60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım akşam menüm
2 kaşık pilav
6 kaşık sebzeli et güveç
yoğurt bukadan herkese iyi iftarlar yemekleri çok kaçırmayın haa:45:

istemem öyle kadın gibi adam filan yazmışın
acayip delikanlı gördüm senide ondan sordum

yok cnm yaa delikanlılık degill karakterr meselesi.. normalii bu bencee baskasıdaa olsa kızarımm öylee seyleree. benn laff tasımamm cünküü. bi laf tasımaya bi haksızlıgaa cok karsıyımm her patronumla bi kez didişmişligim vardır bu yüzdenn.. :9::9::9::9::9: neyse ben cıkayımm yemek yapayımm.. bence yemege de gelmicek bu aksam ama bakalım beni sasırtcakmıı..

fırında patatesli tavukk
pilav
cacık

aksamki menümm.. öptümm senii kocamannn ve bütünn kızlarııııı:16::16::16::16::16::16: ayy iyiki sizz varsınızz anlatıpp rahatlıyomm yoksa napcaktım acabaa:97::97:

bu adamm benii öldürcekk yafff.. yemegii dısarda yiyelim deedii.. ii ama aynı kebapcıya gitmeyelim dedimm. ben orayı seviorum nereye gitcezz dedi.. ya sahilde kebap yapan b yer yok mu hava alayım dedim.. yok orda öle didi. orda alırsın havayı dedii.. hıı mahalle havası alırımm dedimm. o zaman yemekten sonra cay içmeye sahile gidelim dedim. bakarız dedi. ama söz verdin dedimm. ii yemekten sonra ablamlara ugrarızz onları da alır sahile gideriz dedi.:53::53::53: ya sen benimle yalnızz kalamıyomusunn nie ablanları alıyoz dedim. biz gidersekk oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. nie dedimm. napcas dedi.. 9 aylık evliyizz daha beraber vakit geciremiyoruzz farkında mısın dedim.ne alakası var dedi. ortada işte dedim. yaa gerdin benii valaa falan die basladıı kapatıyorumm dedim telefonu kapattım.. ben kapatırkenn halaaa kapatt valla geriosun benii falan die söyleniodu.. sonra hemen aradı tekrarr aksam cıkmıyoruz dısarı tamam mı dedi. ii dedim kapattım.. abartıyorum dicem ama haksızz degilimm maaleseff abartmıyorum daa. napmamm lazım bilmiyorum hiç:59::59::59::59:

sana bişey söyleyim mi kayınvaliden ve görümcen pek akılsız. ulen adam davet ediyo diye niye hemen zıplıyonuz.. :19: şimdi hamilesin diye seni gaza da getirmek istemiyorum.. sinirlenirsin bişey olur falan Allah korusun. ben sinir oluyorum bu abla - anne aşkına yaw. benim eşimde annem ablam der dururdu ama her gittiğimiz yere onları götürmezdi davet etmezdi.. e sende haklısın yeni evlisin ve zaman ilerlese bile eşle , annenin ablanın yeri zamanı ayrı tutulmalı.. ne öyle her daim dip dibe.. :37:

hani burdada bi arkadaş anlatmıştı tam bilmiyorum kim yazdı
diyoduki eşi hep annesine gidiyomuş hergünn ordan çıkmıyomuş evleri karşılıklıymış ve eşi hergün ordaymış
kız çok üzülüyodu tartışıyorlardı filan hatırladınmı

ay çok üzüldüm yaa. bu erkek milleti hep tuhaf. benim eşimde ilk zamanlar hep annesine uğrayıp sonra eve gelirdi gıcık olurdum. sonra laf taşımaya da başladı. bizim en güzel günlerimiz kavgayla gürültüyle geçti tabii. sonra boşarım seni dedim duruldu. ama kim ne derse desin iyi kaynana görümce bulmak zor bu zamanda. ben iyi gelindim yüzüm yumuşaktı gelen laf soktu giden laf soktu herkes üstüne vazife bildi. restimi çekip suratımı astırınca bide dilim sivrilince kurtuldum .. bu zamanda fazla iyi gelin olmayacaksın adamın tepesine çıkıyorlar.

kayınvalideler görümceler bi okusa yazdıklarımızıı :52: :52: :60:

benimkiler okuyabilir sakıncası yok :60: :60:

benn görümcelerimi severim ama her an berabriz gakk geldi artık onlara yönelik degil bu tepki yanii. oturdugum yerde aglayasım geliyo. bundan sonra gitmiyorumm annesine falan da.. madem aklınca beni cezalandırıyo kendisi gitsin gelsin her aksamm.. zaten ben niye bu kadar alttan alıyorum anlamadım hamileyim diye heralde.. aman kavga olmasın aman tatsızlık olmasın.. kendime hakim olamıyorum sinirlenince cünküü:44:

hımm. canım İnşallah eşin düzelir.. bak benim kaynanam her cuma telefon ederdi yarın bize geliyor musunuz diye :53: ulen yeni evliyiz her hafta sonu sana mı gelcez... ama nerdeee o ince düşünce. bende artık gitmemeye başladım ne gündüzleri kendim gittim ne de eşimle sık gittim. araya mesefa koydum. bir müddet sonra kavgalar gürültüler eşliğinde eşimide göndermemeye başladım çünkü laf taşımaya başladı.. ayy hatırladım içim cız etti gözü kör olasıcalar evliliğimin ilk aylarını burnumdan getirdiler.. sanırım eşin biraz babası öldü diye de iyice hassaslaşmış. İnşallah zamanla düzelir.. ama sende fazla yumuşak yüzlü olma kaybedersin ve hep kendini üzersin. başka kimseye bişey olmaz..

nilmısracımm suc onlarda degil benim kocamda.. kadın mutlu oluyo biri gidince e herkes toplanıo muhabbet oluo die.. kocam benim gönlümü yapmayı bilmiyoo, beni anlayamıyoo sorun o. bak ben dedim yemege gelmicek die gelmiomuss.. gelmesinn.. aglıyorum sadece simdilikk kendi kendimee az daha zorlayınca ne olcak bakalım.. aglarım aglarım otururumm zannediyo simdilik. bu yemege gelinmicek mesele mi? kendi bilirr zorla benide odun yapcak

nilmısracımm suc onlarda degil benim kocamda.. kadın mutlu oluyo biri gidince e herkes toplanıo muhabbet oluo die.. kocam benim gönlümü yapmayı bilmiyoo, beni anlayamıyoo sorun o. bak ben dedim yemege gelmicek die gelmiomuss.. gelmesinn.. aglıyorum sadece simdilikk kendi kendimee az daha zorlayınca ne olcak bakalım.. aglarım aglarım otururumm zannediyo simdilik. bu yemege gelinmicek mesele mi? kendi bilirr zorla benide odun yapcak

ecrinciğim aglama canım benim üzme kendini yaa. seninki de harbiden öküzcanmış. eve gelmemek neymiş yaa yeni gelini hamile kızı daha yirmi yaşındaki bi kızı evde yalnız bırakmakta neymiş!:20::20: allah allah! nereye gitmiş peki anasına mı ? o anasının aklına " karını evde yalnız mı bırakıyorsun ?" diye sormak gelmiyor mu ? canım daha yenisiniz evlilite. insan olanın başına neler geliyor? alışana kadar böyle şeyler olur. sen canını sıkma tamam mı üzme kendini. yaz buraya içini dök ama öyle sus pus oturma. vallahi akılsızlık etmiş senin tombul kelebaan :19::19::19:

ecrinciğim aglama canım benim üzme kendini yaa. seninki de harbiden öküzcanmış. eve gelmemek neymiş yaa yeni gelini hamile kızı daha yirmi yaşındaki bi kızı evde yalnız bırakmakta neymiş!:20::20: allah allah! nereye gitmiş peki anasına mı ? o anasının aklına " karını evde yalnız mı bırakıyorsun ?" diye sormak gelmiyor mu ? canım daha yenisiniz evlilite. insan olanın başına neler geliyor? alışana kadar böyle şeyler olur. sen canını sıkma tamam mı üzme kendini. yaz buraya içini dök ama öyle sus pus oturma. vallahi akılsızlık etmiş senin tombul kelebaan :19::19::19:

annesi yok evde cnm. bizimki arkadasınınn dükkanında.. cıkmıss eve geliomuss cay yapcan mı die beni arıyo hiçbişi olmamıss gibi.. yaparım deip kapattım bende. sorma yaa ben evde tek kalamamm saat daha gec olmadı ama korkuom iste.. kapı caldı az önce daire kapısı hemde kimo dedim davulcu. daha 2 gün önce para verdik kartına da baktık dedimm acmadan.. ablacım ne yazıodu ... mah. mi yazıodu dio bana..:53::53: 25_30 yaslarında bi cocuk. torbacı tipli. kusura bakma verdik müsait de degilim dedim kapıyı acmadım ödüm patladıı.. cünkü esim karta baktı biliorum..

Son düzenleme:
Kızlar, sevgilimle çok pis iddialaştım... 69 kiloyum zayıflamam lazım.
Kafamda hiçbir diyet yok şu anda ne yaparım ne ederim bilmiyorum ama beni de alın aranızaaa... :78:
Ucunda çok klas ödüller var, kaçırmamam lazım :9:

annesi yok evde cnm. bizimki arkadasınınn dükkanında.. cıkmıss eve geliomuss cay yapcan mı die beni arıyo hiçbişi olmamıss gibi.. yaparım deip kapattım bende. sorma yaa ben evde tek kalamamm saat daha gec olmadı ama korkuom iste.. kapı caldı az önce daire kapısı hemde kimo dedim davulcu. daha 2 gün önce para verdik kartına da baktık dedimm acmadan.. ablacım ne yazıodu ... mah. mi yazıodu dio bana..:53::53: 25_30 yaslarında bi cocuk. torbacı tipli. kusura bakma verdik müsait de degilim dedim kapıyı acmadım ödüm patladıı.. cünkü esim karta baktı biliorum..

demek aradı eve geliyo... aklı başına geldi demek ki. aferin... sende çok uzatma canım çayını filan hazırla ama bugğn yaptıkları konusunuda sıcagı sıcagına aç bence. bilemiyorum aslında eşin nasıl biri ona da baglı. ama ne yap ne et bu konuyu aç ... kendini acındır gerekirse... bana bunu bunu yapıyorsun benim de ihtiyaçlarım var de anlat ona derdini açık açık. öküz değil ya sevdiği kadını anlayacaktır :20::20::20:

kalktigimda;

1 tabak karpuz
1 kk peynir
badem,ceviz
biraz ekmek

aksam;

somon
1 dilim ekmek
sekersiz turk kahvesi
1 elma

bugun yaptiklarim;

disarida salona kadar 2 km tempolu yurudum.
yarim saat eliptik bisiklet
agirlik calismasi
egzersiz

bende birden senin yazdıklarını okudum estim gürledim. kusura bakma. henüz 20 yaşındasın eşin kaç yaşında ? bu erkek milleti zamanla demleniyor.. ben evlendiğimde 22 im yeni bitmişti eşim 25 ti. iki cahil evlendik :9: hakikaten küçük yaş cahillikte getiriyor herşey zamanla oturuyor.. biraz daha sabırlı ol ama eşine bazı konularda fazla yumuşak davranma.. hep alttan alan taraf sen olma. eşine karşı sert sertte konuşma alttan alttan nabzına göre ver şerbetini.. bak bunlar abla tavsiyesi.. yumuşak yumuşak sok lafı neler istediğini nasıl anlayış beklediğini anlat ona.. :34: İnşallah zamanla herşey düzelir çok mutlu olursun :16:

kalktigimda;

1 tabak karpuz
1 kk peynir
badem,ceviz
biraz ekmek

aksam;

somon
1 dilim ekmek
sekersiz turk kahvesi
1 elma

bugun yaptiklarim;

disarida salona kadar 2 km tempolu yurudum.
yarim saat eliptik bisiklet
agirlik calismasi
egzersiz

canım afiyet olsun. sporunu da yapmışsın ne güzel.. ben oturuyorum öyle ancak eve gidince sporum düzene girer.

bende birden senin yazdıklarını okudum estim gürledim. kusura bakma. henüz 20 yaşındasın eşin kaç yaşında ? bu erkek milleti zamanla demleniyor.. ben evlendiğimde 22 im yeni bitmişti eşim 25 ti. iki cahil evlendik :9: hakikaten küçük yaş cahillikte getiriyor herşey zamanla oturuyor.. biraz daha sabırlı ol ama eşine bazı konularda fazla yumuşak davranma.. hep alttan alan taraf sen olma. eşine karşı sert sertte konuşma alttan alttan nabzına göre ver şerbetini.. bak bunlar abla tavsiyesi.. yumuşak yumuşak sok lafı neler istediğini nasıl anlayış beklediğini anlat ona.. :34: İnşallah zamanla herşey düzelir çok mutlu olursun :16:

cokk pişkinn yafff eve geldi bişi yok gibi davranıyo:53::53: ama benimki cahil degil ki artık cnm 31 yasında yani. suan karsımda yaptıklarını görsenn anlattıgımın bu adam olduguna inanmazsınn töbe yaa beni delirtcekk.. sabır sabırrr beklemedeyim cnm:59::59::59:

anoooovvvvvvvvvvvvvvvv fambıııımmmmm canımm benimmmmm gözün aydınnn kuzucuuummmmmmmmmmmmmmmm çookkkk sevindimm çooookkkkkkkkk tebrik ediyorum kuzum devamı da böyle güzel güzel gitsin inşallahhhhhh:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::65::65::65::65::65::65::65:65::65::65::65::65::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabrınnnn ve azminnn za eriiiiiiiii :65::65::65::65:hepberaber kalan tüm fazlalıklardan yağlardan da hepberaber sağlıkla biran önce kurtulalım inşallahhhh:13::13::13::13::13::13::10::10::10::10::10::10::10::10::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
teşekkür ederim tatlı neruşummmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrrrrrr,ne var ne yok bakalımmm.
bende iyiyim şükür
hemencik menülerimiş yazayım

iftarda
1 kase mercimek çorba
1 yk pirinç pilavı
3-4 yk tavuk sote
avuç içi büyüklüğünde pide
1 bardak ayran

sonraaaa
10-15 adet fındık
2 incir
1 bardak ayran içtimm

sahurda
avuç içi büyüklüğünde kıymalı pide
2 dlm beyaz ekmek
1 yağda yumurta
1 bardak ayran
10-15 adet fındık
2 incir

yine fındıklara dadndım eferim bana:97:

günaydınn kıslarr :9: :9:

günaydın kızlarrrrrrr

günaydın hugocukcum sesküü nügüşümmm:52::52:
ben bugün yine yorgun kalktım :50:

günaydın kızlarrrrrrr,ne var ne yok bakalımmm.
bende iyiyim şükür
hemencik menülerimiş yazayım

iftarda
1 kase mercimek çorba
1 yk pirinç pilavı
3-4 yk tavuk sote
avuç içi büyüklüğünde pide
1 bardak ayran

sonraaaa
10-15 adet fındık
2 incir
1 bardak ayran içtimm

sahurda
avuç içi büyüklüğünde kıymalı pide
2 dlm beyaz ekmek
1 yağda yumurta
1 bardak ayran
10-15 adet fındık
2 incir

yine fındıklara dadndım eferim bana:97:

günaydın fambuk afiyet olsun
finduklara dadanmaa hazır ellileri görmüşken bu rüzgardan yararlan devam et tikkat etmeye :27::27::27:

günaydın hugocukcum sesküü nügüşümmm:52::52:
ben bugün yine yorgun kalktım :50:

günaydın fambuk afiyet olsun
finduklara dadanmaa hazır ellileri görmüşken bu rüzgardan yararlan devam et tikkat etmeye :27::27::27:

günaydın canımm...
evet haklısın,ben şu fındıkları saklıyim yine iyisi mi:44:

Back
X