60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zayıflama yolunda emin adımlarla ilerleyen gençlik! Ben kaçıyorum. İki gündür İngilizce çalışıyorum da kendi çapımda, söylemesi ayıp. Devam edeyim ben. Size keyifli sohbetler, dertleşmeler, iç dökmeler..
Öpüldünüz :68::71::71:

hadi bakem kolay gelsin sana :9:

ne kadar az kalmışşş...
biz senle görşemicez mi yaniiii.....
bende bayram tatilinde ve bayram sonrası hafta iiznliyim..
yaklaşık 15 gün olmucam..
sen o zmana kadar interneti almış ollursun di mi girersin yine...

kalanço burda olsa ne olurkii seniburda görenmi var :63:

ne kadar az kalmışşş...
biz senle görşemicez mi yaniiii.....
bende bayram tatilinde ve bayram sonrası hafta iiznliyim..
yaklaşık 15 gün olmucam..
sen o zmana kadar interneti almış ollursun di mi girersin yine...

evet cnm çok az kaldı.inşallah almış olurum .gidergitmez evi eşyaları herşeyi ayarlıycaz inşallah internet başvurumuda yaparım heralde 1 haftada fln bağlanır:26:

selammmmm kızlaaarrrr... doktora gittim bugünn.yarım saatlik bosuna bir ugrass.. gittim tatlı yedim yürüdüm geldimm tekrarr baktıkk ama cocugum kafa üstüü ve hiçç dönmedi.. ne kadar inatcı bi bebek dedii.. o kadar dürtmeye sallamaya öksürmeyee hiçç istifini bozmadıı.. sadece kolunu bacagınıı salııyo. hadi be cocummm bakk igne almadık sana daha dedimm.. elini kaldırdıı bana sıpamm ne demekk istediysee:60::60: aynıı pozisyonda durdduu doktor da yapıcak bişi yok artıkk cokk ygrastıkk öyle birr pozisyona sabitlenmişş ki hiçbi yerdenn göremiyoruz dedi. ben hiçç kilo almamısımm ama o 170 gr olmus. boyu da 15 cm olmus dedi. bu da cocugummm

Eki Görüntüle 246584 inatcııı sıpammm benimmm aynenn böle duruoo 3 seferdirr

selammmmm kızlaaarrrr... doktora gittim bugünn.yarım saatlik bosuna bir ugrass.. gittim tatlı yedim yürüdüm geldimm tekrarr baktıkk ama cocugum kafa üstüü ve hiçç dönmedi.. ne kadar inatcı bi bebek dedii.. o kadar dürtmeye sallamaya öksürmeyee hiçç istifini bozmadıı.. sadece kolunu bacagınıı salııyo. hadi be cocummm bakk igne almadık sana daha dedimm.. elini kaldırdıı bana sıpamm ne demekk istediysee:60::60: aynıı pozisyonda durdduu doktor da yapıcak bişi yok artıkk cokk ygrastıkk öyle birr pozisyona sabitlenmişş ki hiçbi yerdenn göremiyoruz dedi. ben hiçç kilo almamısımm ama o 170 gr olmus. boyu da 15 cm olmus dedi. bu da cocugummm

boşuna uğraşmışınız ve erkek adamı rahatsız etmişiniz
doktora gerek yok
erkek o besbelli görmüyonmu ne kadar yakışıklı :52:

boşuna uğraşmışınız ve erkek adamı rahatsız etmişiniz
doktora gerek yok
erkek o besbelli görmüyonmu ne kadar yakışıklı :52:

bilmiyorumm kocişş herkesee kızz demiş bu seferr beni arıyolar kız mı die:1::1: bakalım belki yarın eski doktoruma giderim bi de o bakar.. erkekk mi bilmiorum ama haketten cok inatcımıss yaff.. kasıklarımm agrıyo dürtülmektenn .. yarım saatini aldık doktorun.. kadın da bayılcaktı ugrasırkenn:37::37: dürrtükce sıkılma ifadeleri yaptıı elinii basına götürdü kafayı salladı falan basımın belası mısınn der gibii:9::9::9: ayagınıı gösterdii uzattııı böölee.. bacakk arasındann baska heryerinii gördük sıpanınn ... neysee en azındann ben hiç kilo almamısımmmm amaa oo kocamann olmussss:27::27::27::27::27::27:

Hanımlar ben geldim tekrardan. En son mesajımdan şunları yedim
Ara: 1 bitki çayı, 1 salatalık, üzüm
akşam: 1 kase arpa şehriyeli sebze çorbası gibi bişey :37: 1 kase yoğurt, 1 kepek ekmeği.
sonra 1 dilim karpuz ve de salatalık yedim. Midem kazındı :D :52:

slm ben geldim.eşim evde yok arkadaşları ifatara davet etmişler.bende evde peynirli börek yaptım 2 dilim yedim..bu kadar.birde kayınvalidemker gelirse evim berbattı canım ağrıyordu ama ben mecburen evi temizledim evi yıkadım yıkayamadığım yerleride viladayla sildim.şimdi biraz dinlenip toz alacağım.kızacaksınız ama evim çok kötü olmuştu yaramazımız mahvediyor evi insanlar ben yokken gelirlerse evimi öyle görsünler istemedim..artık camlarımıda onlar geldikten sonra görümcemle sileriz.

bilmiyorumm kocişş herkesee kızz demiş bu seferr beni arıyolar kız mı die:1::1: bakalım belki yarın eski doktoruma giderim bi de o bakar.. erkekk mi bilmiorum ama haketten cok inatcımıss yaff.. kasıklarımm agrıyo dürtülmektenn .. yarım saatini aldık doktorun.. kadın da bayılcaktı ugrasırkenn:37::37: dürrtükce sıkılma ifadeleri yaptıı elinii basına götürdü kafayı salladı falan basımın belası mısınn der gibii:9::9::9: ayagınıı gösterdii uzattııı böölee.. bacakk arasındann baska heryerinii gördük sıpanınn ... neysee en azındann ben hiç kilo almamısımmmm amaa oo kocamann olmussss:27::27::27::27::27::27:

canım benim bebişini görmüşsün gözün aydın.seninkide benimki gibi inatçı çıktı desene gerçi benim doktorum tahmini söyledi.canım benim salıklı olsunda gerisi önemli değil elbet öğreneceğiz nereye kadar saklayacaklar kendilerini değilmi ama..

selam kızlar ben geldim.
aramda bir avuç beyaz leblebi yedim
1 tane yaş kayısı
1 bardak elmalı yeşil çay içtim
akşam meüm
6 kaşık yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim denge ekmeği
2 dilim karpuz
ardından
şekersiz türk kahvesi
limonlu soda
yatrken yeşil çay veye light süt içerim artık.

selam kızlar ben geldim.
aramda bir avuç beyaz leblebi yedim
1 tane yaş kayısı
1 bardak elmalı yeşil çay içtim
akşam meüm
6 kaşık yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim denge ekmeği
2 dilim karpuz
ardından
şekersiz türk kahvesi
limonlu soda
yatrken yeşil çay veye light süt içerim artık.

Ben ölürüm bunları yıyememki:1:

darısı başımıza ecrincim. :) sağlıkla büyüsün bebişin inşallah

amin cnm insallahh..:71::71::71:

canım benim bebişini görmüşsün gözün aydın.seninkide benimki gibi inatçı çıktı desene gerçi benim doktorum tahmini söyledi.canım benim salıklı olsunda gerisi önemli değil elbet öğreneceğiz nereye kadar saklayacaklar kendilerini değilmi ama..

saol balım .. ayy ögrensedimm keske bende alısveriş yapmak istiyorum:26::26:benim doktorumda öncesinde tahmin etmişti erkekk gibi görünüo dedi. ama bugünn hadi bakalım kesinleselim dedi demez olaydı.. kasıklarım agrıdı onu dürtmekten öksürmektenn.. degil düzz dönmekk capraz bile dönmedi yahu. sadece kolunu bacagını oynattı durdu.. doktoru da gerdi bence.. garibim cok ugrastı benle cok hevesliyim diye ama sıpam inatcı.. bu pozisyonda kalırsa ögrenemezmişiz.mutlaka dönmeliymiş :59: kayınvalidemm bugün konusuyo musun onunla dedi.. bende artık konusmuyom küstüm dedim:60::60::60:

amin cnm insallahh..:71::71::71:

saol balım .. ayy ögrensedimm keske bende alısveriş yapmak istiyorum:26::26:benim doktorumda öncesinde tahmin etmişti erkekk gibi görünüo dedi. ama bugünn hadi bakalım kesinleselim dedi demez olaydı.. kasıklarım agrıdı onu dürtmekten öksürmektenn.. degil düzz dönmekk capraz bile dönmedi yahu. sadece kolunu bacagını oynattı durdu.. doktoru da gerdi bence.. garibim cok ugrastı benle cok hevesliyim diye ama sıpam inatcı.. bu pozisyonda kalırsa ögrenemezmişiz.mutlaka dönmeliymiş :59: kayınvalidemm bugün konusuyo musun onunla dedi.. bende artık konusmuyom küstüm dedim:60::60::60:
canım senin çikoda benim bebiş gibi inatçı geçen gittiğimde tüm kordonu bacak arasına toplamıştı.ne yaptıysa göstermedi.ama kızdır kesin.diğer kızımdada benziyor demişti ve olduda.o yüzden eminim..bende bayram sonu hem anomali taraması için heö tetenoz aşısı için gideceğim tabi burada inatçı gösterirse onuda göreceğim allahın izniyle.bende öğrenince kesin hemen ilk hediye olarak ona birşeyler alacağım.

canımya baktım baktım ama bir türlü bebişinin görüntüsünden birşey anlamadım.eli kolu bacağı neresi ben hiç anlamadım.değişik bir utrason cihazıymış..

Back
X