kukicim bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi daha önceki sayfalarda paylaşmıştım,
bknz:Bilmem kaçıcncı sayfa
kukizim ben kızımı çok özlüyorum ama,hele kışınnnnn daha da çok o odasında tek yatmaya çok hevesli ama biz bırakamıyoruz.
3 gün kabuslar gördüm ben,sonra onunla birlikte onun yatağında yattım.
baktım böyle olmayacak geri aldım yatağımıza sonra.
okulum bitsin ayırcam,ama şimdi olmaz olamazzzzzzzzzzzzzza
fambığım bunu biliorum zati de.asıl sorumu yanıtlamamışsın. şeyi diorum şeyiiiiiiiii işte... o nasıl oluor ?
ya didim ya bilmem kaçıncı sayfada ayrıntılı anlattım diye
şöleeeeee ittiriveriyoruz köşeciğeee,bizim yatak bayağı büyükk,gelecek bebişe bilenem yer varrr
ya didim ya bilmem kaçıncı sayfada ayrıntılı anlattım diye
şöleeeeee ittiriveriyoruz köşeciğeee,bizim yatak bayağı büyükk,gelecek bebişe bilenem yer varrr
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet köşeciğe iittiriveriopruz diince hatrladım
amma uyanmıyomu yaw. düşünsene bi uyansa çocuk göreceği manzaralar karşısında kim bilir ne olur. yıllarca üzerinden atamaz şoku
dimi canım yaa çok haklısın
sanki gönlümden geçen ilköğretim en azından kontrol etmesi kolay
bugüne kadar en çok ilköğretim ve yetişkin dersine girdim
ikisi de iyi ama ergenler hiç denk gelmedi :) :)
Yetişkin en rahat olanıdır çünkü herkes öğrenmeye gelir ve para verdikleri için yapışırlar ÖĞRET ÖĞRET diye
ilköğretimde çabuk dikkat dağılır ve daha aktif olman gerek oyun vs çok lazım olur şimdiden biriktir.Eskiden sınavla alınıyordu Anadolu Lisesi ve bazı liselere öğretmenler şimdi her mahalleye açıldığı için her mahalleden de çalışan oluyor :) hem öğrenci hem öğretmen kalitesi eskisi gibi değil yani.
ağlarım ama
uykusunun en derin olduğu vakitleri kollouyoruzzz
ya allah Allah illa gece mi olacak bu işler,iilla yatak odasında mı olucak yani konuşturmayın beni oruç oruç,töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
kız kuki bekar kızlar var sus bakemmm..:)))
bu adamm benii öldürcekk yafff.. yemegii dısarda yiyelim deedii.. ii ama aynı kebapcıya gitmeyelim dedimm. ben orayı seviorum nereye gitcezz dedi.. ya sahilde kebap yapan b yer yok mu hava alayım dedim.. yok orda öle didi. orda alırsın havayı dedii.. hıı mahalle havası alırımm dedimm. o zaman yemekten sonra cay içmeye sahile gidelim dedim. bakarız dedi. ama söz verdin dedimm. ii yemekten sonra ablamlara ugrarızz onları da alır sahile gideriz dedi.ya sen benimle yalnızz kalamıyomusunn nie ablanları alıyoz dedim. biz gidersekk oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. nie dedimm. napcas dedi.. 9 aylık evliyizz daha beraber vakit geciremiyoruzz farkında mısın dedim.ne alakası var dedi. ortada işte dedim. yaa gerdin benii valaa falan die basladıı kapatıyorumm dedim telefonu kapattım.. ben kapatırkenn halaaa kapatt valla geriosun benii falan die söyleniodu.. sonra hemen aradı tekrarr aksam cıkmıyoruz dısarı tamam mı dedi. ii dedim kapattım.. abartıyorum dicem ama haksızz degilimm maaleseff abartmıyorum daa. napmamm lazım bilmiyorum hiç
:) Takma yaa öyle de böyle de alışırsın şekerim :)
Not:Her iki okul türü için de olumsuz tarafları yazmışım gibi olmuş :) her türlü eğitim kurumunda (özel okul,kurs,özel ders,lise,ilköğretim) çalıştığım için karşılaştırma yapma imkanım var yanlış anlaşılmasın.Hem olumlu hem olumsuz yanları da var heryerin.
dimi canım yaa çok haklısın
sanki gönlümden geçen ilköğretim en azından kontrol etmesi kolay
bugüne kadar en çok ilköğretim ve yetişkin dersine girdim
ikisi de iyi ama ergenler hiç denk gelmedi :) :)
bu yaşına kadar aile ile yaşamanın vermiş olduğu bir alışkanlık mı var acaba kopamıyor aileisnden.
eşimin bir arkadaşıda evlendikten sonra aileisyle yaşamışlar bir süre,sonra tartışmlaar yaşanınca,ayrılmak zorunda kalmış evden,
çocuk bunalıma girmişit ben hiç annemden ayrılmadım bu yaşıma kadar diye.
anlatırkende gözleri doluyo adamın,hayret bişey.
nası askerlik yaptıysa bunlar
Yetişkin en rahat olanıdır çünkü herkes öğrenmeye gelir ve para verdikleri için yapışırlar ÖĞRET ÖĞRET diye
ilköğretimde çabuk dikkat dağılır ve daha aktif olman gerek oyun vs çok lazım olur şimdiden biriktir.Eskiden sınavla alınıyordu Anadolu Lisesi ve bazı liselere öğretmenler şimdi her mahalleye açıldığı için her mahalleden de çalışan oluyor :) hem öğrenci hem öğretmen kalitesi eskisi gibi değil yani.
3 siteden de alışveriş yaptım ve yapıyorum da.Neler almadım ki;
-ayakkabı
-elbise
-yeğenime tulum,oyuncak,biberon
-mayo
-fincan
-çanta
-iç çamaşırı
ilk aklıma gelenler bunlar.Bu kadarla sınırlı değil tabi daha çok.Şu ana kadar aldığım ürünlerde orjinallik sıkıntısı yaşamadım.Defo da olmadı şu ana kadar.Üstelik beden sorunu olunca hiç sorunsuz iade alıyorlar ya da değişimini isterseniz değiştiriyorlar.
İnternetten alışverişi yıllardır yapıyorum.Destekliyorum.Güveniyorum.Tavsiye ederim :)
bu adamm benii öldürcekk yafff.. yemegii dısarda yiyelim deedii.. ii ama aynı kebapcıya gitmeyelim dedimm. ben orayı seviorum nereye gitcezz dedi.. ya sahilde kebap yapan b yer yok mu hava alayım dedim.. yok orda öle didi. orda alırsın havayı dedii.. hıı mahalle havası alırımm dedimm. o zaman yemekten sonra cay içmeye sahile gidelim dedim. bakarız dedi. ama söz verdin dedimm. ii yemekten sonra ablamlara ugrarızz onları da alır sahile gideriz dedi.ya sen benimle yalnızz kalamıyomusunn nie ablanları alıyoz dedim. biz gidersekk oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. nie dedimm. napcas dedi.. 9 aylık evliyizz daha beraber vakit geciremiyoruzz farkında mısın dedim.ne alakası var dedi. ortada işte dedim. yaa gerdin benii valaa falan die basladıı kapatıyorumm dedim telefonu kapattım.. ben kapatırkenn halaaa kapatt valla geriosun benii falan die söyleniodu.. sonra hemen aradı tekrarr aksam cıkmıyoruz dısarı tamam mı dedi. ii dedim kapattım.. abartıyorum dicem ama haksızz degilimm maaleseff abartmıyorum daa. napmamm lazım bilmiyorum hiç
ben yaptım alışveriş valla converse levis filan da aldımpekte güzel çıktı hiç bi sorun çıkmadı çıkınca da iade edebiliyorsun trendyolda kargoyu bile onlar ödüyo iadede
ahh canım benim sen haklısın valla yaa. bu kocalar niye böle oluyolar. takma kafana üzme kendini. heryere ablaları ile mi gidiceksiniz ?? benim kocamda böyleydi ablaları istanbulda iken ya onlar bizde ya biz onlarda bursaya taşındılarda kurtuldum valla.
fambuk valla iyi cesaret sizinki o iş her zaman sessiz sakin olur mu yaaa alla alaa biraz action olması lazım kızım ekşın ekşınn...
çocuk s.. hayatını bitiriyor diyorlardı demek dogru
bu yaşına kadar aile ile yaşamanın vermiş olduğu bir alışkanlık mı var acaba kopamıyor aileisnden.
eşimin bir arkadaşıda evlendikten sonra aileisyle yaşamışlar bir süre,sonra tartışmlaar yaşanınca,ayrılmak zorunda kalmış evden,
çocuk bunalıma girmişit ben hiç annemden ayrılmadım bu yaşıma kadar diye.
anlatırkende gözleri doluyo adamın,hayret bişey.
nası askerlik yaptıysa bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?