60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiim pilatesimi yaptım aaramı yaptım
3 yaş incir
bergamotlu yeşil çayımı içiyorum:126:daha öğle yemeğimi yimedim.cnmda pek bişiy istemiyy.sanırım sadece 1 tabak şehriye çorbası içicem.siz ne yapıyonuz bakem derin konularamı indindiniz?doğum,masa felan:15:

cnm öyle yaparsan dönersin tabi takıl bize öğrenirsin geride ailmazsın kilolarını bizleri takip et menülerini yaz günlük. yaşında küçük hem öle şok diyetler fln yapma sakın bak sonrası için çok zararlı. ramazan olduğu için buralar biraz sakin ama normalde çok hareketlidir. kolay gelsn

dimi fambık yaa.kimse yok valla bende o kadar azydım yazdım baktım kimse yok. bişi beğenen bile olmamış meülerimi:59:
öle bi topik var zati fambık ayda bir çeyrek altın bozdurma topiği ama çatur çutur yemek :60::60::60::60::60::60:
yok biriktirosun kenarda:34:

bende regl olcam bu gün yarın olamadım bi türlü karnımda hafifte nbi ağrı girip çıkıo ama kazıblıktanmı yoksa adet sancısımı bilemedim:44:
evi slisem süper olcak .bide iftara çorbam var birazda kabak yemeği var ama az yapsam yapsam yanına ne yapsam:44:
patlıcanım var evde onlar kötü olmadan onu pişriyim bari yada közleyim yoortla yeriz.

güllaç yapıcam ama üzerindeki tarife göre yapmıorum çok şekrli oluo tadına bakarak kendim yapıorum ama şu anda tadına bakamıorum:60:
bu ne yaman çelişki bööle:60:
regl olsam onuda yapsam iyi olur.

işte bööle

haaaaaaaaaaaaaaa
bide ben çok fena tavlaya dadandım ya internette tavla oynuorum:59:çok fena bişiii:59:

ben senin menülerni okudum beğendimde,ancak ekmekler fazla geliyo gözüme diyeceğima ma korkumdan diyemiyorum pasa hamuişi yemekten korkuyorum..ahanda al sana en yaman çelişkii....
oo çeyrek biriktirme topiği kız ben bozdurup yime topiği didimdimdii..
tavla mı diidn,ben bilmme ki tavla,aman neyse sevmem zaten öle oyunlarrr.
muhabbet laızm yani anlayacağın kahve bahane

bişi sorcem
doğumdan hemen sonra korse takın karnınızı toplasın diyorlar doğrumu :44: yapan varmı :44:

heryerinde dikiş var iken takabilirsen tak valla süper olur:60:
kanaman kesilmek bilmez,çocuk doymak bilmez,bir taraftan çocuk az emdiği için göğsünden sütler taşar,lohusa iken afakanlar basar,birde üzerine dikişli halinle giy korseyi valllaha ödülü veriirm eline:65:

Son düzenleme:
bende öleyim işte..
doğumdan önceki kotumun içine bende giriyorum,zira göbeğim her beden pant.na girecek yumuşaklıkta.
netcez bilmiyorum valla,spor şart ama işte ,bakalım ne zman düzene giricez.
onlarda amma ayıp ediyolar heee,vallahi billlahi n ebçim laf öyle yaaa.
hamile iken 1 kişi bile hamilemisin diye sormamıştı ama doğum sonrası bol bol sorar olmuşlardı banada

14 aylık oldu oğlum hala doğurmadın mı diyen bile var...
Fambık spor da yapıyorum ben ama hala bi ilerleme yok..
Moralim bozuluyo bayağ, motivasyonum düştü iyice..

valla bravo yapana bende:65:veriyorum sana. bırak korseyi sezeryan olduğundan dikiş yerlerimin acısından ağrısından iç çamaşırlarımın lastiklerini kestimde giydim deydimi acısından duramadığmdan.

ben senin menülerni okudum beğendimde,ancak ekmekler fazla geliyo gözüme diyeceğima ma korkumdan diyemiyorum pasa hamuişi yemekten korkuyorum..ahanda al sana en yaman çelişkii....
oo çeyrek biriktirme topiği kız ben bozdurup yime topiği didimdimdii..
tavla mı diidn,ben bilmme ki tavla,aman neyse sevmem zaten öle oyunlarrr.
muhabbet laızm yani anlayacağın kahve bahane

fambıııım yaww ilk bi kaç bende kemği azatıyım dedeim baktım 55 inde altına düşmüşüm. öle olunca korktum bende daha zayıflamak istemiorum öle olunca artırdım şu an 55 kiloyum daha da zayıflama istemiorum. ondan yiorum valla.
yoksa öle ekmeğe çok düşkün biri deilim bide sahurda kahvaltılık tarzıı yiince ekmek de gidio valla .işte bööle.
tavla valla çok zevkli ben oynuorum hemde dadandınmı çokfena.

bide yoli doli dediydi bir derdim var ı okuyorum filan die. hatta benm kocam kaynanam melekmiş melek filan yazıdydı.:1:
ayy hakkaten öle okuyun bi halinize şükredin hemde yatın kalkın şükredin. gece biraz kitap okuyorum sonra bir derdim varı okuyorum halime şükredsiorum neler ar neler.:26:Allah korusun yarabbim:nazar:

heryerinde dikiş var iken takabilirsen tak valla süper olur:60:
kanaman kesilmek bilmez,çocuk doymak bilmez,bir taraftan çocuk az emdiği için göğsünden sütler taşar,lohusa iken afakanlar basar,birde üzerine dikişli halinle korseyi valllaha ödülü veriirm eline:65:

Ben de ben de... Valla derimi soymak istiyordum ben..

14 aylık oldu oğlum hala doğurmadın mı diyen bile var...
Fambık spor da yapıyorum ben ama hala bi ilerleme yok..
Moralim bozuluyo bayağ, motivasyonum düştü iyice..

sporda yapıyomuşmuşta hala gitmemişmişşşş....
kızzz yecaleeeeeeeeeeee beri bak beriiii kaç gündür yapıyon acabüü ziporrrr sorabiler miyimmmm.
o göbeğide 2-3 haftada o hale getirdikya 2-3 haftada gidiverecek birdennn...

azcıkk sabır bakalım canımmmm,gerekirse 1 yıl çalışıcaz ve yok edicez inşallhh,taş gibi olmasada oturduğumuzda pörtlemeyecek kıvama getiricez inşalhhaa:13:

benimde tam anlamıyla göbeğim gitmedi gitti.okadar bende spor yapıyorum.pilates yapıyprum ayrıetten karın videosu yapıyorum ama halen daha var.şeker tuz hamur işi felanda yemiyorum neden halen gitmez bilemedim.yerini çok sevdi kalcak sanırım.:1:

sporda yapıyomuşmuşta hala gitmemişmişşşş....
kızzz yecaleeeeeeeeeeee beri bak beriiii kaç gündür yapıyon acabüü ziporrrr sorabiler miyimmmm.
o göbeğide 2-3 haftada o hale getirdikya 2-3 haftada gidiverecek birdennn...

azcıkk sabır bakalım canımmmm,gerekirse 1 yıl çalışıcaz ve yok edicez inşallhh,taş gibi olmasada oturduğumuzda pörtlemeyecek kıvama getiricez inşalhhaa:13:

Ne bağrıyon be.. Korktum valla.. :53::53::53:
Tam 9 ayda bu hale getirdim ben bu göbeği..
Hemn gitmez tabi, hemen gitsin demiyorum da...
Hamile misin demeseler artık.. bana yetecek...:59::59::59:

fambıııım yaww ilk bi kaç bende kemği azatıyım dedeim baktım 55 inde altına düşmüşüm. öle olunca korktum bende daha zayıflamak istemiorum öle olunca artırdım şu an 55 kiloyum daha da zayıflama istemiorum. ondan yiorum valla.
yoksa öle ekmeğe çok düşkün biri deilim bide sahurda kahvaltılık tarzıı yiince ekmek de gidio valla .işte bööle.
tavla valla çok zevkli ben oynuorum hemde dadandınmı çokfena.

bide yoli doli dediydi bir derdim var ı okuyorum filan die. hatta benm kocam kaynanam melekmiş melek filan yazıdydı.:1:
ayy hakkaten öle okuyun bi halinize şükredin hemde yatın kalkın şükredin. gece biraz kitap okuyorum sonra bir derdim varı okuyorum halime şükredsiorum neler ar neler.:26:Allah korusun yarabbim:nazar:

amanin maşşallah kız iyi veriyon heeee,aslında yediklerin az değil ama demekki öğünlerin yer değişmesi sende kilo kaybına mı sebep oldu acabüüü..
acabü bende o nedenle mi verdim kilocuklarımı bu ara..

hımmm anladım kukicim öyleyse devam et canımcım afiyet olsun.
ama ne yersen ye 4-5 saat sonra acıkma fikrine inanıyorum hee.
ilk günler tıkanıp bişey yiyemiyodum,pek açıkmıyodumda gün içinde
ama son 2 gündür aç kurt gibiyim vallaha netcez bilmiyorumm.
bende biraç şey okudum ama sıkılıyorumm.
evet zor şeyler gerçekten Allah yardımcıları olsun

Ne bağrıyon be.. Korktum valla.. :53::53::53:
Tam 9 ayda bu hale getirdim ben bu göbeği..
Hemn gitmez tabi, hemen gitsin demiyorum da...
Hamile misin demeseler artık.. bana yetecek...:59::59::59:

bağırmak mıııı...
evet bağırıyorum susu bakimm sen benim küçüğümsünnnn,söz dinle acıkk.
göbek olarak küçüğümsün yani zira benim göbüşş 91 cm bilindiği üzre.
ya ben ne edem yecalemmmm yawwww,vallaha uyuz oluyorumm heeee
zati başka yerimde fazlalık kalmadı ki kocca göbeğimden başka.
beni sinir etmeye çalışanlarda heman göbeğime lazf atıyo zaten,kusurlu yerim ora kaldığı içinn.
offfffffffff azcık daha sabredelim bakalım neolacak

İvettt diyetimin 2. günüü fena değil şimdilik.. (: Herkesler çok iyidir inş.

Sanırım bu burası bana hem diyet yapmada hem de evlilik hazırlığında yardımcı olacak. :))
Hamişlerin gözü aydın darısı tüm isteyenlerin başına inş.

Dün akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı çekti ama direndim yemedim. :66:

Ben sabah yine bol salatalık domates ve kepekli sand. ekm. arası peynir yedim.
2 saat sonra da 1 küçük kase yoğurt ve 2 kepekli küçük çubk yedim.

Yeşil çayı da dediğiniz gibi kabuk tarçınla karıştırdım aç karna tükettim sabah 500 ml su içtikten sonra.
Gerçkten demleme yeşil çayın tadı daha değişik oluyormuş yaa..
Şu ana kadar 2 litreye yakın su içmişimdir,hava berbat sıcak burada.

Bi'şey sorcam sizlere ara öğünleri ana yemekten ne kadar sonra yapıyorsunuz 2 saat iyi mi?
Bir de dr lar sabah kahvaltısı için erken bir saat söylüyorlar ben 11.30 da kalkıyorum :((
Acaba geç olunca kilo veremem mi? :53:

Son düzenleme:
fambirik bugün çok iş yaptım hee
balkon doldu valla heryer dolmalık biber sivribiber domatiz oldu
tepsi tepsi doldu
eşimin arkaaşının eşi aradı :63:
arkadaşım demiyorum çünkü sattı dün beni
o sıcakta onca yol gittim babam gelmiş dedi geri gitti çok kızdım :47:
sanki anlamıyorum başka biyere gidecek beni ekti
eşimede anlattım artık arama onu dedi
bugün o beni aradı
işi düşmese aramaz zatii :63:
dolmalık biber kurutacakmış nasıl yapcam diye sordu
anlattım ama samimi konuşmadım
kesin anlamıştır ama anlasın diye yaptım zatii. yalan konuşuyo sonra yalanını unutuyo yalanı açığa çıkıyo
hiç ilgilenmedim :63:
zaten hala kızgınım yüzünü görmek istemiyorum

fambirik bugün çok iş yaptım hee
balkon doldu valla heryer dolmalık biber sivribiber domatiz oldu
tepsi tepsi doldu
eşimin arkaaşının eşi aradı :63:
arkadaşım demiyorum çünkü sattı dün beni
o sıcakta onca yol gittim babam gelmiş dedi geri gitti çok kızdım :47:
sanki anlamıyorum başka biyere gidecek beni ekti
eşimede anlattım artık arama onu dedi
bugün o beni aradı
işi düşmese aramaz zatii :63:
dolmalık biber kurutacakmış nasıl yapcam diye sordu
anlattım ama samimi konuşmadım
kesin anlamıştır ama anlasın diye yaptım zatii. yalan konuşuyo sonra yalanını unutuyo yalanı açığa çıkıyo
hiç ilgilenmedim :63:
zaten hala kızgınım yüzünü görmek istemiyorum
eferim yor kendini yorrrr iyi gelir bebeciğinee.....

çok abartma bence bu durumu belki özel bir işi vardı diyemedi bişey ,öle bişey dmek zorunda kaldı.
hem seni satacak olsa buluşalım diye söyelmez dimi,yada ertesi gün aramaz falan.

bağırmak mıııı...
evet bağırıyorum susu bakimm sen benim küçüğümsünnnn,söz dinle acıkk.
göbek olarak küçüğümsün yani zira benim göbüşş 91 cm bilindiği üzre.
ya ben ne edem yecalemmmm yawwww,vallaha uyuz oluyorumm heeee
zati başka yerimde fazlalık kalmadı ki kocca göbeğimden başka.
beni sinir etmeye çalışanlarda heman göbeğime lazf atıyo zaten,kusurlu yerim ora kaldığı içinn.
offfffffffff azcık daha sabredelim bakalım neolacak

Evet sabredelim bakalım.. :13::13::13::13::13::13:

gün olurda birgün ycl ile göüşüp buluşacak olursak ona ilk işim...
hamile miisn diye sormak olacakkk:60:
daha senin bebiş doğmadı mı diye sorcam bi de:60:

Back
X