60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ramazan süresince kayın validemler bizde olabilir kesin olmamkla birlikte kuvvetle ihtimalll:86:
offfff çok güzel yemekler yapıyooo yaaa netcemm ben hemide ramazan ramazann yimeden olur muuu:86:
gelmeden daha kendimle pazarlığa başladımmmm:9:
daha tatildeki 1 kiloyu veremedim suus bakimmm,hötttttttttttttttt:47:

anaaaam bu arada cimcimeye geçmiş olsun demedim:26: cnm benim çok geçmiş olsunnnn:16:
sağ salim bebişini al da kucağına kilolarını verrsin elbet:16:
gttim azcık sağı solu topladım.

sahurdan kalanları yerleştrdim makineye fln elde yıkancakarı yıkadım.

bi evi süprsem fena olmıycek.bide bir iki ütü yapsam o da iyi olur .
somra akşama dünden zeytnyağlı yeşil fasulye var yanına nohutlu pilav yapıcam.bide şehriye çorbası yapıyım. sonra sahura zeytnyağlı dolma yapcem. bide evdeki meyvelerden komposto yapcam oktay usta şeftali kompostosu yaptı güzel oldu. benmde armut erik nektar var evde bakalım nasıl olcak:34:

Merhaba kızlar nasılsınız ?
şu saate kadar giremedim biraz geçmişi okudum birazda tadımyok yine.
herkese öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Niyetli olanların allah kabul etsin. benim bugün reglimin 2. günü gerçi regl olmasam da niyetlenmicektim. cimcimecm hoşgeldin bebeginin ve senin iyi olmana sevindim ama hamile iken oruç tutma bence. sana ve karnındaki bebegine yazık.
loxiciim gelmiş hoşgeldin kız çok özlettin kendini :52::52:
hugo bebişin kalp atışlarını duymuş çok sevindim canım heyecanın çok büyük olmalı:34:
kukicik te gelmiş neler yapmış neler yemiş içmiş anlatmış bi güzel.
ecrinoş canımcım önümüzdeki ramazan evli çocuklu olarak ilk iftarlarınızı yaparsınız canım. benim eşim de niyetlendi izmire gitti bide sahur filanda yapammıştır o yorgn argın niyetlenme dedim ama beni dinlemedi. demin konuştuk tansiyonum çok düşük diyor. oof of bu adam beni hiç dinlemiyor . bıyık ve sakallarımı almiyim belki dinler :60::60:
bu arada lazer büyük rahatlık ben senelr önceyarım bacak yaptırmıştım koltuk altı ve bikini bölgesine cesaret edemedim kanser yapar yumurtalıklarıma zarar verir filan diye korkmuştum ama artık kararlıyım. koltukaltı bi seans aldım dolayısı ile yeterli gelmedi bi daha da gidemedim jiletle kalınlaştırıyorum ki makinenin işi kolay olsun.
bacaklarımdan ise çok memnunun tek tük çıkıyor ince ince onları da jiletle alıveriyorum stun gibi oluyo bacaklar herkese tavsiye ederim lazeri.. ama IPL lazer diye bişi var asla onu tavsiye etmem bir seasn bikini bölgesi yaptırdım hiç bişi anlamadım IPL olmayanı hani tek tek shot - atış yapanları var onları tavsiye ederim zamanın da çok denedim araştırma yaptımdan ondan didiydim. bide ben bacaklarıma bitene kadar diye anlaşmamıştım 2 normal seans bir de kontrol seansı yeterli geldi kalan tek tükler dert değil zaten önemli olan o batıkların orman gibi tüylerin gitmesi :34:
bu arada eşim bu hafta son artık geliyorum dedi. ama ben o kadar krokuyorum ki son anda bişi çıkıcak gelemicek diye. allahım kocam evinde olacak allam nolur öyle olsun :69:

hugo nirde? nugi nirde? diğer kaçaklar nirdesinz?:44::44::44::44::44::44:

burdayım gözlerimi dinlendiriyodum şey pardon yoğundumda:1: fambıkk ben ağdadan sonra jiletledim hem batıklarda çıksın diye bayan biraz bi yer bırakın ama kıllarınızın yapısına bakalım didi bende bi parça bacaktan koltuk altından paketten bıraktım :1: orda üstünden tekrar jiletlediler benim zaten sen bi yer bulduktan sonra gitmeden görüşüyosun nasıl gelcem de onlar sene anlatacak

ayyy evet cnm yaa hele o kıl dönemeleri çok kötüüüü. bazen tek tek çıkarıorum bazende kalıo öle napıyımmm:63::63::63::63:

afiyet olsun cnm.sporun mutlaka işe yarıodur merak etme sen.:34::34::34:

tebrkler cnm inşallah veririsin kalanlarıda en kısa zmanda :74::74::74::74::92::92::92:

ayyy bizimde 2. ramazanımız geçen sene ramazanda biz daha 15 günlük evlydik:16::16::16:hatta dün eşimede dedimm aklıam geldi o ilk günlerimz çok güzeldiiii:16:Allah a şükrüler olsun herşey hala güzell:16::16::16:

ecrincim sen kaç yıllık evlisin?:44:ben sanki seni 3 yıllık evli die hatrlıorum yanlışmıyım:44:

cnm lazere gitmeden öncesinde 1hafta önces,ne kadar ağdayla yada epilasyon aletiyle almıosun dedimya yani kılları kökündn koparmak yasak jilet yapabilrsin gitmeden 1 saat önce bile yapsan bişi olmuo çünkü jile kökünden almıo kılı.

ben daha illkk gidişimizi sormuştummm,demekki bir süre ağda ile almadan hepsinin kökten çıkmasını beklicem ve jiletle alıcam eee peki zayıf tüylerde güçlenecek o zaman,bu iyi bişey miiii..

burdayım gözlerimi dinlendiriyodum şey pardon yoğundumda:1: fambıkk ben ağdadan sonra jiletledim hem batıklarda çıksın diye bayan biraz bi yer bırakın ama kıllarınızın yapısına bakalım didi bende bi parça bacaktan koltuk altından paketten bıraktım :1: orda üstünden tekrar jiletlediler benim zaten sen bi yer bulduktan sonra gitmeden görüşüyosun nasıl gelcem de onlar sene anlatacak

sen özünü değiştirmeye çalışıyosun :52: sen böyle güzeldin palalarınla güzeldin :52: şimcik köse olcen :50:
nettin kendine palamm :52:
sordum namın verdiler :24:
pala nugii dediler :24:
pala bıyıgı degil :24:
yüreğidir dediler :24:

Merhaba kızlar nasılsınız ?
şu saate kadar giremedim biraz geçmişi okudum birazda tadımyok yine.
herkese öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Niyetli olanların allah kabul etsin. benim bugün reglimin 2. günü gerçi regl olmasam da niyetlenmicektim. cimcimecm hoşgeldin bebeginin ve senin iyi olmana sevindim ama hamile iken oruç tutma bence. sana ve karnındaki bebegine yazık.
loxiciim gelmiş hoşgeldin kız çok özlettin kendini :52::52:
hugo bebişin kalp atışlarını duymuş çok sevindim canım heyecanın çok büyük olmalı:34:
kukicik te gelmiş neler yapmış neler yemiş içmiş anlatmış bi güzel.
ecrinoş canımcım önümüzdeki ramazan evli çocuklu olarak ilk iftarlarınızı yaparsınız canım. benim eşim de niyetlendi izmire gitti bide sahur filanda yapammıştır o yorgn argın niyetlenme dedim ama beni dinlemedi. demin konuştuk tansiyonum çok düşük diyor. oof of bu adam beni hiç dinlemiyor . bıyık ve sakallarımı almiyim belki dinler :60::60:
bu arada lazer büyük rahatlık ben senelr önceyarım bacak yaptırmıştım koltuk altı ve bikini bölgesine cesaret edemedim kanser yapar yumurtalıklarıma zarar verir filan diye korkmuştum ama artık kararlıyım. koltukaltı bi seans aldım dolayısı ile yeterli gelmedi bi daha da gidemedim jiletle kalınlaştırıyorum ki makinenin işi kolay olsun.
bacaklarımdan ise çok memnunun tek tük çıkıyor ince ince onları da jiletle alıveriyorum stun gibi oluyo bacaklar herkese tavsiye ederim lazeri.. ama IPL lazer diye bişi var asla onu tavsiye etmem bir seasn bikini bölgesi yaptırdım hiç bişi anlamadım IPL olmayanı hani tek tek shot - atış yapanları var onları tavsiye ederim zamanın da çok denedim araştırma yaptımdan ondan didiydim. bide ben bacaklarıma bitene kadar diye anlaşmamıştım 2 normal seans bir de kontrol seansı yeterli geldi kalan tek tükler dert değil zaten önemli olan o batıkların orman gibi tüylerin gitmesi :34:
bu arada eşim bu hafta son artık geliyorum dedi. ama ben o kadar krokuyorum ki son anda bişi çıkıcak gelemicek diye. allahım kocam evinde olacak allam nolur öyle olsun :69:

mübarek ayda eşin geliyo desene ne güzel
ramazanın güzelliği işte dilekler kabul oluyor

onlar anlatmadan anlatsan merakımı gidersen olmuyo demiii:63::63:

bu arada senin iş yeri nası bir iş yeride rahat rahat uyuyon yawwww,masajjj,spa vs yapılan yerdemi çalışıyon yoksammm:60:

herkese hayirli ramazanlarrr..

haftasonu yoktu kimsecikler.topik canlanmis.cok ilerlemis sayfalar..
pazar gunu sabah

az mantarli omlet yedim
1 kk peynir
aksam
2 kucuk haslanmis but
salata
karpuz,kavun
yedim..onun disinda 1 saat yurumus yapmisizdir.belim tutuldugu icin 2 gundur pek birsey yapamadim.bugun biraz daha iyi ama spor yapabilir miyim bilmiyorum.of birde malum gunun stresi.aci dolu gecmesi beklenen 2 gun daha:37:

bu sabahta
karpuz ve 1 kk peynir yedim.canim birsey cekmiyor.

yalniz yemek zor geldi aksami bekliyorum yemek icinn..

bu arada lazer konusunu actiginiz cok iyi oldu kizlar.bende avrupa yakasinda bir yer bakiyorum.bacaklarimi makineyle aliyorum ve devamli cikiyor biktim artik.yetmiyor gibi aldigim yerlerin kil kokleri lekeli duruyor ve gitmiyor.buna bir dur demek istiyorummm..rahat etmek istiyorummmm..

sen özünü değiştirmeye çalışıyosun :52: sen böyle güzeldin palalarınla güzeldin :52: şimcik köse olcen :50:
nettin kendine palamm :52:
sordum namın verdiler :24:
pala nugii dediler :24:
pala bıyıgı degil :24:
yüreğidir dediler :24:
:60::60:
onlar anlatmadan anlatsan merakımı gidersen olmuyo demiii:63::63:

bu arada senin iş yeri nası bir iş yeride rahat rahat uyuyon yawwww,masajjj,spa vs yapılan yerdemi çalışıyon yoksammm:60:

nedem anca yetişiyom işte benim işyerimde kuaförümüz var sinema salonumuz var bakkalımız var hemşiremiz var varda var yani kız nasıl uyuyam santralin başında ben öyle gözlerim kapancek gibi oluyo hiçde uykumu açmek istemiiimm ölesine uyuyom yani :1:gerçekten uyuduğumdan değil

ben daha illkk gidişimizi sormuştummm,demekki bir süre ağda ile almadan hepsinin kökten çıkmasını beklicem ve jiletle alıcam eee peki zayıf tüylerde güçlenecek o zaman,bu iyi bişey miiii..

fambukum iyi bişi. zayıf ince olanlar lazer görmez ama jiletleyince kalınlaşır lazer onu da görür canına okur :31::31:

mübarek ayda eşin geliyo desene ne güzel
ramazanın güzelliği işte dilekler kabul oluyor

evet canım inşallah öyle olacak sanırım. iş konusunda da iyi gelişmeler var gibi allahım biz çok ayrı kaldık çok çektik artık kavuşacağız inşallah. bu arada dün eşim diyo ki şimdi ben geliyorum ya biz çok kavga ederiz dimi :60::60::60::60: dedim bide bunun barışması var :61::61::61::61::21::21::21::21::23::23::23::23::23:

ayyy evet cnm yaa hele o kıl dönemeleri çok kötüüüü. bazen tek tek çıkarıorum bazende kalıo öle napıyımmm:63::63::63::63:

afiyet olsun cnm.sporun mutlaka işe yarıodur merak etme sen.:34::34::34:

tebrkler cnm inşallah veririsin kalanlarıda en kısa zmanda :74::74::74::74::92::92::92:

ayyy bizimde 2. ramazanımız geçen sene ramazanda biz daha 15 günlük evlydik:16::16::16:hatta dün eşimede dedimm aklıam geldi o ilk günlerimz çok güzeldiiii:16:Allah a şükrüler olsun herşey hala güzell:16::16::16:

ecrincim sen kaç yıllık evlisin?:44:ben sanki seni 3 yıllık evli die hatrlıorum yanlışmıyım:44:.

bizz daha yılımızzı doldurmadıkk balımmmmm:1::1::1::1: eylül 24 te 1 yıl olucak nasipse.. 2 kişi ilk yıldönümümüzde olmucak 3 kişi olcaz yine:44::44: evt erkenn gelmişş bebişş neyse hosgelmiş sefa gelmişş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :1::1: biz cok iftar yaptık gerci onlara sayarım diorum bende.. 4 yıldır tanıyorum bunun 3 yılı burun buruna gecti.. dünya iftar yaptık beraber :16::16::16::16: allah bozmasın hiç canımm:70::70::70:

fambukum iyi bişi. zayıf ince olanlar lazer görmez ama jiletleyince kalınlaşır lazer onu da görür canına okur :31::31:

evet canım inşallah öyle olacak sanırım. iş konusunda da iyi gelişmeler var gibi allahım biz çok ayrı kaldık çok çektik artık kavuşacağız inşallah. bu arada dün eşim diyo ki şimdi ben geliyorum ya biz çok kavga ederiz dimi :60::60::60::60: dedim bide bunun barışması var :61::61::61::61::21::21::21::21::23::23::23::23::23:

inşalah kavuşursunuz bidahada ayrılmazsınız canım :9:
bu arada hatırlatmak gib, olmasında eşin artıkın döndümü çocuk ister :86:

kavga etmekde güzel birşey yawww,başarı yanii herkes başaramıyorr,suusp suusp içine atıyorsun daha beter oluyor mesala.
orta yolu bulmak için kavga etmeyi destekliyorumm,dediğin gibi barışması da pek kösel oliyyy:69::69::69:

Back
X