Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yecaalee sen nereliydin :44:
İstanbulluyum canım.. babamın köyü istanbul yani.. anne tarafım rizeli o da annemin dedesi bile istanbul doğumlu..
Kocam da Giresunlu...
heee ana ve koca tarafından laz oluyon yanee![]()
İstanbulluyum canım.. babamın köyü istanbul yani.. anne tarafım rizeli o da annemin dedesi bile istanbul doğumlu..
Kocam da Giresunlu...
yeecaaalee :76:
biliyordum kız
anneciine sölesene bize bi lahana çorbası aşı yapsın da yiyek. cnaım çekiyii![]()
yeecaaalee :76:
biliyordum kız
anneciine sölesene bize bi lahana çorbası aşı yapsın da yiyek. cnaım çekiyii![]()
Kızım annem bilmez ki öyle şeyler..
dedim ya annem istanbul doğumlu ve annesiyle değil babasının istanbullu halasıyla büyümüş..
Alakası yoktur yani...
yoliimmmmmmmm guzummmmmmmmmmmmm seni çok özledimmm napiinnnnnnnnnnn![]()
göğüsleriim ince ince sızlıyooakşamları gazman gibi oluyorum çok gaz yapıyoo
![]()
Kızım annem bilmez ki öyle şeyler..
dedim ya annem istanbul doğumlu ve annesiyle değil babasının istanbullu halasıyla büyümüş..
Alakası yoktur yani...
ben de seni özledim bebeem
ama ben sana küsüm
dedim ki emesen yoksa sıkaypi var o kurulumu sende dedim iplemedin
küsüm işte küsüm
:76::76::76::76:
senin mitahitin işi zor hugocumcum
kız benim anam bile biliyi. oda laz deil ama biz kasımpaşada lazların içinde büyüdükk. lahana çorbalarını etli sarmalarını pepeçuralarını hamsikolilerini mısır ekmeklerini yiyerek. annem hepiciini de bilir. abla ortama girmemiş sanırımo zaman ben ablamdan istiyim oda avcılara taşındı evlendi de of of
![]()
hee evet didinnnn ben bişey dimedimm di miiiihaklısın ama küsmeeee yolim yavvv o da yok ki zaten gmailden yazışalım didiydimm hatta fambık önerdiydi ama o da yokkk yokk iletişimim koptuuuuu:84::84::84:
ama sen biliyosundur mıhlamayı![]()
![]()