Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtlar inecek az sonra buralara gene...ben kaçıyorum..
ama neden kaçıyon kurtlar bizi yerse...yaaaaaaaaa gerçekten bune sessizlik bugün hugocuk yok gelende bir bakıp gidiyor.üffffffff ya sıkıldım fazlasıyla.
kızlar merhaba yoğundum girdim baktım çıktım sadece nasılsınız gerçi pek kişi kalmamış.akşam sporumu yaptım yine 50 dk (balımmmmmmm)ycl nasılsın canım
Kızlar merhaba.. az önce mis gibi türk kahvemi içtim. sabah tartıldım 48.1 kg tarttı beni.. yarın bir daha tartılıcam yanlış mı doğru mu diyedün saçlarımı yaptırdım sarı tonunda gölge attırdım kaşlarımında rengini kırdılar saç - kaş uyumu olsun diye. o kadar değiştim ki dönüşte kardeşim yanımdan bana bakıp geçti beni tanımadı
![]()
işin kötüsü bende aynada kendimi tanıyamaz oldum kara kaşlarım oldu sarı :44: ne zaman düzelir bu durum ? gerçi bu değişiklik iyi oldu ne zamandır kendimi beğenmez olmuştum.. işte böyle cici kızlar biraz geçmişe bakayım..
![]()
Kızlar merhaba.. az önce mis gibi türk kahvemi içtim. sabah tartıldım 48.1 kg tarttı beni.. yarın bir daha tartılıcam yanlış mı doğru mu diyedün saçlarımı yaptırdım sarı tonunda gölge attırdım kaşlarımında rengini kırdılar saç - kaş uyumu olsun diye. o kadar değiştim ki dönüşte kardeşim yanımdan bana bakıp geçti beni tanımadı
![]()
işin kötüsü bende aynada kendimi tanıyamaz oldum kara kaşlarım oldu sarı :44: ne zaman düzelir bu durum ? gerçi bu değişiklik iyi oldu ne zamandır kendimi beğenmez olmuştum.. işte böyle cici kızlar biraz geçmişe bakayım..
![]()
hoşgeldin canım uzun zamandır görünmüyodun sen neler yaptın
çalışmaya devam cnm. yoğun olunca bakamıyorum fazla ama sizi de özledim valla. arada bakıcam artık. biraz düzene girdi işlerim şükür...
ramazan beni fena vurdu. ülser olmuşum oruç da mideme kalmış artık. izin verirse tutuyom vermezse tutamıom.
sen neler yapıosun
süpermiş ben de gelim sana madem :)))canım bende aynen devam çalışmaya antalyada oturunca sürekli misafir gelip gidiyo tatilciler yanibayramda yine iki aile gelecek misafir.bendede gastrit başlancıcı vardı kaç sene önce hatırlamıyorum ben bozmak durumunda kalmıştım orucu maalesef midem durutmuyordu çünkü. neyse hayırlısı olsun bakalım
kızlar ben şimdi çıkıyorum yarım saat sonra burdayım görüşmek üzere![]()
ben bugün çok kötüyüm...çok sancım var.birde kızımın akşam ateşi vardı düşürene kadar ayağı uğraştım.daha sonra tam uyuyacaktım davul çaldı uykum kaçtı.ondan sonra eşim geldi çok şaşırdım erken geldin dedim.öyle gerekti dedi.işi bırakmış.canım sıkıldı uyku tutmadı.bu sıkışıklıkta hiçte iyi olmadı.öfffff ya bütün aksilikler üstüstte gelecekya..daha sonra kızım uyandı öksürük krizi tuttu.akşamdan ayva yaprağı kaynatmıştım onuiçirdim.baktım olmuyor bu defa ilaç verdim.daha sonra eşim sıcak su kaynattı içsin boğazı yumuşar diye oda işe yaramadı.sonrada pekmez eritip içirdim.en son olarak havlu ısıtıp kotduk.onun üzerine biraz daha rahatladı.saat 6 da uyudu.bende 6 da uyudum 6: 45 te uyandım.şuan 45 dak.uykuyla duruyorum.birde eşim işten çıkıncada malum arabada yoktu dolmuşa binsem gene yolun yarısından çoğunu yürüyecektim o yüzden tamamını yürüdüm.40 dak.sürdü.şimdide kasıklarımda çok feci bir ağrı var.
neyse işte böyle
akşam menüm:
1 adet kuşbaşı etle yapılmış kaşarlı pide,
1 bardak meyve suyu,
3-4 kaşık salata,
sabah kahvaltım da:
yarım akşamdan kalan pideden yedim.
1 adet salatalık,
1 adet domates,
tünaydıııııııııııın herkese.kızlar çok mutluyum 62 yi gördüm çok şükür.yoliiii duydundumu canım 62 oldum 62:92:![]()
yaa bu yecale de hep böle yapıyii. bakip kaçıyii sora yok kurtlar incek filan.sen indiriyon kurtları
![]()
dimi cimicim valla bekçilik yapan biziz bugün kurtlara
kız valla bravo sen iyi sardın bu spora tebrik ederim aynen devam
canım yeni saçın hayırlı olsun güle güle diplerini getir. ben kaşlarımı kırdırtmıyorum kuaförlerin böle bi takıntıları var sadece inceltiyorum kırdırınca hoşlanmıyorum .. bu arada çabuk rengini atar kaşlar merak etme. benim de dibboyam geldi ( sarışınım da ) ama boyatmasam diyorum ne bilim biraz koyu mu gitsem ama işte dipleri biraz açık benim saçların şimdi koyu boyatırsam açık görünür mü diyorum ama dipleri gelince de koyu oluyii. biraz düşünim ben bunubide organik boya sipariş ediim netten renge karar verince.. kuaförlerin kullandıkları boyalar dandik nevac.or filan oluyi
![]()
nilmısracım güle güle kullan saçlarını bende yarın gölge attırıcam zamanı geldi çünkü ama sana şunu söyliyeyim daha önceden deneyimim olduğu için benimde kaşlarım kara saça uysun diye biraz benimkinide kırdılar rengini ama sonra kaştaki boya dökülünce yavaş yavaş yarısı sarı yarısı siyah oldu muhtemelen seninkide öyle olacak olmazsa siyah kelem sürersin kapatır sarıları boyası çıkınca
herkese slmmmm ben geldimmmm
napıysınızzz?
herkeşler iyi şükür gelen bakıp çıkmış...bende iyiim şükür. hazırlıklar devam edio.bugün valiz hazırlamaya devam az kaldı ama.
benmde 2 gündür midem bi tuhaf acıkıo gibiyim ama midem ağrıo gibi heralde ilaçlardan oluo
bel ağrılarım azaldı ama tam olarak geçmediilaçlara devam ediorum inşallah geçer.
oooo tebrik ederim abukk cummm valla süpersin aldın yine eline sazı
ama benim pc format yedi senin yeni tıkırın linki gitti
bana boyunu bi daa yazar mısını yeni tıkır yapim
160 cm idi sanırım
valla öyle oldu dimi yaa.evet boy 160 canım.yorcam seni ama sağol bebişim.
canım senin çikoda benim bebiş gibi inatçı geçen gittiğimde tüm kordonu bacak arasına toplamıştı.ne yaptıysa göstermedi.ama kızdır kesin.diğer kızımdada benziyor demişti ve olduda.o yüzden eminim..bende bayram sonu hem anomali taraması için heö tetenoz aşısı için gideceğim tabi burada inatçı gösterirse onuda göreceğim allahın izniyle.bende öğrenince kesin hemen ilk hediye olarak ona birşeyler alacağım.
canımya baktım baktım ama bir türlü bebişinin görüntüsünden birşey anlamadım.eli kolu bacağı neresi ben hiç anlamadım.değişik bir utrason cihazıymış..
Günaydın herkese...
Ben hiç kilo veremedim sanırım hormonlarım düzelmiyor..
Çünkü hala çok yorgunum...
Umarım kilo almam ya...
Cozutmuyorum ama arada kaçamaklarım da oluyo tabi..
off off. şimdi evde zaten düzen kuramıyorum..
saatlerim hep kaçıyor, ara öğünlerim falan..
Diyetisyen randevumu da erteleyeceğim..
Şu tiroid testlerim yapılsın öyle gideceğim...
Cimcime kendini çok yoruyorsun kızıyorum sana ama anlıyorum da bazen yapman gerekiyor işleri..
Yürümek zorunda kalmışsın dr. gelirse git mutlaka..
Ecrin.. çikosunu görmüş.. Kız benim oğlum da aynı senin çikon gibi inatçıydı.. Ultrasona popsunu dayardı . başka da bişi göremezdik..
20+5 teydim düşün pipisini gördüğümüzdeOndan sonra da her kontrolde sadece pipi gösterdi sıpa...
![]()
herkese günaydın...
nasılsınız baynalarrr..
ecrinn senin tipişin sol tarafındaki kafası oluyor galiba,size ters dönmüş durumda di mi...
inatçı topişş meraklanın azcık...
benim kız 12 haftalıkken göstermişti.....
gece sahura kalkamadık,akşamda yiyip yatmmaıştım,bugünü nasıl akşam etcem acaba:44:
iftarda
1 dlm köy ekmeği
3 yk tavuklu mantar yemeği
2 yk yoğurt
yarım kase mercimek çorba
2 dlm light güllaç(light süt ve çok az şekerlii yaptım light sayılır
)
1 top sade dondurma
ctesi sabahh ezeniii ile bizde yola çıkıcaz inşallahh..
hiçbirşey hazırlamdım daha..
anca çamaşır yıkayıp duruyorum eve gidince...
haftasonuda evdeki bütün dolaplarımı sildimm,düzeneldimm,atılacakları attım..
bayağı rahatlamış hissetim kendimii..
kız kuki ankara -konya hızlı treni seferlere başladı.1,5 saat sürüyo burdan..
ilk haftada ücretsizmişşbi ankara yapıverin gariiiii
![]()