istiyosan iç bariim nidek :97:
iç o zaman.
ama dengelem denen şeyi artık öğrendin.
bunu içince gün içinde yediklerine daha bir dikkat edeceksin.
bak kelle dedin canım işkembe istedi..
hamile olmasakda oruçlu adama yapılır mı kız bu..
akşam işkembeci avına çıksam iyi olcak
yada kokareç yimeye mi gitsek
iç o zaman.
cevizim vardı yeni bitti.kızımla ortak yiyince birde güllaçta kullanınca bitti.eşim alacağını söyledi ama bakalım nezaman kısmet olur..canım gerçekten meyve yiyince hiç canım tatlı çekmiyor.eşim dün eve içi fıstık dolu tatlı getirmişti halka tatlıda vardı ama canım tadına bile bakmak istemedi.çünkü incir yemiştim.tüm tatlı olayını aldı gitti..
cevizim vardı yeni bitti.kızımla ortak yiyince birde güllaçta kullanınca bitti.eşim alacağını söyledi ama bakalım nezaman kısmet olur..canım gerçekten meyve yiyince hiç canım tatlı çekmiyor.eşim dün eve içi fıstık dolu tatlı getirmişti halka tatlıda vardı ama canım tadına bile bakmak istemedi.çünkü incir yemiştim.tüm tatlı olayını aldı gitti..
benim canımda hamburger istiyor kaç gündür ama yememek için zor tutuyorum kendimi.eşimde oruçlu olunca hadi gidelim diyemiyorum çünkü ona adam gibi bir yemek lazım....geçen aşağı yukarı yemişlililer diye filimde kız hamburgercide böyle patatesleri ketçaba banıp banıp hüpletiyordu öyle yiyesim geldiki...işte ayıma göre biraz fazla kilo aldığım için bunu dengelemem lazım daha sonra yerim inşallah...iç o zaman.
ama sende bana yaptın aynını simdiiikokorec midye kellee.. ölcem gitcem kokoec kat_i yasak midye yasak aslında kelle de sakat at yani yasak emmee tane yemiyorum nasılsa diye yuttum onu
benim canımda hamburger istiyor kaç gündür ama yememek için zor tutuyorum kendimi.eşimde oruçlu olunca hadi gidelim diyemiyorum çünkü ona adam gibi bir yemek lazım....geçen aşağı yukarı yemişlililer diye filimde kız hamburgercide böyle patatesleri ketçaba banıp banıp hüpletiyordu öyle yiyesim geldiki...işte ayıma göre biraz fazla kilo aldığım için bunu dengelemem lazım daha sonra yerim inşallah...
eşin ramazan diyemi alıyor yoksa senin için mi.
offf benim eşimde abartmış durumda hergün evde tatlı var.
lhiç yeemdiğim kadar tatlı yer oldum
bide ben şerbetli ttalı sevmem ona rağmen nası hüplettiğimi anlamıyorum yawww.
söyle barim almasın,ben söylüyorum ama dinlemiyor,sen yeme diyo.
sanki dimekle oluyo
işin kötüsü kızımıda alıştırıyorrr.
daha önce sağlıklı hamburger fırında patates filan nasıl yaparız bahsettik öyle yapsana sende sağlıklı hamburgerini kendin yap yanındada patatesini yap hafta sonu afiyetle yee
öle mi oldu
amanin bu akıma başkaları da kapılmadan konuyu kapatalım barik:86:
meyve yendiğinde vücudun şeker ihtiyacı karşılanıyo zaten eğer bende o gün meyve yemedimse canım tatlı ister
muhakkak yerim bitter filan
haa bu arada bitterde ye bebeciğin mutlu olur
neyse ben cıkıyoum kızlar aksam kayınvalidemle görümcemi yemege cagıdım. barbunyaa ve domatisli bulgurr yapıcimmayıcaaa bugünnn
_ 1 sepet ütü yapıcim
_davlumbazımı temizliyuciimm
_carsafları degiştiricciiimm
_dusakabinimi cifliyciimmm
bunun dısında süpürg ve vileda.. hadi bana kolay gelsin
halka tatlıyı kızım için alıyor benim içinde diğer tatlıları getiriyor.hergün tatlı istiyordu canım.ama meyve yiyince tatlıya gerek kalmadı.kendisi kilo verdi banada aldırmaya niyetli bence.
halka tatlıyı kızım için alıyor benim içinde diğer tatlıları getiriyor.hergün tatlı istiyordu canım.ama meyve yiyince tatlıya gerek kalmadı.kendisi kilo verdi banada aldırmaya niyetli bence.
ahngimizin eşi düşünceli acaba
seninki canın çekiyo diye çeşit çeşit tatlı getiriyo
benimkide canım çeker diye tatlı almıyo eve
alsada hemen mutfağa saklıyo çikolatalarını gizlice yiyo veya banada bitter çikolata alıyo
geçen gün yolda arabada yeriz diye kendine çikolata gofret cola almış banada bitter çikolata almış yanınada yüzde yüz karaüzümsuyu almışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?