60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahh annelerimiz eskiler hiçmi sorun yaşamadı
kimbilir neler yaşamışlardırr
o zaman boşanma hiç yoktu kimse boşanmıyodu sonradan başladı hele şimdilerde çok arttı
tamam anlaşamazsınız olur evlilik varsa boşanmada var ama
insanlar fedakarlık mı yapmıyo özgürlüklerindenmii vazgeçemiyo alttan almayımı bilmiyo yoksa sıkıulıyomu anlamıyorum bi boşanmadır gidiyoo
allah herkese doğru yolu göstersin

canım evde pek bir şey kalmamıştı eşimde yumurta yaptı sagolsun..sadece yumurta yedim ama 2 yumurta yedim galiba :)
2 yumurta cok gibi geldi..sabahları süt pek içemiyorum..

Geldim ama İngilizce çalışmak için gideceğim tekrar. Arada bitki çayımı içtim ve 1 dilim karpuz, 1 salatalık yedim. Yeni bir smile keşfettim, paylaşmak isterim. John Travolta'm benim. :))

Son düzenleme:

yok cnm kendim sade sodaya limon sıkıyorum al sana limonlu soda çok güzel oluyor.evt hamilelik pilatesi yap bencede

aslında çokta yaşlı değiller annem 52 babam 62 yaşlarındalar ama ben kendimi bildim bileli hep böyleler.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi annemin filimleri çıkmış temizmiş ama doktor amarınıda bayram sonu görmem lazım demiş.inşallah birşey çıkmaz...arkadaşınada üzüldüm canım benim.benimde arkadaşım 3 yıl evli kaldı ama iş yerinde karı koca birlikte çalışıyorlar.evlendiğinden beri sürekli dayak yiyiyordu eşinden.birde hamileydi arkadaşım eşi hergece zorla ilişkiye giriyormuş.9 ay boyunca çok dayak yedi.ama oğlu 2 yaşındaydı artık dayanamadı ayrıldı.kocası 6 ay geçmeden tekrar evlendi.şimdiki eşi diyiyor eşim çok anlayışlı diye.sanki başka birinden bahsediyor anlamadık.ama boşanmalar çok fazla gerçekten bu arkadaşımın sebebi vardı ama başkaları çok küçük sebeplerden dolayı boşanıyorlar..

benn geldimmm kızlaaarrrrr... işte cikommmmm sizee

Eki Görüntüle 247662

Eki Görüntüle 247663

Eki Görüntüle 247664

Eki Görüntüle 247666 sıkıı durun resimlerdee gördügünüzz sahsiyett kızmıssss doktorr organ görmemişş ama bacak arası bos duruyo demek ki kız erkek olsa cıkıntı olurdu dedi. ben yinede 23 üne kadar kendi doktorumu bekliyciimm o da teyid etsin sonra alısverise baslıycam.. bu arada oynasın diye dünden beri dünya kadar pasta cikolata yedimm ögüre ögüre.. önümüzdeki 1 yıl yemem artıkkk

hayyyyyy maşallah canım benim..artık ciko değil o çikoşşş...hayırlısı allah sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin.

ahhh cnmm hadi hayrlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herkes kaybolmuş gene...cimcimem hayırlı iyi bayramlarr.bizde belkim yarın tam belli deil ama aydına gidicez.artık yarın gidersem giremezsemm şimdiden herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar inşallah bayramdan sonra fazla kilo almadan tekrar burda kaldığımız yerden görüşürüz devam ederiz hepicinizi çok seviyorum öptümmmm kocamnnnnnnn

akşam menüm
4 kaşık fırında sulu köfte
1 kase yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi 1 tane hurma ve gene limonlu soda(bunlar artık benim klasiklerim)
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…