60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohoo benim kaç test negatif çıkmıştıı :27: hatta famir diyodu yeter artık kendini dinleyip durma diyoduu :27: :27:
reglinin üzerinden geçsin biraz yine görüşürük senlee :1: :1:
psikolojik filan olmuyo canım o bulantılar :27:

bakiciyiz artık :23: hayırlısı olsun bakalım. yarın ya da ertasi gün regl olmam gerek :52:

kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn:53:
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:

20 temmuz da ankara ya geldim. onun öncesinde eşim gelmişti baya kovaladı beni evde :69: :69: ilk hamileliğimi 6. haftasında öğrenmiştim. öncesinde hep baş ağrısı halsizliğim olmuştu. tomografi bile çektirmiştim doktor migren ilacı vermişti. ama ben hamileymişim :53: bilmiyorum yaaa böyle bir durumu hiç istemiyorum aklımda karıştı iyice..

ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....

nireyeeee :52: :52: :52: daha çay içecüdükk :52: :52:
bekle iftar olsun çaylarımızı içek karşılıklı sonra gidersin acelen nee :61:

bakiciyiz artık :23: hayırlısı olsun bakalım. yarın ya da ertasi gün regl olmam gerek :52:

20 temmuz da ankara ya geldim. onun öncesinde eşim gelmişti baya kovaladı beni evde :69: :69: ilk hamileliğimi 6. haftasında öğrenmiştim. öncesinde hep baş ağrısı halsizliğim olmuştu. tomografi bile çektirmiştim doktor migren ilacı vermişti. ama ben hamileymişim :53: bilmiyorum yaaa böyle bir durumu hiç istemiyorum aklımda karıştı iyice..

ahh sizi sizii :1: yaramazlığın sonu buu iştee :1:

nilmısracıım benim hiç anne olasım yoktu :119:
laylaylom takılıyodumm :119:
sonra bu famiirto kızının bebeklik resimlerini koyunca duygularım değişmeye başladı :97:
çok istedim sonradan nasıl olduysa artık bende anlamadım :97:
seninkide belli etsin kendini değişiverirsin

nilmısracıım benim hiç anne olasım yoktu :119:
laylaylom takılıyodumm :119:
sonra bu famiirto kızının bebeklik resimlerini koyunca duygularım değişmeye başladı :97:
çok istedim sonradan nasıl olduysa artık bende anlamadım :97:
seninkide belli etsin kendini değişiverirsin

hugom senin daha ilk bebeğin olacak. eğer ben hamileysem 2. olacak. elbette evlat sevilmez mi.... ama hazır hissetmiyorum kendimi. şu regl bir olsam ondan sonra anlaşılır hamile miyim değil miyim.. hayırlısı olsun bakalım

aramı yaptım
1 hurma
1 tane kuru incir
1 bardak light süt
8 fındıkakş
am yemeğim
8 kaşık patlıcan kavurma
1 küçük tabak yoğurt
1 dilim denge ekmek
1 köy biberi

Sanırım ben de bu konuya yazmalıyım.
Bugün 68,5 ile gittim boyum 1.58
Eve geri döndüğümde saat 16:00 olmuştu
ara öğün olarak 1 Şeftali ve 1 dilim Peynir yedim.
Şimdi de 1 kâse çorba,6 yemek kaşığı sebze yemeği,yoğurt,yağsız salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.
Hedefim 59 yani 10 kilo.Bir ay sonra kontrolüm var bakalım bir ayda ne kadar verebileceğim?
Sabah ve akşamüstleri de 45'er dakikalık yürüyüş de var egzersiz olarak.

Şimdi de 1 kâse çorba,6 yemek kaşığı sebze yemeği,yoğurt,yağsız salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.
Hedefim 59 yani 10 kilo.Bir ay sonra kontrolüm var bakalım bir ayda ne kadar verebileceğim?

Şekerim hadefin 9,5 lütfen 10 diye yuvarlama o yarım kilo için 1 hafta uğraşıyoruz:40::40:

Kolay gelsin sabırla hepsi gider inşallah

Bu grup süperdir yeter ki yaz yediklerini arkadaşlar yalnız bırakmazlar

Şekerim hadefin 9,5 lütfen 10 diye yuvarlama o yarım kilo için 1 hafta uğraşıyoruz:40::40:

Kolay gelsin sabırla hepsi gider inşallah

Bu grup süperdir yeter ki yaz yediklerini arkadaşlar yalnız bırakmazlar

Çok pardon ya hakikaten hedefim 9,5 evet gözümden kaçmış,sağol düzelttiğin için :)
Akşam yemeğini hallettik şimdi saat 22:00'de 2 meyve ve 1 bardak sütüm var.Su içmeye devam :)

[FONT=Arial Black[FONT=arial black]]evet canım hem bulantım oldu hem başım döndü.. sabah öyle kötü oluyorum ki doktora gidemedim sersem gibiyim :50:[/FONT][/FONT]
cnm sen hamile deilsen kesin kansızlık var sölediklerin kansılzık belirtileri. anaaa m ne midem bulanırdı benm yaaaaww. otobüse binemezdim elimi demirden turtmazdım kokardı poğaçanın üstündeki yumurta bile kokardı halsizdim.uykuluydum tansiyonum düşüktü sonuç kansızmışım...atlattım şükür
Akşam yemeğim

2 kk kıymalı bamya
1 kayısı

Şaşılacak durum iştahım yok

Aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm çok az yiosun demedi deme. iştahım yok die de sevinme çok yemek gibi az yemek de tehlikelidir bu kadar az yersen tabiki kilo gider ama kas mı gider sumu gider bilmem ama yağ gitmediği kesin. sen şimdi cnm istemio fln diceksin ama olsun zorla da olsa yemelisn.

hoşgeldin cnm.
cnm hem sabah hem akşam çok fazla deilmi yürüyüş kardio genelde bir gün ara ile yapılır.ideali öledir.yani ömür boyu hem sabah hem akşam yürüyebilcekmiin?sonra bırakırsan daha beter kilo alırsın. sporcuların sporu bıraktıklarında ladığı kilolar mesela. sölediğime bir örnek. haftada 3-4 gün en az 45 dk en fazla 1 saat yapılan spor en makbuludur cnm sen bilirsn.

herkese hayrlı iftarlarrr yarın görüşmek üzereeee:79::79::79::79::79:

ama hiç yazmıyorsun bakıyorum oraya daha çok yazıyorsun,hem onlara günaydın dime fırsatı da bulmuşsun:63:
ama canın sıkkınmışş(ordan okudum yine:97:),bu nedenle çok üzerine gitmeyeyim,kocan gelsin bir bak sana neler diyorum:99::99:

Ayy fambukum da beni de takipte edermişş:70::70::70:
yirim yirim nen:125::125::125::125::125::125:
evet bebeyüm bu ara canım bayagı bi sıkkın oraya da çok yazmyorum sizi de okuyorum işte elim uzanırsa yazıyorum ama inan bana siz gerçekten ilk göz agrımsınız kaaa benden kurtulamazsınız:37::37::37: valla herbişeyimi paylaşıcam sizinle hamiş kalınca özellikle de hugocumcumun başını şişircem daa duruuun :1::1::1:

nilmısrayı erken gebelik belirtileri topiğinde yakaladımmmm :52: :52: :52: :52:

ahanda dişi sherlock holmes .. :60::60::60::60: topik kızları nerde napar hugomdan sorulur. bende bazen bakıyorum başka topiklere yaa ilginç şeyler oluyii:61:

nasıl düzene giricem ben et istemiyorum yoortla yaşayabilirim ekmek de istemiorum kilom 61.8 ile 61.5 arası gidip geliyyiii:63: mesela 2 kaşık barbunya yedim yine tıkandım :59:

"geliyii" :53::53::53::53:
ay biz bu kızı da bozmuşuz ya:60::60:

öyle bir topicde mi varr:60:
Allahım ya herbişeyin topiğini yapmışlarrrrr:53:

he walla neler neler var. ben buara ecrinn den gördüm oralara giriyormuş :27::27: bir derdim var topiklerine bakıyorum. ay valla benim kayınvaldem kocam melekmiş melek:53::53:

demek ki kaçamamışsın nilcim :60::60::60:
allah gönlüne göre versin canım istemiyorsun umarım hamile değilsindir diyorum :69:

aramıza hoşgeldin canmcım:kkk::kkk: bende altmışlarda geldim şimdi ellilerdeyim burda 10 kg dan fazla gitti :65::65:

onceki yazdiklarim sanirim cikmamis.bastan alarak yaziyorum:34:

sabah;

1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmek
5 badem
3 ceviz
1 kk peynir,az orgu peynir

aksam;

1 kase konfleks

arada;

1 kucuk yogurt
1 elma

spor;

2 km tempolu yuruyus
1.2 km kosu
agirlik calismasi
dambilli egzersiz

sonra; cay ve 1 er tane badem ceviz

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canmcım:kkk::kkk: bende altmışlarda geldim şimdi ellilerdeyim burda 10 kg dan fazla gitti :65::65:
[/QUOTE]

Ne güzel! Ben de yazmak istiyorum bu satırları ilerleyen zamanda :34:

evet yaa çok yoğun :97:
sevinmiştim işe girdi çalışıyo diye ama bu seferde buraya gekemiyo özlüyoruz :97:
neyse yeterki çalışsın rahatı yerinde olsunda katlanırık hasretine :97:

:16::16::16::16::16::16::16:hugommmm valla bend e sizi çok özlüyorummm bulduğum her fırsatta okuyorum ama yazmaya inanın hiç fırsatım olmuyor:59::59::59:olunca da mutlaka bir selam ediyorummmm ama hep aklımdasınızzz hepinizi ayrı ayrı özlüyor ve merak ediyorummmmmm hep sizinleyim emin olunnn:16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

artık fazla takılmadığından sormaz olduk malesef,dukanda olduğunu bildiğimizden:97:
neruşu seni çok özledik emme yoksunuzzzz:59:

ben deee özlediiiiimmm ben deeeee:24::24::24::24:

resminn varr şuan elimdeeeeeee:24::24::24:

sanaaaa koşmakkk isstediiiiimmmm:24::24::24::24:

derman yokk dizlerimmm deeee:24::24::24:

fambıımmm kuzummmmmmm valla okumaya çalışıyorummm bulduğum ilk fırsatta da yazıyorummm ama işte eskisi gibi olmuyor tabii olsun çok şükür işim varrr:16::16::16::nazar::nazar::nazar: ve hep aklımdasınızzzz:16::16::16::16:

HERKEŞŞŞLERE GÜNAYDINNNN:37::37::37:

DİDİMMM GÜNDÜZ GİREMİYORUM BARİİ GECEDEN BİR GÜNAYDIN MESAJI YAZAYIM DAA BENİ UNUTMAYINNN:40::40::40::40::40::40:

HEPİMİZEEE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU; HAMİŞLEREE SAĞLIKLI BESLENMELİİİİİİ MİDE BULANTISIZ, KİLO VERME SÜRECİNDEKİLERE (BEN DE DAHİLLL:86::86::86:) YAĞLARIN GİTTİĞİİİİ DAHA DA İNCELDİĞİMİZBİR GÜN DİLİYORUMMMM:52::52::52::52::52::52::52::52::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::nazar:

ORUÇ TUTANLARIN ORUCUNU ALLAH KABUL ETSİNNN:16::16::16::16:

Back
X