60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ara yapmadıım pek akşam 2 paket eti gofreto almış gelmişş
birinide sana aldım dedii ben istemem dediim
evdede meyve bitmişş 1 tane kalmış yemedi ben yiyeyim diye normalde çok meyve yer
şerbetli tatlı hiç yapmadım istemedi sıcakta ama sütlü tatlı filan yaptımm
güllaçtan artan dövülmüş cevizim var yarın çikolatalı browni yapıcam
baklava almış az ye diyo ama canım istemedi yemediim ama istese 1 dilim yeriim göz hakkı
hafta sonu çok güzel dondurma yapan bi yer var orda sade dondurma yedim külahta
birde evde devamlı bitter çikolatayla esmer un bulundur dedi diyetisyenim canın çektimi hamurişi yaparsın dedii
tatlı istedimide biraz bitter yiyorum
meyve yemedimse canım tatlı ister ama yedimse istemez
öyle bir hararet basıyoki gün içinde ne içsem kesmez meyve yesem geçiyoo

ben geldimm napıyonuz bakemmm.anca bitti işlerim.öğle yemeğimide yedim
öğle yimeğem
1,5 orta boy ızgara tavuk göğsü
bol salata
ardından şekersiz türk kahvesi ve 1 hurma,limonlu soda

Maşallah nazar değmesin ama imrendim valla ..
teşekkür ederim canım benim.inşallah değmez canım bize çok değer çünkü.çok büyük kavgalarda ettik çünkü o yüzden çok korkar oldum...
ne güzel eşin hatırlıyor.ben eşime regli oldum desem hep derki daha geçen gün olmuştun.hep geçenlerde oluyorumda o geçen aydı işte derim...evet çizgi filimlerin çok etkisi oluyor.benim kız da konuşmalarının çoğunu calliu dan öğrendi...süperler gerçekten.

canım benim bende bunu bildiğim için dün sadece hepsinin tadına baktım.gerçekten zor oluyor.lezzetlide oluyor ama ne yapalım biryerden başlamak lazım.biz evde yaparken kuyruk kullanmayız.kıyma et ne olursa hep yağsızından alırız..gayette güzel oluyor...urfada genç kızlar genelde zayıf ama evli çocukluları görmeyin sakın.en az 75-80 kg çünkü kendilerini çocukta salıyorlar bir dahada toparlayamıyorlar...

gittim acık alısveriş yaptım gelldim. dönüşte esim aldı ama cok kötü oldum yaf:26::26::26: nefes nefese kaldıgım yetmiyo bide terliyorum bideee bidee agırlık cöküyo üstüme 25 dk yatayım sonra kosaraktan işimi yaparım. iftara kadan yetişirim heralde:97::97::97:

dimek ki eşin tatlı alıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

ben geldimm napıyonuz bakemmm.anca bitti işlerim.öğle yemeğimide yedim
öğle yimeğem
1,5 orta boy ızgara tavuk göğsü
bol salata
ardından şekersiz türk kahvesi ve 1 hurma,limonlu soda
hoş geldin canım benim afiyet olsun....
maşşlalhhhhh cimimed eşine deee 41 kereeee tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız söleme nazar dğer kızzzzzz

aman nazar değmesin değdimi biz kötü oluyoruz...

hoş geldin canım benim afiyet olsun....

aman nazar değmesin değdimi biz kötü oluyoruz...

hoşbulduk cnm teşekkür ederimm.bizde nazar çok oluyoruz ne zaman bi gezmeye gitsek bi dışarı çıksak eve geldikmi olur olmaz şeyden tertışırız kesin nazar olduk deriz.allah kem gözlerden saklasın..

dimek ki eşin tatlı alıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

arada alıyoo
bazende ben alıyorum baklava sever kıyamıyorum alıyoruum
ahh işte aslan burcuyuz çok merhametliyiz sevdiklerimize naapakk nideek :97:

aferimm
hep böyle oll canıımm

teşekkür ederim..inşallah olacağım canım benim.ahanda eşim aradı akşama iftara davetliymişiz...kayınvalidem geldi onu davet ediyorlar işte kibarlıktan arada bizide çıkarıyorlar uyanıklar...neyse yemek yapmayacağım sonuçta gerçi evde yemeğim evel günden duruyordu dökmek olmazdı bu gün yerdk ama bugünde yenmezse dökerim mecburen.tepsi kebabı yapmıştım..hugocuğum kızacaksın ama yağsız kıyma kullandım çok az sıvı yağ kullandım.içine domates koyunca hafifte içinde suyunu bırakmıştı gayet güzel olmuştu...malesef dökeceğim...

geçen iftara gitmiştik eşimin dayısına. menü şu idi
mercimek çorba salata etli türlü ve nohutlu mantı idi
tatlıda vardı
nohutlu mantı hamur mantısıydı tavuklu
ben çorba türlü ekmek salata yediim
millet mantıya saldırdı hatta mantı yemek için çorbayı türlüyü az yediler
türlü hafiftii az yağlıydı kızartma değildi tam benlikti yanii
bu yüzden millet mantıya yüklendi
ben tattım sadece
birde diyorlar sen hamilesin mantı ye diyee
ne işe yarıcakk mantıı dedim
eltidee bakıyo yüzümee mantıları lüpletirkenn
bu yıl hiç anlaşamadıık nedensee
hiç hoşlanmadı benden
iş konuşuyoduk dayımla diyoki seni işe almadılar diyoo
sonra daha öncede seniin bölümün değer görmüyo dediiydii
bu sene hamile olduğum halde kendinden zayıf görünce kıskandı acuuk
saçlarımda sarı gölgelerim vardı ertesi günü saçlarını platin sarıya boyatmışş
ten rengi eğey esmerr platin saçta bi yakışmışki sormayıın
zaten hemen koyuya boyattı ertesi günü
o değilde üzüldüğüm bişey oldu
ev temizlemiştim bu meraktan geldi bakmaya çatlar çünkü
baktı baktı burun kıvırdıı
sankii saraydan çıkma kendii
o zaman kızdım işte
birde diyoo sonra burdakii evler ucuz diyo bende şu fiyat deyince şaşırdıı
hee burda 50 bin liraya evlerr çok ucuz gerçektendee
bide diyoo ben senin evini küçğmsemiyorum diyoo güldüm yüzüne anlasın diyee
tüm gün uyuduu yine ramazanda
yakında gidiyo çok şükürr
çocukları seviyorum ama

kalkıp yemek yapmıyo çocuklara çocuklar tüm gün hamburger ekmeğine tostla duruyo nesguik yiyo süte karıştırıp ve ekmeğe çikolata sürüp yiyo
yemek yemiyo çocuklarr

patlıcanımda kıymamda var yarından sonra bende yapayım gayet sağlıklı görünüyoo
lezzetide çok güzeldirr

aman canım nede kıskançmış şimdi sen fit bir bayan olunca oda çekememiştir.nerden vursam bunu demiştir...aman sen hiç takmasaydın.kendieksiğini sende kapatmaya çalışmış aklınca..
yazık o çocuklara obez olacaklar .ben diyetteyken bile kızma neler yapardım neler.iyi beslensin diye...

aman canım nede kıskançmış şimdi sen fit bir bayan olunca oda çekememiştir.nerden vursam bunu demiştir...aman sen hiç takmasaydın.kendieksiğini sende kapatmaya çalışmış aklınca..
yazık o çocuklara obez olacaklar .ben diyetteyken bile kızma neler yapardım neler.iyi beslensin diye...

patlıcanımda kıymamda var yarından sonra bende yapayım gayet sağlıklı görünüyoo
lezzetide çok güzeldirr
ama ben soğan salça felan koymuyorum tadı bozuluyor.ben sadece karabiber,tuz.bir adet domates ve 1 adet biberi minik minik doğruyorum kıymasına okadar.ortasınada domates.okadar gayet lezzetli denemeni tavsiye ederim...

onlar sorun değilde ev mevzusu üzdü benii
az paraya almadı babam o evi bize
para kolay kazanılmıyoo
üstelik çok şirin sevimli buluyorum evimi pembe filan çok hoşuma gidiyoo
zaten eşimin iş arkadaşıda burda oturuyodu onlarında bebeği olacakmış çanakkalede yaşayalım bebek için daha iyi demişler ev aradılar bizim apartmanda boş daire vardı söyledik orayı tuttular 500 liraya
kendide mütaitin yaptığı evde oturuyo
sankim ankarada kızılayda oturuyo
keçiörende oturuyomuş görmedim hiç nasıl bi yer ama bizim elti hiçbir yeri beyenmez olmuşş

ama ben soğan salça felan koymuyorum tadı bozuluyor.ben sadece karabiber,tuz.bir adet domates ve 1 adet biberi minik minik doğruyorum kıymasına okadar.ortasınada domates.okadar gayet lezzetli denemeni tavsiye ederim...

ssen tam kebaplık yapıyosun o zaman kuruk yağıda olsa süper olurmuştuu
en son kuyruk yağlı kebap yapmıştım bi kere kasap ayırıyodu kuyruk yağını bana çünkü benden başka isteyen olmazdı burda bilmiyorlar
eşim iskenderunda yaşamış biliyo kebabın iyisini
yapmıştım beyenmişti bende yediim sonra çıkarttım 3 gün midemden yemek yiyemediim kuyruk yağı mahvettiydi benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…