60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugi pugii
pingui nugi
senin işlerin artıkın hep böyl eyoğunmu olucak
kışın ne güzeldi hep burda yazıyodun şimdi artık yoksun :97:
birde işlerin yoğunlaştıya senin gözlerini dinlendirme olayında zora girmiştir :60:
famirtoyla bu durumdan sıkıldık nezaman aramıza döncen :97:

napiyim canım be ölcem sandım o kadar kötü oldum ki. şu hamile olmadığım kesinleşsin kadın doğuma gidip söylücem çok sancılı regl oluyorum diye. kist falan olmasın :44: of ona da kesin alttan ultrasonla bakarlar.. belki masaya da çıkarırlar. ayyy gitmesem mi yaa sinir oluyorum o masaya çıkmaya ben. karından ultrasonla baksalar yetmez mi ya :37:

:9:sen nası doğum yaptın kızz

nugi pugii
pingui nugi
senin işlerin artıkın hep böyl eyoğunmu olucak
kışın ne güzeldi hep burda yazıyodun şimdi artık yoksun :97:
birde işlerin yoğunlaştıya senin gözlerini dinlendirme olayında zora girmiştir :60:
famirtoyla bu durumdan sıkıldık nezaman aramıza döncen :97:

o aramıza dönmeden biz de yok olucaz sanırımm,pek girmiyorum bende artık,hiç tadı yok buraların vallahiii

sendemi gelmicen artık :43:

kimse yok ne edem buralarda nöbet mi tutatyımmm:9:
bak sende yeni gelmişsin,kukimde gelmiş gitmişş,nugi ve yclden hiç ses çıkmiyy zati
neruşla yolide yokk.
nilde çocuktan fırsat bulamıyo
ecrinde hamişşş,
ee kimse yok yanii ne edem,başka frumlara takılayım bende bari
ama kafama uygun bişey bulamıyorum
ayda 1 çeyrek bozdurup çatır çutur yeme topiği mi açsam neeetsem bilemedim valla

napiyim canım be ölcem sandım o kadar kötü oldum ki. şu hamile olmadığım kesinleşsin kadın doğuma gidip söylücem çok sancılı regl oluyorum diye. kist falan olmasın :44: of ona da kesin alttan ultrasonla bakarlar.. belki masaya da çıkarırlar. ayyy gitmesem mi yaa sinir oluyorum o masaya çıkmaya ben. karından ultrasonla baksalar yetmez mi ya :37:

evett bnde nefrett ediyorumm masadannn.. evlendiktenn 3 hafta sonra falan tanıstım o masayla .. bebk içinde yattım emmmeee hepsi kadındıı gideri vardıı.. son kanamada üniversite hastahanesine gittik yaa 2 tanee gencecikk pratisyenn hekime karsı o masaya yattım.. biraz daha asagı lütfen diye diyee anormal bi sekle soktu benii. ne kanama kaldı ne agrıı. bide vajinal bakmak zorundayızz kanamanınn durumunu görmek için dedi. masada aglayabilirdimm karnıma koydukarıı carsafıı kafamaa örtcektimm utancımdann:47::47::47::47: kadın hemsirede bana sakin sakin sırıtıyodu o sıradaa igrencctii igrenccccc:47::47::47::47::47: kontrolee gittigim hastahanede de o hafta kim nöbetciyse gece dogumlarına o giriyomus. benimm cocugumunn sabah dogması lazımm hiç tanımadıgım bi erkek doktorlaa dogurmak istemiyorum:63::63:

bak sende yeni gelmişsin,kukimde gelmiş gitmişş,nugi ve yclden hiç ses çıkmiyy zati
neruşla yolide yokk.
ecrinde hamişşş,
ayda 1 çeyrek bozdurup çatır çutur yeme topiği mi açsam neeetsem bilemedim valla

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

iyi bağlım yarın raporunu veririsin öyleyse.
diyetisyen randevun bu haftamıydı

Evet Fambığım cuma 11:30 da...
yarın da tiroit kontrolüm var bugün kan testlerim yapıldı..
Ya bu arada size ne anlatacağım unuttum..
Şimdi dün hamilelikten önceki kıyafetlerimi toparladım bi kot vardı 27 beden..
Deneyeyim dedim.. Aaa oldu hatta azıcık bol bile ...
Ancakkk dün 2 tane kadın bana hamile misin tekrar dedi :47::47::47::47:
Ayy çok gıcık oldum ya.. zayıfladım ama koca bi göbeğe sahibim sanırım..

evett bnde nefrett ediyorumm masadannn.. evlendiktenn 3 hafta sonra falan tanıstım o masayla .. bebk içinde yattım emmmeee hepsi kadındıı gideri vardıı.. son kanamada üniversite hastahanesine gittik yaa 2 tanee gencecikk pratisyenn hekime karsı o masaya yattım.. biraz daha asagı lütfen diye diyee anormal bi sekle soktu benii. ne kanama kaldı ne agrıı. bide vajinal bakmak zorundayızz kanamanınn durumunu görmek için dedi. masada aglayabilirdimm karnıma koydukarıı carsafıı kafamaa örtcektimm utancımdann:47::47::47::47: kadın hemsirede bana sakin sakin sırıtıyodu o sıradaa igrencctii igrenccccc:47::47::47::47::47: kontrolee gittigim hastahanede de o hafta kim nöbetciyse gece dogumlarına o giriyomus. benimm cocugumunn sabah dogması lazımm hiç tanımadıgım bi erkek doktorlaa dogurmak istemiyorum:63::63:

büyütmeyin gözünüzde bu kadar yawww.
ben kist ameliyatı olduğumda iltihap nedeniyle
2 hafta boyunca günde 2 kere muayeneye gidiyodum.
o tür şeylerin yanında lafı bile olmaz valla
ultrasonla bakılmasında ne varr.
ama pratisyen olayı sinir bozucu hakkketen
hiç yaşamadım şükür,çünkü sadece özele gidiyorum.
ünideiken dişe üni. hastanesine gitmiştim bütün öğrenciler başıma doluşmuştu o bile acayip sinir bozucuydu.
bide kız öğrenciye çektirmeye çalıştılar dişimi,kız asılıyo asılıyo diş çıkmıyoo,ağzım yırtılmıştı yawww.
sonra erkek dr geldide pıt diye çıkıvermişti dişimm

:9:sen nası doğum yaptın kızz

ama famiiiiiiiiiir doğum başka şey ya zaten ben doğum yapacağım gün açılma var mı diye bakacakları sırada hüngür hüngür ağladım. sonra doktora dedim ki hamile kalmayı biliyoz ama doğuma gelince böyle yapıyoruz değil mi diye ühü ühü ühü :43: :43: doktor sakinleşmemi bekledi. :9: 37 haftalıkken aşırı bel ağrım yüzünden yine o masaya çıkmam gerekti ama baktırmadım indim aşağı. doktorda kızdı bana biz sanki bakmaya çok meraklıyız dedi :53: :53: gelde kafasını kırma.. ben heyecanlıyım değüşük bir tipim famir...

[FONT=Arial Black[FONT=arial black]]Ay kimse yok mu herkes nirdee :44:

[/FONT][/FONT]

canım hoşgeldin. galiba yanlış bir rejim uyguladın ki hem fazla kilo veremedin hemde üzerine kilo aldın. yada beslenme şeklinde yanlışlık var. henüz yaşında küçük. burayı takip et günlük öğünlerde yediklerini paylaş. uyarıları dikkate al. eğer yine zayıflayamazsan diyetisyene gidersin tahlillerini yaptırırsın. :34:

berilcim bravo sana. kuzum ya ne kadar yanında annende olsa iyi yetişiyorsun bebeklerine. bebeklerin sakin uslular mı ? benim oğlan 3 - 5 çocuğa bedeldi hareket ve yaramazlık huyunda. :9:

saol cnm benim yetişmeye çalışıyorum işte.ee tabe anneminde faydası var.yoooohhh nerde allah sağlıklarını bozmasınn çok şımarıklar çok.laftan sözden anlamıyolar dinlemiyolar.kızıyorum o an pusuyolar ben arkamı dönünce gen yapcaklarını yapıyolar.sağolsun pek inatlar kendileri.:emir_bebek::4:

Evet Fambığım cuma 11:30 da...
yarın da tiroit kontrolüm var bugün kan testlerim yapıldı..
Ya bu arada size ne anlatacağım unuttum..
Şimdi dün hamilelikten önceki kıyafetlerimi toparladım bi kot vardı 27 beden..
Deneyeyim dedim.. Aaa oldu hatta azıcık bol bile ...
Ancakkk dün 2 tane kadın bana hamile misin tekrar dedi :47::47::47::47:
Ayy çok gıcık oldum ya.. zayıfladım ama koca bi göbeğe sahibim sanırım..

bende öleyim işte..
doğumdan önceki kotumun içine bende giriyorum,zira göbeğim her beden pant.na girecek yumuşaklıkta.
netcez bilmiyorum valla,spor şart ama işte ,bakalım ne zman düzene giricez.
onlarda amma ayıp ediyolar heee,vallahi billlahi n ebçim laf öyle yaaa.
hamile iken 1 kişi bile hamilemisin diye sormamıştı ama doğum sonrası bol bol sorar olmuşlardı banada

evet hep o düzenime döndüm hemde pat diye sporu bıraktım eski halimden daha beter oldum bunalımdayım:(
cnm öyle yaparsan dönersin tabi takıl bize öğrenirsin geride ailmazsın kilolarını bizleri takip et menülerini yaz günlük. yaşında küçük hem öle şok diyetler fln yapma sakın bak sonrası için çok zararlı. ramazan olduğu için buralar biraz sakin ama normalde çok hareketlidir. kolay gelsn

neruşla yolide yokk.
ecrinde hamişşş,

dimi fambık yaa.kimse yok valla bende o kadar azydım yazdım baktım kimse yok. bişi beğenen bile olmamış meülerimi:59:
öle bi topik var zati fambık ayda bir çeyrek altın bozdurma topiği ama çatur çutur yemek :60::60::60::60::60::60:
yok biriktirosun kenarda:34:

bende regl olcam bu gün yarın olamadım bi türlü karnımda hafifte nbi ağrı girip çıkıo ama kazıblıktanmı yoksa adet sancısımı bilemedim:44:
evi slisem süper olcak .bide iftara çorbam var birazda kabak yemeği var ama az yapsam yapsam yanına ne yapsam:44:
patlıcanım var evde onlar kötü olmadan onu pişriyim bari yada közleyim yoortla yeriz.

güllaç yapıcam ama üzerindeki tarife göre yapmıorum çok şekrli oluo tadına bakarak kendim yapıorum ama şu anda tadına bakamıorum:60:
bu ne yaman çelişki bööle:60:
regl olsam onuda yapsam iyi olur.

işte bööle

haaaaaaaaaaaaaaa
bide ben çok fena tavlaya dadandım ya internette tavla oynuorum:59:çok fena bişiii:59:

ama famiiiiiiiiiir doğum başka şey ya zaten ben doğum yapacağım gün açılma var mı diye bakacakları sırada hüngür hüngür ağladım. sonra doktora dedim ki hamile kalmayı biliyoz ama doğuma gelince böyle yapıyoruz değil mi diye ühü ühü ühü :43: :43: doktor sakinleşmemi bekledi. :9: 37 haftalıkken aşırı bel ağrım yüzünden yine o masaya çıkmam gerekti ama baktırmadım indim aşağı. doktorda kızdı bana biz sanki bakmaya çok meraklıyız dedi :53: :53: gelde kafasını kırma.. ben heyecanlıyım değüşük bir tipim famir...

bende bu işleri hiç ama hiçç sevmehatta dedim ya ameliyat sonrası yaşadığım olumsuzluklardan sonra hemde hiçç sevmiyorum.
ama stres yapacak bişeyde yok yahuuu.
rahat bırak kendini,başka çşeyler düşünnn,onların işi buuu,sadece seni görmedi muayene ederken falan..
aman ne bilim işte öyle şeyler düşünnn.

ecrinim doğum anı öyle bir an ki kim doğurtacak erkek mi kadın mı düşünemeyeceksin. biri beni kurtarsa hemen diyeceksin :60: yaw kadın milleti ne garibanız. hakikaten doğum anı ilginç bir olay. beni görmeyen mi kaldı :52:

bişi sorcem
doğumdan hemen sonra korse takın karnınızı toplasın diyorlar doğrumu :44: yapan varmı :44:

Back
X