60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdiden kutlayayım o zaman :49: :46:
ilk ben kutlamış oluyorumm :52: :49:
yiivruum sen bal gibi hamilesin :49: :52: zati daha önce demiştin bu ay ham,le kalcam diye korkuyorum demiştin
heeehh yaramazlığın sonu buu :52: :49: :1:

durun durun :52: daha bişey yok ortada.. hem test negatif çıktı. psikolojik de olabilir. eğer hamileysem evet beni ilk kutlayan sen olcaksın hugom. ama İnşallah hamile değilimdir :31:

terkkürlar cnm inşallah sağlıkla.sanada geçmiş olsun hayırlı haber olur inşallah.

sağol canım. hayırlısı olsun İnşallah.

nasıl düzene giricem ben et istemiyorum yoortla yaşayabilirim ekmek de istemiorum kilom 61.8 ile 61.5 arası gidip geliyyiii:63: mesela 2 kaşık barbunya yedim yine tıkandım :59:

durun durun :52: daha bişey yok ortada.. hem test negatif çıktı. psikolojik de olabilir. eğer hamileysem evet beni ilk kutlayan sen olcaksın hugom. ama İnşallah hamile değilimdir :31:

ohoo benim kaç test negatif çıkmıştıı :27: hatta famir diyodu yeter artık kendini dinleyip durma diyoduu :27: :27:
reglinin üzerinden geçsin biraz yine görüşürük senlee :1: :1:
psikolojik filan olmuyo canım o bulantılar :27:

selam kızlar aylardır 70 lı kılolarda sürünüyodum sonunda bende 60 ları gördum bu güne şükür.....

aylar aylar önceydı bende 60 lara ınıcem size yazıcam.....kısmet bu zamanaymış.....

benım zamanımdan pek kimse kalmamış....hogocuk hamıleymış sanırım hayırlı olsun hugocuk kaç haftalık oldu?

kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn:53:
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:

ohoo benim kaç test negatif çıkmıştıı :27: hatta famir diyodu yeter artık kendini dinleyip durma diyoduu :27: :27:
reglinin üzerinden geçsin biraz yine görüşürük senlee :1: :1:
psikolojik filan olmuyo canım o bulantılar :27:

ne bilim ben kızzz,bilmem karnımda çizgi var,bilmem kasığım ağrıyooo,bilmem göğsüm serteşti..
ben hiç öle şeyler yaşamadım baktım regl olmuyorum test yaptırdım işte

selam kızlar aylardır 70 lı kılolarda sürünüyodum sonunda bende 60 ları gördum bu güne şükür.....

aylar aylar önceydı bende 60 lara ınıcem size yazıcam.....kısmet bu zamanaymış.....

benım zamanımdan pek kimse kalmamış....hogocuk hamıleymış sanırım hayırlı olsun hugocuk kaç haftalık oldu?

çokk sevindim canım :9: muradına ermişin :9: :46: :74: :74:
7 haftalıkmış canım :49:

ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....

kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn:53:
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:

yapar canım :27: bazılarında yapıyo. benimde yapmıştı ilk zamndan beri bulantım vardı
diyodunya kendini dinleyip durma bişey yok diyee :1:
bazılarında oluyo böylee

ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....

nireyeeee :52: :52: :52: daha çay içecüdükk :52: :52:
bekle iftar olsun çaylarımızı içek karşılıklı sonra gidersin acelen nee :61:

Back
X