Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napiyim canım be ölcem sandım o kadar kötü oldum ki. şu hamile olmadığım kesinleşsin kadın doğuma gidip söylücem çok sancılı regl oluyorum diye. kist falan olmasın :44: of ona da kesin alttan ultrasonla bakarlar.. belki masaya da çıkarırlar. ayyy gitmesem mi yaa sinir oluyorum o masaya çıkmaya ben. karından ultrasonla baksalar yetmez mi ya![]()
nugi pugii
pingui nugi
senin işlerin artıkın hep böyl eyoğunmu olucak
kışın ne güzeldi hep burda yazıyodun şimdi artık yoksun :97:
birde işlerin yoğunlaştıya senin gözlerini dinlendirme olayında zora girmiştir![]()
famirtoyla bu durumdan sıkıldık nezaman aramıza döncen :97:
o aramıza dönmeden biz de yok olucaz sanırımm,pek girmiyorum bende artık,hiç tadı yok buraların vallahiii
bulguru yemiyoruz sade onun içinn. e direk pirinc yapayım o zaman:97::97:
sendemi gelmicen artık![]()
ne yidin ondan haber virrrr
napiyim canım be ölcem sandım o kadar kötü oldum ki. şu hamile olmadığım kesinleşsin kadın doğuma gidip söylücem çok sancılı regl oluyorum diye. kist falan olmasın :44: of ona da kesin alttan ultrasonla bakarlar.. belki masaya da çıkarırlar. ayyy gitmesem mi yaa sinir oluyorum o masaya çıkmaya ben. karından ultrasonla baksalar yetmez mi ya![]()
kimse yok ne edem buralarda nöbet mi tutatyımmm
bak sende yeni gelmişsin,kukimde gelmiş gitmişş,nugi ve yclden hiç ses çıkmiyy zati
neruşla yolide yokk.
nilde çocuktan fırsat bulamıyo
ecrinde hamişşş,
ee kimse yok yanii ne edem,başka frumlara takılayım bende bari
ama kafama uygun bişey bulamıyorum
ayda 1 çeyrek bozdurup çatır çutur yeme topiği mi açsam neeetsem bilemedim valla
iyi bağlım yarın raporunu veririsin öyleyse.
diyetisyen randevun bu haftamıydı
evett bnde nefrett ediyorumm masadannn.. evlendiktenn 3 hafta sonra falan tanıstım o masayla .. bebk içinde yattım emmmeee hepsi kadındıı gideri vardıı.. son kanamada üniversite hastahanesine gittik yaa 2 tanee gencecikk pratisyenn hekime karsı o masaya yattım.. biraz daha asagı lütfen diye diyee anormal bi sekle soktu benii. ne kanama kaldı ne agrıı. bide vajinal bakmak zorundayızz kanamanınn durumunu görmek için dedi. masada aglayabilirdimm karnıma koydukarıı carsafıı kafamaa örtcektimm utancımdannkadın hemsirede bana sakin sakin sırıtıyodu o sıradaa igrencctii igrenccccc
kontrolee gittigim hastahanede de o hafta kim nöbetciyse gece dogumlarına o giriyomus. benimm cocugumunn sabah dogması lazımm hiç tanımadıgım bi erkek doktorlaa dogurmak istemiyorum
![]()
sen nası doğum yaptın kızz
[FONT=Arial Black[FONT=arial black]]Ay kimse yok mu herkes nirdee :44:
[/FONT][/FONT]
canım hoşgeldin. galiba yanlış bir rejim uyguladın ki hem fazla kilo veremedin hemde üzerine kilo aldın. yada beslenme şeklinde yanlışlık var. henüz yaşında küçük. burayı takip et günlük öğünlerde yediklerini paylaş. uyarıları dikkate al. eğer yine zayıflayamazsan diyetisyene gidersin tahlillerini yaptırırsın.
berilcim bravo sana. kuzum ya ne kadar yanında annende olsa iyi yetişiyorsun bebeklerine. bebeklerin sakin uslular mı ? benim oğlan 3 - 5 çocuğa bedeldi hareket ve yaramazlık huyunda.![]()
Evet Fambığım cuma 11:30 da...
yarın da tiroit kontrolüm var bugün kan testlerim yapıldı..
Ya bu arada size ne anlatacağım unuttum..
Şimdi dün hamilelikten önceki kıyafetlerimi toparladım bi kot vardı 27 beden..
Deneyeyim dedim.. Aaa oldu hatta azıcık bol bile ...
Ancakkk dün 2 tane kadın bana hamile misin tekrar dedi
Ayy çok gıcık oldum ya.. zayıfladım ama koca bi göbeğe sahibim sanırım..
cnm öyle yaparsan dönersin tabi takıl bize öğrenirsin geride ailmazsın kilolarını bizleri takip et menülerini yaz günlük. yaşında küçük hem öle şok diyetler fln yapma sakın bak sonrası için çok zararlı. ramazan olduğu için buralar biraz sakin ama normalde çok hareketlidir. kolay gelsnevet hep o düzenime döndüm hemde pat diye sporu bıraktım eski halimden daha beter oldum bunalımdayım![]()
kimse yok ne edem buralarda nöbet mi tutatyımmm
bak sende yeni gelmişsin,kukimde gelmiş gitmişş,nugi ve yclden hiç ses çıkmiyy zati
neruşla yolide yokk.
nilde çocuktan fırsat bulamıyo
ecrinde hamişşş,
ee kimse yok yanii ne edem,başka frumlara takılayım bende bari
ama kafama uygun bişey bulamıyorum
ayda 1 çeyrek bozdurup çatır çutur yeme topiği mi açsam neeetsem bilemedim valla
ama famiiiiiiiiiir doğum başka şey ya zaten ben doğum yapacağım gün açılma var mı diye bakacakları sırada hüngür hüngür ağladım. sonra doktora dedim ki hamile kalmayı biliyoz ama doğuma gelince böyle yapıyoruz değil mi diye ühü ühü ühü![]()
doktor sakinleşmemi bekledi.
37 haftalıkken aşırı bel ağrım yüzünden yine o masaya çıkmam gerekti ama baktırmadım indim aşağı. doktorda kızdı bana biz sanki bakmaya çok meraklıyız dedi
![]()
gelde kafasını kırma.. ben heyecanlıyım değüşük bir tipim famir...
evett bnde nefrett ediyorumm masadannn.. evlendiktenn 3 hafta sonra falan tanıstım o masayla .. bebk içinde yattım emmmeee hepsi kadındıı gideri vardıı.. son kanamada üniversite hastahanesine gittik yaa 2 tanee gencecikk pratisyenn hekime karsı o masaya yattım.. biraz daha asagı lütfen diye diyee anormal bi sekle soktu benii. ne kanama kaldı ne agrıı. bide vajinal bakmak zorundayızz kanamanınn durumunu görmek için dedi. masada aglayabilirdimm karnıma koydukarıı carsafıı kafamaa örtcektimm utancımdannkadın hemsirede bana sakin sakin sırıtıyodu o sıradaa igrencctii igrenccccc
kontrolee gittigim hastahanede de o hafta kim nöbetciyse gece dogumlarına o giriyomus. benimm cocugumunn sabah dogması lazımm hiç tanımadıgım bi erkek doktorlaa dogurmak istemiyorum
![]()