hazır duşa grecekken banyoyuda temzleyiverdimohh misss.
ara yaptım bi bardak ayran
1 armut
az soona yemek yiicem ne ysem bilmem :44::44:ton balııısı olabiler sankiii:44:
fambıkkkk sana sorcaklarım var sen demiştinya bende bi ara boyamıştım koyu kahveye die.
herkes çok beğenio ama bana çok siyah gelio saçlarımm...şu an hep topluorum hani balerin topuzu varya hep öle tepemde toplu ama açınca çok siyah gelio
gerçi ilk günkü gibi deil aktı sanki ama mesela netten araştrdım ben bu rengin üzerine hiç bi boya yaptramazmışım önce açtırmam gerekirmiş
ama açtrrsamda saçlarım yıpranır die çok korkuorum yaw. o saç açıcı kimyasallar çok yıpartıo netten araştrdım açtıranlar hep dio çok yıprandı dökülmeye başladı fln die.
bende bitkisel çözümlee baktım papatya suyu sürüp güneşte bekletenler var açılıomuş ama her tarafı deil dalga dalga olmuş limon suyu ile yapanlarda var.
sen nasıl yapmıştın açtrdınmı saçlarını yoksa hala siyahmı?
bide geçmişi okudumda dün bende aynen sen gibi karasızım kestrsemmi saçlarımı die ama sonra bende üzülürüm sen gibi ondan topluorum hep.
bide eşim sevmio kısa saçı ondan pek kestresim yokk
ben sana o zmanada dedim ya açılacağını sanmıyorum diye:44:
ama işte benim normal saç rengimde koyu kahve ben parlak olsun diye boyatmıştım ,şimdilerde dip rengimle uçlardaki aynı,yani benim asıl saç rengim koyu olduğu için mi açılmadı yoksa açıldığı belli mi olmuyor bilmiyor.
senin bir alttaki açık renkse mutlaka zamanla akar ama nekadar sürer bilememicem:44:
bence kalsın boyatma canım çok yıpranır,değişiklik olmuşş işte bir süre kullan bakalımm..
ben eşimin ne uzunlukta saç sevdiğini bilmiyorummm:26:
hiç şu model güzel olmuşşşş,yada şu uzunluk sana gidiyor falan demiyorrr..
benim saçlarım normalde iri dalgalı ünide iken genelde dalgalı gezerdimm,bigüm fön çektirdim eşimle buluşacaktık bana sen saçını mı taradın demiştiiii

o kadar ilgisiz yaniiii