın bir şarkı olduğunu,yoksa şarkıcımıydı:44:
nerudanın bir şair olduğunu..
hügonun bir oyun kahramanı olduğunu..
nuyanın uyuyan güzel olduğunu..
kalonçanın bir çiçek olduğunu vs işte:86::86:

canım ecriin sıkıntıdan veriyo düzgün beslenemiyodu bu zaman kadar ama şimdilerde nasıl bilmiyorum söz vermişti beslenme düzenini oturyacaktı ama nasıl ne yaptı hiç bilmiyorum :97:

evden ekmek getirmeişimm koydum sanıyodum ama bir baktım yok:59:
ekmeksiz bir menü oldu.
alışveriş yaptım yine bir pantalon aldım kendime geldim:26:

senin diyetisyenin listesinde gördüm hem kilo verdiren diyetmişya ondan yedim :1: sadece benimki 4 toptu ama haftada 1 kere yicem sade seviyorum zaten

benim metabolizmama göre ayda 1 kilo vermemi sağlayacak ama ben uyamıyom midemden dolayı sen uyuorsun değil mi
şişkinliğin indi mi biraz:34::34::34:

hazır duşa grecekken banyoyuda temzleyiverdim:21::21::21::21:ohh misss.

ara yaptım bi bardak ayran

1 armut

az soona yemek yiicem ne ysem bilmem :44::44:ton balııısı olabiler sankiii:44:

fambıkkkk sana sorcaklarım var sen demiştinya bende bi ara boyamıştım koyu kahveye die.
herkes çok beğenio ama bana çok siyah gelio saçlarımm...şu an hep topluorum hani balerin topuzu varya hep öle tepemde toplu ama açınca çok siyah gelio:50::50:
gerçi ilk günkü gibi deil aktı sanki ama mesela netten araştrdım ben bu rengin üzerine hiç bi boya yaptramazmışım önce açtırmam gerekirmiş:59::59::59::59:
ama açtrrsamda saçlarım yıpranır die çok korkuorum yaw. o saç açıcı kimyasallar çok yıpartıo netten araştrdım açtıranlar hep dio çok yıprandı dökülmeye başladı fln die.

bende bitkisel çözümlee baktım papatya suyu sürüp güneşte bekletenler var açılıomuş ama her tarafı deil dalga dalga olmuş limon suyu ile yapanlarda var.

sen nasıl yapmıştın açtrdınmı saçlarını yoksa hala siyahmı?
bide geçmişi okudumda dün bende aynen sen gibi karasızım kestrsemmi saçlarımı die ama sonra bende üzülürüm sen gibi ondan topluorum hep.
bide eşim sevmio kısa saçı ondan pek kestresim yokk

hoşgeldin cnm aramıza alırız tabikide. alt başlığa geçmek istersen kendin geçersin bizde transfer yok.:60::60::60::60:yada biz gibi 50 li kilolar da olsanda kalırsın seçim senin:34:

tatlım moral bozmak yok. olsun bedene takılma bak bende 56 kiloyum ama 38 giyiorum çoğunlukla bazen 36 oluo benden daha kilolu olanlar bile 38 giyio numaralara takılma aynadaki görüntü önemli yağların gitsin 38 beden ol nolurkii yeterki fit görün:34:

geçmiş olsun cnm benm. ama hem uçuğun var hem havuza gitmişsin mikrop kapıp daha kötü olmasın sakın:44:
bide uçuk için kocakarı ilacı gibi ama soğuk demir basardı babannem. kaşığı biraz buzlukta beklet yada dolab ta sonra uçuğun üzerine değdir ben de de çok olurdu eskiden babaennnem yaptrrdı çok işe yarıo cnm:34:

afiyet olsun cnm. o diyetsyen nerdeymiş bende kuzenime söleim belki o da gider. adı ne bide özelden msj atarsan ii olur.
cnm ben ingilizce öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum bi yıl oturdum evde 1 hazirandaki ek atamada tanadım şükür.darısı başına:16::16::16::16:

yok yoliim öğle yemeği vaktii ya ondan hem biz güzel güzel konuştuk kimse birbirini kırmazki burda herkes birbirini tanıo artık:16::16::16::16::70::70::70::70:

ayyyy ne güzellll.:71: afiyet olsun tatlımmm ohhh sernlemişşsin ne güzel sen bilrsin dengeni sakın pişman olma bak sende çok iyi biliosunki diyet listelerinde ara öğün olarak da verilio.

hem doğru demiş abla canın çekerse bebişin günahına da girme hugom bak canın çektiği bişi olursa yok bu sağlıksız iştahım açılır fln die düşünme. bebişin canı çeker bi parça kopar ucundan.:34:
ben kilo aldığım dönemde bunların kaç katını yiyordum şimdi çok çok iyiyim en güzelide 1 litre cola içerdim onu bıraktım zaten bu cola en büyük etkendi kilolu olmamda o yok şimdi. işte böyle canım çekiveriyo arada. birde içim yanıyo meyve filan çok seviyorum iyi geliyo
yemeye çok düşkünlüğüm yokta işte meyve serinletici şeyler filan iyi geliyo :97:
iştahım zatii açık kısss ben tutuyorum :52: yoksam seni ham diye yerim dişimin kovucuğunu doldurmazsın :60:
karnım belli :97: regl dönemi şişti kaldı :97: başka bi sorun yok karnım şiş hamile olduğum belli :97: öne doğru gidecek :97:

ne güzel ne güzel :16: ingilizce öğretmenisin demek :70: başarılar dilerim :16: inşallah burdan güzel haberlerimi veririm sizlere nasılsa bir sene burdayım :1: :16: tamam canım öm ne baktım yazdım.:34:

benim metabolizmama göre ayda 1 kilo vermemi sağlayacak ama ben uyamıyom midemden dolayı sen uyuorsun değil mi
şişkinliğin indi mi biraz:34::34::34:

geçen hafta tam uydum şişkilik filan inmedi :97: inmez o doğurmadan :97:
inse senin inerdi bişey yiyemiyosunki miden boş zatii demekki bu şişkinlik başka bir şişkinlikmiş :49:
önemli olan göbeğimizin dışındaki yerlerin ileri doğru gitmemesi :97:

Ben bugün öğlen boll miktarda salata yedim tooklu salata idi yanında da 1 kocaman ayran içtim ara için yanımda yoordum var sütüm var kepekli sandööviçim var ama onu bitiremiyorum minnak ısırklar alıyorum ondan:86::86: az sonra bir sütlü türk kayfesi içmeyi planlıyorummmm bu arada sizi de çok sevdiğimi tekrar belirtmek istedimmmmmm iyi ki hepimiz de burdayızzzz:16::16::16::nazar::nazar:

geçen hafta tam uydum şişkilik filan inmedi :97: inmez o doğurmadan :97:
inse senin inerdi bişey yiyemiyosunki miden boş zatii demekki bu şişkinlik başka bir şişkinlikmiş :49:
önemli olan göbeğimizin dışındaki yerlerin ileri doğru gitmemesi :97:

benim bacaklarım falanda şişmiş gibi geliyor sanki:53::53::53:

kizlar ben geldim cocuklar evde olunca 11 kahvalti oldu sonrada 6 km yürüdüm dusumuda aldim ve burdayim yemeklerini yiyenlerede afiyetler olsun:71::71:

arkadaşlar eşim akşam için et yapmamı istedi kendim çok yemediğim için çok fazla bilmiyorum yapma şekli
bir arkadaşım düdüklüde yapıyormuş çok güzel oluyor diyodu
nasıldı unuttum nasıl yapabilirim düdüklüde:26::26::26::26:

Back
X