60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramı yaptım
3 kuru kayısı 2 antep fıstığı
öğle yimeğinde bişiy yok mecburen karpuz peynir yicem
oğlanın biri uyudu biri uyumadı daha sporumu yapamdım çokk uykum var çoook :97::97:
bişiy sorucam :97:siz hergün hurma yimusunuz?ben çok seviyorum hemen hmen hergün 2 ,3 hurma yiyorum.fazlamı:97:
bide nescafenin bu yeni çıkan light probiyotikli olanları var onlardamı yasakkk:61:

bilmirem :44: :86:

sükür gecmisi bitirdim:9::9:cocuklar evde olunca benim düzende bózuldu malesef 11 de kahvalti saat 3 gibi kahve ara ögün 5 dede aksam yemegi saat 9 gibide cayla yersem meyve anca böyle oluyo ramazanda nasil olacak bakalim gerci burda havalar bulanik zorluk olmaz galiba yasayip görecez bakalim öglen yemeklerini yiyenlerede afiyetler olsun:71::71::71:

senelik 300 lira yani peki lazer ne kadarki hesab yaptinmi kac senede cikiyo lezerin fiyati bende istiyorumda arastirmadim hic

özel hastanelerde fiyat yüksek olabilir ancak özle pek güvenmiyorum zaten
burda araştırma hastanesinde bir tanııdğımın eşi devlet memeuru 700e yaptırmışş

ben fiyatı için değil,azcık korktuğum için yaptırmayı hep erteledim daha doğrusu.
ama lensle hayatta çekilmiyor.maddi olrak da etkiliyor.
hem çok rahat da değil

bende cok zorluklar yasadim ama sükür gecdi azmi aglamisdim bunalimdan simdide iyiki varlar diyorum hic SIKILmiyolar birbirleriyle oynuyolar yoldaslar yani benim ikinci kazaydi kaza olmasaydi ALLAHIN isi hayatda ikinciyi düsünmezdim galiba gecip gidiyo zaman iste bende inanmiyorum bazan bu cocuklarin benim olduguna

kardeşimin tostundan bir ısırık yedimm.
ekmek eymeyince pek doymuyorum ben :44:
şimdide 2 kuru kayısı
1 hurma
200 ml de süt içtimm

Son düzenleme:
özel hastanelerde fiyat yüksek olabilir ancak özle pek güvenmiyorum zaten
burda araştırma hastanesinde bir tanııdğımın eşi devlet memeuru 700e yaptırmışş

ben fiyatı için değil,azcık korktuğum için yaptırmayı hep erteledim daha doğrusu.
ama lensle hayatta çekilmiyor.maddi olrak da etkiliyor.
hem çok rahat da değil

bende güvenmiyorum acikcasi benim gittigim dr lerdede gözlük var o kar iyiyse neden kendileri yaptirmiyolar diyorum aklimda bide benim doktor 6 ayda bir kontrolo git durmamissa sakin lazer yaptirma demisdi benimkide sürekli degistigi icin bekliyorum

slm kızlar ya hıc yazamıyorum sadece okuyorum benı unutmuyosunz dımı arkedeslerr

bı bakıyorum bırıkmıs okuyuncaya kadar kızım gelıyo sohbete dahıl olamıyorum okuldayken daha ıyıydım ya tenefus ve oğle aralarım yetıyomus

bu ara dıyetı bıraktım az yıyorum meyve daha cok yıyorum canım bısı ıstemıyo tatıl donusu

sabah peynırlı tost domates

ara kıraz daha öğle yemegı yemedım mesela

ıkındın yıyıp aksama yemıyorum artık aksam meyveyle gecıyo pek ıyı degıl ama canım ıstemıyor

2 senedır oruc tutamamıstım bu sene tutucam nasıpse nasıl olcak bılmem

famırcım sen lazer deıkce benımde aklıma gırıyo lens bende alıcam 2 hafta sonra bıktım ya nolurdu gozumuz bozuk olmasa ay benım bı arkadsım gıdıp yaptırdı cok rahat hıc dusunmedı korkmadı, ben cok pimpirikim. benım doktorumda 2 seneye kadar gozlukluydu lazer yaptırmıs ona dedım neden goz dr ları yaptırmıyolar dıye oda tamamn zamn yoklugundan dedı kongredeydım bı arkadsım yapalım bu ıkı gunde dedı ve yaptırdım zaman bulammaıstım daha once dedı ve kendısı konyada istanbulda yaptırmıs bende ıstanbul dusunuyorum sırf bunu ıcın gıtcem yanı

kızım hasta bu arada atesı cıkıp cıkıp duruyo hava degısımı dedık ama neyse o da doktora goturcem bı bilgisi olan varmıbogazında bısı yok diş te olabılır azıları

Back
X