ben yaptım alışveriş valla converse levis filan da aldımpekte güzel çıktı hiç bi sorun çıkmadı çıkınca da iade edebiliyorsun trendyolda kargoyu bile onlar ödüyo iadede
ahh canım benim sen haklısın valla yaa. bu kocalar niye böle oluyolar. takma kafana üzme kendini. heryere ablaları ile mi gidiceksiniz ?? benim kocamda böyleydi ablaları istanbulda iken ya onlar bizde ya biz onlarda bursaya taşındılarda kurtuldum valla.
ecrin çikomunda baba sevgisine ihtiyacı var de kız
hep görümce hep görümce
evet evet flaşşşşşşşşş flaşşşuykusunun en derin olduğu vakitleri kollouyoruzzz
ya allah Allah illa gece mi olacak bu işler,iilla yatak odasında mı olucak yani konuşturmayın beni oruç oruç,töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
kız kuki bekar kızlar var sus bakemmm..:)))
ben hatrlıorum canım artık girmio o arkadaş ama çok dertliydi yatalım desem yatacak diodu.hani burdada bi arkadaş anlatmıştı tam bilmiyorum kim yazdı
diyoduki eşi hep annesine gidiyomuş hergünn ordan çıkmıyomuş evleri karşılıklıymış ve eşi hergün ordaymış
kız çok üzülüyodu tartışıyorlardı filan hatırladınmı
famir fantazi yapıyor yahu bir de böyle düşünün
action katıyor kızım uyanırsa ne yapcam flan diye
famir dövcek bizi valla
ecrinciim şöle biraz çevre edinseniz yeni arkadaşlar edinseniz mesela sen kurslara fln gidicem idoudn oralardan fln yeni insanlar edinin. eşine durumu anlat sevmio deilim ama hergün hergün beraber olmak istemiorum de güzel ce bi konuş bakalı ne dicek ama öle kavgaya hazır gibi deil biraz yavaş yavaş konuş. baktın olmazsa ozman tepkini koyarsın ortayabilmiyorumm da ailesiyle yasamıyodu ki içli dıslıı.. askerde sıkıntı yasadıgını biliodum ama ben tanıdgımda hep dısardaydıı.. evde cnm sıkılıo dioduu hiç te ailesiyle gitmioduu yanii hep arkadaslarıyla dı. en yakın arkadasıda evlendi 1 ay önce ama onlarr beraberr heryere gidiolarr vakit geciriolar. bizimki defolu cıktı. ben zaten herr aksam görümcemi görüorumm ve yarın aksam da bize gelcekler.. evvelki günn dısarda yedik o günde tam yemek bitcek annesine gitcektik zaten yegeniyle görümcemi gördüü. görümcem spora gidiomus onu da götürüomuss.. yanımıza geldilerr bizimle mi kalcan gitcen mii burdan ananeye gitcezzz bak kuzeninde gelio bilmem ne kaldı cocuk yanımızda. yemekten sonra cay içerdim belki içmedim sinirdenn öyle cıktık kayınvalideme gittik. idare etmekk istemiyorumm ama ne yapcagımı da bilmiyorum..
benn görümcelerimi severim ama her an berabriz gakk geldi artık onlara yönelik degil bu tepki yanii. oturdugum yerde aglayasım geliyo. bundan sonra gitmiyorumm annesine falan da.. madem aklınca beni cezalandırıyo kendisi gitsin gelsin her aksamm.. zaten ben niye bu kadar alttan alıyorum anlamadım hamileyim diye heralde.. aman kavga olmasın aman tatsızlık olmasın.. kendime hakim olamıyorum sinirlenince cünküü:44:
hugocumm herkes böle deil ama ecrinlerinki bartılı cidden kim olsa istemez ben olsam bende istemem.ecrin sana demiştim evlenince böyle oluyo yolu yok diye :97:
senin dezavantajın birbirinize yakın olmanız canım
uzak olsaydınız istesenizde zaten heran beraber olamazdınız iş güç yorgunluktan
taşıncaz filan diyodunya sen uzaklaşırsan o zaman herley daha rayına oturur. birde senin görümcelerin evli değilmi
eşleri her akşam beraber içli dışlı olmaktan rahatsızlık duymuyorlarmı
evet cnm ya onlar başka konular yüzünden de tartışıolarmış tı galiba bide bu konuda eklenince kız boşanmayı bile düşünüorum demişti.hatılrıorumkalançoow sende hatırlamışsın bak
çok dertliydi böyle gitmez filan diyodu üstelik onlar çok kavga filanda etmişleerdi bu yüüzden adam annesinden hiç çıkmıyomuş üstelik kız kendi evinde kalıyomuş adam eve bile gelmiyomuş devamlı annesindeymiş
çok üzzücü hakikaten
hugocumm herkes böle deil ama ecrinlerinki bartılı cidden kim olsa istemez ben olsam bende istemem.
evet cnm ya onlar başka konular yüzünden de tartışıolarmış tı galiba bide bu konuda eklenince kız boşanmayı bile düşünüorum demişti.hatılrıorum
ecrin sana demiştim evlenince böyle oluyo yolu yok diye :97:
senin dezavantajın birbirinize yakın olmanız canım
uzak olsaydınız istesenizde zaten heran beraber olamazdınız iş güç yorgunluktan
taşıncaz filan diyodunya sen uzaklaşırsan o zaman herley daha rayına oturur. birde senin görümcelerin evli değilmi
eşleri her akşam beraber içli dışlı olmaktan rahatsızlık duymuyorlarmı
ecrin eşinle inatlaşma sakın canım aslında hep beraber olmak ıstıyomusunda hastaymışşın gıbı davran halsız falan ol işte ne bilim başın agrısın falan
birbirine yakın olunca böyle oluyo canım
en güzeli uzakta olmakk hatta şehir aşırı olsa çok daha iyi olur
uzaktaki her daim kıymetlidir
seyrek görürlerse özlerler senden kıymetlisi olmaz
herzaman görürlerse nazını kaprisini herşeyini sana yansıtırlar :95:
tasınsak asagıya tasıncazz mesafe aynı olcak yani. işi burda oldugu içinn uzaklasamıyoruz. aksam cagırmak istedigi evli 10 yıllık die heralde onların hosuna gidio.. bide görümcem her aksam gelio ama kocası her aksam gelmio. e biri ayrıldı o da cenazeden beri kayınvalidemde.. bi tane bekar var kayınvalidemde. etti 3.. biri cesmede biri evinde pek cıkmıoo o ikisini görmüyorum cok. evlenince böyle olmaması lazımm iştee. ben bastan söyledim konustum bunları. 20 yasındayım diede ekledimm.. senin gibi evde oturmak istemicem dedim.. yeri geldii ilgi isterim alaka isterim ben daha yeniyimm dolu dolu zamanımdayım dedim. ama ilgiyi bana hep evin içinde göster demedim.
her ne kadar evrin haklıda olsa haksız duruma düşer çünkü
kötü olur
babam yeni öldü sen annemleri bizzimkileri istemiyosun derler :95:
annem yanlız kimsesi yok bizden başka falan filan uzar gider suçlu o olur
bazıları hele ağzında laf tutmaz
gider annesine filan herzaman görüşüyoz diye eşim rahatsız oluyo anne filan der kayınvalidede azcık cadıysa vayy sen beni istemiyosun filan kıyameti koparır daha yeni arkadaşımın başına geldi kanlı bıçaklı oldular
şimdilik bebek doğana kadar pek gitme
zaten sorunlu gebelik yaşıyosun
dinlenmen lazım filanya o yüzden yatıyorum yatıcam dinlencem filan de
bebek doğunca tahminim eşin bebekle geçirmek isteyecek tüm vaktini
ayrıca sende bebeğin sevgisinden onun bakımından bu tarz durumları pek düşünüp sıkılacak vaktin dikkatin olmayacak bence
yok bizimkii o konuda cok basarılı acayip ara idare eder.. gidelim annesine ama benimde gönlümü alsın cnm yaa.. tek basımıza 45 dk otursaydık ama otursaydıkk sahilde ben dönüşte annene girmeyelim demezdim yinee. beni eyleyemiyo yada eylemek istemiyo o da bi fikir... zaten öyle bişi yapsaaa bebek falan dinlememm 1 dk durmam. ben bakcagım surata tükürmemm tükürdügümede bakmam cünkü. karı gibi adam da istemem zaten ayy düsününce bile sinirlendimm.. kendi arkadası kanlı bıcaklı işte.. daha yeni evlilerr.. örnek alsınn laf tasıyınca nasıl oluo
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
birbirine yakın olunca böyle oluyo canım
en güzeli uzakta olmakk hatta şehir aşırı olsa çok daha iyi olur
uzaktaki her daim kıymetlidir
seyrek görürlerse özlerler senden kıymetlisi olmaz
herzaman görürlerse nazını kaprisini herşeyini sana yansıtırlar :95:
ecriin sen nerelisin memleket nire yaffriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?