60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günadydın kızlarrrrrrr,herb,keşlere hayırlı ramaazanlarrrrrrrr:16:
dün ilk sahurumuza kalkmış olduk ben eşim ve tabiki kızımmm:9:
kızımda aruç tutacak bizle beraber onun orucu akşam ezanıa kadar şeker ve çikolata yemmek olacak tabiiii,sahurda bol bol şeker çikolata yeemedi ama karpuzz yedi yattı,gece bide pencremizin önüne pamuk prensesi gelsi haftalardır görmüyodu kızmm(mahllenin bembeyaz kedisi oluyor pamuk prenses koydu adını:9:)
güzel bir sahur olduuu,azcıkk uykusuum ama zamanla alışırım bu duruma inşallahhh

gelelim sahurda yidikleirme
1-1,5 dlm tam buğday ekmeği(bu ekmeği kendim yaptımmm)
4-5 yk patlıcan salatası
1 kk beyaz peynir
1 dlm karpuz
avuç içinin yarısı kadar tavuk
2 hurma

o kadar çok su içtim ki karnım çabuk doydu:44:
hala 61,5 kiloyummmmm bu aradaaa:59:

avatarını sevsinlerr bayıldım :52: :52: :52:

yawwwwwwwwwwwwww kısmını bilenem yazmışınnn heeee:60::60::60:
peki sen benim şu lafımı bileyonnnnn muuu
az veren yağdan çok veren kastannnn:9:nası ama:60::60:
burda bir iki özlü söz daha üretmiştimm ama unuuttumm şinciii:44:

evet :60::60: şirin gelmişti de :1::1:
bak onu bilmiyordum :1: o da iyimiş :60::60: diğer özlü sözlerini de hatırlayınca yazar mısın :1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de oruç tutmuyorum su için bebişimin susuz kalmasını istemem ve çalıştığım için çok halsiz kalırdım tutarsam toparlanamzdım. Ama sahura kalkıyorum eşimle beraber.

günün anlam ve önemüne uygun olsun di mi ama,kurban bayramında ne koyacağımı düşünün artıkkk:27:
nörüyon topişşşş,kız sen 7 haftalık mı oldun,ne araa:44:

valla bende anlamadım :44: bu hafta 6. haftamızdı doktor 7 dedi. gelişimi 1 hafta önden gidiyii :52:
kefir bebişi noolcek işte :52:
eşim evde bugün işe 4 te gidecek uyuyo şimdi
evet yaa gündemi takip ediyosun bayıldım :9: :52:
senin palalarmı daha büyük nugininkilermi :60:

hugocuk benim sonuçlara listeme daha bakmadın sanırım bir bakar mısın :78:

baktım canım ama ben diyetisyen listelerine yorum yapmıyorum sonuçta senin ölçümlerine göre ayarlanmış bir liste o yüzden sonuçta diyetisyen bizden daha iyi bilir
geri kalan kilocuklarınıda bu şekilde veririsin :9:

valla bende anlamadım :44: bu hafta 6. haftamızdı doktor 7 dedi. gelişimi 1 hafta önden gidiyii :52:
kefir bebişi noolcek işte :52:
eşim evde bugün işe 4 te gidecek uyuyo şimdi
evet yaa gündemi takip ediyosun bayıldım :9: :52:
senin palalarmı daha büyük nugininkilermi :60:

ulrasonda önden gider zaten canım sen kendi haftanı takip et,bananda senin kız maşşlahh 4 kilo doğacak diyodu dr doğmadan 4-5 saat önceki ultrasona bakara ama 3 kilo ancak doğmuştu:31:

baktım canım ama ben diyetisyen listelerine yorum yapmıyorum sonuçta senin ölçümlerine göre ayarlanmış bir liste o yüzden sonuçta diyetisyen bizden daha iyi bilir
geri kalan kilocuklarınıda bu şekilde veririsin :9:

pardon canım listeyi değil sonuçları diyecektim yalnızca :1: doğru demişsin.tabi öyle.:34: yağ oranım 23.50 imiş.fotoğrafımı görmüştün sen hatırlarsın ben daha çok çıkacağını düşünüyordum çok yağım yokmuş :53: o zaman çok kilo vermeden kaynaklanıyor o görüntü di mi :44:

Selam cicişlerimmmmm ponpidikkk tosbaalarım bugün yoğun bir pazartesii heran yazamayabilirim:59::59::59: oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum allah kabul etsinn:16::16::16::16: öpücükklerrrrrr

pardon canım listeyi değil sonuçları diyecektim yalnızca :1: doğru demişsin.tabi öyle.:34: yağ oranım 23.50 imiş.fotoğrafımı görmüştün sen hatırlarsın ben daha çok çıkacağını düşünüyordum çok yağım yokmuş :53: o zaman çok kilo vermeden kaynaklanıyor o görüntü di mi :44:

evet canım fotoyu hatırladım. yağın çok değilmiş ama sanırım belli bölgede toplanmasından kaynaklanıyo o yüzden çok gibi duruyo bölgesel egzersizlerle çok fayda görürsün canım.
tabiki çok kilo vermeden dolayıda gevşeme vardır o da olduğundan yağlı gösterir. bölgesel egzersizlerle yeni lsitenle sorunu çözersin merak etme canım

evet canım fotoyu hatırladım. yağın çok değilmiş ama sanırım belli bölgede toplanmasından kaynaklanıyo o yüzden çok gibi duruyo bölgesel egzersizlerle çok fayda görürsün canım.
tabiki çok kilo vermeden dolayıda gevşeme vardır o da olduğundan yağlı gösterir. bölgesel egzersizlerle yeni lsitenle sorunu çözersin merak etme canım

anladım canım.teşekkür ederim.:16: egzersizlere tam gaz devam :10: çözücem inşallah :61::61:

hoşgeldin çok merak ettik seni :9:
oruç tutmasan iyi olur sıcakda susuzluk zor ben tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum çünkü

hoş bulduk canım benim...bende orucu denemek için tuttum bakalım tutabildiğim kadar artık.tutamazsam diğer günler tutmam mecburen...senide tekrar tebrik ederim...hayırlı olsun şeker....

Back
X