60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mübarek kandil günü dua edin bana çok ihtiyacım varr
salı günü kayınvalideyi aradım tele çıkmıyo kayınpederi çıkartıyo neymiş işi varmış bende anladım trip yapıyo tele çıkmıyo kapris yapıyo kendi haklıya herzaman sen haksızsın
neyse aramadım bidaha işi bitince onun araması lazım diye o da aramadı kaç gün geçti aradan
şimdi eşim aradı kayınvalideçok hastaymış
ara annemi dedi aradım kayınpeder çıktı annem çok hastayöış ne oldu dedim kadın hastalıkları dedi
yatıyomu dedim yok kuran okuyo dedi doktora gitmiyo napayım dedi
hep aynı numara eşimi arıyo mahsus çok hastayım diyo
eşimde beni arıyo git diyo ama bugün demedii
zati yarın gitcez bu sıcakta hiç gidemem daha dünün yorgunluğu geçmedi
valla çok bunaldım eşim çok çalışıyo kpssye kazansında gidelim başka yere hayatı çekilmez yapıyorlarr

kolay gelsin kukuletamm
yaa kızlar okul öncesi öğretmenliği sözel puanlamı öğrenci alıyo yoksa eşit ağırlıkmı yaff :44: bilen varmı

kolay gelsin kukuletamm
yaa kızlar okul öncesi öğretmenliği sözel puanlamı öğrenci alıyo yoksa eşit ağırlıkmı yaff :44: bilen varmı

eşit ağırlık cicimm..

sözelde
tarih
coğrafya
sos bilg.
türkçe
edebiyat
arkeoloji
kütüphane
halkalailişkiler,
gazetecilik
radyo,tv,sinema
falan var işte
seç beğen al

eşit ağırlık cicimm..

sözelde
tarih
coğrafya
sos bilg.
türkçe
edebiyat
arkeoloji
kütüphane
halkalailişkiler,
gazetecilik
radyo,tv,sinema
falan var işte
seç beğen al

o zaman bu neee :44:
Büro Yönetimi Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Çiçek, Örgü, Dokuma Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Dekoratif Sanatlar Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Gastronomi (4 Yıllık) (SOZ1)
Giyim Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Görme Engelliler Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (4 Yıllık) (SOZ1)
Hazır Giyim Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
İlahiyat (4 Yıllık) (SOZ1)
İşitme Engelliler Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Kuaförlük ve Güzellik Bilgisi Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Nakış Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)
Sözel Programlar (4 Yıllık) (SOZ1)
Turizm Animasyonu (4 Yıllık) (SOZ1)
Yaygın Din Öğretimi ve Uygulamaları (4 Yıllık) (SOZ1)
Zihin Engelliler Öğretmenliği (4 Yıllık) (SOZ1)

Kaynak: Sözel ağırlıklı puan ile üniversitelerin hangi bölümleri tercih edilebilir?

kızlarrrrr
ben çıkıyorum yavaştannn.
hazırlığımı yapayım duruma göre ya bugün öğleden sonra yada yarın sabah çıkıcaz inşallahhh..
kendinize iyi bakınn.
herkese iyi bayramlarrrrr...
çok yimeyelim emii ,inaşallah bende
hadin görüşürüzzz canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
dipnot:kukimmmm eşimin memleketine gidicez,sivasa.
benim nereli olduğumu hiç sorma

kolay gelsin canım benim.hayırlı bayramlar.iyi yolculuklar.kazasız belasız gidin gelin inşallah...

yaşım 23 boyum 173 kilom 68 belim ince ama ne varsa aşşağıda var:2: ne kadar rejim yapsam da gitmiyor genetil. basen çevrem 110 kızlar yadım edin tecrübesi olanlar paylaşsın lütfeeeeennnnnnnn

yaşım 23 boyum 173 kilom 68 belim ince ama ne varsa aşşağıda var:2: ne kadar rejim yapsam da gitmiyor genetil. basen çevrem 110 kızlar yadım edin tecrübesi olanlar paylaşsın lütfeeeeennnnnnnn

Ben de senin gibiyim kilomuş ve boyumuz nerdeyse aynı..Benimde basen bölgemde var ne varsa..kaç kere diyete başladım bozdum olmuyor uzun süreli diyet yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum:97:

canım benim seninde kandilin mübarek olsun.canım inşallah dedğin gibi güzel olur.birde dün gece rüyamda eşimle ümreye gittiğimi gördüm.çok güzeldi.ümrede ağlayarak dua ediyordum.işimiz yolunda gitsin diye.bir uyandım gözlerim yaşlı.hemen abdest aldım namaz kılıp dua ettim.inşallah hayır getirir..
canım benim insan ne kadar hastada olsa tele cevap verir.bak çokta hasta değilmiş en azında ağzı açılıp kuran okuyabiliyormuş.sana nispet kapris yapmış besbelli..sen canını sıkma.inşallah sizlerde sınıavları kazanır züel bir yee atanırsınız.ne kadar gözden ırak okadar iyi.keşke benimde tayinimi verselerde eşimde şehir dışında dükkan aşsa buralardan gidebilsem.herkesten herşeyden uzak...benimki biraz imkansız ama sizinki olabilir.inşallah canım benim...

Yol arkadaşlarım yine ben geldim
Kahvaltıyı her zamanki gibi yaptım. Arada 1 elma yedim, birazdan yeşil çayımı yudumluyor olacağım. 50 dk spor yaptım. Metabolizma çayımı pişirdim. Forumdaki yorumları okuduktan sonra anladım ki tatlı krizlerimin son bulmasında ve zayıflamamda etkisi büyük olmuş bu çayın. Polikistik over hastalığı olan bir bayan bu çay sayesinde zayıfladığını belirtmiş. Gerçekten işe yarıyor galiba. Tey tey teeyy

Son mesajlara bakmadım bir onları okuyayım siz devam edin güzeller

tatlım tabikide kapris yapıyo o yüzden gelmedi telefona şimdide baktı aramıyorum ilgilenmiyorumm bu şekiilde bastırmaya çaalışıyo neymiş çok hastaymış ben aramıyomuşum ilgilenmiyomuşum konumuna düşürüyo benii
hep aynı hep aynı numara siyaset sevmiyorum
dürüstlüğü seviyorum insan kırgınlığınıda kızgınlığına açık açık demeli
inşallah gideriz canım çok istiyorum gitmeyi
yarın öbürgün çocuğumada yansır diye istiyorumm gitmek

Okul öncesi eşit ağırlıktan alıyor canlar
Basen sorunu olan arkadaşlarıma ben kondisyon bisikleti tavsiye ederim çünkü o direkt bacakları çalıştırıyor bende basen yoktu ama bacaklarımı inanılmaz şekle soktu. Çok fark var eskiye oranla. Ben ayakta sürüyordum bir de, daha da etkili oldu kalça falan. Anlayacağınız hele bir de ayakta sürerseniz, bu alet nimet nimet! :))

Son düzenleme:

huşgeldin yoldaşş :86: sen hiç tatlı şekerli bişey yeme light şeyler yeme içme tatlı olarak sadece meyve ye esmer ekmekler ye beyaz unlu şeyler yerine esmer unlu poğaça makarna vs.. ye zatii tatlı isteğin kalmaz hiiç
kan şekerin yükselmez ve tatlı istemez canın
ayrıyetten yeşilçay gibi bitki çayları kan şekeri seviyesini dengede tutar faydası olur

sözeldende alan vat eşit ağırlıktanda
benim istediğim okul ygs ile almışş :95:
sanırım 2000 yılında liseden çıkkmış birini ygsye filan sokmazlarr :97:

cnm benim iyi bayramlar iyi tatiller sana.hayırlı yolculuklar kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…