evet cnm aynen öle yaaa.nie böle oldu hiç anlamıorum o kadar çok artııki.boşanma lafı çiftler için artık sakız gibi olmuş anlatılanlara göre ağızlarında sürekli baoşanalım .böle olursa boşanırız vs.
Allah bizlerin mutluluğunu daim etsin inşallahhhne dielim çok zor bi durum.
çok olmamış az olmuş....
eğer sabahları vaktin oluyorsa
salatalık,domates,yeşillik(nane,maydanozvs.)
kuru kayısı,incir,ceviz,doğal pekmez,bal
yoğurt veya süt
yiyebilirsin..
kahvaltını ne kadar zengin yaparsan okadar iyi
limonlu hazır sodamı hani şekerli oluyo ondanmı yoksa sen sade sodaya limon ekleyerek kendinmi yapıyosun :44:
ahh ahhh geçen kışş pilates hep yapıyodum bu sene ya evde hamile pilatesi yapıcam yada saatleri müsait olursa yoga kursuna gitcemm :97:
yok cnm kendim sade sodaya limon sıkıyorum al sana limonlu soda çok güzel oluyor.evt hamilelik pilatesi yap bencede
napıysinizzz?
cimcimec,m çok geçmiş olsun annene eğer yaşlılarsa gerçekten yaşlı insana laf anlatmak çok zor.
bu arada bende bi olaya üzüldüm.çok samimi olduğum üniversiteden bir arakadaşım var onla konuştum öğlen abisi boşanıomuş. çok üzüldümbizden 1 hafta önce evlenmişlerdi daha yeni 1 sen eoldu.
ve borç dert evlendirm,işlerdi. daha 3 sene kredi ödeyeceklermişAllah kolaylık versin ne kadar çok arttı bu boşanmalarAllah hepimizn yuvasını korusun .huzurmruz bozmasın bu mübarek günde dualrımızı kabul olur inşallah yuvalarımızı Allah kem gözlerden nazarlardan korusunn
hayyyyyy maşallah canım benim..artık ciko değil o çikoşşş...hayırlısı allah sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin.benn geldimmm kızlaaarrrrr... işte cikommmmm sizee
Eki Görüntüle 247662
Eki Görüntüle 247663
Eki Görüntüle 247664
Eki Görüntüle 247666 sıkıı durun resimlerdee gördügünüzz sahsiyett kızmıssssdoktorr organ görmemişş ama bacak arası bos duruyo demek ki kız erkek olsa cıkıntı olurdu dedi. ben yinede 23 üne kadar kendi doktorumu bekliyciimm o da teyid etsin sonra alısverise baslıycam.. bu arada oynasın diye dünden beri dünya kadar pasta cikolata yedimm ögüre ögüre.. önümüzdeki 1 yıl yemem artıkkk
hayyyyyy maşallah canım benim..artık ciko değil o çikoşşş...hayırlısı allah sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin.
aaa aaaaa evett cikoşşş oldu kızzzz niye aklıma gelmedi bu benimm
arkadaşlar herkese iyi bayramlar iyi kandiller..ben çıkıyorum.hepinizi kocaman öpüyorummmmmm..........
benn geldimmm kızlaaarrrrr... işte cikommmmm sizee
Eki Görüntüle 247662
Eki Görüntüle 247663
Eki Görüntüle 247664
Eki Görüntüle 247666 sıkıı durun resimlerdee gördügünüzz sahsiyett kızmıssssdoktorr organ görmemişş ama bacak arası bos duruyo demek ki kız erkek olsa cıkıntı olurdu dedi. ben yinede 23 üne kadar kendi doktorumu bekliyciimm o da teyid etsin sonra alısverise baslıycam.. bu arada oynasın diye dünden beri dünya kadar pasta cikolata yedimm ögüre ögüre.. önümüzdeki 1 yıl yemem artıkkk
ahhh cnmm hadi hayrlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?