60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaa benim gene kalbim çok fena çarpıntı yapıyor nefesim daralıyor..allahım ya gene ter bastırdı.hemen geçer inşallah...c.tesi doktora gideceğim bir sorayım ya genelde bu saatlerde oluyor dikkat ettim.

sıcağın en yoğun olduğu zaaman öğleden sonraki 1-2 saatir ya,ısı birikiminden dolayı.
sıcak etkiliyor olabilir

sıcağın en yoğun olduğu zaaman öğleden sonraki 1-2 saatir ya,ısı birikiminden dolayı.
sıcak etkiliyor olabilir

evet canım o da olabilir birde bebek büyüdükçe pankreasa baskı yapıyomuş filan nefes almak güçleşiyomuş normal diyodu biyerde okumuştuum

evet canım ama eşim yemez benim ziyan olur bi tepsi güllacıda tek başıma yersemm :53:

1 tepsi yapma sende yaprak yaprak o,istediğin kadarını ıslat yap işte.
yada 1 tepsi yap hayrına komuşuna dağıtttt,ramazan ramazan omamı.
yada işte dediğim gibi yaprak yaprak yap tadını beğenirsin bence sen eğer sütü seviyorsan
başka zman yine yaparsın bir kaç yaprak
10 yaprak falan çıkıyo ztaten

1 tepsi yapma sende yaprak yaprak o,istediğin kadarını ıslat yap işte.
yada 1 tepsi yap hayrına komuşuna dağıtttt,ramazan ramazan omamı.
yada işte dediğim gibi yaprak yaprak yap tadını beğenirsin bence sen eğer sütü seviyorsan
başka zman yine yaparsın bir kaç yaprak
10 yaprak falan çıkıyo ztaten

dadanırım sonra sütlü tatlıyı çok seviyoruum çünküü :97:
pastanedeki iyi olmayacağına göree hem tadına bakmış olurum hemde beyenmemm :28: :60:

canlarımmmm benimmmm. seviorum sizi yaww.:16::16::16::16::16::16:
kuziye söledimmmm olur dior. ama o da bebikten dolayı çok giremio zaten takılır belki bize sölerim tekrar. ben söleidm başta aslında ama bide dedimki sen şşmdi 89-80 e takılırsan hani onlar ne kadar yio nasıl yio belki daha iyi kilo verirsin dedim hani bizim yediğimz az yada çok gelebilr die.

:44::44::44::44::44::44::44:

ben kaçıorum öptümmm siziiiii:54::54:

evet canım o da olabilir birde bebek büyüdükçe pankreasa baskı yapıyomuş filan nefes almak güçleşiyomuş normal diyodu biyerde okumuştuum

sıcak etkiliyor olabilir

evet sıcağında etkisi oluyor ama sabahtır klima çalışıyor bir anda çarpıntı başlıyor.hugocuğun dediği gibi bebk büyüdükçe çarpıntı yapıyor ama buda çok erken bir dönem bence en iyisi genede sorayım...bugünde burası çok sıcak inşallah yarın 3 derece düşecek miş...

o kaaaa övdünüzkii güllacı çok merak ettim canım çektii gidip pastaneden 1 dilim alsammı acabaa aklım kaldı
:97:

canım ye gitsin. güllacı ben çok severim . 1 dilimden bişeycik olmaz.

yaaaaaaa benim gene kalbim çok fena çarpıntı yapıyor nefesim daralıyor..allahım ya gene ter bastırdı.hemen geçer inşallah...c.tesi doktora gideceğim bir sorayım ya genelde bu saatlerde oluyor dikkat ettim.

canım demir eksikliğin yok değil mi ? sen doktoruna danış mutlaka..

dadanırım sonra sütlü tatlıyı çok seviyoruum çünküü :97:
pastanedeki iyi olmayacağına göree hem tadına bakmış olurum hemde beyenmemm :28: :60:

aslannnnnımmmm..
ben seni anladımm,sen akfana koymuşun illa gidip pastaneden alıcan
işte bziede ölesine soruyosunn.
yinde istediğini yapacaksın.
nerden mi bildim bende bir aslanımm:97:
hadi git al gelde yeeeee bari,için rahatlasınnn.
insanın canı bilmediği şeyi çeker mi yawwww:97:

canlarımmmm benimmmm. seviorum sizi yaww.:16::16::16::16::16::16:
kuziye söledimmmm olur dior. ama o da bebikten dolayı çok giremio zaten takılır belki bize sölerim tekrar. ben söleidm başta aslında ama bide dedimki sen şşmdi 89-80 e takılırsan hani onlar ne kadar yio nasıl yio belki daha iyi kilo verirsin dedim hani bizim yediğimz az yada çok gelebilr die.

:44::44::44::44::44::44::44:

ben kaçıorum öptümmm siziiiii:54::54:

bizde seni seviyoruzz,hemi de çokkkkkkkkkkkk:16::16:
ah keşkem senin gibi bir ing örtmenim olaydıda dil cahili kalmayaydım bende...
canım bak loxide bize takıldı biden 3-4 kaşık daha fazla yiyodu,dlm ssayısı 2 dlm daha fazlaydı vs.
kendine gör ölçüsünü ayarlar orayada yazabilir tabi
ama burda daha çok motive olur gibime geliyo,siz bilirsinşiz yine de

aslannnnnımmmm..
ben seni anladımm,sen akfana koymuşun illa gidip pastaneden alıcan
işte bziede ölesine soruyosunn.
yinde istediğini yapacaksın.
nerden mi bildim bende bir aslanımm:97:
hadi git al gelde yeeeee bari,için rahatlasınnn.
insanın canı bilmediği şeyi çeker mi yawwww:97:

çok bahsettiniz merak ettim

sütlü tatlıları seviyorum dondurmada öyle ve evde olursa yeriim bu yüzden hamileliğimi öğrendiğimden beri şerbetli tatlı yapıyorum eşimee :1: böylece canımm çekmiii ama güllaç yapsam zatii eşimde sevmiyo bana kalcak hergün 1 dilim yemek isterim belki veya yaptıkça yapasımm gelir filan en güzelii eve sokmamak hazır tadına bakmak

sütlü tatlıları seviyorum dondurmada öyle ve evde olursa yeriim bu yüzden hamileliğimi öğrendiğimden beri şerbetli tatlı yapıyorum eşimee :1: böylece canımm çekmiii ama güllaç yapsam zatii eşimde sevmiyo bana kalcak hergün 1 dilim yemek isterim belki veya yaptıkça yapasımm gelir filan en güzelii eve sokmamak hazır tadına bakmak

evet evet ölee,hemen mantığa da bürüdüü.
gidip alıp alıp yeemzsin ama yaptıkça yapasın gelir öle mii:97:

günaydınnnn kızlarrrr.. aksam misafir var yinee pazara gidiorumm hemencikk.. ordann peynirli kumru alıpp yiyycimm cok cnm cektiii:27::27::27: sabahh 64.1 cıktımm. inssan bi günde 600 gr alırmı yaffff:26::26::26: neysee gelince bakarım size tekrarrrr.. öptttttt

peynirli kumru ne ki :44:

harikaaaaaaaaaaaa.dün akşam yaptım ve yapar yapmaz 2 tane hüplettimmmmmm:27::27:

gayet güzel cnm aynen devam ara öğüblerini unutma süt yoğurt unutma meyve yemeyi unutma:34:

ahhhh cnmmm. ya ben sana diycektim biliomusun ama yanlış falan anlarsın belki die söyleyemedim:69: psikiyatra git diycektimn. yazdıklarından anladm senin. sürekli bunalım halincesin normalde hiç takılmayaak şeyleri kafana takıosun sanki dünyanın en büyük derdi sendeymiş gibi konuşuosun bazen eleştrmiorum seni yanlış anlama ama tespitlerim bunlar sen en iyisi bi dr.a git cnm. haifif ilaçlar verir belki iyi gelir.

cnm sen nasıl girdin ne zman girdin ne yazdınki cvp verelim .daha gruba girmeden gurptan ayrılmanın planını yapmışsın zaten ne diyelim yolun açık olsun:34:

cnm sen neden girip güzel şeyler yazmak yerine sürekli didişmeye çalışıosun asıl sen rahat ol çok fena taktın laf yetştrmeye:34:

:60::60: amaaaaaaaa nneb nçok korktum fambıkkkkk benide takip edermi acabüüüüüüü:60::60:

günaydın yoliciiiimmm:16:
dübn aklıma geldide sen epeydir menülerini yazmıosun ramazan diemi yoksa dukanımsı bişiler yapıosun bura sağlıklı beslenme topiği diemiii:44:

cnm afiyet olsun 5 zeytn çok biraz 2-3 yeterli. zeytn yağlı bi şey ve 5 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçio:34:

aynen katılıorum. regl olmadım bende .
tarihini karıştırdım aslında ama olmam lazım dı sanki:44:
düşünmek bile istemiorummmm:59::59::59:

normal şişrme incir tatlısı ise olur bende yapıcam hatta güllacım bitsin süper olur şekerde koymam ben rahatca yernir.

slm kızlar ben bugün gene yokum beni merak etmeyin kuzene gidiyorum yine ordan fırsatım olursa girerim öpüldünüzzzzz:54:

sağol ince ruhlu kukim.. ara ara geliyorlar bana böyle.. ağladığım zaman kendimi daha iyi hissediyorum. tabii sonunda gözlerim şişiyo acıyo . bakalım bu durum sık sık tekrarlarsa ki inşallah tekrarlamaz o zaman doktora gideceğim.

ahh ahh çok istiyorum çokk ben kıvırırım bende çene çok ağzım laf yapar ikna gücüm iyidiir
müziğide açtımmı tıstak tıstakk
gelsin müşterilerrr :86:

:9: :9:

delüüüüüüüüüüüü:60::60::60::60:

hani sen 7 ay matematik çalışıp kpssye gircektin:97:
daldan dala daldan...çıstak çıştakk:24::24:
daldan dala dal daaaallll...çıştask çıstakkk:24::24:
kaynana semra müziği:60:

:60: :60:

sagol canımcım..
hee tam sana göre et müt. :60::60::60:
troid sorunu arkadaşlar var çok iyi sonuçlar aldılar hatta biri 50 li yaşlarda ve 10 kg da fazla verdi ama sne bu diyeti yapamazsın tabi sen düşük kalorili diyete aynen devam canımcım :46:

şerbetli tatlıdan iyidir bence yiyebilirsin

bendeeeeeeee:61::61:

canım benim kardeşin için çok sevindim o kayınvaldesi olacak kadının çenesi de kapamnmıştır böyllece:47:

çok güzel fikir canım umarım gerçekleştirebilirsiniz :71:

canım kafanı başka şeylerle meşgul edeceksin ki bu düşünceler aklına gelmicek. bende de anksiyete var zaman zaman nüksediyo dün gece böle saçma sapan düşüncelerle uykuya dalmıştım gece ruyamda moskovadaymışım cebimde beş kuruş rus rublesi orda kimse ingilizce bilmez yol ortasında kala kalıyorum.yok otel rezv. yok tanıdğım kimse yokallahım çaresiz hissettim kendimi ben deliriyorum sanırım:61::61::61::52::52::52::52::53::53::60::60::60: haftasonu eşimle biraz gezeyimde kafam dagılsın:60::60::60::60::60::60:

yaw yolandam bu anksiyete bozukluğu tam olarak ne ki sen bilirsin.. ben o tıp dilinden bişey anlamıyorum netten okudum ama :27: kullandığım ilaçlarda bu kelime hep geçiyor.

arkadaşlarr bidaha cevap vermeyelim bakın uyarı alıyoruz şikayet oluyo
en güzeli hiç cevap vermeden direk kötü içerik butonuna basmak böylece konu uzamaz
sonra konu uzuyo gşdiyo atışmalar oluyo

bizim ermeni evimiz varr
daha doğrusu miraslık annemler 4 kardeşş mirasları hhenüz anlaşıp bölüşemedilerr bu yüzden ev öylece duruyoo
evden tırsarsın tek başına giremezsin çok soğuk filan olmadık şeyler görüyorum o evde gece hayatta yanından bile geçemem
şimdi bu ev kültür varlıkları kapsamında devlet tarafından korumaya alınması gerekmezmii :44: arkeologum ama haberiim yokk :97: bilen varmı
yazıkk oluyo eve

ayol gene ne oldu , ne kaçırdım ben .. kim geldi kim gitti ne dedi... birazdan geçmişe bakıyım ben kimmiş o mirak ettim. hugom annemlerin de eski ermeni evleri var. onlarda 4 kardeşler :9: hakikaten ev korkunç korku filmi gibi. değişik bir havası var ben kendi başıma giremiyorum. arkamdan birisi gözetliyormuş gibi hissediyorum.. tavanı çok yüksek pencereleri de çok. çok çok ilginç bir ev.

Back
X