60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim hu huu napıyonuzz?gene baya kaynatmışınız.bende sporumu yaptım yeşil çayımı içtim.akşam yimemi yaptım şincik fırında pişiyy.çocukların karnını doyurduk bulaşıkları makinaya koydum geldim ohhh:62:
öğle yemeğim
2 kaşık arpacık çorbası
1 dilim denge ekmeği
şincikte limonlu sodamı içiyim.:68:

nilmısracımmm cesme kumrusunu bilio musun?? izmirde o peynir domates ve biberle satılıo.. cokk lezzetli bişi.

sinerayy gelmişşş hosgelmişşş bugünüü atlatıyımm yarın ben onu hemm öper hemm yumrutlarımm ortadann kayboldugu içinn..

cimcimecimm hamilelerin vücut ısısınınn yükselmemesi gerekiyomus ona baglı olabilirr.. klimanı acc birazcıkk serinlee sıcak nrmal insanları bilee bezdirio su anda.. içerde bebeginde ısısı yükseliomuss cünkümmm..

aksam menümmmm:

mantarlı dana güvec (borcamda olcagı içinn sahte güvec:27::27:)
pirinc pilavı yıldız sehriyeli :63:
yesil salataa peynirli
yaprak sarma zeytinyaglııı (elcegizlerime saglıkk:69:)
corbaya karar veremedim:59:
kociş te accık rus salatası alcakmıs. yeter de artarr bence zaten herkes tıkanıyo..

ben cıkıyorum canlarr yemeciklerimi halledeyimm.. galiba 600 gr fazlam gazdann oldu.. cünkü kociş didi ki göbein kocaman olmuss bi günde büyümedi cocuk heralde:53::53: bakalım yarın sabah nolcek:97:

ben geldim hu huu napıyonuzz?gene baya kaynatmışınız.bende sporumu yaptım yeşil çayımı içtim.akşam yimemi yaptım şincik fırında pişiyy.çocukların karnını doyurduk bulaşıkları makinaya koydum geldim ohhh:62:
öğle yemeğim
2 kaşık arpacık çorbası
1 dilim denge ekmeği
şincikte limonlu sodamı içiyim.:68:

2 kaşık mı kase demek istedin galiba

canım bence yok tahlil yapmıştım doktor birşey demedi...

canım sen yine kendin bak sonuçlarına. ferritin değerleri demir eksikliği yani.. normal değerlere göre sonucuna bak. benim oğlumda demir eksikliği varmış hemde bayadır ki tahlillerde de çıkmış ama doktor bey lüzum görmemiş bişey demek için.. salak doktor. ben sonradan geçmişte ki tahlillerine bakınca fark ettim. sende kendin dikkatle incele .. bazı doktorlar malesef biraz tuhaf. :37:

eşimi aradım güllaç severmisin yapayımmı dedim olur dedii
güllacı kendim yapcemm famirtoo :63:
şimcikk cevizli yapcemde muhallebili filanda yapan oluyomuş arasına muhallebide yapıp koyuyorlarmış böyle yapan yiyen varmı küsel olurmukii ilkkez yapcemm

ayy bayılıciimm galibaa yaa.. kalkamadımm oturuyorummyorgunluk cöktü üstüme.. üstümden tır gecmiş gibiyim. bi daha pazara gitmicem kıs gelene kadr.. marketlerden alırımm artıkın napim:58: saat 4 olmus ama kalkamıyorum:44::44:

şimcikk cevizli yapcemde muhallebili filanda yapan oluyomuş arasına muhallebide yapıp koyuyorlarmış böyle yapan yiyen varmı küsel olurmukii ilkkez yapcemm
canım muhallebili hiç yemedim.eşimde geçen tutturmuş kaymaklı yap diye denemediğim için yapmak istemedim ama cevizli gayet güzel oluyor.gül suyu koymayı unutma o da kokusunu güzelleştiriyor...
canım sen yine kendin bak sonuçlarına. ferritin değerleri demir eksikliği yani.. normal değerlere göre sonucuna bak. benim oğlumda demir eksikliği varmış hemde bayadır ki tahlillerde de çıkmış ama doktor bey lüzum görmemiş bişey demek için.. salak doktor. ben sonradan geçmişte ki tahlillerine bakınca fark ettim. sende kendin dikkatle incele .. bazı doktorlar malesef biraz tuhaf. :37:
canım evde tahliller bir gidip bakarım akşam..

bence olmaz balımm yaa.. damak tadını bilmiyorum da zaten güllac sulu oluyo. muhallebiyle düsünemedim ben.. agırlasır tatlıı hafiffligi kalmaz.. bencde cevizli yapp.. en lezzetli o oluyo.. amann sütüne dikkat et de görümceminki gibi kasıkla yemeyin sonraaa.. yazık koca tepsi bosa gitti:1::1::1::1::1::1:

ayy bayılıciimm galibaa yaa.. kalkamadımm oturuyorummyorgunluk cöktü üstüme.. üstümden tır gecmiş gibiyim. bi daha pazara gitmicem kıs gelene kadr.. marketlerden alırımm artıkın napim:58: saat 4 olmus ama kalkamıyorum:44::44:

canım benim çok yorma kendini azıcık dinlen vakit daha var canım benim...senin sağlığın daha önemli.canım birde bebişinin cinsiyeti belli oldumu senin....

hügocuk üzerindeki tarife göre yap.

huhallebili bende yemedim,boşver sen,sade yap.bol cevizli şöleeee:56:
gül suyunuda servis ederken isteğe göre tabaklara koy,seven olur sevmeyen olur,bütün tepsiye dökeyim deme.

hugom muhallebili yapma bence. çünkü zaten güllacın içinde mısır nişastası buğday nişastası var. bide muhallebi olursa ağır olur . ama tabi sen bilirsin. :34:

işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::27::27::27::27::27::27::27:ama bu hafta regl haftası sanırım pek bi değişiklik olmazzz; ya geçen ay çok fenaydım temmuzda 500gr anca verdim ama işe başladığımdan beri çok koşturduğumdan çokşükür bu ay 2kg yi bulacak gibi inşallah:16::16::16: yediiğimde falan hiç değişiklik yapmadım ama herşey hareket sayesinde ne varsa sporda bol harekette var vallaaa evde yapamıyorum tabii ama gün içindeki merdiven inip çıkmalarım ve eve gidiş gelişteki yürümemin çok faydasını görüyorum.inşallah da böyle devam eder:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:darısı tümmmmmmm kilo verme sürecindekii dostlarınnn sevgülü arkidişleriminnn bebüüklerimin başınaaa:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:sağlıkla tüm fazla kilolardannn yağlardan biran önce kurtulalım inşallahhh:13::13::13::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::27::27::27::27::27::27::27:ama bu hafta regl haftası sanırım pek bi değişiklik olmazzz; ya geçen ay çok fenaydım temmuzda 500gr anca verdim ama işe başladığımdan beri çok koşturduğumdan çokşükür bu ay 2kg yi bulacak gibi inşallah:16::16::16: yediiğimde falan hiç değişiklik yapmadım ama herşey hareket sayesinde ne varsa sporda bol harekette var vallaaa evde yapamıyorum tabii ama gün içindeki merdiven inip çıkmalarım ve eve gidiş gelişteki yürümemin çok faydasını görüyorum.inşallah da böyle devam eder:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:darısı tümmmmmmm kilo verme sürecindekii dostlarınnn sevgülü arkidişleriminnn bebüüklerimin başınaaa:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:sağlıkla tüm fazla kilolardannn yağlardan biran önce kurtulalım inşallahhh:13::13::13::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kız özledik güzel mesajlarını valla:16::16::16:

hayırlısı bakalım,son durumlar böle ama karralar değişir mi bilemicem.
sen bebişin olunca girmezsinde şimdi.
biz yoliyle hamile diyeti yaparızzzz artık,
belkimm kukimde katılır araamıza,1 yılını doldurmuş olacak ya:34:

hee 2012 de faaliyet var evlerde:27::27::27::27:
bizim ev
famirtoların evi
kukilerin evi
:60::60::60::60:

Evet cnm ingiltereye gittim bu sefer:))) herkes fast food yiyo bide hardal koyuyolar iğrenç bişi o zaten etli bişi yememeye çalıştım hep :( domuz eti vardır diye. 168 boyum cnm kilom az ama balıketliyim kaybolmayan bi yanaklarım var onlar nasıl ericek hiç bi bilgim yok bilgisi olan litfenn paylaşsın ayrıca kollar ve bacak kalınlıgı içinne öneriyorsunuz :D güzelll önerilerinize ihtiyacım var :(

aslında boyuna göre 55 gayet normal canım yaa. kg verecem diye kasıcana sporla düzeltebilirsin o bıngıldak yerleri. bu benim fikrim tabi sen daha gençsin ya daha ince olayım diyeblirisin:26:

yaw yolandam bu anksiyete bozukluğu tam olarak ne ki sen bilirsin.. ben o tıp dilinden bişey anlamıyorum netten okudum ama :27: kullandığım ilaçlarda bu kelime hep geçiyor.[/FONT][/COLOR]

ben neden daha iyi bileyim ki yavrum bende netten okudum.:27::27:
aksiyete adı üstünde endişe bozukluğu. devamlı hep kötü bişi olucak diye beklersin kendi kendine kurar kuruntu yaparsın benim gibi yurtdışında beş parasız kalmışsın gibi rüyalar görürsün ki benim de en büyük korkularımdanmış demek ki rüyama girdi.:53::53: başka saçma sapan rüyalarda görüyorum ben bahse değmez. işte anksiyete buuu.:34::34:
26 yaşında ilk aşkımı yaşamıştım o hayvan yüzünden dengem alt üst olmuştu :52:o zaman doktora gittiğimde bana bu teşhisi koymuştu hala arada yokluyo işte bu ara da nüksetti biraz kafamı dağıtmam şart iş güç eşimin yokluğu siz hariç asosyal olmam ot gibi yaşamam bunların sebebi oldu sanırım :27::27:

herkese afiyet lsun diyorum tüüm m yedıklerı için bende kac saatır kalka otura geçmişi okudum ancak geldım alıntı yapamdımmm:43: hatırladıgım kadarıyla muhabbete dahıl olcammm:82:

famircim aksam yedıgım gullac sondu bugun tatlım yok ve bugunden bıle hafıfledım yanı allhtan eşim almaz sanslıyım yani. bide o sevse ben hıc hayır demem:52: oructa ınsan tatlı istiyo bi kac lokma yemendende bişi olmaz ramazan sonu dengelıycez:27:

hugocum gullac cokkk guzel yaa ben gullacı ıslatıp arasına kuru ıncır ve fındıklı karısım döküp sarıyorum rulo seklınde ve gul seklı verıp hooop tepsiye diziyorum mükemmel oluyoo:24:

bu arada famircım 2012 yaza bende bebek yapayı düşünüyorummm:49: baharda dogması için mart gibi balık olsun istıyorum da

nilicim bende 2 gundur canımı sıkıyorum olur olmadık seye dun gece agladım eşimle konuştuk falan sabah yıne tartıştık yıne agladım sonra gectı sende ıcını ferah tut tatlım kader de ne varsa onu yasıyoruz bak ne guzel bır cocugun var olumsuz dusunme:34:
abin içinde dua etcemm

yolicim sana dukanın kıtabını sormustum özelde cevap vermedın gelmedı galıba msj ramazan sonu bende yapım dıyoruımmhangı kıtabı alsam canım ya:63:

baska bişi gelmiyo aklıma :54: herkesii

bi tek çorba mı içtin,kukim görmesin:82:

evt cnm sadece çorba ve 1 dilim ekmek yedim.bugün cnm pek bişiy istemiyo midem şiş regli olucam ondan sanırım.benim gözüm öleee tatlılarda:27::53::82:evt kukim görürse kesin fırçalr.ama napsın oda iyilimiz yapıyo naparsa :26::69:

bu arada biletimi aldım bu akşam izmirrrr yolcusuyum:10::10::10:
bekle beni izmir geliyorummm:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X