60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayram dolayısıyla işler kesat bakıyorum :D Yalnız ben artık bu forum olmadan yapamam. Tüm iradem bu forum olmuş :)) Eski formumuza dönmemiz lazım gerek incelik gerek forumun aktifliği açısından:62::62:

valla bayramdan sonra bende sıkı bir şeklde takılacağım foruma nasılsın bayram nasıl gidiyor "facia"

Kesinlikle takılmalısın, takılmalıyız:62: Yoksa verdiğim tüm kiloları geri alma tehlikesiyle karşı karşıyayım :58: Son 3 günde bunu daha iyi anladım. Fena değil ya işte bir de şu kaçamaklar olmasa :39:.. Senin? Buraya yeni katıldın galiba, pek görmüşlüğüm yok :))

bayram bitti döndümm :52: :52: ev toplama derdi varr :97: tamamen toplanmamıştım çünküü
hepçiğinizin bayramı kutlu olsun topişlerr :52: :52: :16:

merhaba kızlar bende geldim aranıza 66 kg.dan 55-54 kg ya düşmek istiyorum. tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum

Canlarımm güzellerim nasılsınız bakalım.. Kimse yok ama gelince okursunuz artık.:27:
Hepinizin bayramı mübarek olsun.. ben bilet bulamadığım için yarın akşam annemlere gidiyorum kastamonuya. Eşimde Bursa'ya annesine geçti. bende gitmek istedim ama geçen hafta gitmiştik zaten iki iki masraf olmasın dedi. Peki dedim bende.:44: Memlekete geçicek oda yarın akşam nasipse. orda buluşcaz.. umarım bilet bulur. bu arada ben dönüş bileti de bulamadım artık ordan otostop mu yaparız naparız bilmem:86::86:

bu arada kalançocuum görev yerine doğru yola çıkmış. canımcım sana iyi şanslar diliyorum eminim harika bir öğretmen olacaksın..:29:

evde yalnızım yine yaa. :31:neyse ben sık sık uğrarım..hepinizi öptüm..:69::69:

tesekkürler seninde bayramin müberek olsun cnm ya kilo cizelgen dikkatimi cekti nasil inceldin okadar banada anlatsana :32:

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben daha önce 61 kiloya inmiştim fakat tekrar aldım verdiğim kiloları :)neyse şimdi tekrar vermeye çalışıyorum

günaydın kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun...

bayram tatilinde istanbuldaydım. yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım, tabiki en sevdiğim çikolatalardan bi sürü yiyerek biraz durum bozuldu ama, şerbetli tatlı ve hamur işi yemedim. bu açıdan memnunum..
veeeeeee bugn sigarasız ilk günüm. Artık asla sigara içmiycem....
sabah kahvaltım: 2 dilim kepekli ekmek, yağsız omlet, 3 dilim sucuk, 1kk peynir 5 zeytin, domates salatalık, şekersiz çay...
ara öğünlerde salatalık yemeyi dşünüyorum.
sevgiler...

günaydınlarrr :9:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr :9:
kimsecikler yok herkes bayram tatilinde daha
pazartesi günü taşınıyoruz aranızda bir süre olmayabilirim betin ne zaman bağlanaacağı belli olmaz çünküü

Günaydıın :)
Sporumu yapıp geldim. Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:68:
Sporu azaltmaya karar verdim. Haftanın 3-4 günü kafi. Tatilimin son demlerini biraz boş oturarak değerlendirmek istiyoruum :62::62:

Günaydıın :)
Sporumu yapıp geldim. Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:68:
Sporu azaltmaya karar verdim. Haftanın 3-4 günü kafi. Tatilimin son demlerini biraz boş oturarak değerlendirmek istiyoruum :62::62:

huşgeldinn :9: yeşilçayı bende çok özledim :97:

huşgeldinn :9: yeşilçayı bende çok özledim :97:

Huşbuldum hugocan:)
Amaan nesini özledin ya hayatımda içtiğim en iğrenç şey :37: Zorla içiyorum. Zaten günde 1 bardak tek içebiliyorum, ayrıca bir bardak da bitki çayı. İçinde kayısı, rezene, kiraz sapı falan varmış. Öyle yazıyor:32:

Huşbuldum hugocan:)
Amaan nesini özledin ya hayatımda içtiğim en iğrenç şey :37: Zorla içiyorum. Zaten günde 1 bardak tek içebiliyorum, ayrıca bir bardak da bitki çayı. İçinde kayısı, rezene, kiraz sapı falan varmış. Öyle yazıyor:32:

ben demleme yapıyorum içine limonsuyuda koyar kocaa bir bardak içerdiim
bi süre sonra bağımlılık gibi oluyooo

ben demleme yapıyorum içine limonsuyuda koyar kocaa bir bardak içerdiim
bi süre sonra bağımlılık gibi oluyooo

Malesef hazır içiyorum. İçine tarçın atıyordum. Bir süre idare etti ama ondan da sıkıldım :D Limon suyunu ben de duymuştum hatta bugün koyacaktım ama yoktu evde :50:

Malesef hazır içiyorum. İçine tarçın atıyordum. Bir süre idare etti ama ondan da sıkıldım :D Limon suyunu ben de duymuştum hatta bugün koyacaktım ama yoktu evde :50:

ben hazır sevmiyorum canım midem bulanırdı
tarçınlıda içemem tarçını sevmem çünkü ama limonsuyu ekleyince içimi güzel oluyo benim için

evet ya dün sabah bende eşime dedim ki bayram eskidenbayramdı. cocukken öyleydi. şimdi tadı tuzu yok. o zamanlar ne kadarda heycanlanırdık. valla bize çocuklar geldi ama sanırım ben duymadım kapının zilini. accık geç kalktımda.. şimdi evdeyim valla hiç bayram gibi değil. dün akşama bilet bulabilseydim şimdi annemlerde olcaktım. neyse artık bu akşam giderim. umarım eşimde geleiblir.
senin eşin görevde mi. ah canım ya bayramda da mı ayrı kaldınız. üzüldüm bitanem.. neyse sana ve ogluşuna ve annene iyi bayramlar. evine de kavuş en kısa zamanda. insanın anasının yanı bile olsa evi bir başka deil mi. bende şimdi evimde biraz iş yaptım yastıklarımın yünlerini yıkadım kuruttum tekrar diktim. evimle ilgilenmeyi özlemişim çalışınca fırsat kalmıyor. bende seni öptüm dadlum:54:

oh hamarat yolanda yün yıkayıp yastık da dikermiş.. ben o işi hiç sevmem :9: bizim zamanımızda bayramlar böyle acep çocuklarımızın zamnında nasıl olur ki... evet datlum ya herkesin kendi evi. 1,5 ay oldu eşim görevde arada geliyor eve ama çok kalmıyor bende hastane işlerimi hallediyorum. sözde bugün yola çıkacaktım eve dönecektim ama haftaya kaldı herşeyde bir hayır vardır..

merhaba kızlar bende geldim aranıza 66 kg.dan 55-54 kg ya düşmek istiyorum. tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben daha önce 61 kiloya inmiştim fakat tekrar aldım verdiğim kiloları :)neyse şimdi tekrar vermeye çalışıyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

günaydın kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun...

bayram tatilinde istanbuldaydım. yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım, tabiki en sevdiğim çikolatalardan bi sürü yiyerek biraz durum bozuldu ama, şerbetli tatlı ve hamur işi yemedim. bu açıdan memnunum..
veeeeeee bugn sigarasız ilk günüm. Artık asla sigara içmiycem....
sabah kahvaltım: 2 dilim kepekli ekmek, yağsız omlet, 3 dilim sucuk, 1kk peynir 5 zeytin, domates salatalık, şekersiz çay...
ara öğünlerde salatalık yemeyi dşünüyorum.
sevgiler...

canım sigarayı bırakmana çok sevindim dilerim kökünden kurtulursun.. ayyy hiç sormayın ben çok tatlı yedim onca ay yimedim diye boşver ye gitsin dedim.. ne kadar kötü bir örneğim :50:

günaydınlarrr :9:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr :9:
kimsecikler yok herkes bayram tatilinde daha
pazartesi günü taşınıyoruz aranızda bir süre olmayabilirim betin ne zaman bağlanaacağı belli olmaz çünküü

canım kolay gelsin.. İnşallah taşınıp yerleşmen kolay olur.. öpüyorum seni dikkat et kendine :54:

İYİ akşamlar arkadaşlar.iyi bayramlar..benim en yoğun ve kalabalık geçen bayramlarından biriydi bu bayram.dün kaynımın nişanı vardı.gece 3 te uyuduk.şiddetli başağrısıyla uyudum vede uyandım.bugün de kayınvalidemler diğer kaynımda kalıyorlar evi yıkadım bayağı yoruldum.okadar çok çamaşır vardıki sürekli asıp duruyorum.tatildende bayramdan da birşey anlamadım.yoğun ve yorucuydu.1,5 kg verdim cumadan beri.artık tahmin edin nasıl kosuşturduğumu.yeterince yediğim halde sürekli hareket halinde olunca gitti..tatil dönüşü hepinizi inşallah tekrar burda görebilirim.burası çok sessiz çünkü...

oh hamarat yolanda yün yıkayıp yastık da dikermiş.. ben o işi hiç sevmem :9: bizim zamanımızda bayramlar böyle acep çocuklarımızın zamnında nasıl olur ki... evet datlum ya herkesin kendi evi. 1,5 ay oldu eşim görevde arada geliyor eve ama çok kalmıyor bende hastane işlerimi hallediyorum. sözde bugün yola çıkacaktım eve dönecektim ama haftaya kaldı herşeyde bir hayır vardır..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

canım sigarayı bırakmana çok sevindim dilerim kökünden kurtulursun.. ayyy hiç sormayın ben çok tatlı yedim onca ay yimedim diye boşver ye gitsin dedim.. ne kadar kötü bir örneğim :50:

canım kolay gelsin.. İnşallah taşınıp yerleşmen kolay olur.. öpüyorum seni dikkat et kendine :54:

sağol canımm :9: :9:

İYİ akşamlar arkadaşlar.iyi bayramlar..benim en yoğun ve kalabalık geçen bayramlarından biriydi bu bayram.dün kaynımın nişanı vardı.gece 3 te uyuduk.şiddetli başağrısıyla uyudum vede uyandım.bugün de kayınvalidemler diğer kaynımda kalıyorlar evi yıkadım bayağı yoruldum.okadar çok çamaşır vardıki sürekli asıp duruyorum.tatildende bayramdan da birşey anlamadım.yoğun ve yorucuydu.1,5 kg verdim cumadan beri.artık tahmin edin nasıl kosuşturduğumu.yeterince yediğim halde sürekli hareket halinde olunca gitti..tatil dönüşü hepinizi inşallah tekrar burda görebilirim.burası çok sessiz çünkü...

aferim sana hamile hamile epey yormuşun kendini :97: eminim bebecikte çok sevinmiştir :97:
yavaş yavaş dinlene dinlene yap
insan hemen bitsin diye acele ediyo ama bizim yavaş yapmamız lazım

Günaydın kızlar, dün kahvaltımdan sonra bol meyve(şeftali,erik, üzüm) ve salatalık tükettim, sonra 1 göğüs tavuk ve 3 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurtla öğlen yemeğimi yedim. biraz geç olduğundan (16.00) akşam yemeği sayılabilir. sonra yine meyve(üzüm) yedim. sonra 1 saat yürüyüş yaptım. sonrasında 2 tane soda içtim. ve malesef canım çok sigara istediği için, sigara içmedim 1 kase çekirdek çitledim. ama hiç sigara içmedim..
sabah ta patatesli peynirli az yağlı omlet, domates, salatalık, zeytin ve 1 bardak çay ile kahvaltımı yaptım.

kendimi iyi hissediyorum. en azından şu süreçte kilo vermek değil de, almasam bile iyi benim için, sigaradan kurtulana kadar en azından..

Back
X