60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kıslarr :9: :9:

günaydın kızlarrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrr,ne var ne yok bakalımmm.
bende iyiyim şükür
hemencik menülerimiş yazayım

iftarda
1 kase mercimek çorba
1 yk pirinç pilavı
3-4 yk tavuk sote
avuç içi büyüklüğünde pide
1 bardak ayran

sonraaaa
10-15 adet fındık
2 incir
1 bardak ayran içtimm

sahurda
avuç içi büyüklüğünde kıymalı pide
2 dlm beyaz ekmek
1 yağda yumurta
1 bardak ayran
10-15 adet fındık
2 incir

yine fındıklara dadndım eferim bana:97:

günaydın kızlar.. günaydın fındıkçı famir :1: bugün korkuncum yaa regl oldum ve çok sancım var kahvaltıda bişeycik yemedim. bir ağrı kesici aldım.

günaydın hugocukcum sesküü nügüşümmm:52::52:
ben bugün yine yorgun kalktım :50:

günaydın fambuk afiyet olsun
finduklara dadanmaa hazır ellileri görmüşken bu rüzgardan yararlan devam et tikkat etmeye :27::27::27:

günaydın canım. tıckerına baktım 55 e çok az kalmış ne güzel. :10: :10:

günaydınn kıslarr :9: :9:

Günaydın...

günaydın kızlarrrrrrr

Günaydın...

günaydın kızlarrrrrrr,ne var ne yok bakalımmm.
bende iyiyim şükür
hemencik menülerimiş yazayım

iftarda
1 kase mercimek çorba
1 yk pirinç pilavı
3-4 yk tavuk sote
avuç içi büyüklüğünde pide
1 bardak ayran

sonraaaa
10-15 adet fındık
2 incir
1 bardak ayran içtimm

sahurda
avuç içi büyüklüğünde kıymalı pide
2 dlm beyaz ekmek
1 yağda yumurta
1 bardak ayran
10-15 adet fındık
2 incir

yine fındıklara dadndım eferim bana:97:

Günaydın fambık.. Afiyet olsun.. Sakla fındıkları sakla....

Gnaydın ciic kızlar...
Dün yediklerimi yazayım da bi dövün beni... Bugün herşey kontrolüm altında ama...

Sabah:
yarım simit
Öğlen
1 simit
akşam
2 dilim fırın mücver
1 dilim ekmek büyüklüğünde pide
1 yt salata

işte bu.. böyle beslenmek mi olur.. çıh çıh çıhhh :47::47::47:

cokk pişkinn yafff eve geldi bişi yok gibi davranıyo:53::53: ama benimki cahil degil ki artık cnm 31 yasında yani. suan karsımda yaptıklarını görsenn anlattıgımın bu adam olduguna inanmazsınn töbe yaa beni delirtcekk.. sabır sabırrr beklemedeyim cnm:59::59::59:

erkekler aynen böle canım ya bende öleydım agla zırla o gelırdı dısardan sarılır öper di ya ben aglamısım hıc fark etmezdı bıle .ama benım eşim aglamama dayanamaz aslında butun erkekler dayanamaz.
bak kayın valıdenler ıyı sende ıyısın tabıkı ama sabır kendını uzme cunku gececekkkk....

bebegın olunca gıtceksın bebek hastalancak vs gece uyumuycaksınız o zamn eşin dıycek gıtmıyelım cocuk hastalanır aman ateşlenır falan dıycek. ben sana sabret sunu asla unutma herkes yasıyor bunu

Gnaydın ciic kızlar...
Dün yediklerimi yazayım da bi dövün beni... Bugün herşey kontrolüm altında ama...

Sabah:
yarım simit
Öğlen
1 simit
akşam
2 dilim fırın mücver
1 dilim ekmek büyüklüğünde pide
1 yt salata

işte bu.. böyle beslenmek mi olur.. çıh çıh çıhhh :47::47::47:

ycleee kız gerçekten bu ne böyle :53:

Herkese günaydın

günaydın kızlar.. günaydın fındıkçı famir :1: bugün korkuncum yaa regl oldum ve çok sancım var kahvaltıda bişeycik yemedim. bir ağrı kesici aldım.

Geçmiş olsun.Ben de adet oldum ama ağrım yok şükür.Rüyamda gördüm adet olduğumu :) İlk kez böyle bir rüya gördüm

Sabah erken kalkamadım gene kahvaltıyı kaçırdım
1 kase cornflakes ve bir parça peynir yedim şimdi.Ara yok,1'de öğle yemeği yerim artık
Bir de dün gece dondurma yedim ben :17: :17:

cokk pişkinn yafff eve geldi bişi yok gibi davranıyo:53::53: ama benimki cahil degil ki artık cnm 31 yasında yani. suan karsımda yaptıklarını görsenn anlattıgımın bu adam olduguna inanmazsınn töbe yaa beni delirtcekk.. sabır sabırrr beklemedeyim cnm:59::59::59:

sen 20 yaşındasın eşin 31 yaşında. çevremde aralarında 10 yaş ve üzeri olan eşler var. hatta bir arkadaşım vardı mardin de eşi 10 yaş büyüktü kendisinden. eşi kadına el bebek gül bebek davranıyordu.. bende hep düşünürdüm galiba kadın erkekten 10 yaş küçük olduğu için eşi böyle şefkat gösteriyor diye ..

Günaydın kızçelerimmm :16::16::16:

yclcim fazla olmuş yediklerin ama olsun moralini bozma canım
bi kerecik böyle olsun sonra tedbirli olursun
hem belki vücudun şaşırır :9:

:21:günaydın günaydın herkeşlereee
temizlik yapıyorum gene daha bitmedi makina tutcam eve şincik.tutmadan size bi günaydın diyip rapor vereyim didim
sabah kahvaltım
1 bardak açık şekersiz çay
1 dilim peynir
1 tane katı haşlanmış yumurta
1 dilim denge ekmeği
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
ara aynı
activa
canlarım sonra görüşürüz ben şu işleri bi halletip geleyimm:21:

:21:günaydın günaydın herkeşlereee
temizlik yapıyorum gene daha bitmedi makina tutcam eve şincik.tutmadan size bi günaydın diyip rapor vereyim didim
sabah kahvaltım
1 bardak açık şekersiz çay
1 dilim peynir
1 tane katı haşlanmış yumurta
1 dilim denge ekmeği
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
ara aynı
activa
canlarım sonra görüşürüz ben şu işleri bi halletip geleyimm:21:

kolay gelsin canım afiyet olsun

Herkese günaydın

Geçmiş olsun.Ben de adet oldum ama ağrım yok şükür.Rüyamda gördüm adet olduğumu :) İlk kez böyle bir rüya gördüm

Sabah erken kalkamadım gene kahvaltıyı kaçırdım
1 kase cornflakes ve bir parça peynir yedim şimdi.Ara yok,1'de öğle yemeği yerim artık
Bir de dün gece dondurma yedim ben :17: :17:

bende dün dondurma yedim... sadeydi ama baya bi yedim :78: birazda pide konusunda abarttım sanırım...

Benide aranıza alabilirmisinizzz martta spora baslayıp hazirana kadar sadece 4 kilo veren onuda oğustosa kadar geri alıp üstüne 3 kilo geri alan biri olarak artık dur demeye baslamalıyımm :(

Back
X