• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiiiim canlarıııııım:))))))))
eveeeet bu sabah itibariyle bodoslama olarak diyet moduna dalınmış olup,yediklerim içtiklerim aşağıya listelenmiştir..arz ederim efendim:)
sabah:bi dilim etiform kızarmış ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz sütlü neskafe
öğlen:yarım paket çubuk kraker,şekersiz çay
bi saat önce:üstüne labne sürülmüş bi dilim etiform kızarmiş ekmek,domates..
akşama da dereotlu,yoğurtlu semizotu salatası yemeyi planlıyorum..

hoşgeldin kıralıçam . . .​

canlarıııım ben bi yarım saat motorla dolaşayım..hava çok güzellll ve ben bayılıyorum yaz mevsimine..görüşmek üzereeee:))))öpüyorum hepiciniziiii opuyorumnanaktan

merhaba kıslar,
kısaca uğrayıp hemen gidicem, malum bugün organizasyon var, sahneler kuruldu, sunucu hazırlandı
artık misafirlerimizi bekliyoruz, bende hemen ofise çıkıp maillerime bakayım derken bir de forum kaçamağı yapayım dedim.
bu sabah lahana suyumu içtim, ofise gelince bir muz yedim
öğlen 150 gr yağsız yoğurt ve 2 dilim etiform pirinç patlağı.
Karnım acıktı ama heyecandan yiyemiyorum.

Umarım bu koşturmaca sayesinde 1 kilo veririm

iyi akşamlar hepinize

merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.

Çizelgen çok güzel olmuş canım.. Uğurlu gelmesi dileklerimle..a.s.

eveeeet bu sabah itibariyle bodoslama olarak diyet moduna dalınmış olup,yediklerim içtiklerim aşağıya listelenmiştir..arz ederim efendim:)

Aplam gelmişşş... opuyorumnanaktan
Çok güzel yemişsin aplam. Afiyet olsun.. Fazla kilolarını alsın götürsün..

iidir canım su sıcaklarda bastırdı suyu arttırmak lazım . . . :içelim:
kıslar akşam spor yapacağım helecanlandım gamyoncuiremsu ben ve spor yani şu yapışan bir kaç kiloyu sporla atabilirsem müthiş olur . . .
belediyenin çok güzel bir salonu mevcut evede yakın oraya uğrayacağım umarım . . .

Canım sen callanatics e başladın mı??

aplaların beneğii hoşgeldin ama hemen gittin tadını çıkar güzel havanın.tekirdağ sahillerinde gez güselce ohhh hihoyyyt

merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.

su içmek iyidir tatlımm dahada artırabilirsin hattaa :içelim:

iidir canım su sıcaklarda bastırdı suyu arttırmak lazım . . . :içelim:
kıslar akşam spor yapacağım helecanlandım gamyoncuiremsu ben ve spor yani şu yapışan bir kaç kiloyu sporla atabilirsem müthiş olur . . .
belediyenin çok güzel bir salonu mevcut evede yakın oraya uğrayacağım umarım . . .

spor insanı çok rahatlatıyo zabınım emin ol sende aciip mutlu çıkcan ordan kaydirigubbakcemile2

merhaba kıslar,
kısaca uğrayıp hemen gidicem, malum bugün organizasyon var, sahneler kuruldu, sunucu hazırlandı
artık misafirlerimizi bekliyoruz, bende hemen ofise çıkıp maillerime bakayım derken bir de forum kaçamağı yapayım dedim.
bu sabah lahana suyumu içtim, ofise gelince bir muz yedim
öğlen 150 gr yağsız yoğurt ve 2 dilim etiform pirinç patlağı.
Karnım acıktı ama heyecandan yiyemiyorum.

Umarım bu koşturmaca sayesinde 1 kilo veririm

iyi akşamlar hepinize

kuzumm kolay gelsin sana yarın görüşürük artık opuyorumnanaktan

selam kizlar ben geri dondum evi temizleyip bu arada 1 kucuk tabak makarna yedim az yagli ve azcuhta kecuplu:utangac: simdide 1 avuc kuru kayisi yedim aksamada yayla corbasi ve salata yicem.zemuszemus

selam tekrardan fıstıklar,

herkes cıkmıs gerçi,,,

yedıklerımı yazayım cıkıcam bende..

sabah 1ceviz,5 cılek
1dl kepek ek,biber,maydonoz,salatalık,domates,1kasık peynir

1kase kiraz

1 tabak kabak yemegı,yagsız,dereotlu ve 1kase yogurt,1dl ekmek

aksam da bir koca tabak karpuz yer..spora giderım..

sabah pilatesimi yaptım ama bugun 30day ı yapmadım cunkum baldırlarım cok agrıyor.

eve geldim 3 yemek kaşığı bulgur pilavıyla 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.. Bulgur pilavı çok mu kaloriliii????

arkadaslar patlıcanı sevenler patlıcan salatası yesin cok güzel oluyo karında doyuruyo iyce cokda hafif oluyo salatayı sevmeyenlerde patlıcanın bahanesine yerler

eve geldim 3 yemek kaşığı bulgur pilavıyla 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.. Bulgur pilavı çok mu kaloriliii????

canım az yemışsın neticede.. bulgur pilavı da azı karar cogu zarar yiyeceklerden ama ben bu konularda yaga takılırım. 3yemek kasıgı pliavın ıcınde 2 kasık tereyagı varsa .. akıllara zarar .. 3 yemek kasıgı bulgurun hakkı 1 tatlı kasıgı z.yagıdır bence.. o zaman bişicik olmaz...

Merhaba kızlar..
Hepinize iyi akşamlar.

hosgeldin.. şakkıdı

kızlar ben sıkı diyet yapmıyorm cok sıkı diyetler sakıncalı değilmi sizce en önemli sakıncası yarın hepsinden yemeğe basladığınz zaman yavas yavas vücut almaya baslamazmı verdikleriniz cnm istedği zaman azda olsa yiyorm

Back
X