60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fambığım bunu biliorum zati de. asıl sorumu yanıtlamamışsın. şeyi diorum şeyiiiiiiiii işte... o nasıl oluor ?

fambığım bunu biliorum zati de. asıl sorumu yanıtlamamışsın. şeyi diorum şeyiiiiiiiii işte... o nasıl oluor ?

ya didim ya bilmem kaçıncı sayfada ayrıntılı anlattım diye

şöleeeeee ittiriveriyoruz köşeciğeee,bizim yatak bayağı büyükk,gelecek bebişe bilenem yer varrr

ya didim ya bilmem kaçıncı sayfada ayrıntılı anlattım diye

şöleeeeee ittiriveriyoruz köşeciğeee,bizim yatak bayağı büyükk,gelecek bebişe bilenem yer varrr

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet köşeciğe iittiriveriopruz diince hatrladım
amma uyanmıyomu yaw. düşünsene bi uyansa çocuk göreceği manzaralar karşısında kim bilir ne olur. yıllarca üzerinden atamaz şoku

bu adamm benii öldürcekk yafff.. yemegii dısarda yiyelim deedii.. ii ama aynı kebapcıya gitmeyelim dedimm. ben orayı seviorum nereye gitcezz dedi.. ya sahilde kebap yapan b yer yok mu hava alayım dedim.. yok orda öle didi. orda alırsın havayı dedii.. hıı mahalle havası alırımm dedimm. o zaman yemekten sonra cay içmeye sahile gidelim dedim. bakarız dedi. ama söz verdin dedimm. ii yemekten sonra ablamlara ugrarızz onları da alır sahile gideriz dedi. ya sen benimle yalnızz kalamıyomusunn nie ablanları alıyoz dedim. biz gidersekk oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. nie dedimm. napcas dedi.. 9 aylık evliyizz daha beraber vakit geciremiyoruzz farkında mısın dedim.ne alakası var dedi. ortada işte dedim. yaa gerdin benii valaa falan die basladıı kapatıyorumm dedim telefonu kapattım.. ben kapatırkenn halaaa kapatt valla geriosun benii falan die söyleniodu.. sonra hemen aradı tekrarr aksam cıkmıyoruz dısarı tamam mı dedi. ii dedim kapattım.. abartıyorum dicem ama haksızz degilimm maaleseff abartmıyorum daa. napmamm lazım bilmiyorum hiç

kızlar ben en iisi balık salata yiim ya balığıda evde hiç sevmiorum kokusunu neyse beylerbeyinde deniz kenarında güzel balık yapan biyer var oraya gidiiim en iisi.

uykusunun en derin olduğu vakitleri kollouyoruzzz
ya allah Allah illa gece mi olacak bu işler,iilla yatak odasında mı olucak yani konuşturmayın beni oruç oruç,töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
kız kuki bekar kızlar var sus bakemmm..:)))

Son düzenleme:

:) Takma yaa öyle de böyle de alışırsın şekerim :)

Not:Her iki okul türü için de olumsuz tarafları yazmışım gibi olmuş :) her türlü eğitim kurumunda (özel okul,kurs,özel ders,lise,ilköğretim) çalıştığım için karşılaştırma yapma imkanım var yanlış anlaşılmasın.Hem olumlu hem olumsuz yanları da var heryerin.

tek merak eden ben değilmişimdii

bu yaşına kadar aile ile yaşamanın vermiş olduğu bir alışkanlık mı var acaba kopamıyor aileisnden.
eşimin bir arkadaşıda evlendikten sonra aileisyle yaşamışlar bir süre,sonra tartışmlaar yaşanınca,ayrılmak zorunda kalmış evden,
çocuk bunalıma girmişit ben hiç annemden ayrılmadım bu yaşıma kadar diye.
anlatırkende gözleri doluyo adamın,hayret bişey.
nası askerlik yaptıysa bunlar

haklısın canım özellikle en kötü meb okulu en iyi dersaneden iyidir öğretmen açısından :))

Yetişkin en rahat olanıdır çünkü herkes öğrenmeye gelir ve para verdikleri için yapışırlar ÖĞRET ÖĞRET diye
ilköğretimde çabuk dikkat dağılır ve daha aktif olman gerek oyun vs çok lazım olur şimdiden biriktir.Eskiden sınavla alınıyordu Anadolu Lisesi ve bazı liselere öğretmenler şimdi her mahalleye açıldığı için her mahalleden de çalışan oluyor :) hem öğrenci hem öğretmen kalitesi eskisi gibi değil yani.

hani burdada bi arkadaş anlatmıştı tam bilmiyorum kim yazdı
diyoduki eşi hep annesine gidiyomuş hergünn ordan çıkmıyomuş evleri karşılıklıymış ve eşi hergün ordaymış
kız çok üzülüyodu tartışıyorlardı filan hatırladınmı

evet canım yetişkinde hiç yorulmuyordum ama zcık sıkılıyorum
çok durağan geçiyordu benimkiler +40 idi :)bazen de onlar çocuklaşıyordu :)
ilköğretimdeki yakınlık ,o sevgi çok güzel bi bağ işin püf noktasını tutturmak lazım
hem çok sevecekler hem korkacaklar
şu kalite meselesi çok önemli bazen çok umutsuz oluyorum
öğrenci,yöneticiler,veliler ooo nelerle uğraşacağım

ben yaptım alışveriş valla converse levis filan da aldım pekte güzel çıktı hiç bi sorun çıkmadı çıkınca da iade edebiliyorsun trendyolda kargoyu bile onlar ödüyo iadede

ahh canım benim sen haklısın valla yaa. bu kocalar niye böle oluyolar. takma kafana üzme kendini. heryere ablaları ile mi gidiceksiniz ?? benim kocamda böyleydi ablaları istanbulda iken ya onlar bizde ya biz onlarda bursaya taşındılarda kurtuldum valla.
fambuk valla iyi cesaret sizinki o iş her zaman sessiz sakin olur mu yaaa alla alaa biraz action olması lazım kızım ekşın ekşınn...
çocuk s.. hayatını bitiriyor diyorlardı demek dogru

famir fantazi yapıyor yahu bir de böyle düşünün
action katıyor kızım uyanırsa ne yapcam flan diye
famir dövcek bizi valla

ecrinn canım benim sen çok haklısın valla
ne diyeyim bilemedim Allah sabır versin
bir gün oturup ciddi ciddi konuşun bi kerecik daha alttan al
azcık suyuna git kocanın eski günlerdeki gibi yakın olalım vs vs
belki o zaman aşka gelir bir dene bakalım

bilmiyorumm da ailesiyle yasamıyodu ki içli dıslıı.. askerde sıkıntı yasadıgını biliodum ama ben tanıdgımda hep dısardaydıı.. evde cnm sıkılıo dioduu hiç te ailesiyle gitmioduu yanii hep arkadaslarıyla dı. en yakın arkadasıda evlendi 1 ay önce ama onlarr beraberr heryere gidiolarr vakit geciriolar. bizimki defolu cıktı. ben zaten herr aksam görümcemi görüorumm ve yarın aksam da bize gelcekler.. evvelki günn dısarda yedik o günde tam yemek bitcek annesine gitcektik zaten yegeniyle görümcemi gördüü. görümcem spora gidiomus onu da götürüomuss.. yanımıza geldilerr bizimle mi kalcan gitcen mii burdan ananeye gitcezzz bak kuzeninde gelio bilmem ne kaldı cocuk yanımızda. yemekten sonra cay içerdim belki içmedim sinirdenn öyle cıktık kayınvalideme gittik. idare etmekk istemiyorumm ama ne yapcagımı da bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…