60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim allah mükafatını verecek.emin ol siz böyle gayretli oldukça..

canım benim dediğin gibi kredinin de etkisi çok fazlaydı.ama şimdi ödemeye başladılar.bir aksilik çıkmaz inşallah.moralimi bozmamaya çalışıyorum çünkü moral dedğin gibi önemli.allah bu güzel müberek günlerde elbet sesimizi duyacak bizlerede yardım edecektir.ben eşimin işten çıkmasından çok eşim çok sessizleşiyor içine kapanıyor hemen.ağzından söz duymak imkazsızlaşıyor.bu beni üzüyor.evde neşe felan kalmıyor böyle oluncada..

tabiki üzülüyo napsın kolay değil
benimkide dün dedi sen öğretmen olsaydın işi bırakırdım 1 yıl otuurur kpss çalışırdım evde alırdım 90 ı girerdim giiren arkadaşlarım öyle girdi dedi
bende keşke dedim keşke öyle olabilseydim dedim sonra hemen benim o kadar çalışmama gerek yok geçen sene işin zor kısmını hallettim bu yıl tekrar oluyo dedi
çok şükür öyle oluyo onun için
geçen sene çok çalıştı şimdi rahat ediyo kolay geliyo
beraber çalışıyoruz
bizim sınav 2 yılda bir oluyo geçen sene oldu kopya derken düştü puanlar
bu yıl yok seneye var
çok sıkı hazırlansam seneye yetişirim ancak ne kadar arkeolog alırlar meçhul belli değil hadi almadılar hopp 2 yıl daha bekle yaş 32 olacak
4 yıl beklemiş olucam hemde o kadar çalış insana koyuyo
gezmek tozmak varken sen çalış işe gireme kolay değil
bari 4 yıl okuyayımda öğretmen olayım evde okula yakın 2. öğretim okuyayım eşimde çok istiyo ailemde çok istiyo
bende çok istiyorum

maşallah nugiim nuri kantarın filmine döndü valla :1:
yani yazlığa gidiyo kafa dinlemeyede duyan geliyo duyan geliyo evde yer kalmıyoda bahçede yatıyorlarya ona döndüü :86:

:1:valla canım şimdi annemle alt üst oturuyoruz karşı binamızdada annannemin evi var.annannemi yazları konyaya teyzemin yanına gönderiyoruz burası sıcak oluyor diye .4 ay teyzem bakar konyada sonrada kışında annem bakar.yazları evi boş olduğundan eniştemin akrabası yada abimin arkadaşları gelir kalırlar annannemin evinde daha doğrusu kimin tanıdıkları varsa gelir kalır nenemin evinde.şimdi teyzemin kızının eşi ve teyzemin oğlu eşimle iyi anlaştıkları ve kafa dengi oldukları için bizde kalacaklar diğer kızıda bizde kalmıştı geçen haftalarda .birde cuma günü abim geliyomuş anneme eşi ve çocuklarıyla :1: bu arada bayramda abimin arkadaşı gelecekmiş eşi ve çocuklarıyla annannemin evinde kalacaklar tabiki :1: valla benim bile kafam karıştı haa :60:

:1:valla canım şimdi annemle alt üst oturuyoruz karşı binamızdada annannemin evi var.annannemi yazları konyaya teyzemin yanına gönderiyoruz burası sıcak oluyor diye .4 ay teyzem bakar konyada sonrada kışında annem bakar.yazları evi boş olduğundan eniştemin akrabası yada abimin arkadaşları gelir kalırlar annannemin evinde daha doğrusu kimin tanıdıkları varsa gelir kalır nenemin evinde.şimdi teyzemin kızının eşi ve teyzemin oğlu eşimle iyi anlaştıkları ve kafa dengi oldukları için bizde kalacaklar diğer kızıda bizde kalmıştı geçen haftalarda .birde cuma günü abim geliyomuş anneme eşi ve çocuklarıyla :1: bu arada bayramda abimin arkadaşı gelecekmiş eşi ve çocuklarıyla annannemin evinde kalacaklar tabiki :1: valla benim bile kafam karıştı haa :60:

tam nuri kantarlık olmuş valla :60:
boş evi duyan geliyo :60:

tabiki üzülüyo napsın kolay değil
benimkide dün dedi sen öğretmen olsaydın işi bırakırdım 1 yıl otuurur kpss çalışırdım evde alırdım 90 ı girerdim giiren arkadaşlarım öyle girdi dedi
bende keşke dedim keşke öyle olabilseydim dedim sonra hemen benim o kadar çalışmama gerek yok geçen sene işin zor kısmını hallettim bu yıl tekrar oluyo dedi
çok şükür öyle oluyo onun için
geçen sene çok çalıştı şimdi rahat ediyo kolay geliyo
beraber çalışıyoruz
bizim sınav 2 yılda bir oluyo geçen sene oldu kopya derken düştü puanlar
bu yıl yok seneye var
çok sıkı hazırlansam seneye yetişirim ancak ne kadar arkeolog alırlar meçhul belli değil hadi almadılar hopp 2 yıl daha bekle yaş 32 olacak
4 yıl beklemiş olucam hemde o kadar çalış insana koyuyo
gezmek tozmak varken sen çalış işe gireme kolay değil
bari 4 yıl okuyayımda öğretmen olayım evde okula yakın 2. öğretim okuyayım eşimde çok istiyo ailemde çok istiyo
bende çok istiyorum

dediğin gibi aynen.benim kayınbabamlar dükkanı kapatıp mardine gittiklerinde eşim 4 ay işsiz kalmıştı çok zordu onun için aç değildik açıkta değildik.ama erkeği burda etkiliyor.birde evde kıza bakıyordu.çok zordu onun için.allahtan ben çalışıyorum maaşımız bize yeter sıkıntı yok bakalım hayırlısı.elbet iş bulacaktır.er geç olacak.o üzülmesinde yeterli...bende sende öğretmenliğin üzerie yoğunlaş bence en mantıklısı o çünkü.allah eşinede sanada kolaylık versin.

dediğin gibi aynen.benim kayınbabamlar dükkanı kapatıp mardine gittiklerinde eşim 4 ay işsiz kalmıştı çok zordu onun için aç değildik açıkta değildik.ama erkeği burda etkiliyor.birde evde kıza bakıyordu.çok zordu onun için.allahtan ben çalışıyorum maaşımız bize yeter sıkıntı yok bakalım hayırlısı.elbet iş bulacaktır.er geç olacak.o üzülmesinde yeterli...bende sende öğretmenliğin üzerie yoğunlaş bence en mantıklısı o çünkü.allah eşinede sanada kolaylık versin.

evet tatlım öğretmen olmak için çalışıyorum biraz sıkıntı olabilir okul ev çocuk ama olsun 4 yıl şunun şurasında herşey çocuk için daha rahat olsun diye
daha huzurlu olmak için
eşim devlete girerse izni çok olacak kafası rahat edecek
biliyomusun burdan uzaklaşmak bile bize iyi gelecek :97:
bazı insanlar hayatı gerçekten zorlaştırıyo
eşimin işi zor 1 gün izni var kaç işçiyi idare ediyo
bir gün izindede gezmek rahat olmak istiyo ilgisizlikle suçlanıyo
kayınvalide devamlı bir gün izinde ailemle geçireyim demez gezme düşünürsünüz diyoo
çok zor çok
hele hamilelikte iyice büyüyo gözümde :97:
aklıma geliyo huzursuz oluyorum
akşamları okula giderim gündüz bebeğimle ilgilenirim günler geçer giderr
kimsede sen aylaksın gel diyemez bana güvenemezz

günaydınn herkesee
sabah kahvaltım
öncesinde 1 tatlımkaşığı harnup pekmezi
1 bardak ılık su,daha sonra
1 bardak şekersiz çay
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 tnse domates,1 tane salatalık
ucundan tahin pekmez
ara
yeşil çay ve activa

günaydınn herkesee
sabah kahvaltım
öncesinde 1 tatlımkaşığı harnup pekmezi
1 bardak ılık su,daha sonra
1 bardak şekersiz çay
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 tnse domates,1 tane salatalık
ucundan tahin pekmez
ara
yeşil çay ve activa

afiyet olsun bebişim :9:
bebiklerin nasıl oldu iyilermi

dün güya ağda yapacaktım ama malesef patlıcan oy biber oy ipe diz derken yoruldum kaldı bugüne
bugün yapmam lazım
sonra görüşürük kızlar ağdamı yapayım geleyim
beni çok özleyin çokkk :52: :52:

saol teşekkürler bebikimm:1:allaha şükür eskisine göre biraz daha iyiler ama tam iyileşmediler öksürük ve birazda hırıltı var sanırım bronşitler.bakalım tekrar aydına giderken doktora götürcez o nediycek.

canım sana bi tavsiye geceleri yatmadan önce 1 bardak ballı süt içir yatır 1-2 aya bronşit filan kalmaz
annem beni öyle kurtarmıştıı
sende dene istersen zararı olmaz

evet tatlım öğretmen olmak için çalışıyorum biraz sıkıntı olabilir okul ev çocuk ama olsun 4 yıl şunun şurasında herşey çocuk için daha rahat olsun diye
daha huzurlu olmak için
eşim devlete girerse izni çok olacak kafası rahat edecek
biliyomusun burdan uzaklaşmak bile bize iyi gelecek :97:
bazı insanlar hayatı gerçekten zorlaştırıyo
eşimin işi zor 1 gün izni var kaç işçiyi idare ediyo
bir gün izindede gezmek rahat olmak istiyo ilgisizlikle suçlanıyo
kayınvalide devamlı bir gün izinde ailemle geçireyim demez gezme düşünürsünüz diyoo
çok zor çok
hele hamilelikte iyice büyüyo gözümde :97:
aklıma geliyo huzursuz oluyorum
akşamları okula giderim gündüz bebeğimle ilgilenirim günler geçer giderr
kimsede sen aylaksın gel diyemez bana güvenemezz

evet canım ya dediğin gibi herşey çocuklarımız için hiçbirşey geç değil.benim eşim benimle evlenmek istediğinde ailesi çalıştığım için karşı çıkmıştı.özellikle en büyük abisi.eşim ben seviyorum alacağım diyince birşey yapamadılar istediler artık.ama evlendik işte abisi nikahada düğünede gelmedi.istenmeyen gelindim hep onun için ilk defa bu yıl konuştuk.oda bu kredi meselesi yüzünden.kayınbabam onun için çekmişti ben yatıracağım gelin demişti kaynım.ama yatırmadı.kredi çekerken hiç gelin çalışmasın demiyorlardı.allahtan gelin var dediler.aile sorunları bitmiyor hiç bir zaman.benim kızıma kayınvalidem bakarken eşim gelirdi canı sıkkın gibi davranırdı bazen hadi kalk eve gidelim derdi.kayınvalidemde ses etmezdi.ama biz ordan çıkar yemeğe dışarı çıkardık kızımızı parka götürürdük.çünkü gideceğimizi söylesek hemen benimde canım sıkılıyor bekleyin geleyim derdi.her seferinde gelirdi.bazen bizde işte yanlız kalmak için bazı numaralar çekmek zorunda kalırdık.eşim sevgililer gününde bana yüzük almıştı.takmamı istemiyordu.eltimin eşi birşey almamış diye.neyse 3 ay kadar süre takmadım.eltim sorduğunda vardı deim ama o ne yaptı kocası sevgililer gününde almış dedi.madem söyleyecektin ben neden 3 ay takmadım dedi güldü.anneler gününde eşim ona birşey almayıncada tabi çekemedi.eskiden bir biz vardık şimdi eşler geldi bizi unuttu dedi.o yüzden nispet niyetine söyledi.

günaydın kızlar. spora başladım. uff cok ara vermiştim diyete. spor yapparken yemek yenilmiyorç. bu aralar stresliyim biraz. ama gidecek kilolar. hepinizi özellikle hogucugu cok özledim:)

canım sana bi tavsiye geceleri yatmadan önce 1 bardak ballı süt içir yatır 1-2 aya bronşit filan kalmaz
annem beni öyle kurtarmıştıı
sende dene istersen zararı olmaz

benimkiler süt içmiyor cnm emziriyorum ya.ama genede deniycem belkim içerler.tavsiyen için teşekkürler cnm benim.:16:

günaydın kızlar. spora başladım. uff cok ara vermiştim diyete. spor yapparken yemek yenilmiyorç. bu aralar stresliyim biraz. ama gidecek kilolar. hepinizi özellikle hogucugu cok özledim:)

ahhh cnm hoşgeldinn nerelerdeydin sen?:16::16::16::16: neler yaptın kilo aldınmı?
kaç kilosun şu an.?
bak bunbdan sonra bizi boşlamak yok hergün beklioruz senii. bizde seni özledikkk:16:

ben geldiimmm:3::3::3:
bugün bayyaaaa bi işim var yavaş yavaş hazırlık yapıorum bayramda memlkete gidicez ordanda ben yerleşicem yerime artık. dün çantalarımı ve kıyafetlerimi hazırladım bugünde ayakkabı bi kaç hırka vs. koycam.
saçlarıma kat attrcam. sonra dün aldığım pantolonun paçasını yaptrcam terziye gidicem . götrceğim evrakları ayarlıycam.
marketten bi kaç sebze almam gerek. bikaç gömlek ütülemem gerek kocişe. bide akşama yemek yapmam gerek.biraz var ama.
medical ciye gidip sıcak su torbası almma gerek.sanırım bu kadar akşama kadar uğraşırım artık.
arada uğrarım size.
cimcimecim her şerde bi hayr vardır.üzülme belki daha iyi bir işe girer cnm eşin. kızınada çok geçmiş olsun.

nugimm bol misafirli günler seni beklio valla benmde kafam karıştı kim kimde kalacak kim kimle yatacak:60::60::60::60:

fambık yok yinee:59:yecalenin işi varmış. yine bugün sen ben bizim oğlan kalacağız anlaşılan.
herkrse sevgiler öpüldünüzzzz:54::54::54::54::54::54:

dün güya ağda yapacaktım ama malesef patlıcan oy biber oy ipe diz derken yoruldum kaldı bugüne
bugün yapmam lazım
sonra görüşürük kızlar ağdamı yapayım geleyim
beni çok özleyin çokkk :52: :52:

ohhh hugocuuummm parlayıp gelcenn tertemizzzz ohh miss misss..
tüylerden kurtulduktan sonra o duyguyu yaşamak süper bişiiii :21::21::21::21::21:

arkadaşlar evlenirken 58 kiloydum ki o bile fazlaydı bana boyu 1.63 25 yaşındayım. Evleneli 1 yıl oldu 68lere kadar çıktım şimdi 65 kiloyum zayıflamak istiyorum ama oturarak çalıştığım bir işim var. üst kısmım pek yok ama kalçalarım geniş kilo vermek istiyorum ideal kilom bence 55-56 en az on kilo vermem lazım birlikte birbirimizi gaza getirirek zayıflarız belki:)

canlarım öğlenden önce ara yapmayı unuttum.öğlen yemeğim:
1 kepçe çorba.
1 kepçe postana salata,
200 ml ayrani
2 kaşık pilav üzerindede 1 kaşık kadar haşlama et,
1 küçük sandiviç ekmek,

ben geldiimmm:3::3::3:
bugün bayyaaaa bi işim var yavaş yavaş hazırlık yapıorum bayramda memlkete gidicez ordanda ben yerleşicem yerime artık. dün çantalarımı ve kıyafetlerimi hazırladım bugünde ayakkabı bi kaç hırka vs. koycam.
saçlarıma kat attrcam. sonra dün aldığım pantolonun paçasını yaptrcam terziye gidicem . götrceğim evrakları ayarlıycam.
marketten bi kaç sebze almam gerek. bikaç gömlek ütülemem gerek kocişe. bide akşama yemek yapmam gerek.biraz var ama.
medical ciye gidip sıcak su torbası almma gerek.sanırım bu kadar akşama kadar uğraşırım artık.
arada uğrarım size.
cimcimecim her şerde bi hayr vardır.üzülme belki daha iyi bir işe girer cnm eşin. kızınada çok geçmiş olsun.

nugimm bol misafirli günler seni beklio valla benmde kafam karıştı kim kimde kalacak kim kimle yatacak:60::60::60::60:

fambık yok yinee:59:yecalenin işi varmış. yine bugün sen ben bizim oğlan kalacağız anlaşılan.
herkrse sevgiler öpüldünüzzzz:54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin canım benim allah kolaylık versin..sen ayın 2 sinde başlayacağını söylemiştin bence ama resmi tatil değilmi o tarih canım.inşallah dediğin gibi olur herşey yoluna girer...

Back
X